2016 Aralık Anneleri

Merhaba annişler
dün profa gittim Semih beye ultrasona girdim bildiğiniz uyuyor dr vurdu vurdu artık kanım acıdı yok kalkmıyor dedi biraz yürü bende çikolata yedim busefer de zıp zıplıyor olmadı dik duruyor adam ultrasonu koyuyor kafa gözüküyor iki saniyede hop karşıda ikili test için herşey normal dedi kan alındı tabi ben kurtlu olduğum için sordum erkek dedi bebişim değişirmi dedim ya doğumda bile değişenler var dedi ama değişmez . 3 gün önce drumuza gitmiştik akademide oda erkek ama değişebilir havaya girme dedi iki dr da aynı gördüğüne göre kemik yapısına göre mi yorum yapmışlardır acaba?

Merhaba mutlusey gidebildin mi semih beye son zamanlarda ilgisi nasıldı ya dün benim ikili vardı ben mi alıngandım o mu çok sert bakışlı bilemedim ama bide ultrason kağıdı istedim vermedi
haftaya gidicem korkuyorum sanki hep bişey için azar yicem gibi!!!

Kizlar merhaba doktorum gebelikten hemen once cipro kullandigim icin ikili tarama yerine nills testi istedi kan aliniyor ve ispanyaya gonderiliyor bebegin dna sina bakilip %99.9 guvenilir sonuc cikiyormus.ikili taramada sonuclar %82ymis.hic yaptiran varmi bilmiyorum tabi dnasina bakildigi icin down sendromu cinsiyet kan grubu kalitsal hastaliklar vs. Hepsinin sonuclarini almis oluyoruz

amnio sentez mi yapıldı sana karından sıvı alınıp?

Ben takvim yapamadım kendime nasıl yapıldığını bulamadım. Bu arada doktor Son gittiğimde kız dedi bat 18 mart.
canım şu bilgiler lazım
Sat
Muhtemel doğum tarihi
Bilemiyorum ki Benim ki de kuruyunca sertlesiyor netten araştırdım çok korkutucu şeyler yaziyor kızlar napsam gitsem mi doktora
cnm nete hiç bakma böyle durumlarda
AzRASILAM canım beni de erkek diye ekle bebişimi :) %95e kesin diyebiliriz
tabiki :)
Bende devam ediyorum canim evet oluyor gunluk ped kullaniyorum hergun.
Günlük ped kullanma cnm

Merhaba bende yokum listede 15 haftayim :) cinsiyet belli degil.

Sat
Muhtemel doğum tarihi

Selamlar,herkes iyidir inşallah.
İkili test yaptirdim bu sabah ultrason sonucu iyi Allaha Şükür,kan tahlilleri c.tesi çıkacakmis.insallah onlarda iyi cikar.
Cinsiyet tahmini yok henüz cok küçük bu haftada yanilma payi cok yuksek,
16.haftada kesinlesebilir dedi.

Kızlar merhaba..

Ben özel sektörde çalışıyorum, işim masa başı. O kadar çok oturuyorum ki artık bacaklarım ağrıdı bugün oturmaktan. Kalkıp şirketin içinde dolanıyorum fırsat buldukça. Hemen masana evrak koyduk vs geri dönmek zorunda kalıyorum. Bana bağlı 4 telefon hattı var, çözüm olarak telsize telefonlarımı aktarıp şirkette merdiven inip çıkmaya başladım ama açık ofis bizimki masalar arası cam bölmeler var. Zaten sürekli bilgisayar başında çalışıyorum. Telefona çözüm buldum bilgisayara bulamadım:) 3 ayda 1 kg aldım sadece. Bu gidişle çok kilo alırım diye korkuyorum. Hareketsizlikten

Hareket etmek cok iyi hamilelik varisini onlemis olursun saat basi kalkip dolasmak gerek.ilk hamileligimde calisiyordum bende ve senin gibi telsiz tasiyordum mecburen dolasirken :) 7 ay bitene kadar çalıştım ve firsat buldukca dolastim.
Kiloyu da dert etme veriliyor saglik yerinde olsun o yeter :) ben 3 kilo aldim bile

benim de işim masa başı malesef öyle dolaşma fırsatım da pek yok.. insanlar anlayışsız. sürekli bilgisayar başında olmaktan, bakmaktan bazen başım dönüyor.. eski yerimde daha rahattım buraya geldim geleli rahat edemedim. şu 5 ay geçse de doğum iznine çıksam diye düşünüyorum şimdiden..

Eşimin yengesi geçenlerde bana masa başı işin var daha ne istiyorsun dedi :) Dedim niye öyle düşünüyorsun ki her mesleğin zorluğu başka, oturmaktan ve işten başımı kaldıramamaktan artık neredeyse dizlerim kitleniyor dedim. Baş ağrısından duramıyorum eve geldiğimde dedim. Boş boş bakıyor suratıma. Şikayetimi çok saçma buldu demek ki :)

Ekrana bakmaktan başım ağrıdı bugün resmen, arada biraz kalkıp dolanıyorum hemen göze batıyor. Patron milleti çalışanı makine olarak görüyor resmen. Hiç başını kaldırmadan, yerinden kıpırdamasın, hep çalışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…