hamilelere vuruluyor mu ya tetenoz aşısı canım hiç duymadım :..kızlar selam şimdi hamile bir ark.ımla konuştum tetenoz aşısı vurulmuş 6 aylık hamile bize daha erkenmi
veya dr u tavsiye eden varmı vurulan varmı acaba bizim aramızda. iki hafta sonra gidince sorucam ama sizde durumlar nasıl merak ettim.
Canım sağlık ocağı aşı için çağırır beni kaydını yaptırdın mı sağlık ocağına?kızlar selam şimdi hamile bir ark.ımla konuştum tetenoz aşısı vurulmuş 6 aylık hamile bize daha erkenmi
veya dr u tavsiye eden varmı vurulan varmı acaba bizim aramızda. iki hafta sonra gidince sorucam ama sizde durumlar nasıl merak ettim.
Hayir su an gitmiyorum daha once ki hamileligimde gitmiştim o zamandan aklimda kalanlarla idare ediyorum :) önümüzde ki hafta yürüyüşe de başlayacağım kismetse.diyetisyene mi gidiyorsun canım. senin akşam yemeğin erkenmiş ondan acıkman normal ben o saatte eve geliyorum dolayısıyla 7,30-8,00 gibi oluyor akşam yemeğim ondan yiyemiyorum o zaman
20.haftadan sonra vuruluyor diye biliyorum.kızlar selam şimdi hamile bir ark.ımla konuştum tetenoz aşısı vurulmuş 6 aylık hamile bize daha erkenmi
iki hafta önce de bir gece başımın ağrısı tutmuştu cnm, dün gece oldu bir de o şekilde. Evet iyi ki varsınız kızlar insan destek alıyor öyle olunca.Selamlar güzel anneler
AzRASILAM canım o nasıl bir enfeksiyon allah kimsenin başına vermesin biranda nasıl oldu öyle gezemeyecek kadar hemen doktora hemeen allah daha kotusunden korusun çok geçmiş olsun
Ve baş ağrısı olan arkadaşlar geçmiş olsun size de ben nane yağı suruyirdum basima ve çok faydasını gördüm sizde tavsiyem olsun tekrardan
Bi ara bayagimizin başı agiriyordu çok fena bende dahil ama bir hafta sürmeden geçti kimse basim agiriyor demiyordu artık
Sizin yeni mi başladı ağrılar
Böyle herşeyi hep beraber yaşamak da bi rahatlatıyor insanı tek ben değilmişim diye :)
geçmiş olsun cnm, dikkat et kendine.. ben de geçen haftaya kadar kusuyordum şükür bu hafta iyiyim.kanama çok şükür yok canım kusmaya gelince öyle çok kusmam olmadı öğürme daha fazlaydı nasip kısmet sağlıklı olsunlar kesin diyene kadar merak etcez cinsiyetleri tabi
Canım benim evvela gönlünü ferah tut,Rabbim çok büyük,o testler,görüntüler hiçbir zaman tam kesin sonuç vermez ki,ben de ankarada falan bir dr gitmeni tavsiye ederim,hani en yakın diye.eşine de sana da ferahlık diliyorum,örneği çok fazlaa canım sırf bu haberlerden dolayı bekleme süreci zor geçen arkadaşım vardı,maşallah kızı sağlıklı oldu,inşaallah Rabbim gönlünüze göre verir...Sizde de mi aynı sıkıntı görünmüştü ? Eskişehir'de yaşıyorum en iyi hastane de en iyi hekime gidiyorum zaten başka bir hekime gitmem neyi değiştirecek bilmiyorum sadece sonucu bekleyeceğim... Dua edin nolur öyle bir evlada sahip olmak değil öyle özel bir evladın isteklerine cevap veremeyecek olmaktan korkuyorum insanlarımızın bakışlarının acımasızlığının eğer öyle olursa evladımın canını yakmasından korkuyorum...
Tebrikkkk ederimm canim gercekten bu sene erkek senesi qaliba ))))) bu arada bencede soylediyin cok dogru cunki bende 2 paket cikolata yemistim sagolsun yerinde durmuyordu ogluwumGünaydın güzeller güzeli hamişler,
Rahatsızlığı olanlar, Allah şifalar versin hepimize. Cinsiyet öğrenenler hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsinler inşallah.
Bugün kontrolum vardı. İkili test değerlerim iyi geldi çok şükür, riskli değil. 14+2 sata göre. Pambığımın cinsiyeti kesinleştiDoktor 15 gün önce erkek tahmininde bulunmuştu, bugün kesinleşti. Oğluş geliyor AzRASILAM Canım müsait olduğunda ekleyebilir misin?
Bu arada bebek göstermedi diyen arkadaşlara ufak bir tavsiyem olacak. Ben geçen gittiğimde kahvaltımı yapıp 1 dilim de sarelle li ekmek yiyip, üzerine bol su içmiştim. Bebiş zıplıyordu resmenBugün de kahvaltımı yaptım, ufak bir parça Mesir macunu yedim (A101 den almıştım) üzerine bol su içtim. Bebiş her pozisyonda 360 derece tur atıp poz verdi resmen. Önü arkası, kafa üstü amuda kalkmalar, ayağıyla tekmeler, iki elini bize göstermeler (sanki el salladı). Coştu çocuk vallahi. Şekerli baharatlı tabi sık yemek iyi birşey değil ama ucundan yiyipte kontrole gitmenizi tavsiye ederim
Herkese kocaman sevgiler
hamilelere vuruluyor mu ya tetenoz aşısı canım hiç duymadım :..
Ne guzel ya aglamak istiyorum suan6 öğün yiyorum ben
3 ana 3 ara öğün seklinde.daha onceki hamileligimde diyetisyene gitmistim asiri kilo alinca o listede ki gibi Beslenmeye çalışıyorum.
Saat 10 da 1 porsiyon meyve ve süt, saat 15.30 da ayran,1 porsion meyve 3 tam ceviz veya 10-15 findik.saat 21 de 1 bardak süt ve yine meyve seklinde ara öğünler .
Canım sağlık ocağı aşı için çağırır beni kaydını yaptırdın mı sağlık ocağına?
Allah razı olsun inşallah dediğiniz gibi olur dualarınızdan eksik etmeyin bu mübarek günlerde...Canım benim evvela gönlünü ferah tut,Rabbim çok büyük,o testler,görüntüler hiçbir zaman tam kesin sonuç vermez ki,ben de ankarada falan bir dr gitmeni tavsiye ederim,hani en yakın diye.eşine de sana da ferahlık diliyorum,örneği çok fazlaa canım sırf bu haberlerden dolayı bekleme süreci zor geçen arkadaşım vardı,maşallah kızı sağlıklı oldu,inşaallah Rabbim gönlünüze göre verir...
Allah razı olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırız dualarınızdan eksik etmeyin...Korkma tatlım inan araştır göreceksin hamilelerin bir çoğu aynı korkuyo yaşıyor bir şekilde hepimize öyle yada böyle şüpheli durumlar yaşatıyorlar. Bazısı ense kalınlığından bazısı kan değerinden bazısı burun kemiğinden sadece dua ve sabır
İnşallah öyledir ne olur şu mübarek günlerde dua edin bize...Ikili test %100 sonuc veren bir yöntem değildir.icini ferah tutmaya calis sonuçların iyi cikacaktir allahin izniyle.
Ultrason kalitesi iyi olmayabilir, pozisyon itibariyle gorememis olabilir daha bir cok neden olabilir.
bulantıların geçince senin de düzene girer canım merak etmeNe guzel ya aglamak istiyorum suankeske bende yiyebilsem bugun 14+0 olduk 7 kilo verdim. 2 lokma yesem cikiyor ne yapacam ben boyle. Eger boyle kalirsa 15 kilo verecem galiba ne mutlu sizlere ne guzel yiyip iciyorsunuz
Gercekten iyi bu durum deyil vermen ama merak etme o 7 kilo fazlasiyla yerine dolacak 15 haftadan sonra keyfini cikar bence hepimizden az kilo alcanNe guzel ya aglamak istiyorum suankeske bende yiyebilsem bugun 14+0 olduk 7 kilo verdim. 2 lokma yesem cikiyor ne yapacam ben boyle. Eger boyle kalirsa 15 kilo verecem galiba ne mutlu sizlere ne guzel yiyip iciyorsunuz
Insallah canim sabirsizlikla bekliyorum o gunleribulantıların geçince senin de düzene girer canım merak etme
Bakalim canim oglumda sadece 4 kilo aldim bunda nasil olur bilmiyorum. Insallah bir an once gecer bulantilar.Gercekten iyi bu durum deyil vermen ama merak etme o 7 kilo fazlasiyla yerine dolacak 15 haftadan sonra keyfini cikar bence hepimizden az kilo alcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?