2016 Aralık Anneleri

aslında artık belli olur ama söyleyen bi doktor bulmak gerekir şansıma benim doktorum 12. haftada söylüyormuş hemen söyledi kız gibi dedi açık kapı bıraktı kendine ama emin olamıyor insan ancak kız diyorum soranlara :)

Hayir olsun insallah,
Vakit cabucak gecer insallah ogrenirsin biran once insan gerçekten com merak ediyor cok tatli heyecanlar bunlar

kızlar sivilce sorunu yaşayanınız var mı benim yüzümdekiler biraz azaldı ama göğüs bölgemde çok yoğun bi şekilde devam ediyor az v yakalı bluz giysem de yine de belli var mı acaba benim gibi olan (

Valla canım ben kızımı 40,1 derece ateşle acilde musluğun altına soktukları geceyi unutamıyorum,Rabbim kimseyi evladıyla yormasın,o sebepten sağlıklı,hayırlı evlat olmalarından başka bir şey yok gözümde

Banada sorunca erkeğe benzettim ama değişebilir emin değilim dedi ama ben söylemiyorum kimseye tam belli olmadan canım

gitmedim canım gidince anlatırım. galiba mizacı böyle ben de anlamadım açıkçası ama iyi bir doktor olması önemli dimi.

benm varrr dökümlü bişi giymiyim hemen anlaşılıyor. gerçi ben 3 kutu progesteron içtim ondan benm biraz erken çıktı
Bende ki hala göbek diyo dum ama geçen gün yengem belli olmus hamile olduğun dedi sivrelmis dedi.o günden sonra farkettim büyümüş sanki:)

Progesteron erken mi cikmasina neden oluyor? Bende kullandim 1 kutu gerci 3 kilo aldim bile simdiden belki ondandir

EVET ben ikinciyi kutuya geçtiğimde pantolonlarım olmadı dr .a sordum rahim duvarını kalınlaştırdığından ve bağırsaklarda da hava yaptığından genişlersn dedi yanlara doğru normal bu kokrma dedi .üstüne 3. kutuyuda içince benm göbek erken çıktı kiloda verdm almadm ona rağmen. :)

hımm hadi gözün aydın cnm bişi çıkmamasına çok sevindm . evet bende 3 kutu kullandm daha geçen hafta bıraktım progestanı belki bendekinin sebebide odur.

Canim suan senin gectigin yoldan ben gectim merak etme. Kac 3 tane 1000 lik yedim 4 gun yattim. Sonrasindada 10 tane sabah aksam yedim.

Sunflower, canım zayıf lar da daha çabuk çıkar göbek diyorlar.ben kilolu olunca bilmeyen hamile oldugu mü anlamaz suan

Sunflower, canım zayıf lar da daha çabuk çıkar göbek diyorlar.ben kilolu olunca bilmeyen hamile oldugu mü anlamaz suan

zaten biraz büyüsün bi karnım olcak galiba. diğer taraflara pek almam gibi geliyor.
daha 1.5 kilo aldım ama nereye aldım bilmiyorum minicik bi göbek var ona gitti heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…