- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18
canım sen ankara da mısın yoksa sonradan mı geliceksin ankaraya ben doktor tavsiyesinde bulunabilirimArkadaşlar merhabalar herkese hayırlı sağlıklı günler diliyorum. Bende nasipse aralık annesi olacağım. SiLere bi sorum olacak içinizde acaba ankarada doğum yapacak kimse varmı tavsiye edebileceğiniz doktor varmı. Kafam karmakarışık ve bu beni çok strese sokuyor.
Yok canım su gibi kokusuz ama aşırı değil seninde normal seyrinde su gibi ise korkma bol su iç canımcnm sende de sarı akıntı ile bilriktemi geliyor su gibi kokusuz şeffaf akıntı . bendede oluyorda ark. böle söleyince korktum açıkçası . yoksa bende normal sanıyordum .
Günaydın kızlar bütün gece rüyamda oğlum varmış 2.ye hamileymişim o da erkek miş 3.de kız olur belki diyorum Ayy çok merak ediyorum ya oğlum diye seviyorum karnımı kızsan alınma diyorum kafayı kırcam yani:) 30 haziran olur mu ki...
çok sağolun kızlar,Allah razı olsun,
bende bugün rüyamda bebişimi gördüm doktor kız demesine rağmen erkekti ama mavi gözlü filandı ben ve eşimden beklenmeyecek bir performans tersine çıkabilirGünaydın kızlar bütün gece rüyamda oğlum varmış 2.ye hamileymişim o da erkek miş 3.de kız olur belki diyorum Ayy çok merak ediyorum ya oğlum diye seviyorum karnımı kızsan alınma diyorum kafayı kırcam yani:) 30 haziran olur mu ki...
Ankaradayım cnm normalde akropole gidecektim kuzenim orda doğum yapacaktı doktor bıraktı orayı öyle oluncada kaldım ilk doğumumu turgut özalda yaptım ama hiç memnun kalmadımcanım sen ankara da mısın yoksa sonradan mı geliceksin ankaraya ben doktor tavsiyesinde bulunabilirim
akropolde Bülent bey var Bülent alp aydın çok bilindik bir doktor zaten duymuşsundur onu da düşünebilirsin şimdi nereye gidiyorsun pekiAnkaradayım cnm normalde akropole gidecektim kuzenim orda doğum yapacaktı doktor bıraktı orayı öyle oluncada kaldım ilk doğumumu turgut özalda yaptım ama hiç memnun kalmadım
Evet bülent hocayı biliyorum ama aralğa kadar randevuları doluymuş kabul etmiyor anlayacağın nurten hoca varmış onunda nasıl biri olduğunu bilmiyorum şimdiye kadar dikmende 19 mayıs hastanesi var oraya gidiyodum doktor çok iyi ama hastanede doğum yapan kimseyi bilmiyorum gazi hastanesine gittim ordaki doktoru beğenmedim konuşurken yüzüne bile bakmıyo ilgisiz geldi banaakropolde Bülent bey var Bülent alp aydın çok bilindik bir doktor zaten duymuşsundur onu da düşünebilirsin şimdi nereye gidiyorsun peki
Can'ım benim doktorum da taramada sıkıntı çıkarsa yollayabiliriz diye bahsetmişti İspanya'ya gönderiliyor diye.. Ben direkt bunu yaptırsak demiştim o da aşama aşama suan gerek yok Dedi yaptırmamıştık.. Hayırlı güzel sonuçların çıksın..Bana dun nace testi yapildi yaptiran baska var mi.bilmiyorum.ozel bir tuple 10cc kan alindi ispanyaya gitti 12 gun sonra sonuclar gelecek ayrintili dna testi.Artik ikili uclu dortlu tarama ve ayrintili ultrason cekilmeyecek sonuc %99.9 ikili tarama %82ymis o yuzden bunu yaptiralim dedi doktorum.
canım benim eltim 2 ay önce orda doğum yaptı sezeryan oldu çok memnun kaldı hiçbir sıkıntı yaşamadı doktorun da iyiyse hiç değiştirme derimEvet bülent hocayı biliyorum ama aralğa kadar randevuları doluymuş kabul etmiyor anlayacağın nurten hoca varmış onunda nasıl biri olduğunu bilmiyorum şimdiye kadar dikmende 19 mayıs hastanesi var oraya gidiyodum doktor çok iyi ama hastanede doğum yapan kimseyi bilmiyorum gazi hastanesine gittim ordaki doktoru beğenmedim konuşurken yüzüne bile bakmıyo ilgisiz geldi bana
Kızlar göbüşleriniz büyüdü mü? Değişiklik varmı merak ettim.:)
Canım insanları boşver valla benim umrumda değiller , ben çok merak ediyorum yavrumu çok heyecanlıyım çok güzel duygular bunlar kimsenin zehir etmesine izin verme zaten ne mutlu bize, sağlıklı olsunlar aman herşeyden önemli ama insan merak ediyorçok sağolun kızlar,Allah razı olsun,elma_sekerim01 canım benim çok tatlı bir telaş insan merak ediyor tabi,ben de çok fazla rüya görüyordum,şimdi pek aklıma gelmiyor,kıza benziyor dedi ya,güya kv kızım doğduğunda saçına bakıp arkası oğlan bunun dedi,şimdi de bundan sonra bi tane daha doğur bi de oğlun olur diyor,hayır bu cinsiyet olayının bir kesinliği garantisi de yok,hem hayırlısı olsun deyip surat asanlara hem bir dahakini erkek olduğunu düşünenlere şaşırıyorum,inançlı insanların da böyle konuşması sinirime dokunuyor
Progesteron erken mi cikmasina neden oluyor? Bende kullandim 1 kutu gerci 3 kilo aldim bile simdiden belki ondandirbenm varrr dökümlü bişi giymiyim hemen anlaşılıyor. gerçi ben 3 kutu progesteron içtim ondan benm biraz erken çıktı
Ben aksam hastaneyi ayağa kaldirdimkadın dogumcu geldi nöbetçi allaha Şükür değilmiş ama olabilirdide dedi bebek sağlıklı görünüyor suyu azalmamis dedi zaten bu haftalarda suyu az olduğundan okadar hisedilecek kadar aksa bebek yasamazdi dedi yinede kan testi yaptı sonra kesin değil dedi enfeksiyon başlangıcı yada progestan dan dolayı dir dedibende var cnm o sarı herzamanki akıntı ile birlikte su gibi kokusuz kıvamsız bir akıntı oluyor. bildiğin su yani hatta bazen aktığını bile hissediyorum. ama ben bunu normaldir diye düşünüyordm bu söeldiğini duyunca çok korktum şimdi . daha 14. hafta içindeyim keseden su gelme diye bir şey olabilirmiki allah allah . inş. öle değildir ikimizinkide.
senden ricam dr dan geldikten sonra banada bilgi verirmisin. birde şunu sormak istiyorum bu durum hamile kaldıktan sonramı yaşamaya başladn sende. daha önce ara ara oluymurydu hiç
Ne güzel canım Rabbim hayırlara çıkarsın bende sürekli erkek bebek erkek çocuk yetişkin hep öyle görüyorum sağlıklı olsunda kuzucuklar ne güzel senin belli olmuş benimde belli olsa ona göre sevsem merakım geçse :)bende bugün rüyamda bebişimi gördüm doktor kız demesine rağmen erkekti ama mavi gözlü filandı ben ve eşimden beklenmeyecek bir performans tersine çıkabilirama o kadar güüzel bi bebekti ki kucağımda geziyoduk sürekli ona bakıyordum. bakmalara doyamazsın ya. yakın zamanda dünyaya en güzel çocuk gelecek ve hepimiz ona sahip olacağız
163 benimİkili test hcg değerleriniz neydi kizlar
Benimde herkes erkek bekliyor ben ve kizim hariç. Biz surekli insallah kizdir diye dua ediyoruz :)çok sağolun kızlar,Allah razı olsun,elma_sekerim01 canım benim çok tatlı bir telaş insan merak ediyor tabi,ben de çok fazla rüya görüyordum,şimdi pek aklıma gelmiyor,kıza benziyor dedi ya,güya kv kızım doğduğunda saçına bakıp arkası oğlan bunun dedi,şimdi de bundan sonra bi tane daha doğur bi de oğlun olur diyor,hayır bu cinsiyet olayının bir kesinliği garantisi de yok,hem hayırlısı olsun deyip surat asanlara hem bir dahakini erkek olduğunu düşünenlere şaşırıyorum,inançlı insanların da böyle konuşması sinirime dokunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?