2016 Aralık Anneleri

Merhaba hamis dostlar bende surekli takipteydim ama ilk defa yazıyorum. Bende 12 haftalık hamileyim. Ağustosta 3yasini bitirecek bir kizim var iki hafta önce gittiğim doktor kıza benziyor dedi bebisime ama çok erken olduğundan emin olamadım haftaya tekrar söyleyecek bakalim. Bugün diğer doktor da ikili test için kan verdim o cinsiyete yorum yapmadi size bir fotosunu atayım da siz bir bakın

Ferro gibi ilaçlar kabızlık yaptıgı icin doktorum solgari önerdi solgar kullanıyorum ben ve kabızlık yasamadım şimdiye kadar.. Arada benim de basım donuyor değişik değişik haller

Kızlar akintim için doktoru aradım su gibi akintim var kokusuz ve kaşıntı yoksa gel bakalım dedi keseden geliyor olabilirmiş böyle bişey yaşayan var mi

AzRASILAM

Merhabalar araniza yeni katildim
Yas 28
Son sat 18 mart
Muhtemel dogum 24 aralik
22 aylik bir kizim var
2. Gebeligim
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallah :)

Bi tek ben mi boleyim acaba 54 55 le kaldim 3.5 dayiz ay olarak 51 kg yum. Sabit duruyo. Yemeye biraz olsun basladigim halde 51 4. Aya gircez nerdeyse.
Canım senin gayet normal
İlk aylarında su içemiyordun
Merhaba hoşgeldiniz
Allah gönlünüze göre
Hayırlısını versin inşallah

Ya çok atmıyım ama ben kıza benzettim allah sağlıklı hayırlı evlat etsin

Bi tek ben mi boleyim acaba 54 55 le kaldim 3.5 dayiz ay olarak 51 kg yum. Sabit duruyo. Yemeye biraz olsun basladigim halde 51 4. Aya gircez nerdeyse.

Ama senin şimdiye kadar çok zor geçti hamileliğin cnm bende mesela hiç kusmadım iştahım kesilmedi normal hayatıma devam ettim ve 3 kilo aldım sen baya bi kilo vermişsindir hatta

Ama senin şimdiye kadar çok zor geçti hamileliğin cnm bende mesela hiç kusmadım iştahım kesilmedi normal hayatıma devam ettim ve 3 kilo aldım sen baya bi kilo vermişsindir hatta
Evet aynen malesef. Daha yeni yeni herseyi olmasada mideye gidio bseler iste

Kızlar akintim için doktoru aradım su gibi akintim var kokusuz ve kaşıntı yoksa gel bakalım dedi keseden geliyor olabilirmiş böyle bişey yaşayan var mi
Benimde su gibi kokusuz var ama çok değil bence normal dir çoğu arkadaşın bu şekilde akıntısı var normal seyirlerde , havanın sıcak olması vs de etkilemiş olabilir 15 gün öncesine yoktu çünkü benim üstüne düşmedim bol su içmeye devam

Evet aynen malesef. Daha yeni yeni herseyi olmasada mideye gidio bseler iste
Benimde cok zor gectigi icin 8kg verdim ve bugun doktorum hastaneye yatirdi.Bebegi vucut bur sekilde besleyip buyutuyor ama sen bitmissin dedi.3. 1000 cc lik serumdan sonra idrara cikabildim ve tahlil sonucumda keton 4+ cikinca artik hastanede besliycez seni dedi.Canini sikma cok daha kotuleride var

Merhaba kızlar. Bir süredir ne okuyabildim ne de yazabildim. Telefonum bozuldu, ofiste fırsat bulup giremedim. Akşamları deseniz kızımı yatırdıktan sonra bilgisayarın kapağını bile açmaya üşeniyorum. Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Bizim ikili test sonucumuz iyi çıktı Allaha çok şükür. Ama cinsiyet belli olmadı. Hatta bugün tekrar çağırdı doktorum, bebeğin pozisyonu uygun olmasına rağmen net göremedik. Herhalde kilodan diye tahmin ediyorum. 29 haziranda 4 lü test için gideceğim. Umarım o zaman belli olur.

Arkadaşlar merhaba şuan İstanbul'dayım yalnız bayramdan itibaren Tekirdağ'da kalıcam Ağustos sonuna kadar Ayrıntılı ultrasonda da orda olucam arkadasım Tekirdağ'da genesis sağlık hizmetlerinden Ümit ekmeni önerdi sizinde bana önerebileceğiniz bi doktor var mı Tekirdağ taraflarında

bende egepole gidiyorum cnm, bülent beye ama. hastane olarak çok kişi tavsiye etti. şimdilik memnunum doktorumdan. 9 tane kadın doğum doktoru varmış

Iyi akşamlar kızlar ne güzel konusuyor sunuz yetişemiyorum ama sonra tek tek okuyorum.geçen hafta ikili testt için gitmiştim olmamış bugün aradılar tekrar çağırdılar gittim ultrason a girdim sıpa:) bir türlü dönmed, değeri göremedi ler.öğle sonuna kaldım şeker yedim kıpırdadi sonunda :) kan verdim inşallah sonuç da iyi çıkar

Benim de aynı şekilde akıntım var doktorumu aradım 13+3 üm bu haftalarda suyun gelmesi imkansız dedi vajinal akıntıymış iltahap bile olsa ilaç vermem bol su içeceksin dedi.

Canim ben 78 ile basladum suan 71 kiloyum. Bugun cok sukur iyiydim. Mide bulantisi icin ilac aldim. Hergunde almak istemiyorum

Cok gecmis olsun canim. Insallah Rabbim sifa verir bir an once eve donersin. sıkma canini hersey guzel olacak anne olmak kolay degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…