doktorum erkek, bu sefer eşime diyorum ki doktor ne anlar anne mi olmuş,hamile mi kalmış, doğum mu yapmış,
sen de anlamazsın anneler hisseder diyorum, anlamadığım kesin diyor
gaz diyor çocuguma. ben yavrum gel babana bi tekme atalım da görsün gününü diyorum
öyle işte çocuk doğana kadar kendimizi eğlendiriyoruz napalım
canım öncelikle hoş geldin balgatta akropol hastanesi var orayı öneririm nerede oturuyorsun sana yakın mı olur uzak mı bilemiyorum ama bir de batıkentte medical park var orası da iyi bir hastanedir
Gunaydin kizlar uzun suredir bakamadim buralara ikili testimi yaptirdim olcumler iyi dediler %90 kizmis bebisim.
Kac gundur tuvalete cikamiyordum. Dun acillik oldum butun gun sanci cektim serumlar agri kesiciler fayda etmedi taş dusuruyormusum biri kanala girmis 1.5 cm digeri bobrekte 5 mm aksam ameliyata aldilar idrar kanalindan kirip cikarttilar simdi hastanedeyim insallah bebegime bir zarar gelmemistir benim icinde dua edin
Hangi doktora gidiyorsun canım. Doğum ücretleri falan ne kadar ?Öncelikle hoşgeldin :) ben Ankara'dayım özel hastane düşünüyorsan Koru Hastanesi'ne gidiyorum ben...ve çok memnunum..
Hangi doktora gidiyorsun canım. Doğum ücretleri falan ne kadar ?
Merhaba Güzel Hamişler
Mutlu haberlerle geldim
Pazartesi Tekrar yaptırdığım 3lü testimin sonucu bugün belli oldu
Ve kızlar sonuç temiz hemde aradaki fark öyle böyle değil
ilk test 77/1 iken şimdi 383/1 çıktı Fark çok büyük
bu Test sonucunda kararım
1-amniyosentez olmamak
2-Doktorumu ve Hasteneyi değiştirmek
3- Ayrıntılı usgye Öncelik tanımak
Ola ki ayrıntılı usg de bir sorun çıkarsa zaten amniyosentez olabilmem o zaman da mümkündür
ama şuan bebeğimi o riske sokmak istemiyorum
kafam tertemiz değil ama büyük oranda çok rahatladım
ALLAH kimseyi bu duruma düşürmesin derdi sıkıntısı olanları da gidersin
Risk az da olsa halen var ama ALLAH büyük
Biliyorum ki sizin ve sevdiklerimin duasıyla güzel gelişmelere kavuştum
optimum tarafındaysan sana en yakın Batıkent medical park oralarda başka hastane yok çünkü ki oranın doktorları ve hastane de iyi diye duyuyorum canım sen bi araştır istersen ..Canım eryaman da oturuyorum optimuma yakın. Aslında artık doktor da degistirmek istemiyorum ya o kadar çok değiştirdim ki il değişikliği nedeniyle şimdi iyi bir doktor bulup doğumu da orda yapmak istiyorum hastane doğum paraları da başlı başına bi servet gibi kimi 4000 diyo kimi 5000 kimi 2000
Hiç oyalanmadan dr'a git bel ağrısı değilde çopu zaman sağ tarafta oluşan böbrek yada böğür diye tabir edilen yerin ağrıyor olması vee tabi idrar yanması enfeksiyon belirtisi.Bende de var şuan enfeksiyon ama hafif düzeydeymiş.İdrarda yanma yada ağrım falan yok.İdrar tahlilinde çıktı sadece.Günde 2.5 3 litre su içiyorum henüz ilaca gerek yok dedi artarsa antibiyotik başlayacakmışKızlar idrar yanması ve belimde ağrı yaşıyorm idrar yolu enfeksiyonu olunca bel ağrısı yapar mı?
Öğleden sonra gideyim cnm doktora yazdım ama görmedi en iyisi gitmek sağ değilde benim sol tarafımda o ağrı sanada geçmiş olsunHiç oyalanmadan dr'a git bel ağrısı değilde çopu zaman sağ tarafta oluşan böbrek yada böğür diye tabir edilen yerin ağrıyor olması vee tabi idrar yanması enfeksiyon belirtisi.Bende de var şuan enfeksiyon ama hafif düzeydeymiş.İdrarda yanma yada ağrım falan yok.İdrar tahlilinde çıktı sadece.Günde 2.5 3 litre su içiyorum henüz ilaca gerek yok dedi artarsa antibiyotik başlayacakmışçılgınlar gibi su içiyorum artmasın diye bu seferde tuvaletten çıkamıyorum
Ya evet o şekilde paketler oluyor da paket için ben geç kaldım sanırım çünkü zaten benim 4 lü tarama testim bile yapıldı gerçi daha hangi tetkik gerekiyor bilmiyorum ama bundan sonra çok da birsey yok sanırım oMehmet Fırat MUTLU'ya gidiyorum doğum paketi satın aldık biz 6350 TL 10 muayene+yapılan tüm tetkikler ve doğum dahil...
Bide oraya bakim tamam canım çok teşekkür ederim ha bide eryaman hastanesi varmış arkadaş orda doğum yapmış memnun kalmış sen hiç duydun mu eryamanioptimum tarafındaysan sana en yakın Batıkent medical park oralarda başka hastane yok çünkü ki oranın doktorları ve hastane de iyi diye duyuyorum canım sen bi araştır istersen ..
Bende sebze yemegi ve makarna var.belki birazda yogurt yerimkızlar öğle yemeği menünüzde neler var ben işyerindeyim yemeğe çıkmayacağım öğlen ne yiyebilirim acaba(
Cok com gecmis olsun.bebeğine bir zarari olmamıştır sanmıyorum dr.lar ona göre ilac veriyorlar,icini ferah tut.Rabbim bi daha gostermesin.Evet kesinlikle haklisin tesekkur ederim guzel dileklerin icin dun sabahtan aksama kadar serum verdiler agri kesiciyle düşürürum belki diye ama boyutundan dolayiymis sanirim düşmedi. Kendi doktorumda bugun dogum sancisini cektin dogumda bu kadar agrin olmaz dedi. Doktor son care alicaz dedi. Genel anesteziyle aldilar tasi insalllah bebegime bir zarari dokunmamistir. Cok kustugum ve sivi alamadigim icin olusmus. Siz bol bol su icin kizlar ihmal etmeyin.
Bence hemen dr.unla görüş ,idrar tahlili isteyebilir. Gecmis olsunKızlar idrar yanması ve belimde ağrı yaşıyorm idrar yolu enfeksiyonu olunca bel ağrısı yapar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?