2016 Aralık Anneleri

Cok gecmis olsun simdi umarim iyisindir.

Yaaa bu konuda ben de muzdaribim tam kestiriyim falan diyordum ki hamile olduğumu ogrendim simdi rapunzel gibi oldum kestirmek istiyorum annem kestirme dedi, bence de batıl ama korkuyor insan ister istemez

Merhaba kizlar hepinize guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. Hastaneden ciktim cok sukur bebegim iyiymis haftaya kontrole gidicem surekli su ve ev yapimi limonata ic kalan taslarda düşsün dedi doktor.
Gecmis olsun arkadasım çabucak saglıgına kavus insallah ihmal etme doktorun dediklerini..

Yaaa bu konuda ben de muzdaribim tam kestiriyim falan diyordum ki hamile olduğumu ogrendim simdi rapunzel gibi oldum kestirmek istiyorum annem kestirme dedi, bence de batıl ama korkuyor insan ister istemez
Evet canım korktuğum için 4 aydır gidemedim aynen rapunzel oldum fön çekcem cumartesi arkadaşın nikahı var kesin popoma iner yani:)

Pek anlamıyorum canım spinal epidural gibi bişey galiba ikinci de sezaryen olcak o zaman senin, sezeryanden sonra toparlanma aşaman zor mu olmuştu ?
Belden aşağısı uyuşuyor.Belki benim şansımdı çok kolay bir hamilelik,doğum ve loğusalık geçirdim.

Teşekkür ederim cnm ya iyi oldu gitmeden doktoru da buldum. .
Bi de şu tayinler Belli olsaydı ...

Ilk hamileliğimde benim de sacim çok uzamisti boya da yaptirmamistim kızım olduktan sonra kırkım çıkmaya yakın soluğu kuaför de almıştım. .
Bu hamileliğimde kestirmem fazla uzun değil ama boyatacagim şimdi 15 haftaligiz 20. Haftada falan boyatacagim. .
Bnm saclarimin uzaması durdu sanki
Normal zamandakinin yarısı kadar uzadı şu 4 ayda...

Benimde tam tersi bayağı uzadı saçlarım ve tırnaklarım aldı başını gidiyor saçlarım ince tellidir kalınlaştı telleri bile bende anlamadim hormonlardan galiba
Bu arada egepole bende gidiyorum soru sormuşsun arkadaşa
Randevulu çalışıyorlar Bozyaka ssk ya yakın evet canım doktorları da gayet iyi benim doktorum onur Yücel bey.hepsi ayrı iyi doktorlar

Canım taş düşürmek doğum sancısyla eşdeğer
Nasıl sabrettin çok geçmiş olsun
Şu halinde bile hemen bebeğini düşünüyorsun
Doktorların sonuçta bilgisi var sana ona göre müdahale edilmiştir korkma yanii
Neler yaşamışın
Neyseki kurtulmuşsun
Suyu bool iç
Çoook geçmişolsun tekrardan
Ben ki önceden sağlık sektöründe çalışmış bir insan olarak işin bu kadar ticarete döküldüğünü bilmiyordum
Maalesef diyorum artık

Canım şunu okuyunca bile duygulandım
Allah razı olsun hepinizden
Hayalmasal vardı hani bebeğini kaybeden özelden yazdı Allah ondan da razı olsun rüyasında görmüş beni hiç tanımadığı halde
Rabbim onada tekrar nasip etsin inşallah

Kız sen yokmuydun listede kaçakmıydın
Hoşgeldiniz o zaman ekleyim bakalım :)
Yazalım barriii :))
kızlar english home da tüm ürünlerde%50 indirim var cok güzel bebek kıyafetleri, havlu , nevresim bilginiz olsun. abartmamak kaydıyla alıveris yapabilirsiniz izin verdim malum aile butcesinide düsünmek lazım
Ya bekliyordum ben o indirimi ilk fırsatta bakim

AzRASILAM beni de ekleyebilirsin şehir ankara
Yaş 24
Cinsiyetimiz erkek
Sat 26 Şubat
Tahmini doğum tarih 3 aralik
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallah
Merhabalar,
Sevgili AzRASILAM beni de ekler misiniz?
Şehir İstanbul,
İlk beybi,
Yaş 35,
SAT 21 Mart, EDD 26 Aralık,
Cinsiyet henüz belirsiz,
Teşekkürler
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallah
24 yaş kocaeli izmit sat 23mart tahmini doğum tarihi 27 aralık cinsiyeti kesin olmamakla erkek isim belli değil :)
Hoşgeldiniz cnm yarın eklerim inşallah :)

Teşekkür ederim cnm ya iyi oldu gitmeden doktoru da buldum. .
Bi de şu tayinler Belli olsaydı ...
Sizin tayinler de bizim gibi diyecektim ama eşlerimiz aynı meslek galiba bir buçuk aydır bekliyoruz her cuma saat 5 i ama yarın için kesin diyorlar kaç balon geldi geçti
Evi neredeyse tamamen topladım bu sicak larda bayağı zor oluyor 30 haziran bende annemlerin yanına gideceğim tayinler açıklandıktan ve eşim ev bulduktan sonra gelip alacak beni sonrada başlasın ev yerleştirme telaşı

Ama mesel Ben sumeyra hanımi sevemedim bi enerji veremedi bana
enerji önemli tabi
Hayatımda en sevmediğim şey uzamış tırnaklar allahim hamilelik başladı başlayalı tırnak kesmekten bi hal oluyorum bi bereketli uzuyorlar ki saclarimda bayağı uzamıştir herhalde hiç acamiyorum sıcaktan
Böyle bi kısa kesmek istiyorum ama bu sene kapandim başımı yapamam diye düşünüyorum
Her yaz kisaltirdim önceki senelerde dayanamıyorum ben çok gür maşallah :)

Eee istisna çıkar arada geneli olarak söyledim doktorlar iyi diye Sümeyra yeni gelmiş belli duymamıştım daha önce neyse doktorunu bulmuşsun zaten , evet benimde öyle ama birde kestirebilsem süper olcak ben her hafta tırnak kesiyorum annemde ahh bu tırnaklar bende olcak diyor:)

Hemşire ark günlük ped bakteri üretir kullanma demişti ben de havlu kağıt yada camasır değiştiriyorum günlük

Sağol cnm iyi oldu öğrendiğim doktor bulmak zor oluyor
Iki doktor da iyi diyorsunuz bi tanesinden randevu alırım artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…