2016 Aralık Anneleri

Benim son 10 gündür gelen akıntım, kuruyunca hafif sararıp süt kesiği gibi sertleşen bir hal alıyor. Az miktarda ama çok değil. Şimdi böyle olması mı normal, olmaması mı?
Bilemiyorum ki Benim ki de kuruyunca sertlesiyor netten araştırdım çok korkutucu şeyler yaziyor kızlar napsam gitsem mi doktora

Bilemiyorum ki Benim ki de kuruyunca sertlesiyor netten araştırdım çok korkutucu şeyler yaziyor kızlar napsam gitsem mi doktora
Benim doktorum, kokulu, rengi değişik ya da ağrılı olmadığı sürece normal olduğunu söylemişti en son sorduğumda. O yüzden endişe etme canım. Bir sonraki gidişinde sorarsın bence.

Valla kızlar benim dün çok ağrım oldu hamile olmasaydım adet olacağım gündü acaba ondanmıydı bilmyiorum
Çamaşırımada açık kahve renginde serçe parmağımın ilk boğumu kadar az akıntı geldi korktm doktora gittim herşy normal kalp atışını dinledik
Ama ben yinede tedirginim

Canım dinlen ve bol su iç şu günler çok sıvı kaybediyoruz ve yorgunluk yaramıyor ne güzel herşey normalmiş bak rahat olmaya çalış.

Acıbadem de mine inan'a gidiyorum zaten pazartesi günü için de Turgay Şener'den randevu aldım birde ona gideceğim bakalım...
Bu tur durumlatda turgay sener en ıyısı bende ona gitmiştim ama mine inan için aynı seyi soyleyemicem.böyle cok hamilenin gereksiz moralini bozdufunubiliyorum..

Uyuşmalar bende de oluyor ara ara. Ağız ve ellerimde. Kalsiyum alıyorum bu uyuşmalar için gerekliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…