2016 Aralık Anneleri

ayyy bizi uyandıracak ne şeker yaaa anne rahatsızım dzgün yat diye severim onu ben

Günaydın arkadaşlar, hayirli haberlerle bezeli bir gün olsun insallah,hayirli cumalar.
Saclarimi kestirdim ben 1 ay oldu neredeyse,annem kizar gibi oldu iyi degil derler dedi o zaman diğer killarada dokunmayalim 9 ay sacaklanip gezelim dedim baya güldük .Rabbimin hikmetidir yaşam süresi, batila inanmam kesinlikle.
Hayatimda ilk defa omuzlarıma ancak değer uzunlukta saclarim basta yadirgadim ama cok rahatım simdi.uzun sacla uğrasamazdim kollarim agriyor.
Bi de kizimin saclari var 2 sacla ugrasiyorum ben

Valla canım çok ikilemde kaldım ya o kadar ihtiyacım var ki aslında güzel bi kesime acaba diyorum şimdi bende...sonuçta batıl inanç bunlar

cnm benm seni yöneldnrimek olamsın ama bende senn gibi kararsızdım annem bana hamileyken kesitrdi diye çok kızmışlar oda ozaman öğrenmiş ben kesitircem diyince bana söledi . araştırdım ama hiç biryerde gerçekten mantıklı bir şey okumadm hep batıl inanç olarak geçiyordu adı üstünde batıl inanca inanmak onunla amel etmek ne kadar doğru yine son karra senn tabi ama bende çok çektiğimden anlıyorum seni kestr kurtul diyorum sana :)

bu arada bugün dr daydım afp testi için son ad dr madem kan vericez dörtlü tarama yapalım biz dedi :) ve dörtlü test içinkan vermiş oldum tabi içinde afp ile 4 değer daha var. kan alan hemşireyede tekrar sordm aç tok fark edermi diye snen için bu testlerde fark etmiyor dedi. bilgin olsun . sonucum pazaretesi çıkacak inş.

Aynı ruh halindeyim, çok çirkinimmmm

Ahhh ahhh cok dertliyim valla ben de
canım yüzünü sivilce bastıysa sende karaciğer enzimlerine baktır derim
Canim iyi hatırlattın tesekkur ederim hafta ici gidecektim baktiriyim ona bi

Ahhh ahhh cok dertliyim valla ben de

Canim iyi hatırlattın tesekkur ederim hafta ici gidecektim baktiriyim ona bi
bi kitapta yazıyor hamile kadınlar çirkinleştiğini düşünür ama onlara ayrı b, güzellik gelir çevresindeki insanlar onların güzelleştiğini düşünür diye sanırım özellikle 4ve 7 ay arasını diyordu. inşallah öyledir diye düşünüyorum.

TE="AzRASILAM, post: 47060345, member: 77292"]Günaydın hayırlı Cumalar

jtaime020626 ufaklık nasıl oldu cnm
Daha iyidir inşallah[/QUOTE]
Günaydın hayırlı cumalar. bizim cinsiyet belli oldu canım ekleyebilir misin.erkek olacak. adı Ahmet olacak inşallah

inşallah öyledir canım bize öyle geliyordur çevremizdekiler güzel görüyordur :)

Iyi yapmışsın canım bende halletcem dediğin gibi vitamin saça gidiyor

Inşallah güzel haberlerle canım demek 4 lü de yapıldı benim doktor Aft dedi sadece ama 4 lü de yapar mı yada hiç yapmayacak mı bilemedim şimdi.

Kendimizi kandirmis olmayız insallah boyle ehueheuehu

Evet aynı meslekten eslerimiz. .
Tabirler bile aynı balon haber, her cumayi bekleme...
Eh bugün cuma dediğin gibi bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı. .
Ilk tercih ne sizin?
Şark için bekliyoruz biz valla sıra falan da bilmiyorum ne yalan söyleyeyim istediğimiz hiç bir yer yok aslında
kars falan istiyorduk ama onuda ilk sıraya yazmamisiz allahtan 6 sene oldu
Bu gün inanıyorum açıklanacak

selam canlar,hayırlı cumalr,az geç oldu işler vardı,hormonlar beni ele geçirdi,ota çöpe ağlıyorum,akşam eşimle az atıştık,ağlayarak uyudum,eşim sabah nasılsın dedi,sinirlerim çok bozuk ühühühühühhü yine gözyaşı,zaten balık burcuyum,+++ duygusallık salya sümük tavan şu anda,çirkinleştiğimi düşünüyorum ben de ,daha önce de oldu,olmaz inşallah diyordum,ruhen de iyi geçirelim inşallah

bende senin gibiyim canım sürekli ağlıorum , ağladıkça kuruyorum bide :)))

Bende büyük bir sorun başladı sanirsam aranızda ilk benim ayaklarim sismeye başladı
Çok korkuyorum şimdiden başladıysa ileride ne yapacağım diye
Bayağı su içiyorum aşırı tuzlu birşey yemiyorum hatta az tuzlu yiyenlerdenim
Ama akşamları aşağı doğruysa şişiyor havaya kaldırınca sıkıntı yok
Başka varmı el ayak sismeye başlayan

elim şişiyor canım benimde yüzüklerden fark ediyorum ama ayağımı hiç fark etmedim sanırım daha şişmiyor yada ben fark etmedim bilmiyorum

benimde erken şişmeye başladı tüm gün işte ayakkabının içinde aşağı sarkmış halde davul gibi oluyor iş yerime terlik getirdim mecbur masa başında çıkarıyorum ayakkabımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…