Benimde cok zor gectigi icin 8kg verdim ve bugun doktorum hastaneye yatirdi.Bebegi vucut bur sekilde besleyip buyutuyor ama sen bitmissin dedi.3. 1000 cc lik serumdan sonra idrara cikabildim ve tahlil sonucumda keton 4+ cikinca artik hastanede besliycez seni dedi.Canini sikma cok daha kotuleride var
Cok gecmis olsunGünaydın canlar,herkese sağlıklı huzurlu bir gün inşallahkaç gündür geçmeyip daha da arttığı için kızımı dün akşam acile götürdük gaita tahlili falan yaptırdık,bir sürü de ilaç yazdı işte,belki ben de baksam aynı şey olacak ,bakımına dikat etmek lazım ah çalışan annelerin çocukları
Dümdüz bir karnim vardi artik yokKızlar göbüşleriniz büyüdü mü? Değişiklik varmı merak ettim.:)
Ben normal de göbek li yim de o yüzden almayamiyorum :) Ama sanki büyüyor gibi eşim de büyümüş diyo :)Dümdüz bir karnim vardi artik yok
çok geçmiş olsun Allah şifa versin
çok sağolun kızlar,Allah evlatlarımıza can sağlığı versin inşallahCok gecmis olsun
ah canım sen bendeki göbüşü görsennnKızlar göbüşleriniz büyüdü mü? Değişiklik varmı merak ettim.:)
Canım bol su içmek hamilelikte büyük nimet dedi doktorum ben karaciğer enzimimi bu şekilde düşürdüm ve idrar yolu enfeksiyonu olurdum hamilelikten önce hep bol su ile yendim yani + sı var -si'si yok bol su içmenin.canım bol su içince geçiyor mu veya olmuyor mu
Canım çok geçmiş olsunGünaydın canlar,herkese sağlıklı huzurlu bir gün inşallahkaç gündür geçmeyip daha da arttığı için kızımı dün akşam acile götürdük gaita tahlili falan yaptırdık,bir sürü de ilaç yazdı işte,belki ben de baksam aynı şey olacak ,bakımına dikat etmek lazım ah çalışan annelerin çocukları
Oh iyi gelmezmi canım temiz hava mis :)Günaydın güzel anne adayları, kaş gündür yazamadım. Tatildeyiz, her yerde internet olmuyor filan, çoğu sayfayı okudum yine de. Hasta olanlara geçmiş olsun inşallah.
14. Haftada geçer bulantıların diyenler haklı çıktı, çok şükür 4-5 gündür hiç kusmadım, dikkat etmeyip tatlı falan yersem ya da iki saatten fazla aç kalırsam bulanıyor ama bu halime bin şükür :) darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah :)
Tatil bana iyi geldi sanırım, denize girmek, yüzmek, eşimle başbaşa olmak... Çok şükür, ben iyi hissedince bebiş de iyi oluyor gibi düşünüp Mutlu oluyorum :)
Valla canım maşallah 4 ay olcaz yakında ama gören aaa 4 haftalık mı diyor:) içim geniş galiba.Kızlar göbüşleriniz büyüdü mü? Değişiklik varmı merak ettim.:)
Dualarım seninle canımGunaydin annişlerbugün perinatologda ayrıntılı ultrasonumuz ve ikili taramamız var dua edin nolur cinsiyetini de soylicek dedi doktorum ama ben taramadan cok korkuyorum cok endişeliyim dualarınızı bekliyoruz miniğimle
Gunaydin annişlerbugün perinatologda ayrıntılı ultrasonumuz ve ikili taramamız var dua edin nolur cinsiyetini de soylicek dedi doktorum ama ben taramadan cok korkuyorum cok endişeliyim dualarınızı bekliyoruz miniğimle
hiç korkma canım içini ferah tut dua et sadece inş sonuçların güzel çıkacak :))Gunaydin annişlerbugün perinatologda ayrıntılı ultrasonumuz ve ikili taramamız var dua edin nolur cinsiyetini de soylicek dedi doktorum ama ben taramadan cok korkuyorum cok endişeliyim dualarınızı bekliyoruz miniğimle
Günaydın güzel anne adayları, kaş gündür yazamadım. Tatildeyiz, her yerde internet olmuyor filan, çoğu sayfayı okudum yine de. Hasta olanlara geçmiş olsun inşallah.
14. Haftada geçer bulantıların diyenler haklı çıktı, çok şükür 4-5 gündür hiç kusmadım, dikkat etmeyip tatlı falan yersem ya da iki saatten fazla aç kalırsam bulanıyor ama bu halime bin şükür :) darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah :)
Tatil bana iyi geldi sanırım, denize girmek, yüzmek, eşimle başbaşa olmak... Çok şükür, ben iyi hissedince bebiş de iyi oluyor gibi düşünüp Mutlu oluyorum :)
Kızlar göbüşleriniz büyüdü mü? Değişiklik varmı merak ettim.:)
Gunaydin annişlerbugün perinatologda ayrıntılı ultrasonumuz ve ikili taramamız var dua edin nolur cinsiyetini de soylicek dedi doktorum ama ben taramadan cok korkuyorum cok endişeliyim dualarınızı bekliyoruz miniğimle
Bi tek ben mi boleyim acaba 54 55 le kaldim 3.5 dayiz ay olarak 51 kg yum. Sabit duruyo. Yemeye biraz olsun basladigim halde 51 4. Aya gircez nerdeyse.
Kızlar akintim için doktoru aradım su gibi akintim var kokusuz ve kaşıntı yoksa gel bakalım dedi keseden geliyor olabilirmiş böyle bişey yaşayan var mi
Benimde su gibi kokusuz var ama çok değil bence normal dir çoğu arkadaşın bu şekilde akıntısı var normal seyirlerde , havanın sıcak olması vs de etkilemiş olabilir 15 gün öncesine yoktu çünkü benim üstüne düşmedim bol su içmeye devam
Benim de aynı şekilde akıntım var doktorumu aradım 13+3 üm bu haftalarda suyun gelmesi imkansız dedi vajinal akıntıymış iltahap bile olsa ilaç vermem bol su içeceksin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?