Edermiyim hiç canımAzRASILAM Ohh be canım çok çok sevindim inan zaten biliyordum bebeğinin sağlıklı olduğunu iyiki hastaneyi değiştirdin kimseye tavsiye etme orayı ne kadar psikolojini etkilediler hiç yoktan..
Evet maşallah kıpırkıpır zatenAzRASILAM Canım çok sevindim, hepimiz bu güzel haberi dört gözle bekliyorduk inan. Sen anlattığından, en başından beri içime hiç olumsuzluk doğmamıştı zaten. Allah ın izniyle kıpır kıpır ımızın keyfi yerinde annesi merak etme
Eskilerden sevdiğim isimlerin başında gelir zeynep ve elifeğer benimki kız olsaydı zeynep koyacaktım adını çok hoşuma gidiyor
Al bendende okadr canım şimdi annem ayaklarıma hortumla su tuttu balkonda cayır cayır yanıyoKızlar ayaklarımın altı cook fena yaniyooor yaaaaa suya sokuyorum çıkarıyorum gene aynı ıslak havlu sarip yatiyorum sizde böyle misiniz nedenkı bu yanma acaba
evet canim ilgisizler cok ben 8 haftada oldum 11 de oldum 16 da olucam bide 20 de ondan sonra sik sik yapilicak herhafta dr de olucam ilk oglumun cinsiyetini 6 aylikken ogrendim resmen delirmistim yani ne olcak diyee bakalim bunu ne zaaman soyleyecekler esimle gitmistim oglumun ilk ultrasonuna esimd edi oglan ben gordum bana yeter dedim dr gormuo osen nerden bildin o soylemek istemio ben gordum dedi ki dogru cikti bundada goturucem ama vakit olmadi bende o da calistigimiz icin denk gelemedik bi turlu ..agustosta trde olucam zaten devamni orda yaaparim testlerimin.. cok sukur simdilik hersey iii
sagol canim ben ilk hamilelgiimdede gitmistim sonra bebis geldi bebek 5 aylikken yine gittim cok sik gidiyoruz ozluyoruz... sagolsun kaynaanmda gelir yilda iki kez en az tatile ihtiyacim var ya bu sene cok yoruldum nedense uzun bi yil oldu 2015 benim icin yeni eve tasindik o bu su is guc derken ufakligim da ana okula basliycak dedik bi tatili hakettik oo cok ii sen calismiosun sanirim aslen nerelisiniz
Çok sevindim bu mutlu habere doğumdaşım benim Allaha emanet olun inşallahMerhaba Güzel Hamişler
Mutlu haberlerle geldim
Pazartesi Tekrar yaptırdığım 3lü testimin sonucu bugün belli oldu
Ve kızlar sonuç temiz hemde aradaki fark öyle böyle değil
ilk test 77/1 iken şimdi 383/1 çıktı Fark çok büyük
bu Test sonucunda kararım
1-amniyosentez olmamak
2-Doktorumu ve Hasteneyi değiştirmek
3- Ayrıntılı usgye Öncelik tanımak
Ola ki ayrıntılı usg de bir sorun çıkarsa zaten amniyosentez olabilmem o zaman da mümkündür
ama şuan bebeğimi o riske sokmak istemiyorum
kafam tertemiz değil ama büyük oranda çok rahatladım
ALLAH kimseyi bu duruma düşürmesin derdi sıkıntısı olanları da gidersin
Risk az da olsa halen var ama ALLAH büyük
Biliyorum ki sizin ve sevdiklerimin duasıyla güzel gelişmelere kavuştum
Teşekkür ederimAzRASILAM çok çok çok sevindim cnm
İnşallah bencede çok mantıklıAzRASILAM gozun aydin canm
Cok sevindim
Allah saglikli evladini hayirla kucagina almayida nasip etsin.
Bi daha bebis duaunursen sende benim gibi onden genetik testini yaptirirsin artik geriyorlar insani biarada harmony testmi demistinya
Serenity plus en guvenilir ve en kesin sonuc veren testmis yaptirdigimiz tavsiye ederim ilerde.
Hayirli aksamlar
Hiç demeAzRASILAM canim cok sevindim, doktor seni bos yere huzursuz etti.
Tutacam artık :)AzRASILAM canım çok sevindim gözün aydın.. Arada epey bir fark var yani.. İçini ferah tut Cnm bir şey olmayacak inşallah
Evet canımmm doğumdaş olacaz :)Çok sevindim bu mutlu habere doğumdaşım benim Allaha emanet olun inşallah
papatyapnr Allah şifa versin ay çok kötü bi şey o taş illeti bulantısı kusması bide idrar yanması en beteri de o sancısı bedenini paçaların o taşı çıkartma isteği aman allah kimseye vermesin inşallah bebiş etkilenmemiştir kırıldıysa kurtulduysan çok şükür demek lazım çünkü idrar kanalına girince düşmesi bekleniyor ve baya yıpratıcı bi ağrı az önce ondan bahsetmiştim bebeği hissedemezsimiz diyen anneler için 1 cm'lik taş insanı Can'ından bezdirirken 10 cm bebeği acısız hissetmek Allah'ın ne büyük lütfu ki hissetmemek imkansız diyorum
allah tekrar şifa versin bebeişinede sağlık sıhhat versin inşallah antibiyotiksiz serumla kurtarsın kızlar bol bol su için hele kan vücut da bu kadar çok devir dayim yaparken böbrekte birikme yaptırmayın mesane de idrar bekletmeyin geçen gün okudum da hamileler dinlenirken. Bile bi dağcının dağa tırmanması kadar efor harcarmış bu sıcak yaz günlerin de kendinize çok dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?