İyi geceler kizlar
Bizim bugun kontrolumuz vardi 12+4 ciktik.6.25 cm olmus minigim.cok sukur hersey yolunda ellerini ayaklarini heryerini gorduk ayrintisi ile.ense kalinligi normal sinirlarda dedi dr.kan testimizide yaptirdik ikili test icin sonuc 1 hafta sonra cikicak insallah.cinsiyet sordum ama daha erken dedi bakmadi onun icinde.3 hafta sonra cagirdi ama bayrama denk geldigi icin 4 hafta sonra gidicem insallah.
Canım ben de senin gibiydim alışveriş falan yapasım vardı bir de belirsizlik kötüydü. kendi doktorunda belli olmadıysa başka birkaç doktora daha sadece cinsiyeti sormak için git istersen ben öyle yaptım. kullandıkları aletler farklı olabiliyor, kimisi görüp de söylemeyebiliyor (kızsa eğer aldıranlar varmış diye) son gittiğim doktorda bebek çok net göründü mesela ve uzun uzun ilgilenen bir doktor çıktı bayan öyle öğrenebilmiştim ben.
Canım ben de senin gibiydim alışveriş falan yapasım vardı bir de belirsizlik kötüydü. kendi doktorunda belli olmadıysa başka birkaç doktora daha sadece cinsiyeti sormak için git istersen ben öyle yaptım. kullandıkları aletler farklı olabiliyor, kimisi görüp de söylemeyebiliyor (kızsa eğer aldıranlar varmış diye) son gittiğim doktorda bebek çok net göründü mesela ve uzun uzun ilgilenen bir doktor çıktı bayan öyle öğrenebilmiştim ben.
Haklısın aslında Can'ım hem daha 3 hafta var kontrolüme ,bir doktor var aslında ama cinsiyeti söyler mi bilemiyorum.özel Karataş hastanesinde (İzmir) bu arada bu da bebeğin 12+0 fotoğrafı
Haklısın aslında Can'ım hem daha 3 hafta var kontrolüme ,bir doktor var aslında ama cinsiyeti söyler mi bilemiyorum.özel Karataş hastanesinde (İzmir) bu arada bu da bebeğin 12+0 fotoğrafı
Günaydın canlar,herkese sağlıklı huzurlu bir gün inşallah kaç gündür geçmeyip daha da arttığı için kızımı dün akşam acile götürdük gaita tahlili falan yaptırdık,bir sürü de ilaç yazdı işte,belki ben de baksam aynı şey olacak ,bakımına dikat etmek lazım ah çalışan annelerin çocukları
Günaydın güzel anne adayları, kaş gündür yazamadım. Tatildeyiz, her yerde internet olmuyor filan, çoğu sayfayı okudum yine de. Hasta olanlara geçmiş olsun inşallah.
14. Haftada geçer bulantıların diyenler haklı çıktı, çok şükür 4-5 gündür hiç kusmadım, dikkat etmeyip tatlı falan yersem ya da iki saatten fazla aç kalırsam bulanıyor ama bu halime bin şükür :) darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah :)
Tatil bana iyi geldi sanırım, denize girmek, yüzmek, eşimle başbaşa olmak... Çok şükür, ben iyi hissedince bebiş de iyi oluyor gibi düşünüp Mutlu oluyorum :)
Benim de aynı şekilde akıntım var doktorumu aradım 13+3 üm bu haftalarda suyun gelmesi imkansız dedi vajinal akıntıymış iltahap bile olsa ilaç vermem bol su içeceksin dedi.
Dün panikle hastaneye gittik su olabilir bi bakalım dediler ultrasonda suda azalma yokmuş eğer hissedecek kadar su gelseydi kalbi dururdu zaten suyu bu haftalarda az oluyo dedi. Allaha Şükür suyunda azalma yoktu yinede kan testi yaptılar enfeksiyon var mı diye oda yokmuş kansizlik var dedi sadece.. korkulacak bişey çıkmadı yani ama senin doktorun dediği gibi imkansız değil olabilirdi de..
canım kilo verdim alamıyorum diye sakın üzülme zaten bebek anneden besleniyormuş sen ister ye ister yeme o bir şekilde senin depolarından beslenir 4. aydan sonra önem kazanıyormuş birazcık yediklerimiz
Benimde su gibi kokusuz var ama çok değil bence normal dir çoğu arkadaşın bu şekilde akıntısı var normal seyirlerde , havanın sıcak olması vs de etkilemiş olabilir 15 gün öncesine yoktu çünkü benim üstüne düşmedim bol su içmeye devam
Bi tek ben mi boleyim acaba 54 55 le kaldim 3.5 dayiz ay olarak 51 kg yum. Sabit duruyo. Yemeye biraz olsun basladigim halde 51 4. Aya gircez nerdeyse.
Kuzenim bu ay sonunda doğum yapacak, çok bulantılı bi hamilelik geçirdi. 63 kg hamile kaldı, şu an 56-57 kg.
Doktoru kilo vermen sorun değil, bebek besleniyor demiş.
Benimde cok zor gectigi icin 8kg verdim ve bugun doktorum hastaneye yatirdi.Bebegi vucut bur sekilde besleyip buyutuyor ama sen bitmissin dedi.3. 1000 cc lik serumdan sonra idrara cikabildim ve tahlil sonucumda keton 4+ cikinca artik hastanede besliycez seni dedi.Canini sikma cok daha kotuleride var
Günaydın canlar,herkese sağlıklı huzurlu bir gün inşallah kaç gündür geçmeyip daha da arttığı için kızımı dün akşam acile götürdük gaita tahlili falan yaptırdık,bir sürü de ilaç yazdı işte,belki ben de baksam aynı şey olacak ,bakımına dikat etmek lazım ah çalışan annelerin çocukları