2016 Aralık Anneleri

hayırlı haberler alman dileğiyle canım .

bende ilk 3 ayda 3 kilo aldım ilerdeki 2 ayda 2 kilo hakkım varmış sağlık ocağındaki ebe 5 ayda 5 kilo normal dedi. ama böyle gidersem ne 5 i ne 10 u yani

geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın .

Bende görüyorum Bacak arası boş :) her defasında gösteriyor
Kız yanii
Ben biraz ultrason özürlüsü yum pek anlamıyorum cnm :)

Banada kıza benziyor dedi 13. haftada ama bidahakin, netleşir dedi.
oğlumdada ilk öyle deyince hiç heveslenemedim inş. rabbim gönlümüze göre verir
Amin cnm Rabbim gönlümüzde kini hayırlı edip nasip etsin

Ben biraz ultrason özürlüsü yum pek anlamıyorum cnm :)

Amin cnm Rabbim gönlümüzde kini hayırlı edip nasip etsin
ben baya çözdüm ultrason işini :) doktorumla berabaer
adamcağız karış karış gösteriyor
tabii kendi bir karış etmez milim milim diyim
maşallah 160gr 13 cm olmuş
benim gibi uzun olacak bence

pdr12345 canım 20. haftada tetanoz aşısı var ondan mı bahsediyorsun acaba
28. haftada kan uyuşmazlığı için birşey yapılıyor

Kızlar progestan fitil kulaniyor um su gibi akintim oluyor iç çamaşırım islaniyor sizede oldu mu su gibi akinti

ben ilaç olarak aldım 3 kutu , geçen hafta bıraktım.bendede var o dediğiniz su gibi bir akıntı ve dediğinzi gibi çamaşırı ıslatıyor hatta bazen aktığını hissediyorum. ama sorun yok en azından geçen hafta dr daydım bir sorun yok dedi .

Tebrikkkk ederimm canim gercekten bu sene erkek senesi qaliba ))))) bu arada bencede soylediyin cok dogru cunki bende 2 paket cikolata yemistim sagolsun yerinde durmuyordu ogluwum
Çok teşekkür ederim canım. Bence de bu yıl erkek senesi :) Hakkımızda hayırlısı olsun, sağlıkla gelsinler inşallah. Valla ben usg ye gitmeden yarım saat kadar önce tatlı-çikolata yiyip gidiyorum. Faydasını gördüm. Sadece şeker testine yakın yapmayacağım böyle, tetiklemeyelim yüksek çıkmasını. Ozamana da daha çok var

Herkezlere günaydın bende dün gece dudak ve yanağımda birde bileğimden koluma kadar uyuşma oldu çok korktum.. Bugün yanağımda uyuşma devam ediyor internetten araştırdım hamileliğin son dönemlerinde oluyormuş bende biraz erken mi başladı noldu ??

Günaydın kızlar nefes darlığı yaşayan var mı sanki arada böyle nefesim yetmiyormuş gibi hissediyorum
Hiç deme yürükren konuşamıyorum konuşurken yürüyemiyorum

vural15
canım seni listede erkek bebek diye ekleyecektim bir baktım listede yoksun :)
Bilgilrini yaz cnm ekleyim listeye seni :)

Günaydın
Bu arada kızlar hamileğimin başından beri sadece 1,5kg almışım
yüksek kiloda kaldım ama az almama çok sevindim :)
Çok geçmiş olsun. Bende 1,5 kilo aldım ilk hamileliğimde 25 kg almıştım
Bugün ikili test sonucum belli olunca buraya da yazarım moral için teşekkür ederim.
Ben 12. Haftada gittim ama cinsiyet konusunda hiç yorum yapmadı bu da bende kız düşüncesi oluşturdu

Kuruyunca hafif sarariyor mu yada sertleşiyor mu. Keseden gelmiyordur inşallah

Hiç deme yürükren konuşamıyorum konuşurken yürüyemiyorum

vural15
canım seni listede erkek bebek diye ekleyecektim bir baktım listede yoksun :)
Bilgilrini yaz cnm ekleyim listeye seni :)
Ben takvim yapamadım kendime nasıl yapıldığını bulamadım. Bu arada doktor Son gittiğimde kız dedi bat 18 mart.

Bende Eskişehirdeyim canım sen nereye gidiyorsun bazen inan doktor yada hastane yanılma yaşayabiliyor benim arkadasımda bizzat yaşayanlardan içini ferah tut
Acıbadem de mine inan'a gidiyorum zaten pazartesi günü için de Turgay Şener'den randevu aldım birde ona gideceğim bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…