2016 Aralık Anneleri

Cok geçmiş olsun.inşallah en kisa zamanda düzelirsin.annenin depolarınin bosalmamasi cok onemliymis ileriki yaslarda saglik problemi yasamamasi icin.bebek her şekilde besleniyor gerekirse anneden çekiyor vitamin ve mineralleri.
Ozellikle 4.ay ve sonrası onemliymis diyorlar

Cok gecmis olsun

canım bol su içince geçiyor mu veya olmuyor mu
Canım bol su içmek hamilelikte büyük nimet dedi doktorum ben karaciğer enzimimi bu şekilde düşürdüm ve idrar yolu enfeksiyonu olurdum hamilelikten önce hep bol su ile yendim yani + sı var -si'si yok bol su içmenin.

Canım çok geçmiş olsun

Oh iyi gelmezmi canım temiz hava mis :)
Bende dün oturduğum yerde eşime çam kokusu istiyor canım dedim hafta sonu götüreyim seni yakınlarda güzel bi yere hava al dedi iple çekiyorum valla.

Kızlar göbüşleriniz büyüdü mü? Değişiklik varmı merak ettim.:)
Valla canım maşallah 4 ay olcaz yakında ama gören aaa 4 haftalık mı diyor:) içim geniş galiba.
Dualarım seninle canım

hiç korkma canım içini ferah tut dua et sadece inş sonuçların güzel çıkacak :))

ne güzelll bende tatil istiyorum çalışmaktan çok sıkıldımm. sana iyi tatiller cnaım bol bol keyfini çıkar :)

Kızlar göbüşleriniz büyüdü mü? Değişiklik varmı merak ettim.:)

minicik bi göbiş var. görenler çok zayıf olduğum için hiç sana bakan hamile demez diyolar. onlar göremiyor ama ben göbişimi görebiliyorum

perdurable çok geçmiş olsun canım

hayırlı haberlerini bekliyoruz, stres yapma cnaım

Bi tek ben mi boleyim acaba 54 55 le kaldim 3.5 dayiz ay olarak 51 kg yum. Sabit duruyo. Yemeye biraz olsun basladigim halde 51 4. Aya gircez nerdeyse.

merak etme ark.ım bende öleyim. hemen hemen aynı hafta içindeyiz bende 53 ile hamile kaldm hala 53 üm aldım verdim vs hiç bişe değişmedi herkes açılır dedi ama bende hala ne iştah var ne şu halsizliğim geçti . hala su bile içemk istyemiyorumki nerde kaldı günlük yumurta yemem süt içmem .
dr bu aya kadar üzülme merak etme sorun yok dedi. ama artık bu haftaki kont.de 4 . aya girdik sema yemeye çalış kussanda ye dedi. kilo almak mühim diil ama vitaminli şeylere ye artık yoksa seni tüketir bebek dedi hastalanmamak için başla artık yemeye dedi.
inş. bizde düzeliceğiz

Kızlar akintim için doktoru aradım su gibi akintim var kokusuz ve kaşıntı yoksa gel bakalım dedi keseden geliyor olabilirmiş böyle bişey yaşayan var mi

bende var cnm o sarı herzamanki akıntı ile birlikte su gibi kokusuz kıvamsız bir akıntı oluyor. bildiğin su yani hatta bazen aktığını bile hissediyorum. ama ben bunu normaldir diye düşünüyordm bu söeldiğini duyunca çok korktum şimdi . daha 14. hafta içindeyim keseden su gelme diye bir şey olabilirmiki allah allah . inş. öle değildir ikimizinkide.
senden ricam dr dan geldikten sonra banada bilgi verirmisin. birde şunu sormak istiyorum bu durum hamile kaldıktan sonramı yaşamaya başladn sende. daha önce ara ara oluymurydu hiç

cnm sende de sarı akıntı ile bilriktemi geliyor su gibi kokusuz şeffaf akıntı . bendede oluyorda ark. böle söleyince korktum açıkçası . yoksa bende normal sanıyordum .

Arkadaşlar merhabalar herkese hayırlı sağlıklı günler diliyorum. Bende nasipse aralık annesi olacağım. SiLere bi sorum olacak içinizde acaba ankarada doğum yapacak kimse varmı tavsiye edebileceğiniz doktor varmı. Kafam karmakarışık ve bu beni çok strese sokuyor.

Benim de aynı şekilde akıntım var doktorumu aradım 13+3 üm bu haftalarda suyun gelmesi imkansız dedi vajinal akıntıymış iltahap bile olsa ilaç vermem bol su içeceksin dedi.

oh biraz olsun rahatladm çok sağolun ya açıklama için bendede aynı durum vardı korkuçtum biran ama demekki herkeste var bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…