2016 Aralık Anneleri

:):)

Kızlar idrar yanması ve belimde ağrı yaşıyorm idrar yolu enfeksiyonu olunca bel ağrısı yapar mı?

canım öncelikle hoş geldin balgatta akropol hastanesi var orayı öneririm nerede oturuyorsun sana yakın mı olur uzak mı bilemiyorum ama bir de batıkentte medical park var orası da iyi bir hastanedir

Canım eryaman da oturuyorum optimuma yakın. Aslında artık doktor da degistirmek istemiyorum ya o kadar çok değiştirdim ki il değişikliği nedeniyle şimdi iyi bir doktor bulup doğumu da orda yapmak istiyorum hastane doğum paraları da başlı başına bi servet gibi kimi 4000 diyo kimi 5000 kimi 2000

çok geçmiş olsun...iyidir bebek canınızı sıkmayın

O kadar sevindim ki.. içime dert olmuştu ara ara aklıma geliyordu ne oldu acaba diye.. Çok şükür..
Allah yavrularımızı hep bize bağışlasın.. ;Sağlıkla kucağımıza alalım da ondan sonra da inşallah buraya gelir yazarız :)

optimum tarafındaysan sana en yakın Batıkent medical park oralarda başka hastane yok çünkü ki oranın doktorları ve hastane de iyi diye duyuyorum canım sen bi araştır istersen ..

Kızlar idrar yanması ve belimde ağrı yaşıyorm idrar yolu enfeksiyonu olunca bel ağrısı yapar mı?
Hiç oyalanmadan dr'a git bel ağrısı değilde çopu zaman sağ tarafta oluşan böbrek yada böğür diye tabir edilen yerin ağrıyor olması vee tabi idrar yanması enfeksiyon belirtisi.Bende de var şuan enfeksiyon ama hafif düzeydeymiş.İdrarda yanma yada ağrım falan yok.İdrar tahlilinde çıktı sadece.Günde 2.5 3 litre su içiyorum henüz ilaca gerek yok dedi artarsa antibiyotik başlayacakmış çılgınlar gibi su içiyorum artmasın diye bu seferde tuvaletten çıkamıyorum

kızlar selam , daha önce bir ark. trendyol da anne bebek için açlıan bir sayfayı önermişti o zaman henüz cinsiyetle ilgili bilgi olmayınca alışveirş yapamamıştım ama çok güzel şeyler vardı o ark.ın veya sizlerin dikkkatini çekerse aynı yer haber verir misiniz lütfen. çok tşk.ler

kızlar öğle yemeği menünüzde neler var ben işyerindeyim yemeğe çıkmayacağım öğlen ne yiyebilirim acaba (

Öğleden sonra gideyim cnm doktora yazdım ama görmedi en iyisi gitmek sağ değilde benim sol tarafımda o ağrı sanada geçmiş olsun

Mehmet Fırat MUTLU'ya gidiyorum doğum paketi satın aldık biz 6350 TL 10 muayene+yapılan tüm tetkikler ve doğum dahil...
Ya evet o şekilde paketler oluyor da paket için ben geç kaldım sanırım çünkü zaten benim 4 lü tarama testim bile yapıldı gerçi daha hangi tetkik gerekiyor bilmiyorum ama bundan sonra çok da birsey yok sanırım o

optimum tarafındaysan sana en yakın Batıkent medical park oralarda başka hastane yok çünkü ki oranın doktorları ve hastane de iyi diye duyuyorum canım sen bi araştır istersen ..
Bide oraya bakim tamam canım çok teşekkür ederim ha bide eryaman hastanesi varmış arkadaş orda doğum yapmış memnun kalmış sen hiç duydun mu eryamani

Cok com gecmis olsun.bebeğine bir zarari olmamıştır sanmıyorum dr.lar ona göre ilac veriyorlar,icini ferah tut.Rabbim bi daha gostermesin.

Selamlar arkadaşlar herkes cok iyidir insallah?hayırlı haberlerin bol olduğu bir gün olsun.
Uyuyamadim pek dun gece kabuslar gördüm herhalde sicaklar ve hormonlar basıyor bana

Kızlar nasılsınız dün çok kötü bir gün yaşadım yemekten sonra gene kustum daha sonra uzandım bir kramp girdi bir saat sanci çektim geçer diye diye yok geçmedi kadin doğum acil hastahaneye gittim bebekte birşey yok deyip normal hastahane gönderdiler orda iki şişe serum taktılar öyle geçti ağrı çok kötüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…