2016 Aralık Anneleri

AzRASILAM Ohh be canım çok çok sevindim inan zaten biliyordum bebeğinin sağlıklı olduğunu iyiki hastaneyi değiştirdin kimseye tavsiye etme orayı ne kadar psikolojini etkilediler hiç yoktan..
Edermiyim hiç canım
Ve o hastane bu sen risklisin olayını çok yaşatıyormuş
Kendileri kaybeder

Evet maşallah kıpırkıpır zaten
Ben doktor her ne kadar hissedemezsin desede o kadar hissediyorum hareketlerini
Bu da yaramaz teyzesi :)

eğer benimki kız olsaydı zeynep koyacaktım adını çok hoşuma gidiyor
Eskilerden sevdiğim isimlerin başında gelir zeynep ve elif
Bizim isim biraz belli gibi
Gülhan Neva olacak
Neva ismini çok severim
Gülhan da 6 sene önce 22 yaşındaki teyzemi 2 aylık hamileyken kalp krizinden kaybettik
Ve sağolsun eşim teklif etti Gülhanı
Nevayı da ben istedim
Adını koyacak kimse yok çünkü
Allah izin verirse şimdilik %90 isim bu
Tabii değişebilir de

Bizde 6. ayimizda ogrenecegiz sanirim cinsiyeti. Esiniz iyi gormus ilk seferinde, ben ultrasondan birsey anlayamiyorum hic o anda bebegi gorunce cok heyecanlaniyorum :) Keske bir teknoloji olsada 7/24 onu izleyebilsem karnimdayken.
Ne guzel Turkiye'ye gidiyorsunuz, ben ucaga binmeye cesaret edemiyorum hamileyken cok uzun ucus heralde 30 dak bir tuvalete giderim ucakta :) Allahtan annem ve esimin annesi gelecek Ekim ayinda, dogumda da yanimizda olacaklar.
Simdiden iyi yolculuklar, iyi tatiller

sagol canim ben ilk hamilelgiimdede gitmistim sonra bebis geldi bebek 5 aylikken yine gittim cok sik gidiyoruz ozluyoruz... sagolsun kaynaanmda gelir yilda iki kez en az tatile ihtiyacim var ya bu sene cok yoruldum nedense uzun bi yil oldu 2015 benim icin yeni eve tasindik o bu su is guc derken ufakligim da ana okula basliycak dedik bi tatili hakettik oo cok ii sen calismiosun sanirim aslen nerelisiniz

AzRASILAM gozun aydin canm
Cok sevindim
Allah saglikli evladini hayirla kucagina almayida nasip etsin.
Bi daha bebis duaunursen sende benim gibi onden genetik testini yaptirirsin artik geriyorlar insani biarada harmony testmi demistinya
Serenity plus en guvenilir ve en kesin sonuc veren testmis yaptirdigimiz tavsiye ederim ilerde.
Hayirli aksamlar

Tatil gibisi yok canim. Yeni eviniz de hayirli olsun. Ben calisiyorum, bu sene tatil kullanmayacagim. Tatil gunlerimi hamileligimin sonuna sakliyorum, sonra da gelsin maternity leave bir yil :) bebek bi dogsun 4-5 aylik olsun kendimi Turkiye'ye aticam hemen. Aslen Izmir'liyim, butun ailem Izmir'de. Bir ben maceraci ciktim, geldim taaa Kanada'ya :)

Iyi geceler herkese, dediğiniz gibi yaptım tüm gün ayağa fazla kalkmadan yattım dinlendim, şimdi de yatmadan önce 2 tane progeston ilacımı aldım, inşAllah herşey yolundadır ve bebişimin sağlığı yerindedir. Kızlar bugün çok şükür kana benzer lekelenme olmadı ama kasıklarımda ağrım var özellikle sağ kasığım çok ağrıyor 16 haftalıkken normal mi?

Çok sevindim bu mutlu habere doğumdaşım benim Allaha emanet olun inşallah

Günaydın hamiş kız kardeşler
Bebişi hissetme konusunda Cidde'n drların ısrarı hissetmezsin ama ben ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde adet günümdü yani 4 haftalık felan ki ben 1 hafta öncesinden beri sağ kaşığımda sürekli bir damar hissi yaşıyordum nitekim yoğun ısrarlarım sonucu dr gittik ve ben kasığımdaki o damar yerini gösterdim Ozaman daha rahim kalınlaşması deyip geri göndermişti haftaya gittiğim de dr dedim ben hala aynı yerde o damarı hissediyorum dedim ve dr ultrason cihazını koyduğunda 3 cm kese ortaya çıktı dedimhani hissetmezdik. Güldü sonra dediki anneler hisseder insan kendi vücüdünda ki ben böbrek taşı olayını çok iyi bilirim yabancı cismi hisseder hele 3 cm 10 cm şey içinde böyle bi sağa bi sola tekerlemesin zıplasın dr amca bile dur yavrum bi ya diye isyan etsin ben hissetmicem bilmiyorum hissetmeyeler bu zamana kadar bence kendini kandırıyor bariz içerden gıdıklıyor ki ben çok gıdıklanan bi insanım ve sık sık ishal olurum bağırsak hareketlenmesi ayni yerde pıtpıt seyirme olmaz gittiğimiz çoğu dr erkek ki onlar bu durumu ancak bizim anlatmamızla anlar kimse şu haftada içinde karetekit yaşıyor demiyor ama hissedene de hissedemezden demekte bence doğru değil bizzat yaşadım dr da gayet doğruladı çok küçük bisey ama annelik böyle bişey biz bile inanamıyoruz testler bile yanıltıyor sonra biray sonra Bebek kalbi görüyoruz diyor

AzRASILAM çok çok çok sevindim cnm
Teşekkür ederim
Moralim değişti inan çok kötü bir şey
Buraya bile bakamıyordum

İnşallah bencede çok mantıklı
Teşekkür ederim canımm

AzRASILAM canim cok sevindim, doktor seni bos yere huzursuz etti.
Hiç deme
Allah ıslah etsin
Çok sağol cnm

AzRASILAM canım çok sevindim gözün aydın.. Arada epey bir fark var yani.. İçini ferah tut Cnm bir şey olmayacak inşallah
Tutacam artık :)
Çok mutluyum

Çok sevindim bu mutlu habere doğumdaşım benim Allaha emanet olun inşallah
Evet canımmm doğumdaş olacaz :)
Kasım sonu gibi bekliyorum
İnşallah 18i olur akrep burcu olsun isterim

Günaydın güzel arkadaşlarım

Gunaydin kizlar uzun suredir bakamadim buralara ikili testimi yaptirdim olcumler iyi dediler %90 kizmis bebisim.

Kac gundur tuvalete cikamiyordum. Dun acillik oldum butun gun sanci cektim serumlar agri kesiciler fayda etmedi taş dusuruyormusum biri kanala girmis 1.5 cm digeri bobrekte 5 mm aksam ameliyata aldilar idrar kanalindan kirip cikarttilar simdi hastanedeyim insallah bebegime bir zarar gelmemistir benim icinde dua edin

papatyapnr Allah şifa versin ay çok kötü bi şey o taş illeti bulantısı kusması bide idrar yanması en beteri de o sancısı bedenini paçaların o taşı çıkartma isteği aman allah kimseye vermesin inşallah bebiş etkilenmemiştir kırıldıysa kurtulduysan çok şükür demek lazım çünkü idrar kanalına girince düşmesi bekleniyor ve baya yıpratıcı bi ağrı az önce ondan bahsetmiştim bebeği hissedemezsimiz diyen anneler için 1 cm'lik taş insanı Can'ından bezdirirken 10 cm bebeği acısız hissetmek Allah'ın ne büyük lütfu ki hissetmemek imkansız diyorum
allah tekrar şifa versin bebeişinede sağlık sıhhat versin inşallah antibiyotiksiz serumla kurtarsın kızlar bol bol su için hele kan vücut da bu kadar çok devir dayim yaparken böbrekte birikme yaptırmayın mesane de idrar bekletmeyin geçen gün okudum da hamileler dinlenirken. Bile bi dağcının dağa tırmanması kadar efor harcarmış bu sıcak yaz günlerin de kendinize çok dikkat edin

Evet kesinlikle haklisin tesekkur ederim guzel dileklerin icin dun sabahtan aksama kadar serum verdiler agri kesiciyle düşürürum belki diye ama boyutundan dolayiymis sanirim düşmedi. Kendi doktorumda bugun dogum sancisini cektin dogumda bu kadar agrin olmaz dedi. Doktor son care alicaz dedi. Genel anesteziyle aldilar tasi insalllah bebegime bir zarari dokunmamistir. Cok kustugum ve sivi alamadigim icin olusmus. Siz bol bol su icin kizlar ihmal etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…