- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18
tamam canım teşekkür ederim bilgilendirme için ben de öyle alıp bir deneyeyim methini çok duydum zaten :)Benim yengem de hamile, ona da doktoru vazelin sürebilirsin demiş. Evde var arada ondan da süreyim bariTeşekkür ettim canım.
Ben hala kız hissediyorum senin bebişi, bence o yüzden nazlı, tam anlaşılmadı annesiBu randevumu doktorum 1 ay sonraya verdi. Bayramdan sonraki haftaya. Hep 15 günde 1 olurdu, artık bu haftalar 1 aya düşürebiliriz dedi. Ben oğluş olduğunu bildiğim halde geçmiyor günler
Doktorum zaten ya lierac al ya da Babe demişti. En iyisini yapmışsın canım. Bebe yağı spreyde olunca çok rahat oluyor, insan sürmeye üşenmiyor. Benim ki spreyde değildi, kendim koydum bir sprey şişesine pratik kullanıyorum, sıkı sıkıveriyorumSabun gibi olan, eline aldığında elinin sıcaklığı ile krem gibi yumuşuyor. Çok kolay yani. Ben biliyorsun Kıbrıs'tayım. Bir poşet içerisinde makyaj masamın üzerinde duruyordu. Dün eve bir gittim, hava 40 derece ya, bildiğin eritilmiş margarin gibi olmuş Yani azıcık sıcak görse hemen sıvılaşıyor, sürmesi kolay canım. Gramla aldım ben aktardan, kiilosu neyse, istediğin kadar tartıyorlar.
ilki sancılanmamla 37. haftaya girdiğim gün sezeryan kendi isteğimle spinalBenimde yüzümde alnımda özellikle pütür pütür dolu sivilce çıktı göğüs uçlarım pembe ama yüzüm sıcaklar olduğu için mi böyle simam değişti belki annelik vurdu yüzüme bilemedim:) sağlıklı olsun da yavrucuklar ee bizde sağlıkla dünyaya getirelim de daha ne olsun canım senin ilki normal doğum mu oldu?
Trendyolda yine var o butik şu anda aktif
Evet canım ben memnun kaldım şöyle ki enerjisi beni rahatlattı içeri giriyorsun en az on dk on beş dk ilgileniyor detaylica bakıyor hersyesevimli867 cnm maşallah bebisine...
Doktorundan memnun olduğunu yazmışsın. . Ben burda doktorun ağzından doğru dürüst bişeyler duyamadigim için bi de gideceğiz diye de cinsiyet öğrenmek dışında detaylı bilgi alamadım. .
Ailem izmir de bidahaki kontrol izmir e denk geliyor. .
Hastanenin yerine baktım bize çok yakın evimiz bozyaka ssk nin üstünde. .
Hastanede Köstence Köprüsünü geçince biraz ilerde sağ tarafta kalıyor yanlış olmazsa...
Doktor randevulu mu çalışıyor?
Ücret ne?
Beni biraz bilgilendirir misin?
Kizlar bide benim ilk aylar düşük riskim oldu kanamalarim falan ödül çok şükür geçti 1 aydır yok. Doktor bebeğin eşi rahim ağzında dedi zamanla yukarı çıkarmış çıkmazsa da sezaryen olursun dedi aranızda böyle eşi asagida olan varmi
kizlar masallah ben sacimi kremlemiyorum bile halim yok zar zor kendimi yikiyorum kese mese hak getire siz masallah yaglaniyorsunuzbenim hic mi hic energim yook keske bende normale donsemm
Hadi bakalim Adaşım insallah hayirli haberlerle gelirsin.. Mutlaka paylas cinsiyetini ögrenince.. Hayirli saglikli Birer kizlar nasip etsin Rabbim bizlerede insallah.. Bizi mahrum birakmasin o duygudan..
Pek anlamıyorum canım spinal epidural gibi bişey galiba ikinci de sezaryen olcak o zaman senin, sezeryanden sonra toparlanma aşaman zor mu olmuştu ?ilki sancılanmamla 37. haftaya girdiğim gün sezeryan kendi isteğimle spinal
Canım saçlarını mı kestirdin ya bana değişik batıl inanç söylüyorlar saçlarım popoma geldi nerdeyse:) ve günde 2 kere yıkanıyorum baş edemiyorum ya sıcaklardan dökülmeye de başladı napcam bu saçlarla koca yaz bilmiyorum kestirme diyor herkes.üzülme ark.ım bende sendenim hatta duşta fzla vakit geçirmiyim diye gidip saçlarımı kestirdim ki hiç kestirmezdim ben saçlarımı hep uzundu şimdi omuzlarımda okadar dayanamadm yani banyodaki o yıka kremle tara mevzusuna kollarımın dermanı yok diye kökten çözdüm olayı . dediğin gibi akşamları uyumaktan ne yemek yiyorum nede yağlanıyorum nolcam böle bilmiyurm. inş. 15 ten sonra gelicez kendimize
saç kestirmek bebeğin ömrünü kısaltır şeklinde bir batıl inanç var ben de duymuştum onu o yüzden ben de kestirmiyorum ama bilemiyorum ne kadar doğru ilerleyen zamanlarda ne yaparım onu da bilmiyorum :))Canım saçlarını mı kestirdin ya bana değişik batıl inanç söylüyorlar saçlarım popoma geldi nerdeyse:) ve günde 2 kere yıkanıyorum baş edemiyorum ya sıcaklardan dökülmeye de başladı napcam bu saçlarla koca yaz bilmiyorum kestirme diyor herkes.
24 yaş kocaeli izmit sat 23mart tahmini doğum tarihi 27 aralık cinsiyeti kesin olmamakla erkek isim belli değil :)cnm
son adet tarihi
beklenen doğum tarihi
belli ise cinsiyet
belli ise isim
kaçıncı çocuk
lazım
Hamile kalcağımı bilseydim 2 yıldır olmuyor diye aman nasılsa kestiririrm dedim ama hamile kalınca kaldı ve şimdi uzunlukta rekor kırıyor bu 4 ayda çok uzadı şekil veremiyorum hep topuz ben galiba kestiremicem ama doğum yapar yapmaz inşallah sağlıkla, hemen saç kestirmeye koşcam.saç kestirmek bebeğin ömrünü kısaltır şeklinde bir batıl inanç var ben de duymuştum onu o yüzden ben de kestirmiyorum ama bilemiyorum ne kadar doğru ilerleyen zamanlarda ne yaparım onu da bilmiyorum :))
ben inanmiyorum batil inacn bunalr tirnakta kesmeyelim agdada yapmayalim hepsi kil sonucta... bende kestiricem ama inan gucum yok kuafore gidicekk. boy akokusu tikar beni zaten alerjim var bekliyorum biraz daha inan gucum yok ya hicbirsey ene uyuyabiliyorum hep tavana bakiyorum.. sag yatsam batioo bisiler sola yatsam olmuyor sirt ustu olmuyor yuz uzyu olmuyor inan oda oda geziyorum esimle ayri yataklarda yatmaya basladim adami rahatsiz etmiyeyim diyee.. gecede 10 kere tuvaalete kalkiyorumm ki bisi yemiyorum ki su bile icmiyorum...üzülme ark.ım bende sendenim hatta duşta fzla vakit geçirmiyim diye gidip saçlarımı kestirdim ki hiç kestirmezdim ben saçlarımı hep uzundu şimdi omuzlarımda okadar dayanamadm yani banyodaki o yıka kremle tara mevzusuna kollarımın dermanı yok diye kökten çözdüm olayı . dediğin gibi akşamları uyumaktan ne yemek yiyorum nede yağlanıyorum nolcam böle bilmiyurm. inş. 15 ten sonra gelicez kendimize
Benim saçlarımın ucu çatallaştı, bayağ da uzadı, dökülüyor. Ben batılına inanmıyorum canım, kimseyi de umursamayacağım biri birşey derse. Bayramdan hemen önce kestireceğim.Canım saçlarını mı kestirdin ya bana değişik batıl inanç söylüyorlar saçlarım popoma geldi nerdeyse:) ve günde 2 kere yıkanıyorum baş edemiyorum ya sıcaklardan dökülmeye de başladı napcam bu saçlarla koca yaz bilmiyorum kestirme diyor herkes.
Tamam canım bekliyorum haberini. Ben ögretmenim 2 aydır yatıyorum çalışma yasağı herseye yasak geldi afedersin tuvalette bile ikinmayacaksin dedi.siddetli öksürmeyeceksin tuvalet haricinde kalkmayacaksin dedi tabi ben 2 gün hastanede falan yattim kirmizi kanamamdi.neyseki 1 aydır yok İşte her gittiğimde soruyorum doktora ama çıkmış demedi daha ileriki haftalar da çıkar inşallah bebislerimizi normal doğum la yaparızbenmde ilk ay iki kere kanamm oldu ark.ım 3 ay boyunca progestan içtim ve aynı şeyi dr banada söledi yani sezeryan kısmını diilde bebeğin eşi rahmin hemen üstünde o yzüden bu ay dik. ol fazla yürüme hareket etme bişi taşıma biyere uzanma dedi kısaca oldukça yavaş ve dik. hareket et dedi rahim büyüdükçe bu kendini yukarı atar merak etme dedi. yarın kont.um var bakalım sorucam çıkmışmı yukarı şu sezeryan meselesinide sorarım bakalm nedicek. ama bana çok korkulacak bişi gibi sölemedi sadece bu aralar dik et dedi ciddi bişi olsa uyarırdı .yarın sorar bilgi veririm cnm
Valla canım çok ikilemde kaldım ya o kadar ihtiyacım var ki aslında güzel bi kesime acaba diyorum şimdi bende...sonuçta batıl inanç bunlarBenim saçlarımın ucu çatallaştı, bayağ da uzadı, dökülüyor. Ben batılına inanmıyorum canım, kimseyi de umursamayacağım biri birşey derse. Bayramdan hemen önce kestireceğim.
Canım yeni farkettim yazını çok geçmiş olsun , Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımı za aldığımız günleri göstersin..Merhaba kizlar hepinize guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. Hastaneden ciktim cok sukur bebegim iyiymis haftaya kontrole gidicem surekli su ve ev yapimi limonata ic kalan taslarda düşsün dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?