- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18
hayırlı haberler alman dileğiyle canım .Günaydın Kızlar Bugün çok şükür çok iyiyim biraz koptm hastalık yüzünden sizden ama okudum sürekli buraları
üroday muhteşem bir ilaçmış
Dün Sabah işim rast gitti çok şükür
kontrol hastasıydım ama hoca ilk sırada aldı beni
bebişimize bakalım dedi önce
Maşallah gayet sağlıklı 16 haftalık olmuş
3 lü testide verdim
salı günü çıkacak inşallah
salı günü hm 3 lü test sonucu için hemde idrar testi için tekrr gidecem
bende ilk 3 ayda 3 kilo aldımAyın 17sinde gidicem canım, test sonuçlarının çıkması da 1 hafta sürüyor ya. O zmn yeniden gidicez mecbur, bu gidişimde cinsiyet için tahminde bulunmasa bile, o zmn bişey söyler belki diye düşündüm bende.
Ben de aynen 27 kilo fln almıştım canım kızımda. İlk 3 ayda 3 kilo ile başlamıştı kilo alma sürecim. Bu sefer hala başlangıç kilomdayım inşallah da böyle devam eder. Hem iş hem ev hem de çocuk olunca bende hamileliği yaşayamıyorum ve unutuyorum senin gibi.
Canım kız bebek :)Hadi cok geçmiş olsun cnm bir daha olmasın inşallah cinsiyet hakkında birşey dedi mi
Bende Eskişehirdeyim canım sen nereye gidiyorsun bazen inan doktor yada hastane yanılma yaşayabiliyor benim arkadasımda bizzat yaşayanlardan içini ferah tutAllah razı olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırız dualarınızdan eksik etmeyin...
Kizlar da kesin konuşmuyorlar nedense :) oğlumda yüzde yüz demişti:) 12. haftada :) banada doktorum kız bebeğe 16.haftada kesin diyorm genelde dediCanım kız bebek :)
doktor halen yanılabilirim diyor
ama bence kız :)
Bende görüyorum Bacak arası boş :) her defasında gösteriyorKizlar da kesin konuşmuyorlar nedense :) oğlumda yüzde yüz demişti:) 12. haftada :) banada doktorum kız bebeğe 16.haftada kesin diyorm genelde dedi
geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın .Günaydın Kızlar Bugün çok şükür çok iyiyim biraz koptm hastalık yüzünden sizden ama okudum sürekli buraları
üroday muhteşem bir ilaçmış
Dün Sabah işim rast gitti çok şükür
kontrol hastasıydım ama hoca ilk sırada aldı beni
bebişimize bakalım dedi önce
Maşallah gayet sağlıklı 16 haftalık olmuş
3 lü testide verdim
salı günü çıkacak inşallah
salı günü hm 3 lü test sonucu için hemde idrar testi için tekrr gidecem
Ben biraz ultrason özürlüsü yum pek anlamıyorum cnm :)Bende görüyorum Bacak arası boş :) her defasında gösteriyor
Kız yanii
Amin cnm Rabbim gönlümüzde kini hayırlı edip nasip etsinBanada kıza benziyor dedi 13. haftada ama bidahakin, netleşir dedi.
oğlumdada ilk öyle deyince hiç heveslenemedim inş. rabbim gönlümüze göre verir
benim 20. haftada aşım varmış canım ama ne aşısı diye sormadım açıkçası
ben baya çözdüm ultrason işini :) doktorumla berabaerBen biraz ultrason özürlüsü yum pek anlamıyorum cnm :)
Amin cnm Rabbim gönlümüzde kini hayırlı edip nasip etsin
Kızlar progestan fitil kulaniyor um su gibi akintim oluyor iç çamaşırım islaniyor sizede oldu mu su gibi akinti
Eskişehirde kime gidiyorsunuzBende Eskişehirdeyim canım sen nereye gidiyorsun bazen inan doktor yada hastane yanılma yaşayabiliyor benim arkadasımda bizzat yaşayanlardan içini ferah tut
Çok teşekkür ederim canım. Bence de bu yıl erkek senesi :) Hakkımızda hayırlısı olsun, sağlıkla gelsinler inşallah. Valla ben usg ye gitmeden yarım saat kadar önce tatlı-çikolata yiyip gidiyorum. Faydasını gördüm. Sadece şeker testine yakın yapmayacağım böyle, tetiklemeyelim yüksek çıkmasını. Ozamana da daha çok varTebrikkkk ederimm canim gercekten bu sene erkek senesi qaliba ))))) bu arada bencede soylediyin cok dogru cunki bende 2 paket cikolata yemistim sagolsun yerinde durmuyordu ogluwum
Hiç deme yürükren konuşamıyorum konuşurken yürüyemiyorumGünaydın kızlar nefes darlığı yaşayan var mı sanki arada böyle nefesim yetmiyormuş gibi hissediyorum
Çok geçmiş olsun. Bende 1,5 kilo aldım ilk hamileliğimde 25 kg almıştımBu arada kızlar hamileğimin başından beri sadece 1,5kg almışım
yüksek kiloda kaldım ama az almama çok sevindim :)
Kuruyunca hafif sarariyor mu yada sertleşiyor mu. Keseden gelmiyordur inşallahben ilaç olarak aldım 3 kutu , geçen hafta bıraktım.bendede var o dediğiniz su gibi bir akıntı ve dediğinzi gibi çamaşırı ıslatıyor hatta bazen aktığını hissediyorum. ama sorun yok en azından geçen hafta dr daydım bir sorun yok dedi .
Ben takvim yapamadım kendime nasıl yapıldığını bulamadım. Bu arada doktor Son gittiğimde kız dedi bat 18 mart.Hiç deme yürükren konuşamıyorum konuşurken yürüyemiyorum
vural15
canım seni listede erkek bebek diye ekleyecektim bir baktım listede yoksun :)
Bilgilrini yaz cnm ekleyim listeye seni :)
Acıbadem de mine inan'a gidiyorum zaten pazartesi günü için de Turgay Şener'den randevu aldım birde ona gideceğim bakalım...Bende Eskişehirdeyim canım sen nereye gidiyorsun bazen inan doktor yada hastane yanılma yaşayabiliyor benim arkadasımda bizzat yaşayanlardan içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?