2016 Aralık Anneleri

canım eşinin yengesi ne iş yapıyormuş merak ettim ayakta mı ki sürekli o şekilde tepki gösterdiğine göre..

canım eşinin yengesi ne iş yapıyormuş merak ettim ayakta mı ki sürekli o şekilde tepki gösterdiğine göre..

Atölye gibi bir yerde çalışıyor, dokuma makinalarında :)
Madende saatlerce gün ışığı görmeden çalışıyor insanlar yenge dedim, her işin zorluğu başka, kiminin vücut, kiminin kafa yoruluyor dedim. Bence onun tepkisi sanki ben işimi beğenmiyorum dert yanıyorum gibi düşünmesi :)

Herkese merhabalar arkadaşlar bir sorum olacak benim bugün çarpıntım var uykudan çarpıntıyla uyandım sizde yaşıyor musunuz bu durumu?

Herkese merhabalar arkadaşlar bir sorum olacak benim bugün çarpıntım var uykudan çarpıntıyla uyandım sizde yaşıyor musunuz bu durumu?
Hic yasamadım ama benim de nefesim çabuk kesiliyor daha simdiden cok sacma degil mi ya ben iki haftadır Demir ilacı kullanıyorum canim bir git bakalım ne dicek doktorun..

Bende merdiven çıktığımda ya da biraz hizli yurudugumde nefes nefese kaliyorum,cok cabuk yoruluyorum.dr um normal olduğunu söylüyor

Kizlarbende cok yoruluyorum merdiven cikmayi gozum kesmiyor nefes nefese kaliyorum. Ben hamileligimin basindan berli demir ilaci aliyorum. Kabizlik yaptigi icin doktor 2 gunde bir al dedi oyle yapiyorum bide bende bugun baş dönmesi basladi yerimden kalktigim zaman flan . Hayirlisiyla bi dogursaydik daha cokk var ..

Demek yalnız değilim internette öyle şeyler okudum ki kalp yetmezliğinden tutun kapakçığa kadar felaket tellalı her ne kadar doktorum yasaklasa da Google da hastalık aramamı dayanamıyorum bakıyorum yine

bende ilk 3 ayda 3 kilo aldım ilerdeki 2 ayda 2 kilo hakkım varmış sağlık ocağındaki ebe 5 ayda 5 kilo normal dedi. ama böyle gidersem ne 5 i ne 10 u yani
Bi tek ben mi boleyim acaba 54 55 le kaldim 3.5 dayiz ay olarak 51 kg yum. Sabit duruyo. Yemeye biraz olsun basladigim halde 51 4. Aya gircez nerdeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…