Cok gecmis olsunKızlar nasılsınız dün çok kötü bir gün yaşadım yemekten sonra gene kustum daha sonra uzandım bir kramp girdi bir saat sanci çektim geçer diye diye yok geçmedi kadin doğum acil hastahaneye gittim bebekte birşey yok deyip normal hastahane gönderdiler orda iki şişe serum taktılar öyle geçti ağrı çok kötüydü
Yaaa bu konuda ben de muzdaribimCanım saçlarını mı kestirdin ya bana değişik batıl inanç söylüyorlar saçlarım popoma geldi nerdeyse:) ve günde 2 kere yıkanıyorum baş edemiyorum ya sıcaklardan dökülmeye de başladı napcam bu saçlarla koca yaz bilmiyorum kestirme diyor herkes.
Gecmis olsun arkadasımMerhaba kizlar hepinize guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. Hastaneden ciktim cok sukur bebegim iyiymis haftaya kontrole gidicem surekli su ve ev yapimi limonata ic kalan taslarda düşsün dedi doktor.
Evet canım korktuğum için 4 aydır gidemedim aynen rapunzel oldum fön çekcem cumartesi arkadaşın nikahı var kesin popoma iner yani:)Yaaa bu konuda ben de muzdaribimtam kestiriyim falan diyordum ki hamile olduğumu ogrendim simdi rapunzel gibi oldum kestirmek istiyorum annem kestirme dedi, bence de batıl ama korkuyor insan ister istemez
Ben de oyle canim 6 ay sabrediyim diyorum ama Nasıl olcak bilmiyorumEvet canım korktuğum için 4 aydır gidemedim aynen rapunzel oldum fön çekcem cumartesi arkadaşın nikahı var kesin popoma iner yani:)
Belden aşağısı uyuşuyor.Belki benim şansımdı çok kolay bir hamilelik,doğum ve loğusalık geçirdim.Pek anlamıyorum canım spinal epidural gibi bişey galiba ikinci de sezaryen olcak o zaman senin, sezeryanden sonra toparlanma aşaman zor mu olmuştu ?
Evet canım ben memnun kaldım şöyle ki enerjisi beni rahatlattı içeri giriyorsun en az on dk on beş dk ilgileniyor detaylica bakıyor hersye
İçeriden tamamen pozitif bir şekilde çıktım
Hastaneyi arıyorsun randevu almak için cem bey diyorsun ama bir haftadan bir buçuk haftadan önce randevu vermiyor onun için önceden ara
Sigortalı 62 tl ödüyorsun
Randevu saatinden önce gelip giriş yaptiriyorsun hastanenin girişindeki görevlilerden giris yapılmıyor kadın doğumun giriş yaptırma yeri ayrı oradaki lere sorarsin boş yere iki türlü sıra bekleme diye diyorum ben ilk bilmediğim için iki kere beklemistim
Böyle ışte
Bende o taraflarda oturuyorum taksi ile 10 lira yazmıyor
Hamile kalcağımı bilseydim 2 yıldır olmuyor diye aman nasılsa kestiririrm dedim ama hamile kalınca kaldı ve şimdi uzunlukta rekor kırıyor bu 4 ayda çok uzadı şekil veremiyorum hep topuz ben galiba kestiremicem ama doğum yapar yapmaz inşallah sağlıkla, hemen saç kestirmeye koşcam.
Anladım canım epidural gibi...Belden aşağısı uyuşuyor.Belki benim şansımdı çok kolay bir hamilelik,doğum ve loğusalık geçirdim.
Benimde tam tersi bayağı uzadı saçlarım ve tırnaklarım aldı başını gidiyor saçlarım ince tellidir kalınlaştı telleri bile bende anlamadim hormonlardan galibaIlk hamileliğimde benim de sacim çok uzamisti boya da yaptirmamistim kızım olduktan sonra kırkım çıkmaya yakın soluğu kuaför de almıştım. .
Bu hamileliğimde kestirmem fazla uzun değil ama boyatacagim şimdi 15 haftaligiz 20. Haftada falan boyatacagim. .
Bnm saclarimin uzaması durdu sanki
Normal zamandakinin yarısı kadar uzadı şu 4 ayda...
Canım taş düşürmek doğum sancısyla eşdeğerGunaydin kizlar uzun suredir bakamadim buralara ikili testimi yaptirdim olcumler iyi dediler %90 kizmis bebisim.
Kac gundur tuvalete cikamiyordum. Dun acillik oldum butun gun sanci cektim serumlar agri kesiciler fayda etmedi taş dusuruyormusum biri kanala girmis 1.5 cm digeri bobrekte 5 mm aksam ameliyata aldilar idrar kanalindan kirip cikarttilar simdi hastanedeyim insallah bebegime bir zarar gelmemistir benim icinde dua edin
Ben ki önceden sağlık sektöründe çalışmış bir insan olarak işin bu kadar ticarete döküldüğünü bilmiyordumDünden beri Allah'a şükür ediyorum okudukça hep bi gariplik olduğu içimdeydi ikili iyi çıkınca benim Prof yok 3 lü 4 lü gerek yok dedi hatta benim Prof Kocaeli'nde sayılı ayrıntılı ultrason çeken cihaza ve bilgiye sahip gel 19. Hafta ayrıntılı bakıcam test olayın bitti ben seviç neşe içinde çıktım
Ertesi gün dr ma götürdüm test sonucunu hımm iyi gibi görünüyor 3 lü 4 lü yaparız Ozaman netleşir dedi ben şok yani allahtan önce profa gittim yoksa bende ayılıp bayılmalar yaşayacaktım Prof dediki 1/ 203000 böl risk okadar 0 bile demem dedi benim dr felaket tellalı 3 lü yapacak bende yaptırmıcam ya yok artık testimi paylaşabilirsem eğer gösteririm Cidde'n sıkıntı yok Allah'a şükür ama dr bu konuda aceleci ve elindeki teknoloji kadar basit konuşuyor işte risk yok ama 3 lü yaptır sebep ne peki 2 li için hani çok önemli en doğru sonucu veriyordu bence de artık para tuzağı inanmıyorum ayrıntılıya gitçem ama 3 lü yaptırmam
Canım şunu okuyunca bile duygulandımO kadar sevindim ki.. içime dert olmuştu ara ara aklıma geliyordu ne oldu acaba diye.. Çok şükür..
Allah yavrularımızı hep bize bağışlasın.. ;Sağlıkla kucağımıza alalım da ondan sonra da inşallah buraya gelir yazarız :)
Kız sen yokmuydun listede kaçakmıydın
Bugün doktorumuza gittik herşey yolundaymis çok şükür
Ben diğer ikili falan testleri yaptirmiyorum
Boyunu bilmiyorum ama tombis bir kızimiz geliyor
123 gramboyu yazıyor bir yerde AC 9.51 cm diye Ama o boyumu bilemedim sormayı unutmuştum boyunu
Bacakrini bir güzel açmış annesi gibi yayila yayila oturuyordu hemen gösterdi
Yatis pozisyonumuz nasıl olmalı dedim sırt üstü yatabilirmiyim dedi ki istediğin gibi yatabilirsin hiç öyle bir sıkıntı yok dedi
Çok rahatlattı beni konuşmalarıyla sağolsun bu seferki doktor çok çok iyidi
Izmir egepol cem bey on numara
Yazalım barriii :))Bunca zamandır yazıyorum buraya ama listeye ekletmemistim kendimi
Kötü bir şey olduğunda Beni listeden silebilirsin demekten korktuğum için
Ama artık cinsiyetimizde belli olduğuna göreAzRASILAM Beni de listeye ekleyebilirsin
Şehir yok daha tayinler açıklanmadı ortada kaldım öyle
İlk bebis
Yaşım 22
Cinsiyetimjz kız
İsmi inşallah melike olacak
Sat 10 mart
Tahmini doğum 16 aralık
Bizim bilgiler bu şekilde hadi hayırlısı olsun
Ya bekliyordum ben o indirimi ilk fırsatta bakimkızlar english home da tüm ürünlerde%50 indirim var cok güzel bebek kıyafetleri, havlu , nevresim bilginiz olsun. abartmamak kaydıyla alıveris yapabilirsiniz izin verdimmalum aile butcesinide düsünmek lazım
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallahAzRASILAM beni de ekleyebilirsin şehir ankara
Yaş 24
Cinsiyetimiz erkek
Sat 26 Şubat
Tahmini doğum tarih 3 aralik
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallahMerhabalar,
SevgiliAzRASILAM beni de ekler misiniz?
Şehir İstanbul,
İlk beybi,
Yaş 35,
SAT 21 Mart, EDD 26 Aralık,
Cinsiyet henüz belirsiz,
Teşekkürler
Hoşgeldiniz cnm yarın eklerim inşallah :)24 yaş kocaeli izmit sat 23mart tahmini doğum tarihi 27 aralık cinsiyeti kesin olmamakla erkek isim belli değil :)
Sizin tayinler de bizim gibi diyecektim ama eşlerimiz aynı meslek galiba bir buçuk aydır bekliyoruz her cuma saat 5 iTeşekkür ederim cnm ya iyi oldu gitmeden doktoru da buldum. .
Bi de şu tayinler Belli olsaydı ...
Ama mesel Ben sumeyra hanımi sevemedim bi enerji veremedi banaBenimde tam tersi bayağı uzadı saçlarım ve tırnaklarım aldı başını gidiyor saçlarım ince tellidir kalınlaştı telleri bile bende anlamadim hormonlardan galiba
Bu arada egepole bende gidiyorum soru sormuşsun arkadaşa
Randevulu çalışıyorlar Bozyaka ssk ya yakın evet canım doktorları da gayet iyi benim doktorum onur Yücel bey.hepsi ayrı iyi doktorlar
Eee istisna çıkar arada geneli olarak söyledim doktorlar iyi diye Sümeyra yeni gelmiş belli duymamıştım daha önce neyse doktorunu bulmuşsun zaten , evet benimde öyle ama birde kestirebilsem süper olcak ben her hafta tırnak kesiyorum annemde ahh bu tırnaklar bende olcak diyor:)Ama mesel Ben sumeyra hanımi sevemedim bi enerji veremedi bana
enerji önemli tabi
Hayatımda en sevmediğim şey uzamış tırnaklar allahim hamilelik başladı başlayalı tırnak kesmekten bi hal oluyorum bi bereketli uzuyorlar ki saclarimda bayağı uzamıştir herhalde hiç acamiyorum sıcaktan
Böyle bi kısa kesmek istiyorum ama bu sene kapandim başımı yapamam diye düşünüyorum
Her yaz kisaltirdim önceki senelerde dayanamıyorum ben çok gür maşallah :)
Cinsiyetiniz belli oldumuAmin canim insallah
Hemşire ark günlük ped bakteri üretir kullanma demişti ben de havlu kağıt yada camasır değiştiriyorum günlükGünlük ped kullanıyor musun bilmiyorum ama ben günlük ped kullandigimda akintim yeşil oluyor kullanmszsam eğer akıntı rengi açık sarı oluyor bu günlük pedler çok kötü etkiliyor elimden geldiği kadar kullanmamaya çalışıyorum. .
bebeğe zarar verir mi bilmiyorum. .
Ama iyi düşünmek lazım allah korur meleklerimizi. .
Cok gecmiş olsun Can'ım en kortugumdn seyler arasında yaSaol canim .
Benimde tam tersi bayağı uzadı saçlarım ve tırnaklarım aldı başını gidiyor saçlarım ince tellidir kalınlaştı telleri bile bende anlamadim hormonlardan galiba
Bu arada egepole bende gidiyorum soru sormuşsun arkadaşa
Randevulu çalışıyorlar Bozyaka ssk ya yakın evet canım doktorları da gayet iyi benim doktorum onur Yücel bey.hepsi ayrı iyi doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?