2016 Aralık Anneleri

Masallah kiz benim oglum birtane cok seviyorum onu oda poz verdi bizimle ama fotoyu kirptim o yuzden sadece kafasi cikti yoksa buraya yukleyemiyordum .

sağol bebusumm

Benim içim geniş annem gibi canım
benim anamın da içi topiş canım o da bir bıççığ metre ona çektim

Masallah kiz benim oglum birtane cok seviyorum onu oda poz verdi bizimle ama fotoyu kirptim o yuzden sadece kafasi cikti yoksa buraya yukleyemiyordum .
o da benim kız gibi daha farkında değil de mi,bak burda bebek var diyorum,göbek deliğime parmağını sokuyor

kızlar doğum çantası vs. beşik şu bu hazırlıklara başlayan var mı hiç? Bir de kış bebeklerimiz olacak neler almak lazım vs. bilenler tecrübeli arkadaşlar yazabilirler mi :)
Bence bunlar için erken Canım ben sadece şimdi netten beğendiğim birkaç kıyafet var onları alicam sadece

kızlar doğum çantası vs. beşik şu bu hazırlıklara başlayan var mı hiç? Bir de kış bebeklerimiz olacak neler almak lazım vs. bilenler tecrübeli arkadaşlar yazabilirler mi :)

Bence erken canım ben son aylara doğru almaya başlıcam bişiler. Bende yeni doğum yapmış kuzenlerimden tüyolar alıyorum neler alayım falan diye :)

çok erken kıyafet vs hazırlık için ama ben baktım bişi alamıyorum bari dedim hastane çantamı alıyım . hello kıty li hastane valizim hazır :) zamanı gelince içide dolar elbet inş.

Kızlar bende enfeksiyon olmusum bulantilardan su icemeyince tabi toz verdi tek kullanımlık nasıl icerim bilmiyorum midem bulanacak
Çok geçmiş olsun canım. Herşeyin başı su anlaşıldı. Bir de gün boyu işte sürekli oturunca alt taraf çok terliyor benim. Günlük ped kullanmak istemiyorum. Eve gelince değişiyorum hemen. Çok dikkat etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…