2016 Aralık Anneleri

İyi geceler hamiş arkadaşlarım,
Ben çok aktif olamıyorum ama sizleri takip ediyorum. Bulantılarım tam olarak geçmese de biraz rahatlamam oldu .
Dr demir ve vitamin verdi. Demir ilacı bende uyku yaptı bıraktım sizde de aynı durum oldu mu?
Yarında ikili test sonucu mu öğrenicem açıkçası stres yaptım. Bir önceki Dr yaşımı takıntı yapmama sebep olmuştu
İkinci çocuğuma hamileyim ama ilk çocuğum dan çok farklı bir hamilelik geçiriyorum. Bu biraz daha zor geçiyor
Çok uzattım sanırım

bana sağlık ocağından temmuzda arayıp gün-saat randevu verip çağırırız dediler

yaşa takılmayın genelde aşı görünce risk gurubuyuz gibi davranıyorlar ama Rabbimn bileceği iş bu bende 33 yaşındayım eşim 38 bizede dediler sonuçlar rsikli çıkabilir vs diye güya alıştırıyorlar daha çok strese sokuyorlar ama hamdolsun çıkmadı . içini ferah tut. hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.

canım ben dünü bekledim ikili test sonucunu ve ayarlamıştım dün bebeğim 13+3 tü eğer sonuçta olumsuz bi kelime söylese hemen başka doktora gidecektim. bende doktoruma güveniyorum ama olsun oda Allahın bi kulu yanlışlık yapabilir hata yapabilir. ben senin yerinde olsam başka bir doktora gider hiçbir şey anlatmadan ikili test yapmasını isterdim. anlatma ki oda etkilenmesin diye. belkide bebeğinin hiçbir şeyi yok doğana kadar evham yapacaksın.

Günaydın kızlar nefes darlığı yaşayan var mı sanki arada böyle nefesim yetmiyormuş gibi hissediyorum

Günaydın kızlar nefes darlığı yaşayan var mı sanki arada böyle nefesim yetmiyormuş gibi hissediyorum
O his bende de oluyor canım ama dediğim gibi ben bir anda kilo aldım diye olabilir,midemde çok ekşime ve bulantı yanma oluyor bu arada AzRASILAM son durum nasıl daha iyi misin?

Günaydın Kızlar Bugün çok şükür çok iyiyim biraz koptm hastalık yüzünden sizden ama okudum sürekli buraları
üroday muhteşem bir ilaçmış
Dün Sabah işim rast gitti çok şükür
kontrol hastasıydım ama hoca ilk sırada aldı beni
bebişimize bakalım dedi önce
Maşallah gayet sağlıklı 16 haftalık olmuş
3 lü testide verdim
salı günü çıkacak inşallah
salı günü hm 3 lü test sonucu için hemde idrar testi için tekrr gidecem

benim 20. haftada aşım varmış canım ama ne aşısı diye sormadım açıkçası

O his bende de oluyor canım ama dediğim gibi ben bir anda kilo aldım diye olabilir,midemde çok ekşime ve bulantı yanma oluyor bu arada AzRASILAM son durum nasıl daha iyi misin?
Benimde yemekten sonra oluyo canım genelde agir mi geliyor anlamadim ben kilo almadım henüz Daha doğrusu başta kusmaktan verdiğim kıloyu aldım

Kızlar progestan fitil kulaniyor um su gibi akintim oluyor iç çamaşırım islaniyor sizede oldu mu su gibi akinti

Bugün gözümü açtım çok şükür iyiyim
sağol cnm bnm
tüm soran arkadaşlarımdan da ALLAH razı olsun

Hadi cok geçmiş olsun cnm bir daha olmasın inşallah cinsiyet hakkında birşey dedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…