2016 Aralık Anneleri

Arkadaşlar bu ara hastalık günleri heralde. Rahatsız olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun. Bende dünden beri fenayım. Dün mide ağrısm başladı sabahtan üzerine bir de bağırsaklarım bozuldu. Akşamına işten gelince doktorumu aradım hemen git serum bağlat dedi. Gece rahat uyumuşum ama bugün yine bağırsaklarım fena bi tane ilaç vermişti doktor onu içtim ama midemde geçmedi hala. Ne yapacağım bilmiyorum.

kızlar selam şimdi hamile bir ark.ımla konuştum tetenoz aşısı vurulmuş 6 aylık hamile bize daha erkenmi
veya dr u tavsiye eden varmı vurulan varmı acaba bizim aramızda. iki hafta sonra gidince sorucam ama sizde durumlar nasıl merak ettim.

hamilelere vuruluyor mu ya tetenoz aşısı canım hiç duymadım :..

Canım sağlık ocağı aşı için çağırır beni kaydını yaptırdın mı sağlık ocağına?

diyetisyene mi gidiyorsun canım. senin akşam yemeğin erkenmiş ondan acıkman normal ben o saatte eve geliyorum dolayısıyla 7,30-8,00 gibi oluyor akşam yemeğim ondan yiyemiyorum o zaman
Hayir su an gitmiyorum daha once ki hamileligimde gitmiştim o zamandan aklimda kalanlarla idare ediyorum :) önümüzde ki hafta yürüyüşe de başlayacağım kismetse.
Evet geç yiyormussun acikmaman normal gece olunca.

20.haftadan sonra vuruluyor diye biliyorum.

iki hafta önce de bir gece başımın ağrısı tutmuştu cnm, dün gece oldu bir de o şekilde. Evet iyi ki varsınız kızlar insan destek alıyor öyle olunca.

Canım benim evvela gönlünü ferah tut,Rabbim çok büyük,o testler,görüntüler hiçbir zaman tam kesin sonuç vermez ki,ben de ankarada falan bir dr gitmeni tavsiye ederim,hani en yakın diye.eşine de sana da ferahlık diliyorum,örneği çok fazlaa canım sırf bu haberlerden dolayı bekleme süreci zor geçen arkadaşım vardı,maşallah kızı sağlıklı oldu,inşaallah Rabbim gönlünüze göre verir...

Tebrikkkk ederimm canim gercekten bu sene erkek senesi qaliba ))))) bu arada bencede soylediyin cok dogru cunki bende 2 paket cikolata yemistim sagolsun yerinde durmuyordu ogluwum

Ne guzel ya aglamak istiyorum suan keske bende yiyebilsem bugun 14+0 olduk 7 kilo verdim. 2 lokma yesem cikiyor ne yapacam ben boyle. Eger boyle kalirsa 15 kilo verecem galiba ne mutlu sizlere ne guzel yiyip iciyorsunuz

Canım sağlık ocağı aşı için çağırır beni kaydını yaptırdın mı sağlık ocağına?

evet yaptırdm temmuza tarih verdi gel diye ama aşı vurulacaksın demedi . ben rutin kont. için çağırdılar sanmıştım yani herhangibir açıklama yapmadılar bana sadece gel dediler. temmuzda gdince aşımı olacağız sen biliyormusun.
ayrıca bu ark.a kendi dr u vurul demiş sağlık ocağı diil ama

Allah razı olsun inşallah dediğiniz gibi olur dualarınızdan eksik etmeyin bu mübarek günlerde...

Allah razı olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırız dualarınızdan eksik etmeyin...

Ne guzel ya aglamak istiyorum suan keske bende yiyebilsem bugun 14+0 olduk 7 kilo verdim. 2 lokma yesem cikiyor ne yapacam ben boyle. Eger boyle kalirsa 15 kilo verecem galiba ne mutlu sizlere ne guzel yiyip iciyorsunuz
Gercekten iyi bu durum deyil vermen ama merak etme o 7 kilo fazlasiyla yerine dolacak 15 haftadan sonra keyfini cikar bence hepimizden az kilo alcan

Gercekten iyi bu durum deyil vermen ama merak etme o 7 kilo fazlasiyla yerine dolacak 15 haftadan sonra keyfini cikar bence hepimizden az kilo alcan
Bakalim canim oglumda sadece 4 kilo aldim bunda nasil olur bilmiyorum. Insallah bir an once gecer bulantilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…