2016 Aralık Anneleri

canım sen ankara da mısın yoksa sonradan mı geliceksin ankaraya ben doktor tavsiyesinde bulunabilirim

Yok
cnm sende de sarı akıntı ile bilriktemi geliyor su gibi kokusuz şeffaf akıntı . bendede oluyorda ark. böle söleyince korktum açıkçası . yoksa bende normal sanıyordum .
Yok canım su gibi kokusuz ama aşırı değil seninde normal seyrinde su gibi ise korkma bol su iç canım

perdurable çok geçmiş olsun canım

hayırlı haberlerini bekliyoruz, stres yapma cnaım
çok sağolun kızlar,Allah razı olsun, elma_sekerim01 canım benim çok tatlı bir telaş insan merak ediyor tabi,ben de çok fazla rüya görüyordum,şimdi pek aklıma gelmiyor,kıza benziyor dedi ya,güya kv kızım doğduğunda saçına bakıp arkası oğlan bunun dedi,şimdi de bundan sonra bi tane daha doğur bi de oğlun olur diyor,hayır bu cinsiyet olayının bir kesinliği garantisi de yok,hem hayırlısı olsun deyip surat asanlara hem bir dahakini erkek olduğunu düşünenlere şaşırıyorum,inançlı insanların da böyle konuşması sinirime dokunuyor

bende bugün rüyamda bebişimi gördüm doktor kız demesine rağmen erkekti ama mavi gözlü filandı ben ve eşimden beklenmeyecek bir performans tersine çıkabilir ama o kadar güüzel bi bebekti ki kucağımda geziyoduk sürekli ona bakıyordum. bakmalara doyamazsın ya. yakın zamanda dünyaya en güzel çocuk gelecek ve hepimiz ona sahip olacağız

canım sen ankara da mısın yoksa sonradan mı geliceksin ankaraya ben doktor tavsiyesinde bulunabilirim
Ankaradayım cnm normalde akropole gidecektim kuzenim orda doğum yapacaktı doktor bıraktı orayı öyle oluncada kaldım ilk doğumumu turgut özalda yaptım ama hiç memnun kalmadım

Ankaradayım cnm normalde akropole gidecektim kuzenim orda doğum yapacaktı doktor bıraktı orayı öyle oluncada kaldım ilk doğumumu turgut özalda yaptım ama hiç memnun kalmadım
akropolde Bülent bey var Bülent alp aydın çok bilindik bir doktor zaten duymuşsundur onu da düşünebilirsin şimdi nereye gidiyorsun peki

Bana dun nace testi yapildi yaptiran baska var mi.bilmiyorum.ozel bir tuple 10cc kan alindi ispanyaya gitti 12 gun sonra sonuclar gelecek ayrintili dna testi.Artik ikili uclu dortlu tarama ve ayrintili ultrason cekilmeyecek sonuc %99.9 ikili tarama %82ymis o yuzden bunu yaptiralim dedi doktorum.

akropolde Bülent bey var Bülent alp aydın çok bilindik bir doktor zaten duymuşsundur onu da düşünebilirsin şimdi nereye gidiyorsun peki
Evet bülent hocayı biliyorum ama aralğa kadar randevuları doluymuş kabul etmiyor anlayacağın nurten hoca varmış onunda nasıl biri olduğunu bilmiyorum şimdiye kadar dikmende 19 mayıs hastanesi var oraya gidiyodum doktor çok iyi ama hastanede doğum yapan kimseyi bilmiyorum gazi hastanesine gittim ordaki doktoru beğenmedim konuşurken yüzüne bile bakmıyo ilgisiz geldi bana

Can'ım benim doktorum da taramada sıkıntı çıkarsa yollayabiliriz diye bahsetmişti İspanya'ya gönderiliyor diye.. Ben direkt bunu yaptırsak demiştim o da aşama aşama suan gerek yok Dedi yaptırmamıştık.. Hayırlı güzel sonuçların çıksın..

canım benim eltim 2 ay önce orda doğum yaptı sezeryan oldu çok memnun kaldı hiçbir sıkıntı yaşamadı doktorun da iyiyse hiç değiştirme derim

Kızlar günaydın
Pazartesi günü Prof Lemi İbrahimoğlu'na gittik.Detaylı ultrasonla muayene etti %90 sağlıklı bebeğiniz dedi.%10 luk kısmın sağlamasını yapmak için 3 yol önerdi:
1.Ksn tahliliyle Almanya'ya yollamak %99.8 sonuç veriyormuş.
2.Cvs testi plesantadan parça alıp biyopsi yapılıyormuş.
3.Amniyosentez karnımdan sıvı alınması
Kan testi yurtdışına gideceği için güvenemedim.Amniyosentez de 16.haftadan önce yapılmıyormuş.Biz de dün Çapa da Cvs yaptırdık.Operasyon iyi geçti.Hatta profesör yaptığım en lüzumsuz cvs dedi.Artık sonuçları bekliycez 15 güne çıkacakmış.

Canım insanları boşver valla benim umrumda değiller , ben çok merak ediyorum yavrumu çok heyecanlıyım çok güzel duygular bunlar kimsenin zehir etmesine izin verme zaten ne mutlu bize, sağlıklı olsunlar aman herşeyden önemli ama insan merak ediyor

Ben aksam hastaneyi ayağa kaldirdimkadın dogumcu geldi nöbetçi allaha Şükür değilmiş ama olabilirdide dedi bebek sağlıklı görünüyor suyu azalmamis dedi zaten bu haftalarda suyu az olduğundan okadar hisedilecek kadar aksa bebek yasamazdi dedi yinede kan testi yaptı sonra kesin değil dedi enfeksiyon başlangıcı yada progestan dan dolayı dir dedi

Ne güzel canım Rabbim hayırlara çıkarsın bende sürekli erkek bebek erkek çocuk yetişkin hep öyle görüyorum sağlıklı olsunda kuzucuklar ne güzel senin belli olmuş benimde belli olsa ona göre sevsem merakım geçse :)

Benimde herkes erkek bekliyor ben ve kizim hariç. Biz surekli insallah kizdir diye dua ediyoruz :)
Anne -Bebek sağlıklı olsun da cinsiyet hiç onemli degil ama bazi insan takintili oluyor ne yazik ki
Simdi kizim olacak desem bircok insanin olsun uzulme diyeceğine eminim
Cok tuhaf ve komik geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…