2016 Aralık Anneleri

AzRASILAM canım çok sevindim, zaten biliyodum bişey olmadığını.. artık stres yok :)

ayy geçmiş olsun canım. ben de çok su içemiyorum korkuyorum böyle bi durum yaşamaktan.
Allah korusunn..

ay yyyy cnm çok ama çok seivndim inan gözümüz aydın darısıda inş. tüm sıkıntılı anne adaylaırnın başına inş.biliyorduk zaten iyi çıkacağını ondan şüphemiz yoktu çok şükürde yanılmadık. sağlıkla sıhhatle kucağaına alacaksın inş. sevgiler,

Dünden beri Allah'a şükür ediyorum okudukça hep bi gariplik olduğu içimdeydi ikili iyi çıkınca benim Prof yok 3 lü 4 lü gerek yok dedi hatta benim Prof Kocaeli'nde sayılı ayrıntılı ultrason çeken cihaza ve bilgiye sahip gel 19. Hafta ayrıntılı bakıcam test olayın bitti ben seviç neşe içinde çıktım
Ertesi gün dr ma götürdüm test sonucunu hımm iyi gibi görünüyor 3 lü 4 lü yaparız Ozaman netleşir dedi ben şok yani allahtan önce profa gittim yoksa bende ayılıp bayılmalar yaşayacaktım Prof dediki 1/ 203000 böl risk okadar 0 bile demem dedi benim dr felaket tellalı 3 lü yapacak bende yaptırmıcam ya yok artık testimi paylaşabilirsem eğer gösteririm Cidde'n sıkıntı yok Allah'a şükür ama dr bu konuda aceleci ve elindeki teknoloji kadar basit konuşuyor işte risk yok ama 3 lü yaptır sebep ne peki 2 li için hani çok önemli en doğru sonucu veriyordu bence de artık para tuzağı inanmıyorum ayrıntılıya gitçem ama 3 lü yaptırmam

Maşallah güldencim çok sevindim haberlerine,Allah sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin,gönlünü ferah tut,hastane,dr değişikliği yapabilirsin,malesef bazıları dr değil esnaflık yapıyor,Rabbim esirgesin hepsini...

Maşallah gözün aydın canım,kızının tepkileri çok hoşuma gitti,sanırım bizim de ikinci kızımız geliyor,Allah canlarına sağlık versin

kızlar bence her anne hisseder ama illa kas hareketlerini hissetmek gerekmez,zaten %100 de hissedilmiyor,hamile kalınca hissettim,kasıklarda bişeyler seyiriyor,hele hareketler başlayınca,konuşmak,sevdiği yiyeceklere içerden tepki vermesi çok güzel,hissedemeyen endişelenmesin canlar henüz kıpırtı olmayan bebişler de bi iki haftaya kendilerini gösterirler

selam canım,tekrardan geçmiş olsun,ağrı konusunda çok yorum yapmamak daha doğru bence aşamaları mutlaka doktorunla görüş canım

Günaydin güzel hamişler
Benim minnak yine beni 6.30 da uyandırdı mide kazıntısıyla şimdi kahvaltımızı yaptık biraz şekerleme yapalım

Günaydın arkadaşlar :)
günaydın bacılarım,valla been de mecburen erkenciyim,evden kahvaltı yapmadan çıkmamak için,kaç gündür sıcaktan yatılmıyordu,en son klimayı açtık uyurken,sıcakları bi atlatsaydık hayırlısıyla
günaydın canım,geçmiş olsun ayrıca gözünüz aydın,inşallah sen de bebişin de atlatırsınız çarçabuk,aslında başlarda olup bitmesi de iyi olmuş bir bakıma ,zaman geçtikçe daha da zor olabilirdi,dikkat edip dr deiklerine uymak,durumu taip etmekte fayda var canım tekrar çok geçmiş olsun.

Günaydın güzeller güzeli hamişler,
Ben geceleri her ne kadar soluma yatmaya çalışsam da sabah bir kalkıyorum sırt üstü. Ve farkettiğim birşey, sırt üstü yattığımda sanırım belimde bir boşluk oluşuyor ve sabah bel ağrısıyla uyanıyorum.

Bir de her gün pehlivan gibi yağlanıyorum ya bir gün unutursam göbek bacak hemen nemsiz kalıyor. Pul Pul pürüzlü bir görüntü oluşuyor. Nemlendirdiğim de düzeliyor. Sıcaklar başladığından beri böyleyim. Sizde de ciltte kuruma var mı?

gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin kızına arkadaş olur iki kız kardeş :)

amin canım çok sağol sağlıklı huzurlu mutlulukla geçirebileceğimiz bir gebelikten sonra bebişlerimize kavuşalım in:)

canım öncelikle hoş geldin balgatta akropol hastanesi var orayı öneririm nerede oturuyorsun sana yakın mı olur uzak mı bilemiyorum ama bir de batıkentte medical park var orası da iyi bir hastanedir

kızlar Günaydın, benim göğsümün alt kısmı çatladı kırmızı kırmızı ince çizgilerr çıktı , sizinkilerde çatladı mı ?

çok geçmiş olsun canım bebeğin seninledir sağlıklıdır hiç merak etme acil şifalar olsun ..

Canım Allah yardımcın olsun , Taş ağrısı çok kötüdür bilirim bende bundan seneler önce ameliyatla aldırdım böbreğim hiç durmadan taş üretiyor en son ocak ayında 6 tane taş düşürdüm , bu dönemde de zaman zaman böbreklerim ağrıyor. Bol bol su içiyorum günde 3 lt , azıcık aksatınca idrar yolları yanma yapıyor zaten. Kendine çok dikkat et geçmiş olsun

canım günaydın güldürdün sabah sabah beni:)) pehlivan gibi olman güzel çatlama olmaz inş ne kullanıyorsun ben çalıştığım için sadece akşamları yağlanıyorum umarım yeterli olur :))))))))99

Şimdi doktor her ne kadar 20.hafta dese de internette araştırdığıma göre 16. haftadan sonra da hissedilebiliyomuş.
2. çocukta erken hissedilirmiş, bi de zayıflar erken hissedermiş..ben de baya zayıf olduğumdan hissettiğimi düşünüyorum artık
2 gündür karnımın aynı bölgesinde belki bi 10 sn. bişey hissediyorum. yemek yedikten sonra oluyor ve otururken anlıyorum
eşime söyledim gazdır o, doktor 20.hafta dedi diyerek pek ciddiye almadı.
hissettiğim şey zaten tekme değil ki. sanki birisi okşuyomuş gibi his. hissetmek bence imkansız değil :)

çok çok geçmiş olsun arkadaşım tez vakitte acil şifalar diliyorum. sende bebeğinde çok iyi olur tez vakitte çıkarsınzı hastaneden ve sağlıcakla kucağına alır büyütürsün inş. sevgiler.

Günaydın kızlar
papatyapnr geçmiş olsun acil şifalar bebeğinize birşey olmamıştır kendinizi üzmeyin

AzRASILAM canım çok sevindim, zaten biliyodum bişey olmadığını.. artık stres yok :)

ayy geçmiş olsun canım. ben de çok su içemiyorum korkuyorum böyle bi durum yaşamaktan.
Allah korusunn..

çok geçmiş olsun canım bebeğin seninledir sağlıklıdır hiç merak etme acil şifalar olsun ..

j

Tesekkur ederim kizlar bugun taburcu olcakmisim birazdan bebege bakacaklar. Insallah iyidir minigim

eşine güldüm ya,ben de söyleyince pırt yap geçer gazdır o diyodu,artık ilerleyen zamanda dışarıdabn bile görünür olduğu zaman bile elini getir koy diyodum,gıcık 8.aydan sonra hissetmeye başladı,doktorlar bunu nasıl yorumlar acaba

doktorum erkek, bu sefer eşime diyorum ki doktor ne anlar anne mi olmuş,hamile mi kalmış, doğum mu yapmış,
sen de anlamazsın anneler hisseder diyorum, anlamadığım kesin diyor
gaz diyor çocuguma. ben yavrum gel babana bi tekme atalım da görsün gününü diyorum
öyle işte çocuk doğana kadar kendimizi eğlendiriyoruz napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…