Merhaba bende yokum listede 15 haftayim :) cinsiyet belli degil.Hiç deme yürükren konuşamıyorum konuşurken yürüyemiyorum
@vural15
canım seni listede erkek bebek diye ekleyecektim bir baktım listede yoksun :)
Bilgilrini yaz cnm ekleyim listeye seni :)
Merhaba mutlusey gidebildin mi semih beye son zamanlarda ilgisi nasıldı ya dün benim ikili vardı ben mi alıngandım o mu çok sert bakışlı bilemedim ama bide ultrason kağıdı istedim vermedi
Umarım sadece moralimi bozuyordur inşallah gerçeklik payı yoktur ...Bu tur durumlatda turgay sener en ıyısı bende ona gitmiştim ama mine inan için aynı seyi soyleyemicem.böyle cok hamilenin gereksiz moralini bozdufunubiliyorum..
amnio sentez mi yapıldı sana karından sıvı alınıp?Kizlar merhaba doktorum gebelikten hemen once cipro kullandigim icin ikili tarama yerine nills testi istedi kan aliniyor ve ispanyaya gonderiliyor bebegin dna sina bakilip %99.9 guvenilir sonuc cikiyormus.ikili taramada sonuclar %82ymis.hic yaptiran varmi bilmiyorum tabi dnasina bakildigi icin down sendromu cinsiyet kan grubu kalitsal hastaliklar vs. Hepsinin sonuclarini almis oluyoruz
Hayir kan alindi doktorum arayip hastaneye cagirdi yabanci bir doktor geldi o aldi ispanyada yapiliyormus testamnio sentez mi yapıldı sana karından sıvı alınıp?
turgay şener süper iilk hamileliğimde ona gitmiştim, eskişehirde olsam gene ona giderdim.tavsiye ederim.Acıbadem de mine inan'a gidiyorum zaten pazartesi günü için de Turgay Şener'den randevu aldım birde ona gideceğim bakalım...
canım şu bilgiler lazımBen takvim yapamadım kendime nasıl yapıldığını bulamadım. Bu arada doktor Son gittiğimde kız dedi bat 18 mart.
cnm nete hiç bakma böyle durumlardaBilemiyorum ki Benim ki de kuruyunca sertlesiyor netten araştırdım çok korkutucu şeyler yaziyor kızlar napsam gitsem mi doktora
tabiki :)AzRASILAM canım beni de erkek diye ekle bebişimi :) %95e kesin diyebiliriz
Günlük ped kullanma cnmBende devam ediyorum canim evet oluyor gunluk ped kullaniyorum hergun.
Merhaba bende yokum listede 15 haftayim :) cinsiyet belli degil.
Tabiki cnm
Canım ben senn d.tarihin için 14 aralık demişim ama takvimde 22 aralık hangisi doğru ?
Saol canimTabiki cnm
yeni yaşında mutluluklar dilerim :)
Ulturasonda 22 aralik onuda degistir canim.Canım ben senn d.tarihin için 14 aralık demişim ama takvimde 22 aralık hangisi doğru ?
Hareket etmek cok iyi hamilelik varisini onlemis olursun saat basi kalkip dolasmak gerek.ilk hamileligimde calisiyordum bende ve senin gibi telsiz tasiyordum mecburen dolasirken :) 7 ay bitene kadar çalıştım ve firsat buldukca dolastim.Kızlar merhaba..
Ben özel sektörde çalışıyorum, işim masa başı. O kadar çok oturuyorum ki artık bacaklarım ağrıdı bugün oturmaktan. Kalkıp şirketin içinde dolanıyorum fırsat buldukça. Hemen masana evrak koyduk vs geri dönmek zorunda kalıyorum. Bana bağlı 4 telefon hattı var, çözüm olarak telsize telefonlarımı aktarıp şirkette merdiven inip çıkmaya başladım ama açık ofis bizimki masalar arası cam bölmeler var. Zaten sürekli bilgisayar başında çalışıyorum. Telefona çözüm buldum bilgisayara bulamadım:) 3 ayda 1 kg aldım sadece. Bu gidişle çok kilo alırım diye korkuyorum. Hareketsizlikten
Kızlar merhaba..
Ben özel sektörde çalışıyorum, işim masa başı. O kadar çok oturuyorum ki artık bacaklarım ağrıdı bugün oturmaktan. Kalkıp şirketin içinde dolanıyorum fırsat buldukça. Hemen masana evrak koyduk vs geri dönmek zorunda kalıyorum. Bana bağlı 4 telefon hattı var, çözüm olarak telsize telefonlarımı aktarıp şirkette merdiven inip çıkmaya başladım ama açık ofis bizimki masalar arası cam bölmeler var. Zaten sürekli bilgisayar başında çalışıyorum. Telefona çözüm buldum bilgisayara bulamadım:) 3 ayda 1 kg aldım sadece. Bu gidişle çok kilo alırım diye korkuyorum. Hareketsizlikten
benim de işim masa başı malesef öyle dolaşma fırsatım da pek yok.. insanlar anlayışsız. sürekli bilgisayar başında olmaktan, bakmaktan bazen başım dönüyor.. eski yerimde daha rahattım buraya geldim geleli rahat edemedim. şu 5 ay geçse de doğum iznine çıksam diye düşünüyorum şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?