2016 Aralık Anneleri

Trendyolda yine var o butik şu anda aktif

Oğluma hamileyken ilk aylarda sivilce çıkmıştı
yüzümde.Göbeğimde aşağıya uzanan gebelik çizgisi belirmişti.Göğüs rengimde koyulaşmıştı.Sonralardanda sivilcelerim geçmiş ve çok güzelleşmiştim.
Bunda yani kızımdagebelik çizgisi göğüs koyulaşması sivilce hic birisi yok.Yüzümde çirkinleşmede yok.Olanlar daha fazla kusma ki oğlumda hiç olmamıştı sadece kokulara karşı hassasiyet ve bunda daha ağır hissediyorum kendimi hareket olarak oğlumda daha rahattım.Bacak arası kemiklerimde hafif yorgunluk ve ağrı oluyor kızımda

Bpd miydi hani su b ile baslayan deger hafta uyumunda onu kistas aliyorlarmis sanirim 15 w 1 d gibi biseyler yaziyor ya o 15 hafta 1 gunluk demek mesela kendi bebegin kac hafta kac gunlukse ona gore bak bakalim bi boyutlarina bizimkide dun 134 grdi boyuda sizinkiyle ayni hemen hemen

Canım ben beyaz tenliyim bir de çatlamaya meyilliyim. Ergenlikten kalma bacaklarımın ön üst tarafında beyaz çatlaklarım var. Korkuyorum yine olur diye. Gerçi benim doktorun dediği gibi, olacağı varsa hiçbir krem engellemez dedi ama ben yine de keşke kullansaydım dememek için kullanıyorum.
Daha önceden de bebe yağı sürerdim ben, onu sürmeye devam ediyorum, onunla birlikte kakao yağı sürüyorum (sabun gibi katı olanını aldım) . Bir de doktorum önerdi. Babe Çatlak kremi. Onu yeni kullanmaya başladım. Hem çatlağı engelliyor hem de eski çatlakların görünümünü azaltıyormuş. Birini sabah sürersem, diğerini yatmadan önce sürüyorum. Ben bacaklarıma, göbeğime, göğüslerime sürüyorum. Şu ana kadar çatlak yok ama tabi daha çok erken. İnşallah böyle devam eder, ara ara işe yararlığı konusunda güncelleme yaparım canım

15hafta 1 günlük çıkmış yani haftasiyla uyumlu sıkıntı yokmuş şimdi fark ettim içim rahatladı bende zaten bugün tam 15 haftaligim

idrar yolu enfeksiyon hamilelik de çok ciddi hafif e almayın kızlar hemen doktor a gidin.allah kimseye vermesin ama size örneği ni soyleye yim bi akraba doğuma az kala idrar yolu enfeksiyonu olmus ve bebek karnında enfeksiyon kapmış, 1 ay oldu doğum yapalı ve 1 aydır bebek hastane de yatiyor tedavi görüyor durumu hala ayni. Allah kimseye yaşatma sin.Aman çok dikkat edelim temizliğe ve bol su içmeye

Benimde yüzümde alnımda özellikle pütür pütür dolu sivilce çıktı göğüs uçlarım pembe ama yüzüm sıcaklar olduğu için mi böyle simam değişti belki annelik vurdu yüzüme bilemedim:) sağlıklı olsun da yavrucuklar ee bizde sağlıkla dünyaya getirelim de daha ne olsun canım senin ilki normal doğum mu oldu?

canım mağaza hala açık linki de şöyle:
https://www.trendyol.com/Anne-ve-Bebekler-icin-Her-sey/ButikDetay/48589

Canım artık nerdeyse 5. aya girdik. Benim güzelleştiğimi söylüyorlar. Erkek geliyor kısmetse. Sivilce falan yok. Yanaklarım al al olmuş güzelleşmişim dedi geçen bir ablamız. ne demekse

Kizlar bide benim ilk aylar düşük riskim oldu kanamalarim falan ödül çok şükür geçti 1 aydır yok. Doktor bebeğin eşi rahim ağzında dedi zamanla yukarı çıkarmış çıkmazsa da sezaryen olursun dedi aranızda böyle eşi asagida olan varmi

Benimde kuzenim yeni doğum yaptı oda her yerine vazelin sürmüş ve hiç catlagim olmadı dedi. Doğum yapicagim ana kadar kutu kutu kullandım dedi bende kulanmaya başladım canım.aklında bulunsun

Oyy erkek güzellik katmış sana annesi o zaman ben de bi öğrensem hayırlısıyla cinsiyetini , bu Merak da başka bişeymiş erkek kız fark etmiyor ilk çocuk ama randevu tarihi gelmek bilmedi:)

canım çok teşekkür ederim detaylı yazmışsın ben de lierac aldım onu sürüyorum akşamları bi de bebe yağı aldım sprey olanından onu da banyodayken kullanıyorum kakao yağını da çok duydum methini ama o sabun gibi olanını gördüm ben çok katı onu nasıl kullanıyorsun onu merak ettim canım :))

sevimli867 cnm maşallah bebisine...
Doktorundan memnun olduğunu yazmışsın. . Ben burda doktorun ağzından doğru dürüst bişeyler duyamadigim için bi de gideceğiz diye de cinsiyet öğrenmek dışında detaylı bilgi alamadım. .
Ailem izmir de bidahaki kontrol izmir e denk geliyor. .
Hastanenin yerine baktım bize çok yakın evimiz bozyaka ssk nin üstünde. .
Hastanede Köstence Köprüsünü geçince biraz ilerde sağ tarafta kalıyor yanlış olmazsa...
Doktor randevulu mu çalışıyor?
Ücret ne?
Beni biraz bilgilendirir misin?

Benim yengem de hamile, ona da doktoru vazelin sürebilirsin demiş. Evde var arada ondan da süreyim bari Teşekkür ettim canım.

Oyy erkek güzellik katmış sana annesi o zaman ben de bi öğrensem hayırlısıyla cinsiyetini , bu Merak da başka bişeymiş erkek kız fark etmiyor ilk çocuk ama randevu tarihi gelmek bilmedi:)

Ben hala kız hissediyorum senin bebişi, bence o yüzden nazlı, tam anlaşılmadı annesi Bu randevumu doktorum 1 ay sonraya verdi. Bayramdan sonraki haftaya. Hep 15 günde 1 olurdu, artık bu haftalar 1 aya düşürebiliriz dedi. Ben oğluş olduğunu bildiğim halde geçmiyor günler

Doktorum zaten ya lierac al ya da Babe demişti. En iyisini yapmışsın canım. Bebe yağı spreyde olunca çok rahat oluyor, insan sürmeye üşenmiyor. Benim ki spreyde değildi, kendim koydum bir sprey şişesine pratik kullanıyorum, sıkı sıkıveriyorum Sabun gibi olan, eline aldığında elinin sıcaklığı ile krem gibi yumuşuyor. Çok kolay yani. Ben biliyorsun Kıbrıs'tayım. Bir poşet içerisinde makyaj masamın üzerinde duruyordu. Dün eve bir gittim, hava 40 derece ya, bildiğin eritilmiş margarin gibi olmuş Yani azıcık sıcak görse hemen sıvılaşıyor, sürmesi kolay canım. Gramla aldım ben aktardan, kiilosu neyse, istediğin kadar tartıyorlar.

Benimde öyle içimde bi his var kız diyorum ama erkeğe de alıştım eşim bile kız isterdi ama doktor erkeğe benziyor emin değilim dedi diye hep hayal kurmalarımız bile erkek oldu:) sağlıklı olsun da napalım canım dur bakalım seninde benim de içimize doğan olcak mı çok merak ediyorum , iple çekiyorum önce sağlıklı sonra da kesin şu şu demesini doktorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…