2016 Aralık Anneleri

Ben bugün AFP testide yaptırdım sonucu haftaya çıkacak aranızdan bu testi yaptıran var mı ?
Canım maşallah oğluşuna:)
Apt testi benden de istedi doktorum 30 haziran için randevu aldım ama 1 hafta sonra çıktığını bilmiyordum inşallah temiz çıkar sonuçlarımız
Bu arada 16_18 hafta arası yapılan testmiş sen kaçta gitmiş oluyorsun? Benim 16+4gibi olcak kısmetse

Aynen Canım boşa demiyorlar su hayattır o şekilde tozlarida hiç icemem geri gelir daha içerken nabarım bilmiyorum canım eve gelince iç çamaşırı çıkar sadece short yada bol bir pijama ile gez bana doktor öyle demişti çünkü mantar olmuştum hamilelikten önce Allah korusun sende de olmasın

Ben bugün AFP testide yaptırdım sonucu haftaya çıkacak aranızdan bu testi yaptıran var mı ?

bendende istedi dr um iki hafta sonra yaptırıcam inş. 2 li testi iyi çıkıp 3 lü testi yapmaya gerek olmayınca sadece afp testi isteniyormuş . 3 lü testi yaptırsaydık zaetn onun içindede varolan bir testmiş .
bebeğim omirliğinde bir sorun olup olmadığının bilgisini veriyormuş bize.
inş. güzel haberler alırız hepimiz

Tamam canım ıyı fıkır. zaten sıcak havalar. Yapayım bende. Allah hepimizi korusun.

bugün 15+2 doktorum bugün yaptır dedi yaptırdım daha fazla detay bilmiyorum valla

Sen kiz kac aylik. Benim oglum 15 aylik. Oda daha hic birseyin farkinda degil bende senin gibi burda kardes var diyorum guluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…