2016 Aralık Anneleri

çok haklısın bende aynen öyle hissediyorum. hele saçlarım daha parlak olur vs yazıyordu bi kitapta ama tiftik tiftik. göbüş yavaşça büyüyo yanaklar doluyo filan hiç hoşuma gitmiyor şimdi neyse de bir kaç ay sonra kendimi düşünemiyorum bile

Aynı ruh halindeyim, çok çirkinimmmm

Aynen canım ya yüzümde sivilceler saçlar desen uzun ve bakımsız kırık dolu sağlığımız yerinde ya bebişlerin rahatı iyi olsun varsın sorunumuz bu olsun artık buna da şükür diyelim
Hamile kadınlara güzellik gelir bende kendimi çirkin hissediyorum simam değişti resmen

inanmam o batıl inançlara inanmamak gerekiyor. boyatmayı anlarım kimyasal işlem var ama kestirmek çok saçma. bende 2 keredir kendim uçlarından alıyorum tiftik tiftik çok çirkin olmuştu

inanmam o batıl inançlara inanmamak gerekiyor. boyatmayı anlarım kimyasal işlem var ama kestirmek çok saçma. bende 2 keredir kendim uçlarından alıyorum tiftik tiftik çok çirkin olmuştu
Ben gidip adamakıllı kestircem uçları paklamaz beni valla:) çook uzun çünki , korktun mu başına gelir korkmucaksın hiçbir zaman zaten.

Kızlar Günaydın, hastaneden geliyorum riskli dönemi atlatmışım hematom nerdeyse bitmiş. AFP TEST sonucum da iyi
çıkmış. Allah'a şükür bebeğimde iyi . Tek sorun karaciğer enzimlerim doktorum araştrma hastanesinde dahiliye polikliğinde takip altında olmam gerektiğini söyledi aksi gibi tüm randevularda dolu napıcam bilmiyorum

canım yüzünü sivilce bastıysa sende karaciğer enzimlerine baktır derim

Ben gidip adamakıllı kestircem uçları paklamaz beni valla:) çook uzun çünki , korktun mu başına gelir korkmucaksın hiçbir zaman zaten.
kestir canım annenin saç kestirmesiyle bebeğin ömrünün nasıl bir alakası olabilir eğer duyduğun buysa. ben bunu biliyorum ve çok saçma geliyor. Rabbim o miniğin ömrünü bizim saç kestirmemize mi bağlayacak. benim saçım zaten çok zor uzar. şimdi de hiç hızlı değil ama kırılıyor onları hallediyorum kuaför çok fazla kesiyor o yüzden kuaföre gitmedim bile

Canım sonucunun iyi çıkmasına sevindim karaciğer enzimine tekrar bakıldı mı?

Evet onu duydum canım öyle bakalım gitcem bi ara kuaföre , her batıl inancı uygulasak zaten...

iş olayı çok zor oluyor hakikaten ama ne yapalım iş işte:) sivilciler bu dönemde bende de oldu, hiç oynama kendi haline bırak. şimdi baya azaldı. Birde sıcaklar da çok tetikliyor.

bi ara gitmişti şimdi yine sivilce bastı yüzümü oynamıyorum iz miz falan kalmasın

bu arada bu saç kestirme hurafesi çok saçma. hiç inanmam öyle şeylere
Allah bilir bizim de evladımızın da yaşacağı ömrünün süresini.
bizim elimizde mi onu uzatmak kısaltmak
kestirin hanımlar porsuk porsuk dolaşmayın
zaten sivilcelendik, çirkinleştik, azcık saçımız bakımlı dursun

gözün aydın canım. karaciğeri de ihmal etme, başka hastaneden randevu bulmaya çalış

benimde yüzüm komple sivilce doldu, karaciğerden oluyor bu arkadaşlar sivilcesi olanlar baktırsın derim

evet cnm bende sendendim belime indi ev dalgalı saçlar duşta hemen çıkamıyorumda tansiyonm düşüyordu hep kollarımı dinlendirip dinlendirip devam ediyordum baş edemiyordum yani . annemde söledi araştırdım netten hatta diyanetn sitesinde bile okudum batıl inanç yok öle bir şey diye tevekkül ettim ve kestirdim valla. gelecek varsa Allah tan gelecek zaetn .ona çare yok tevekkül et uğraşma bence sende. dediğin gibi birde dökülmesi cabası hiç bilmem saçım dökülsün ama son zamanlarda odada heryerde her elimi saçımam atmamda gelir şuan oda kesildi anlayacağın çok rahatladm tavsiye ederim. birde zaetn doğru dürüst bişi yiyemiyorum yediğimlede saçımı beslemiyim dedim.

aynen cnm bende inanmazsn belki 7-8 kere karar verip önünden geçip kuaförn vazgeçtim ama artık okadar tak ettiği bu sefer gidicem dedim ve gittim inanılmaz rahatladm. şekil vermeiyorum mısır püskülü gibi oldu .dköülmeler vs. neyse rahatladm .
bu arada bugün sabah dr daydım . şu yatma işini sordm .hani sırf sola yatıcam diye kasıp ondan uyuyamıyorsan dr um rahat ol sağada yat sırt üstüde yat dedi şuan erken karnın çıkınca zaten istesende yatamıcaksın dedi. zaten dedi karnın çıktığında sırt üstü yattığında bebek rahatsız olduğundan zaten seni uyandıracak ve istesende yatamıcaksın dedi . ondan rahat ol dedi. hani sennde aklında bulunsun diye yazıyım dedim. biraz uzun oldu kusura bakma :)

çok geçmiş olsun cnm benm tez vakitte normalde dönersin inş. Acil şifalar diliyorum sana.
bugün sabah dr daydım sordum dr a benmki atmış kendini yukarı . uzaklaşmış dedi. inş. sennde öyle olmuştur.
sezeryan işine ise henüz çok erken bunu sölemek için dedi yani rahim her büyüdüğünde bu yukarı çıkabilir dedi. inş. sennde gittiğinde yukarı çıkmıştır ark.ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…