2016 Aralık Anneleri

Merhabalar hanımlar, ben İzmirdeyim, doktor arayışına girdim medical parka giden var mı aranızda doktor önerisi alabilir miyim?

Kızı olacaklar usg fotograflarınız var mı?? Paylaşabilir misiniz? Benim netleşmedi biri erkek dedi diğer doktor kız da olabilir dedi bir oglum var 4,5 yaşında...

Sol tarafa yatınca kan akışı daha iyi saglandışını okumuştum. Sağ tarafa yatınca damara baskı oluyormus ve kan akişi yavasliyormus.
1 kilo vermiştim simdi o verdiğim bir kiloyu ve üstüne de 300-400 gr falan aldım. Elevit kullanmaya başladım ondan midir bilmiyorum bu aralar iştahı müthiş açık.

Evet aynı meslekten eslerimiz. .
Tabirler bile aynı balon haber, her cumayi bekleme...
Eh bugün cuma dediğin gibi bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı. .
Ilk tercih ne sizin?

Günaydın herkese hayırlı cumalar. .

Uyku tutmuyor beni artık sabah 7 buçuk oldu mu gözümü açıyorum. .
Sonra uyumak için sağa dönüyorum sola dönüyorum olmuyor. .
Oysa ben bugünleri hayal etmiştim tatil gelecek bol bol uyuyacağım diye. ..

aynen canım gece sıcak dıye uyuyamadm klımayı actm soguk oldu yıne yok uyku muyku cok kötü oldum vallaa

aynen bende 7.30 gözler faltaşı gibi gece sıcaktan uyuyamam gündüz ne hikmetse uykunu almış kalk

jtaime020626 canım çok geçmiş olsun. Ne kadar dikkatli olsak da bir anlık şey işte. Allahım beterlerinden esirgesin. Bizimki de kahve dökmüştü sağ gögsünün üstüne,okadar kötü bir an ki.. Bir süre pansuman bandaj yapıldı, bir de doktor contractubex verdi iz kalmasın diye. şükürler olsun geçti izi. Anlayacağın bebek cildi çabuk toparlıyor kendini dert etme. Yine de anne yüreği çocugunu öyle canı yanmış görünce sen ondan daha beter ölüyorsun.. Allahım hepimizin evlatlarını her türlü kötülüklerden kazalardan korusun..

Günaydınn keşke bende ev olsam da öğlene kadar uyurdum
sabahın köründe işbaşındayız
çok şükürü bugün cuma.
yüzümü de sivilceler bastı, kurtulamadım bunlardan
iş olayı çok zor oluyor hakikaten ama ne yapalım iş işte:) sivilciler bu dönemde bende de oldu, hiç oynama kendi haline bırak. şimdi baya azaldı. Birde sıcaklar da çok tetikliyor.

Gunaydin annişler
Saclarım rapunzel, yüzümü sivilceler bastı, kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki.. Ki daha yolun yarısı bile degil 8-9 aylikken düşünemiyorum kendimi sıcak basıyor klima falan derken üşütmüşüm midemi bozmuşum bu seferde keske 9 ayda değilde 4 ayda falan dogum yapsak

bence de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…