aslında artık belli olur ama söyleyen bi doktor bulmak gerekir şansıma benim doktorum 12. haftada söylüyormuş hemen söyledi kız gibi dedi açık kapı bıraktı kendine ama emin olamıyor insan ancak kız diyorum soranlara :)Ne güzel canım Rabbim hayırlara çıkarsın bende sürekli erkek bebek erkek çocuk yetişkin hep öyle görüyorum sağlıklı olsunda kuzucuklar ne güzel senin belli olmuş benimde belli olsa ona göre sevsem merakım geçse :)
Hayir olsun insallah,Günaydın kızlar bütün gece rüyamda oğlum varmış 2.ye hamileymişim o da erkek miş 3.de kız olur belki diyorum Ayy çok merak ediyorum ya oğlum diye seviyorum karnımı kızsan alınma diyorum kafayı kırcam yani:) 30 haziran olur mu ki...
şimdiye kadar yaşadığım en tatlı en güzel heyecanlar evlilik tatlı telaştır vs derler de ben bu kadar güzel telaş merak yaşamamıştım :)Hayir olsun insallah,
Vakit cabucak gecer insallah ogrenirsin biran once insan gerçekten com merak ediyor cok tatli heyecanlar bunlar
Valla canım ben kızımı 40,1 derece ateşle acilde musluğun altına soktukları geceyi unutamıyorum,Rabbim kimseyi evladıyla yormasın,o sebepten sağlıklı,hayırlı evlat olmalarından başka bir şey yok gözümdeBenimde herkes erkek bekliyor ben ve kizim hariç. Biz surekli insallah kizdir diye dua ediyoruz :)
Anne -Bebek sağlıklı olsun da cinsiyet hiç onemli degil ama bazi insan takintili oluyor ne yazik ki
Simdi kizim olacak desem bircok insanin olsun uzulme diyeceğine eminim
Cok tuhaf ve komik geliyor bana
Banada sorunca erkeğe benzettim ama değişebilir emin değilim dedi ama ben söylemiyorum kimseye tam belli olmadan canımaslında artık belli olur ama söyleyen bi doktor bulmak gerekir şansıma benim doktorum 12. haftada söylüyormuş hemen söyledi kız gibi dedi açık kapı bıraktı kendine ama emin olamıyor insan ancak kız diyorum soranlara :)
gitmedim canım gidince anlatırım. galiba mizacı böyle ben de anlamadım açıkçası ama iyi bir doktor olması önemli dimi.Merhaba mutlusey gidebildin mi semih beye son zamanlarda ilgisi nasıldı ya dün benim ikili vardı ben mi alıngandım o mu çok sert bakışlı bilemedim ama bide ultrason kağıdı istedim vermedi
haftaya gidicem korkuyorum sanki hep bişey için azar yicem gibi!!!
Aynen canım ya inşallahh valla çok tatlı heyecan hemde ,çıksın poposunu ısırcam:)Hayir olsun insallah,
Vakit cabucak gecer insallah ogrenirsin biran once insan gerçekten com merak ediyor cok tatli heyecanlar bunlar
Bende ki hala göbek diyo dum ama geçen gün yengem belli olmus hamile olduğun dedi sivrelmis dedi.o günden sonra farkettim büyümüş sanki:)benm varrr dökümlü bişi giymiyim hemen anlaşılıyor. gerçi ben 3 kutu progesteron içtim ondan benm biraz erken çıktı
Kizmi dedi doktor ne dedi bize 2 doktora kız dedi163 benim
Progesteron erken mi cikmasina neden oluyor? Bende kullandim 1 kutu gerci 3 kilo aldim bile simdiden belki ondandir
Yok canım tam tersi erkeğe benzetti o teoriKizmi dedi doktor ne dedi bize 2 doktora kız dedi
Ben aksam hastaneyi ayağa kaldirdimkadın dogumcu geldi nöbetçi allaha Şükür değilmiş ama olabilirdide dedi bebek sağlıklı görünüyor suyu azalmamis dedi zaten bu haftalarda suyu az olduğundan okadar hisedilecek kadar aksa bebek yasamazdi dedi yinede kan testi yaptı sonra kesin değil dedi enfeksiyon başlangıcı yada progestan dan dolayı dir dedi
İkili test hcg değerleriniz neydi kizlar
Canim suan senin gectigin yoldan ben gectim merak etme. Kac 3 tane 1000 lik yedim 4 gun yattim. Sonrasindada 10 tane sabah aksam yedim.Benimde cok zor gectigi icin 8kg verdim ve bugun doktorum hastaneye yatirdi.Bebegi vucut bur sekilde besleyip buyutuyor ama sen bitmissin dedi.3. 1000 cc lik serumdan sonra idrara cikabildim ve tahlil sonucumda keton 4+ cikinca artik hastanede besliycez seni dedi.Canini sikma cok daha kotuleride var
Ben her gun sabah yatakdan kalkmadan iciyorum. Ne yazikkiCanim ben 78 ile basladum suan 71 kiloyum. Bugun cok sukur iyiydim. Mide bulantisi icin ilac aldim. Hergunde almak istemiyorum
Sunflower, canım zayıf lar da daha çabuk çıkar göbek diyorlar.ben kilolu olunca bilmeyen hamile oldugu mü anlamaz suan
Benimki 53 çıkmış kız olduğunu 2 doktorda söyledi kesin dediler net gösteriyor bizimki83,5 du dr erkeğe benziyor dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?