2016 Aralık Anneleri

Selam arkadaşlar bugün ben de kontroldeydim doktorum artık azalır demesine rağmen 2 gündür bulantılarım had safhaya ulaştı..Sanki hayatı böyle geçecekmiş gibi artık hissediyor insan..
Çok şükür bebeğim çok hareketli ve iyiydi,doktorum beni kırmayıp cinsiyetine de baktı ama göremedi çok küçük olduğu için kısmet bidaha ki ay artık..
Bu arada resim eklemeyi bilmiyorum hiç denedim ama oldu mu bilmiyorum..bi fikri olan arkadaş varsa lütfen yorum yapsın nub teorisinden bahsediyorsunuz ne olduğunu hiç bilmiyorum ama yorumlara açığım

ayrıntılı ultrason için erken değil mi ?
bizim 20.haftamda da
Canim 20. Haftada yine gidicez.
Kızlar bu arada biz geldik perinatologdan bebeğin sağlıklı herşeyi normal dedi, ende, burun kemiği, batın, mesane o bu şu herşeye baktı. Bir sorun yok dedi. Kan verdim. Test sonucunu beklicez. Veeee kız dedi12+1 olması gerekirken 12+5 çıktı Prensesim Nasıl beslemişsem

Canim benimkide cikti baya az bucuk gobegimde vardi bazen uyaniorm aa bugun buyumus diorum 15 hafta dokunca olmaya basladi daha net sanki ama henuz cok sertlesmedi karnim benim de sanirim kocaman karnim olacak.Kilo almisim zaten bilmiorm bende senin gibi ne olacak diorum :))

o kadar güzel anlatmışsın ki canım haşlanmış patates çekti hemen şimdi gidip ocağa koyacağım

Şimdi oldu sanırım resim..bi fikriniz va mı cinsiyetle ilgili kızlar?

Eklentiler

• 20160616_184556-min.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 95
Ilki erkekti ikincisini bilmiyorum 3 hamileliyim olsada ilk bebeyim olacak
Anladım canım
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah canım
Maşallah canım
Listeye ekleyim o zaman :) prensesini

Kızlar cinsiyeti kesinleşen arkadaşlar 7 haftalık usg fotonuzda bebek kesenin sağı na mı soluna mı yakın bakıp söyler misiniz bi ara bu yöntem de yanılma yokmuş merak ettim sağ kız sol erkek miş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…