çok haklısın bende aynen öyle hissediyorum. hele saçlarım daha parlak olur vs yazıyordu bi kitapta ama tiftik tiftik. göbüş yavaşça büyüyo yanaklar doluyo filan hiç hoşuma gitmiyor şimdi neyse de bir kaç ay sonra kendimi düşünemiyorum bileGunaydin annişler
Saclarım rapunzel, yüzümü sivilceler bastı, kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki.. Ki daha yolun yarısı bile degil 8-9 aylikken düşünemiyorum kendimisıcak basıyor klima falan derken üşütmüşüm midemi bozmuşum bu seferde keske 9 ayda değilde 4 ayda falan dogum yapsak
Gunaydin annişler
Saclarım rapunzel, yüzümü sivilceler bastı, kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki.. Ki daha yolun yarısı bile degil 8-9 aylikken düşünemiyorum kendimisıcak basıyor klima falan derken üşütmüşüm midemi bozmuşum bu seferde keske 9 ayda değilde 4 ayda falan dogum yapsak
Aynen canım ya yüzümde sivilceler saçlar desen uzun ve bakımsız kırık dolu sağlığımız yerinde ya bebişlerin rahatı iyi olsun varsın sorunumuz bu olsun artık buna da şükür diyelimGunaydin annişler
inanmam o batıl inançlara inanmamak gerekiyor. boyatmayı anlarım kimyasal işlem var ama kestirmek çok saçma. bende 2 keredir kendim uçlarından alıyorum tiftik tiftik çok çirkin olmuştuCanım saçlarını mı kestirdin ya bana değişik batıl inanç söylüyorlar saçlarım popoma geldi nerdeyse:) ve günde 2 kere yıkanıyorum baş edemiyorum ya sıcaklardan dökülmeye de başladı napcam bu saçlarla koca yaz bilmiyorum kestirme diyor herkes.
Ben gidip adamakıllı kestircem uçları paklamaz beni valla:) çook uzun çünki , korktun mu başına gelir korkmucaksın hiçbir zaman zaten.inanmam o batıl inançlara inanmamak gerekiyor. boyatmayı anlarım kimyasal işlem var ama kestirmek çok saçma. bende 2 keredir kendim uçlarından alıyorum tiftik tiftik çok çirkin olmuştu
canım yüzünü sivilce bastıysa sende karaciğer enzimlerine baktır derimGunaydin annişler
kestir canım annenin saç kestirmesiyle bebeğin ömrünün nasıl bir alakası olabilir eğer duyduğun buysa. ben bunu biliyorum ve çok saçma geliyor. Rabbim o miniğin ömrünü bizim saç kestirmemize mi bağlayacak. benim saçım zaten çok zor uzar. şimdi de hiç hızlı değil ama kırılıyor onları hallediyorum kuaför çok fazla kesiyor o yüzden kuaföre gitmedim bileBen gidip adamakıllı kestircem uçları paklamaz beni valla:) çook uzun çünki , korktun mu başına gelir korkmucaksın hiçbir zaman zaten.
Canım sonucunun iyi çıkmasına sevindim karaciğer enzimine tekrar bakıldı mı?Kızlar Günaydın, hastaneden geliyorum riskli dönemi atlatmışım hematom nerdeyse bitmiş. AFP TEST sonucum da iyi
çıkmış. Allah'a şükür bebeğimde iyi . Tek sorun karaciğer enzimlerim doktorum araştrma hastanesinde dahiliye polikliğinde takip altında olmam gerektiğini söyledi aksi gibi tüm randevularda dolu napıcam bilmiyorum
Evet onu duydum canım öyle bakalım gitcem bi ara kuaföre , her batıl inancı uygulasak zaten...kestir canım annenin saç kestirmesiyle bebeğin ömrünün nasıl bir alakası olabilir eğer duyduğun buysa. ben bunu biliyorum ve çok saçma geliyor. Rabbim o miniğin ömrünü bizim saç kestirmemize mi bağlayacak. benim saçım zaten çok zor uzar. şimdi de hiç hızlı değil ama kırılıyor onları hallediyorum kuaför çok fazla kesiyor o yüzden kuaföre gitmedim bile
en son 10 haziranda bakılmıştı, 110 çıkmıştı. az önce 30 hazirana randevu bulabildim Allah nasip ederse gideceğim İnşallah karaciğerim düzelirCanım sonucunun iyi çıkmasına sevindim karaciğer enzimine tekrar bakıldı mı?
Inşallah düzelir canım bol su iç o zamana kadar ciğeri yorcak et türü yeme sebze ağırlıklı Beslen. Güzel haberlerle..en son 10 haziranda bakılmıştı, 110 çıkmıştı. az önce 30 hazirana randevu bulabildim Allah nasip ederse gideceğim İnşallah karaciğerim düzelir
iş olayı çok zor oluyor hakikaten ama ne yapalım iş işte:) sivilciler bu dönemde bende de oldu, hiç oynama kendi haline bırak. şimdi baya azaldı. Birde sıcaklar da çok tetikliyor.
Kızlar Günaydın, hastaneden geliyorum riskli dönemi atlatmışım hematom nerdeyse bitmiş. AFP TEST sonucum da iyi
çıkmış. Allah'a şükür bebeğimde iyi . Tek sorun karaciğer enzimlerim doktorum araştrma hastanesinde dahiliye polikliğinde takip altında olmam gerektiğini söyledi aksi gibi tüm randevularda dolu napıcam bilmiyorum
randevu buldum çok şükür canım 30 haziranda gideceğimgözün aydın canım. karaciğeri de ihmal etme, başka hastaneden randevu bulmaya çalış
Canım saçlarını mı kestirdin ya bana değişik batıl inanç söylüyorlar saçlarım popoma geldi nerdeyse:) ve günde 2 kere yıkanıyorum baş edemiyorum ya sıcaklardan dökülmeye de başladı napcam bu saçlarla koca yaz bilmiyorum kestirme diyor herkes.
ben inanmiyorum batil inacn bunalr tirnakta kesmeyelim agdada yapmayalim hepsi kil sonucta... bende kestiricem ama inan gucum yok kuafore gidicekk. boy akokusu tikar beni zaten alerjim var bekliyorum biraz daha inan gucum yok ya hicbirsey ene uyuyabiliyorum hep tavana bakiyorum.. sag yatsam batioo bisiler sola yatsam olmuyor sirt ustu olmuyor yuz uzyu olmuyor inan oda oda geziyorum esimle ayri yataklarda yatmaya basladim adami rahatsiz etmiyeyim diyee.. gecede 10 kere tuvaalete kalkiyorumm ki bisi yemiyorum ki su bile icmiyorum...
Tamam canım bekliyorum haberini. Ben ögretmenim 2 aydır yatıyorum çalışma yasağı herseye yasak geldi afedersin tuvalette bile ikinmayacaksin dedi.siddetli öksürmeyeceksin tuvalet haricinde kalkmayacaksin dedi tabi ben 2 gün hastanede falan yattim kirmizi kanamamdi.neyseki 1 aydır yok İşte her gittiğimde soruyorum doktora ama çıkmış demedi daha ileriki haftalar da çıkar inşallah bebislerimizi normal doğum la yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?