Ferro gibi ilaçlar kabızlık yaptıgı icin doktorum solgari önerdi solgar kullanıyorum ben ve kabızlık yasamadım şimdiye kadar..Kizlarbende cok yoruluyorum merdiven cikmayi gozum kesmiyornefes nefese kaliyorum. Ben hamileligimin basindan berli demir ilaci aliyorum. Kabizlik yaptigi icin doktor 2 gunde bir al dedi oyle yapiyorum bide bende bugun baş dönmesi basladi yerimden kalktigim zaman flan . Hayirlisiyla bi dogursaydik daha cokk var ..
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallah :)AzRASILAM
Merhabalar araniza yeni katildim
Yas 28
Son sat 18 mart
Muhtemel dogum 24 aralik
22 aylik bir kizim var
2. Gebeligim
Canım senin gayet normalBi tek ben mi boleyim acaba 54 55 le kaldim 3.5 dayiz ay olarak 51 kg yum. Sabit duruyo. Yemeye biraz olsun basladigim halde 51 4. Aya gircez nerdeyse.
Merhaba hoşgeldinizMerhaba hamis dostlar bende surekli takipteydim ama ilk defa yazıyorum. Bende 12 haftalık hamileyim. Ağustosta 3yasini bitirecek bir kizim var iki hafta önce gittiğim doktor kıza benziyor dedi bebisime ama çok erken olduğundan emin olamadım haftaya tekrar söyleyecek bakalim. Bugün diğer doktor da ikili test için kan verdim o cinsiyete yorum yapmadi size bir fotosunu atayım da siz bir bakınEki Görüntüle 1847476
Ya çok atmıyım ama ben kıza benzettim allah sağlıklı hayırlı evlat etsinMerhaba hamis dostlar bende surekli takipteydim ama ilk defa yazıyorum. Bende 12 haftalık hamileyim. Ağustosta 3yasini bitirecek bir kizim var iki hafta önce gittiğim doktor kıza benziyor dedi bebisime ama çok erken olduğundan emin olamadım haftaya tekrar söyleyecek bakalim. Bugün diğer doktor da ikili test için kan verdim o cinsiyete yorum yapmadi size bir fotosunu atayım da siz bir bakınEki Görüntüle 1847476
Bi tek ben mi boleyim acaba 54 55 le kaldim 3.5 dayiz ay olarak 51 kg yum. Sabit duruyo. Yemeye biraz olsun basladigim halde 51 4. Aya gircez nerdeyse.
Evet aynen malesef. Daha yeni yeni herseyi olmasada mideye gidio bseler isteAma senin şimdiye kadar çok zor geçti hamileliğin cnm bende mesela hiç kusmadım iştahım kesilmedi normal hayatıma devam ettim ve 3 kilo aldım sen baya bi kilo vermişsindir hatta
Benimde su gibi kokusuz var ama çok değil bence normal dir çoğu arkadaşın bu şekilde akıntısı var normal seyirlerde , havanın sıcak olması vs de etkilemiş olabilir 15 gün öncesine yoktu çünkü benim üstüne düşmedim bol su içmeye devamKızlar akintim için doktoru aradım su gibi akintim var kokusuz ve kaşıntı yoksa gel bakalım dedi keseden geliyor olabilirmiş böyle bişey yaşayan var mi
Benimde cok zor gectigi icin 8kg verdim ve bugun doktorum hastaneye yatirdi.Bebegi vucut bur sekilde besleyip buyutuyor ama sen bitmissin dedi.3. 1000 cc lik serumdan sonra idrara cikabildim ve tahlil sonucumda keton 4+ cikinca artik hastanede besliycez seni dedi.Canini sikma cok daha kotuleride varEvet aynen malesef. Daha yeni yeni herseyi olmasada mideye gidio bseler iste
Bende Anadolu has. Alev özleme gidiyorum.İlk doğumumda Acıbademde Fatih beye gittim Şimdi AnAdolu hastanesınde Murat Boyluya gidiyorum
İlk olacak kismetse :)
bende egepole gidiyorum cnm, bülent beye ama. hastane olarak çok kişi tavsiye etti. şimdilik memnunum doktorumdan. 9 tane kadın doğum doktoru varmışBende egepole gitmiştim 3 hafta önce sumeyra hanım a ama hiç memnun kalmamistim
Bugün randevu aldım 23 hazirana cem beye burada bir arkadaş gidiyordu inşallah memnun kalırım ilgisinden falan
Bebisimizi görmeye az kaldı
Kızlar akintim için doktoru aradım su gibi akintim var kokusuz ve kaşıntı yoksa gel bakalım dedi keseden geliyor olabilirmiş böyle bişey yaşayan var mi
Canim ben 78 ile basladum suan 71 kiloyum. Bugun cok sukur iyiydim. Mide bulantisi icin ilac aldim. Hergunde almak istemiyorumBi tek ben mi boleyim acaba 54 55 le kaldim 3.5 dayiz ay olarak 51 kg yum. Sabit duruyo. Yemeye biraz olsun basladigim halde 51 4. Aya gircez nerdeyse.
Cok gecmis olsun canim. Insallah Rabbim sifa verir bir an once eve donersin.Benimde cok zor gectigi icin 8kg verdim ve bugun doktorum hastaneye yatirdi.Bebegi vucut bur sekilde besleyip buyutuyor ama sen bitmissin dedi.3. 1000 cc lik serumdan sonra idrara cikabildim ve tahlil sonucumda keton 4+ cikinca artik hastanede besliycez seni dedi.Canini sikma cok daha kotuleride var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?