2016 Aralık Anneleri

Bebeğimi görmeme 4 gün kaldı ,çok heyecanlıyım

Bende yarın gidiyorum inşallahhh sağlıklı büyümüştür ve cinsiyet öğrenirim , Allahtan başta sağlıklı kız evlat diliyorum hep inşallah nasip olur senin de daha net belli değildi dimi, kıza benzetmiştim ben öyle hatırlıyorum

Geçmiş olsun canım
Ameliyat olan arkadaşım sana da büyük geçmiş olsun allah bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

İnşallah Canım yarın hayrlısıyla güzel haberler alırsın öğrenirsin bebeğinin cinsiyetini evet Can'ım önce gittiğimde kız gibi Dedi ama sonra gittiğimde erkek de olabilir 16.haftayı beklicez Dedi.öze hastaneye gidiyorum normalde ama pazartesi günü bir de devlet hastanesine gidicem çünkü özele gitmeme daha 20 gün var Bayram'dan sonraya kalıyor dayanamam o kadar, bakalım belki cinsiyeti öğrenebilirim

Bende ilk hamilelikte öyle yapıyordum,aralarda devlete gidip görüyordum :)) bir ay uzun geliyodu, bide cinsiyet netleştimi bu kadar merak olmuyor:)

kızlar öğle yemeği menünüzde neler var ben işyerindeyim yemeğe çıkmayacağım öğlen ne yiyebilirim acaba (
canım benim fırında tavuk pilav ve salata vardı,onca kişiden 30 kişi oruç olmayınca hiç özenmiyorlar,yine de bir cadde ötedeki il müdürlüğüne gidiyorum yemekhaneye

Bende ilk hamilelikte öyle yapıyordum,aralarda devlete gidip görüyordum :)) bir ay uzun geliyodu, bide cinsiyet netleştimi bu kadar merak olmuyor:)
Valla ya zaten hergün veya 2 günde bir bebeğin olduğu yerde hafif kayma gibi kuşun kanat çırpması gibi çok hafif seğirme hissediyorum ama yetmiyor.Bi öğrensek hayrlısıyla bebişimizin cinsiyetini de huzura ersek hamile kalmadan önce bir kere hamile kaldıktan sonra da bir kere rüyamda kucağıma erkek Bebek aldım, hamile kalmadan önce hep kızım olsun istedim ama içime öyle bir erkek doğuyor ki ,eşimde sağlıklı olsun da farketmez diyor ama onun da içine erkek doğuyor hatta son kontrolde erkekti ben gördüm diyor

Hadi bakalim Adaşım insallah hayirli haberlerle gelirsin.. Mutlaka paylas cinsiyetini ögrenince.. Hayirli saglikli Birer kizlar nasip etsin Rabbim bizlerede insallah.. Bizi mahrum birakmasin o duygudan..

Ya bişeyi merak ediyorum deneyimli annelere soruyorum etrafımda arkadaşlarımın hep erkek bebekleri olcak ama kızlar çok güzelleşti kız güzelliğini alır erkek de güzellik katar sözü ne kadar doğru ? Ben çok çirkinleştim ya resmen bebek yüzlülüğüm gitti başka bi sima geldi:)

Bugün doktorumuza gittik herşey yolundaymis çok şükür
Ben diğer ikili falan testleri yaptirmiyorum
Boyunu bilmiyorum ama tombis bir kızimiz geliyor
123 gram boyu yazıyor bir yerde AC 9.51 cm diye Ama o boyumu bilemedim sormayı unutmuştum boyunu
Bacakrini bir güzel açmış annesi gibi yayila yayila oturuyordu hemen gösterdi
Yatis pozisyonumuz nasıl olmalı dedim sırt üstü yatabilirmiyim dedi ki istediğin gibi yatabilirsin hiç öyle bir sıkıntı yok dedi
Çok rahatlattı beni konuşmalarıyla sağolsun bu seferki doktor çok çok iyidi
Izmir egepol cem bey on numara

Çok sevindim canım egepol Hastanesi çok güzel birde cem bey i bende çok iyi olduğunu duydum ama onur bey i bırakamıyorum çok memnunum çok rahatlatıyor beni iletişimimiz güzel şimdi 30 unu bekliyorum telini isticem ne olur ne olmaz bulunsun Ayy inşallah bende sağlıklı haberlerini duyayım minnakımın :)

Bebeğimi görmeme 4 gün kaldı ,çok heyecanlıyım

bende yarın gidiyorum valla 3 hafta nasıl geçti bilmiyorum

geçmiş olsun canım şükür bebişin iyiymiş ayakta çook kalma dinlenmene bak

bende yarın gidiyorum 5te ebruli öğrenince yazalım buraya hadi hayırlı havadisler benim bir kızım var iyiki doğurmuşum bir yandan şimdi bir kız kardeşi olsun istiyorum bir taraftan da yaşamadığım için erkek olursa da güzel olur diye düşünmüyor değilim

bana da 10. haftada kıza benziyor dedi gittiğim doktor 3 hafta sonra gel doğrularım dedi ama bakalım bu sefer ne diyecek heyecanla bekliyorum değişirmi sana ne zaman kıza benziyor demişti canım bir de makinaları iyi mi neden her seferinde ikilemde kalıyorlar benim asıl gittiğim doktor kızımı ancak 5 aylık olduğunda söylemişti hangisi daha iyi bilemedim

hadi hayırlısı inşallah Allah hepimizi başta sağlıklı olarak gönlümüzdekini nasip eder

ben kızımda çok güzelleşmiştim herkes öyle demişti canım onda tutmadı bakalım bunda da çirkinleştiğimi hissediyorum ama kişiden kişiye değişirmi bilmem
hadi gözünaydın tontiş kızın sağlıcakla gelsin inşallah

AzRASILAM çok sevindim canım gözün aydın Allah bir daha böyle korkular yaşatmasın inşallah
jtaime020626 geçmiş olsun minik kuzuya iyi olmasına çok sevindim.@sema coskun tabi görürsem haber veririm gerçekten güzel ve hesaplı bir butikti.
Ameliyat olan arkadaşımızada geçmiş olsun diliyorum.
Sayfalar çok hızlı ilerliyor bu aralar ve ben artık maalesef bu hıza yetişemiyorum.6 yaşındaki oğlumun tatili başladığı için günümün çoğunu onunla geçiriyorum.Dün doktor kontrolümüz vardı ve cinsiyetimiz kesinleşti kızım olacakmış.Şükür Allaha ki her iki duyguyu da tatmama imkan sağladı.Bebeğimin hareketlerini 13. haftadan itibaren hissediyorum ama özellikle iki gündür hareketleri çok daha belirginleşti maaşallah.Forumdaki tüm arkadaşlar iyidir umarım atladığım birileri varsa lütfen kusuruma bakmasın hepinize ayrı ayrı sevgilerimi yolluyorum

Anladım canım o zaman bu erkek kız la ilgisi yok , varsın çirkinleştirsi n annesini minnakım napalım:)

Maşallah gözün aydın hayırla sağlıkla gelsin yavrularımız.AC bebeğin karın genisligi diye biliyorum.Boyunu merak ediyorsan FL yazan deger uyluk kemigiydi sanırım o da onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyor

Bunca zamandır yazıyorum buraya ama listeye ekletmemistim kendimi
Kötü bir şey olduğunda Beni listeden silebilirsin demekten korktuğum için
Ama artık cinsiyetimizde belli olduğuna göre AzRASILAM Beni de listeye ekleyebilirsin
Şehir yok daha tayinler açıklanmadı ortada kaldım öyle
İlk bebis
Yaşım 22
Cinsiyetimjz kız
İsmi inşallah melike olacak
Sat 10 mart
Tahmini doğum 16 aralık
Bizim bilgiler bu şekilde hadi hayırlısı olsun

A evet öyleymiş valla bizim kız tam tombik
Karın çevresini boyu sandım ya
Fl 1.79 cm onuda 7 ile çarpınca 12 buçuk cm oluyor maşallah biraz büyük değil mi ya korktum şimdi ama doktor herşey normal dedi
Yada ben mi yanlış hesapliyorum ne yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…