2016 Aralık Anneleri

Anladim canim. Ama doktorlar 2 gune bir sargisini degistirecekler. Yani bize yasak biz acamiyoruz .

Anladim canim saol. Ama ben sargi bezini kaldiramam yasak bize . Ben gorsem zaten bayilirim. Doktorlar zaten iyice yagli krem surup oyle sargiya aliyorlar. Onlarin dediklerine uymak zorundayim. 2 gunde bir pansumana gidecem. Haftada 1 de doktor gorecek insallah cabuk atlatir

unuttum sizde yurtdisindasiniz trnin gozunu seveyim ya ayy ne cok ozledim memleketimi insanimi ... 49 gun kaldi gidicem insallah

ben de öyle biliyordum. doktor kızın daha çok küçük mutlaka emzirme dedi.ben yine de azalttım ama tam kesemiyorum. mama ve süt çok denedim içmiyor. Özellikle gece sadece sütümü istiyor.
Hamileyken düşük tehlikesi yoksa emzirebilirsiniz hatta doğumdan sonra iki bebeği aynı anda emziren anneler var tandem emzirme diye araştırırsaniz bir sürü yazı çıkıyor zaten

torontodayim canim yaklasik 13 yildir burdayiz is guc ev kosturmaca devam ediyor...

Bende 11 yildir burdayim. Aynen bizde de ayni kosusturmaca :) birde bebek heyecani eklendi ustune. Ontario'da da sadece 2 ultrasound mi yapiliyor? Bizim ikinci ve son ultrasound 20. Haftada olcak. Turkiye'de her ay yapiliyor diye biliyorum. Burasi biraz ozensiz geldi bana sanki..

Ankarada yaşıyorum. Aranızda ankarada yaşayan varmi acaba? Doktor önerisine ihtiyacım var acilen :/ daha önce başka bir ilde muayene oluyodum .şimdi ankaraya dönüş yaptım ama hangi hastaneye gidicem bilmiyorum ya

Gecmis olsun canim

Öncelikle hoşgeldin :) ben Ankara'dayım özel hastane düşünüyorsan Koru Hastanesi'ne gidiyorum ben...ve çok memnunum..

Burda kimsenin bu konuda kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ilk bebeğimiz olduğu için hareketlerin nasıl olduğunu bile bilmiyoruz ve merakla bekliyoruz.. Daha günüm geçmeden kasıklarım pıt pıt atıyordu hala dahada ara ara devam ediyor ama bebek hareketidir diyemiyorum çünkü bi arkadaşın yazdığı gibi hareket olmayınca kafaya takıyor insan.. 13. Haftada özellikle sordum dra damar seyiriyo pıt pıt oluyo hareketimidir bebeğin diye adam imkansız dedi çok erken dedi evet insan onay bekliyo ama sonuçta karşımda bu işin ehli var dedim.. Kolumuzda karınca yürüse hissederken içimizde bir can büyütüyoruz.. 17. Haftadayım ve hala daha hareket hissetmiyorum.. Son günlerde karıncalanma oluyor sadece.. 16.-20.haftalar arasıymış bunun hissedilme zamanı ama 2. Gebelikse daha erken olabiliyormuş ve sonrasında bu hareketlenme doğuma kdr hiç bitmiyormuş.. Hepimiz heyecanla bunu bekliyoruz..

öyle diyorsun da arkadaş doktora sorduğunda evet hissedebilirsin demiş herkes sizin doktorun verdiği cevabı vermiyor demek ki. onunda karşısında işin ehli var çok rahat hissedebilirsin demiş hala kendi doktorunuzun dediğiyle hissedilmez diyebiliyorsunuz.

eğer benimki kız olsaydı zeynep koyacaktım adını çok hoşuma gidiyor

Canım çok geçmiş olsun yeni gördüm Rabbim şifa versin ve beterinden korusun inşallah..

masallah canım bende yarın gidecegım doktora bakalım cınsiyetle ilgili birsey soyleyecek mi
siizin tayınler neoldu acıklandı mı

Inşallah sizin cinsiyet de belli olur çok heyecanlı bi bekleyiş. .
Doktorun kapısında bikaç hamile bekliyoruz onlar da cinsiyet için gelmisler muayene olana hemen soruyoruz ne oldu belli oldu mu diye..

Bizim tayinler arap saçına döndü. .
Herkes bişeyler söylüyor bugün yarın ay sonu ama sonuç yok bekliyoruz ikinci kızımın şansına bursa olur inşallah diye dua ediyorum. .:)

evet canim ilgisizler cok ben 8 haftada oldum 11 de oldum 16 da olucam bide 20 de ondan sonra sik sik yapilicak herhafta dr de olucam ilk oglumun cinsiyetini 6 aylikken ogrendim resmen delirmistim yani ne olcak diyee bakalim bunu ne zaaman soyleyecekler esimle gitmistim oglumun ilk ultrasonuna esimd edi oglan ben gordum bana yeter dedim dr gormuo osen nerden bildin o soylemek istemio ben gordum dedi ki dogru cikti bundada goturucem ama vakit olmadi bende o da calistigimiz icin denk gelemedik bi turlu ..agustosta trde olucam zaten devamni orda yaaparim testlerimin.. cok sukur simdilik hersey iii

OTE="izdmr, post: 47039056, member: 619287"]Hamileyken düşük tehlikesi yoksa emzirebilirsiniz hatta doğumdan sonra iki bebeği aynı anda emziren anneler var tandem emzirme diye araştırırsaniz bir sürü yazı çıkıyor zaten[/QUOTE]
teşekkür ederim araştıracağım. ben de kesmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…