Gunaydin kizlar uzun suredir bakamadim buralara ikili testimi yaptirdim olcumler iyi dediler %90 kizmis bebisim.
Kac gundur tuvalete cikamiyordum. Dun acillik oldum butun gun sanci cektim serumlar agri kesiciler fayda etmedi taş dusuruyormusum biri kanala girmis 1.5 cm digeri bobrekte 5 mm aksam ameliyata aldilar idrar kanalindan kirip cikarttilar simdi hastanedeyim insallah bebegime bir zarar gelmemistir benim icinde dua edin
Merhaba Güzel Hamişler
Mutlu haberlerle geldim
Pazartesi Tekrar yaptırdığım 3lü testimin sonucu bugün belli oldu
Ve kızlar sonuç temiz hemde aradaki fark öyle böyle değil
ilk test 77/1 iken şimdi 383/1 çıktı Fark çok büyük
bu Test sonucunda kararım
1-amniyosentez olmamak
2-Doktorumu ve Hasteneyi değiştirmek
3- Ayrıntılı usgye Öncelik tanımak
Ola ki ayrıntılı usg de bir sorun çıkarsa zaten amniyosentez olabilmem o zaman da mümkündür
ama şuan bebeğimi o riske sokmak istemiyorum
kafam tertemiz değil ama büyük oranda çok rahatladım
ALLAH kimseyi bu duruma düşürmesin derdi sıkıntısı olanları da gidersin
Risk az da olsa halen var ama ALLAH büyük
Biliyorum ki sizin ve sevdiklerimin duasıyla güzel gelişmelere kavuştum
Dünden beri Allah'a şükür ediyorum okudukça hep bi gariplik olduğu içimdeydi ikili iyi çıkınca benim Prof yok 3 lü 4 lü gerek yok dedi hatta benim Prof Kocaeli'nde sayılı ayrıntılı ultrason çeken cihaza ve bilgiye sahip gel 19. Hafta ayrıntılı bakıcam test olayın bitti ben seviç neşe içinde çıktımMerhaba Güzel Hamişler
Mutlu haberlerle geldim
1-amniyosentez olmamak
Ola ki ayrıntılı usg de bir sorun çıkarsa zaten amniyosentez olabilmem o zaman da mümkündür
Maşallah güldencim çok sevindim haberlerine,Allah sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin,gönlünü ferah tut,hastane,dr değişikliği yapabilirsin,malesef bazıları dr değil esnaflık yapıyor,Rabbim esirgesin hepsini...Merhaba Güzel Hamişler
Mutlu haberlerle geldim
1-amniyosentez olmamak
Maşallah gözün aydın canım,kızının tepkileri çok hoşuma gitti,sanırım bizim de ikinci kızımız geliyor,Allah canlarına sağlık versinBiz de bugün ailecek doktora gittik. .
Kızım ilk defa geldi benimle normalde kreste oluyordu. .
Bebeğim çok hareketliydi kollar bacaklar hiç durmuyordu. .
Kızım da çok mutlu oldu. .
Bak ablası sana kardeşin el sallıyor dedim başladı ağlamaya. .
Sonra Mutluluktan ağladım anne diyor bana... cnm hassas kızım benim. .
Doktor cinsiyetimizi tahmini olarak kız söylemişti bugün kesinlestirdik bi kızım daha olacak allahın izniyle. ..
Burda kimsenin bu konuda kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ilk bebeğimiz olduğu için hareketlerin nasıl olduğunu bile bilmiyoruz ve merakla bekliyoruz.. Daha günüm geçmeden kasıklarım pıt pıt atıyordu hala dahada ara ara devam ediyor ama bebek hareketidir diyemiyorum çünkü bi arkadaşın yazdığı gibi hareket olmayınca kafaya takıyor insan.. 13. Haftada özellikle sordum dra damar seyiriyo pıt pıt oluyo hareketimidir bebeğin diye adam imkansız dedi çok erken dedi evet insan onay bekliyo ama sonuçta karşımda bu işin ehli var dedim.. Kolumuzda karınca yürüse hissederken içimizde bir can büyütüyoruz.. 17. Haftadayım ve hala daha hareket hissetmiyorum.. Son günlerde karıncalanma oluyor sadece.. 16.-20.haftalar arasıymış bunun hissedilme zamanı ama 2. Gebelikse daha erken olabiliyormuş ve sonrasında bu hareketlenme doğuma kdr hiç bitmiyormuş.. Hepimiz heyecanla bunu bekliyoruz..
kızlar bence her anne hisseder ama illa kas hareketlerini hissetmek gerekmez,zaten %100 de hissedilmiyor,hamile kalınca hissettim,kasıklarda bişeyler seyiriyor,hele hareketler başlayınca,konuşmak,sevdiği yiyeceklere içerden tepki vermesi çok güzel,hissedemeyen endişelenmesin canlar henüz kıpırtı olmayan bebişler de bi iki haftaya kendilerini gösterirlerGünaydın hamiş kız kardeşler
Bebişi hissetme konusunda Cidde'n drların ısrarı hissetmezsin ama ben ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde adet günümdü yani 4 haftalık felan ki ben 1 hafta öncesinden beri sağ kaşığımda sürekli bir damar hissi yaşıyordum nitekim yoğun ısrarlarım sonucu dr gittik ve ben kasığımdaki o damar yerini gösterdim Ozaman daha rahim kalınlaşması deyip geri göndermişti haftaya gittiğim de dr dedim ben hala aynı yerde o damarı hissediyorum dedim ve dr ultrason cihazını koyduğunda 3 cm kese ortaya çıktı dedimhani hissetmezdik. Güldü sonra dediki anneler hisseder insan kendi vücüdünda ki ben böbrek taşı olayını çok iyi bilirim yabancı cismi hisseder hele 3 cm 10 cm şey içindeböyle bi sağa bi sola tekerlemesin zıplasın dr amca bile dur yavrum bi ya diye isyan etsin ben hissetmicem bilmiyorum hissetmeyeler bu zamana kadar bence kendini kandırıyor bariz içerden gıdıklıyor ki ben çok gıdıklanan bi insanım ve sık sık ishal olurum bağırsak hareketlenmesi ayni yerde pıtpıt seyirme olmaz gittiğimiz çoğu dr erkek ki onlar bu durumu ancak bizim anlatmamızla anlar kimse şu haftada içinde karetekit yaşıyor demiyor ama hissedene de hissedemezden demekte bence doğru değil bizzat yaşadım dr da gayet doğruladı çok küçük bisey ama annelik böyle bişey biz bile inanamıyoruz testler bile yanıltıyor sonra biray sonra Bebek kalbi görüyoruz diyor
selam canım,tekrardan geçmiş olsun,ağrı konusunda çok yorum yapmamak daha doğru bence aşamaları mutlaka doktorunla görüş canımIyi geceler herkese, dediğiniz gibi yaptım tüm gün ayağa fazla kalkmadan yattım dinlendim, şimdi de yatmadan önce 2 tane progeston ilacımı aldım, inşAllah herşey yolundadır ve bebişimin sağlığı yerindedir. Kızlar bugün çok şükür kana benzer lekelenme olmadı ama kasıklarımda ağrım var özellikle sağ kasığım çok ağrıyor 16 haftalıkken normal mi?
Günaydin güzel hamişler
Benim minnak yine beni 6.30 da uyandırdı mide kazıntısıyla şimdi kahvaltımızı yaptık biraz şekerleme yapalım
günaydın bacılarım,valla been de mecburen erkenciyim,evden kahvaltı yapmadan çıkmamak için,kaç gündür sıcaktan yatılmıyordu,en son klimayı açtık uyurken,sıcakları bi atlatsaydık hayırlısıylaGünaydın arkadaşlar :)
günaydın canım,geçmiş olsun ayrıca gözünüz aydın,inşallah sen de bebişin de atlatırsınız çarçabuk,aslında başlarda olup bitmesi de iyi olmuş bir bakıma ,zaman geçtikçe daha da zor olabilirdi,dikkat edip dr deiklerine uymak,durumu taip etmekte fayda var canım tekrar çok geçmiş olsun.Gunaydin kizlar uzun suredir bakamadim buralara ikili testimi yaptirdim olcumler iyi dediler %90 kizmis bebisim.
Kac gundur tuvalete cikamiyordum. Dun acillik oldum butun gun sanci cektim serumlar agri kesiciler fayda etmedi taş dusuruyormusum biri kanala girmis 1.5 cm digeri bobrekte 5 mm aksam ameliyata aldilar idrar kanalindan kirip cikarttilar simdi hastanedeyim insallah bebegime bir zarar gelmemistir benim icinde dua edin
gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin kızına arkadaş olur iki kız kardeş :)Biz de bugün ailecek doktora gittik. .
Kızım ilk defa geldi benimle normalde kreste oluyordu. .
Bebeğim çok hareketliydi kollar bacaklar hiç durmuyordu. .
Kızım da çok mutlu oldu. .
Bak ablası sana kardeşin el sallıyor dedim başladı ağlamaya. .
Sonra Mutluluktan ağladım anne diyor bana... cnm hassas kızım benim. .
Doktor cinsiyetimizi tahmini olarak kız söylemişti bugün kesinlestirdik bi kızım daha olacak allahın izniyle. ..
amin canım çok sağol sağlıklı huzurlu mutlulukla geçirebileceğimiz bir gebelikten sonra bebişlerimize kavuşalım in:)Selam kizlar nasilsiniz?
Uzun zamandir yazma firsatim olmadi. Hersey yolunda umarim? Aramizdan belki eksilenler olmustur. Onlara en kisa zamanda tekrar guzel haberler dilerim. Herkese kolay ve hep guzel haberler alabilcegimiz saglikli gebelik diliyorum.
canım öncelikle hoş geldin balgatta akropol hastanesi var orayı öneririm nerede oturuyorsun sana yakın mı olur uzak mı bilemiyorum ama bir de batıkentte medical park var orası da iyi bir hastanedirAnkarada yaşıyorum. Aranızda ankarada yaşayan varmi acaba? Doktor önerisine ihtiyacım var acilen :/ daha önce başka bir ilde muayene oluyodum .şimdi ankaraya dönüş yaptım ama hangi hastaneye gidicem bilmiyorum ya
çok geçmiş olsun canım bebeğin seninledir sağlıklıdır hiç merak etme acil şifalar olsun ..Gunaydin kizlar uzun suredir bakamadim buralara ikili testimi yaptirdim olcumler iyi dediler %90 kizmis bebisim.
Canım Allah yardımcın olsun , Taş ağrısı çok kötüdür bilirim bende bundan seneler önce ameliyatla aldırdım böbreğim hiç durmadan taş üretiyor en son ocak ayında 6 tane taş düşürdüm , bu dönemde de zaman zaman böbreklerim ağrıyor. Bol bol su içiyorum günde 3 lt , azıcık aksatınca idrar yolları yanma yapıyor zaten. Kendine çok dikkat et geçmiş olsunGunaydin kizlar uzun suredir bakamadim buralara ikili testimi yaptirdim olcumler iyi dediler %90 kizmis bebisim.
canım günaydın güldürdün sabah sabah beni:)) pehlivan gibi olman güzel çatlama olmaz inş ne kullanıyorsun ben çalıştığım için sadece akşamları yağlanıyorum umarım yeterli olur :))))))))99Günaydın güzeller güzeli hamişler,
Ben geceleri her ne kadar soluma yatmaya çalışsam da sabah bir kalkıyorum sırt üstü. Ve farkettiğim birşey, sırt üstü yattığımda sanırım belimde bir boşluk oluşuyor ve sabah bel ağrısıyla uyanıyorum.
Bir de her gün pehlivan gibi yağlanıyorum ya bir gün unutursam göbek bacak hemen nemsiz kalıyor. Pul Pul pürüzlü bir görüntü oluşuyor. Nemlendirdiğim de düzeliyor. Sıcaklar başladığından beri böyleyim. Sizde de ciltte kuruma var mı?
Gunaydin kizlar uzun suredir bakamadim buralara ikili testimi yaptirdim olcumler iyi dediler %90 kizmis bebisim.
AzRASILAM canım çok sevindim, zaten biliyodum bişey olmadığını.. artık stres yok :)
ayy geçmiş olsun canım. ben de çok su içemiyorum korkuyorum böyle bi durum yaşamaktan.
Allah korusunn..
Maşallah güldencim çok sevindim haberlerine,Allah sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin,gönlünü ferah tut,hastane,dr değişikliği yapabilirsin,malesef bazıları dr değil esnaflık yapıyor,Rabbim esirgesin hepsini...
Maşallah gözün aydın canım,kızının tepkileri çok hoşuma gitti,sanırım bizim de ikinci kızımız geliyor,Allah canlarına sağlık versin
kızlar bence her anne hisseder ama illa kas hareketlerini hissetmek gerekmez,zaten %100 de hissedilmiyor,hamile kalınca hissettim,kasıklarda bişeyler seyiriyor,hele hareketler başlayınca,konuşmak,sevdiği yiyeceklere içerden tepki vermesi çok güzel,hissedemeyen endişelenmesin canlar henüz kıpırtı olmayan bebişler de bi iki haftaya kendilerini gösterirler
selam canım,tekrardan geçmiş olsun,ağrı konusunda çok yorum yapmamak daha doğru bence aşamaları mutlaka doktorunla görüş canım
günaydın bacılarım,valla been de mecburen erkenciyim,evden kahvaltı yapmadan çıkmamak için,kaç gündür sıcaktan yatılmıyordu,en son klimayı açtık uyurken,sıcakları bi atlatsaydık hayırlısıyla
günaydın canım,geçmiş olsun ayrıca gözünüz aydın,inşallah sen de bebişin de atlatırsınız çarçabuk,aslında başlarda olup bitmesi de iyi olmuş bir bakıma ,zaman geçtikçe daha da zor olabilirdi,dikkat edip dr deiklerine uymak,durumu taip etmekte fayda var canım tekrar çok geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun canım bebeğin seninledir sağlıklıdır hiç merak etme acil şifalar olsun ..
jCanım Allah yardımcın olsun , Taş ağrısı çok kötüdür bilirim bende bundan seneler önce ameliyatla aldırdım böbreğim hiç durmadan taş üretiyor en son ocak ayında 6 tane taş düşürdüm , bu dönemde de zaman zaman böbreklerim ağrıyor. Bol bol su içiyorum günde 3 lt , azıcık aksatınca idrar yolları yanma yapıyor zaten. Kendine çok dikkat et geçmiş olsun
güzel haberlerini bekliyoruz canımj
Tesekkur ederim kizlar bugun taburcu olcakmisim birazdan bebege bakacaklar. Insallah iyidir minigim
eşine güldüm ya,ben de söyleyince pırt yap geçer gazdır o diyodu,artık ilerleyen zamanda dışarıdabn bile görünür olduğu zaman bile elini getir koy diyodum,gıcık 8.aydan sonra hissetmeye başladı,doktorlar bunu nasıl yorumlar acabaŞimdi doktor her ne kadar 20.hafta dese de internette araştırdığıma göre 16. haftadan sonra da hissedilebiliyomuş.
2. çocukta erken hissedilirmiş, bi de zayıflar erken hissedermiş..ben de baya zayıf olduğumdan hissettiğimi düşünüyorum artık
2 gündür karnımın aynı bölgesinde belki bi 10 sn. bişey hissediyorum. yemek yedikten sonra oluyor ve otururken anlıyorum
eşime söyledim gazdır o, doktor 20.hafta dedi diyerek pek ciddiye almadı.
hissettiğim şey zaten tekme değil ki. sanki birisi okşuyomuş gibi his. hissetmek bence imkansız değil :)
eşine güldüm ya,ben de söyleyince pırt yap geçer gazdır o diyodu,artık ilerleyen zamanda dışarıdabn bile görünür olduğu zaman bile elini getir koy diyodum,gıcık 8.aydan sonra hissetmeye başladı,doktorlar bunu nasıl yorumlar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?