2016 Aralık Anneleri

bende senin gibiyim canım sürekli ağlıorum , ağladıkça kuruyorum bide :)))
bu kadar duygusal olmak hakkaten yıpratıyor,lohusalık da öyle geçmişti,hani tecrübe oldu artık diyordum ama bu hormonlar aklıma oyun oynuyor manyak mı ne

valla canım,alyansım olmuyor,akşam olunca bir bakıyorum ayak parmaklarım şiş,evet şimdiden,inşallah kolay geçer ama ben de yemeğine salatasına tuz atmayanlardanım,nolcak bilmiyorum

Benimde akşamları ayaklarım şişiyo aşağı doğru olduğunda. Erken dedi bi kaç kişi şişmesi için. preeklampsi falan filan araştırdım kendimi de üzdüm sonra amann takma kafaya dedim

Ay
Inşallah canım bende öyle dua ediyorum

bende hep aynısını sölüyorum bu 9 ay çok uzunya resmen bir ömür şöle 5-6 ayda olsa bitseydi şu süreç keşke :)

Kızlar dün akşam elimin üstüne düştüm ve sağ orta parmagim şişti. Önce anlamamistim ama sahurda bi baktım davul gibi şişmiş hareket ettiremiyorum muhtemelen ya çıkık yada çatlak var. Doktora gitsem röntgen isteyecek röntgene girmem de tehlikeli zaten düşük riskim var. Ayyyyy ben ne yapacam bana bi akıl verin

Sisti benimde birkac aksam hemen duvara diktim ayaklarımi uzandim. Bende tuza ve suya cok dikkat ediyorum, tahminimce sicaklardan oluyor.

bende hep aynısını sölüyorum bu 9 ay çok uzunya resmen bir ömür şöle 5-6 ayda olsa bitseydi şu süreç keşke :)
Bu sabah ayni yorumu yapmistim bende esime keske insanlarda dogum 3 ayda olsaydi zaman gecmiyor diye
Simdi yine iyi son zamanlara geldikce hiiic geçmiyor

en son 10 haziranda bakılmıştı, 110 çıkmıştı. az önce 30 hazirana randevu bulabildim Allah nasip ederse gideceğim İnşallah karaciğerim düzelir

karaciğer enzimlerine aile sağlık merkezindeki dr larda yaptırabiliyor. sırf değer bakmak için hastan eye gitmenze gerek yok ordaki dr danda rca edip baktırabilirsiniz. akabinde sonuçları bir dr a gösterebilrisiniz hani fikriiz olsun diye söyledim.

elim şişiyor canım benimde yüzüklerden fark ediyorum ama ayağımı hiç fark etmedim sanırım daha şişmiyor yada ben fark etmedim bilmiyorum

benimde erken şişmeye başladı tüm gün işte ayakkabının içinde aşağı sarkmış halde davul gibi oluyor iş yerime terlik getirdim mecbur masa başında çıkarıyorum ayakkabımı

Benimde akşamları ayaklarım şişiyo aşağı doğru olduğunda. Erken dedi bi kaç kişi şişmesi için. preeklampsi falan filan araştırdım kendimi de üzdüm sonra amann takma kafaya dedim

Sisti benimde birkac aksam hemen duvara diktim ayaklarımi uzandim. Bende tuza ve suya cok dikkat ediyorum, tahminimce sicaklardan oluyor.

Vayy bu konuda da yalnız değilmişim
Demekki erken değil kizlar çoğumuz ayniyiz bu dönemde başlıyor demekki
İnşallah fazla sismeyiz ileride

Allah korusun kirik ya da catlaksa kotu olur dr.unu arayip anlatsan sikintini o sana dogru bir yol gösterir.
Cok gecmis olsun

Benim de iki gündür alyansım falan parmağımı sıkmaya başladı.
Sıcaktan resmen ericem, işten eve kendimi zor atıyorum, direk duşa giriyorum.
Şimdiden böyleyiz sonra ne yapıcaz hiç bilemedim

Vayy bu konuda da yalnız değilmişim
Demekki erken değil kizlar çoğumuz ayniyiz bu dönemde başlıyor demekki
İnşallah fazla sismeyiz ileride
Ilk gebeligimde cok sistim çok odem yaptim insallah bunda olmaz insallah kimsede cok olmaz.ellerim aciyordu sisliginden son zamanlarimda

Hiç bilmiyorum ne yapılır doktora git sen yine o anlar ama sakin geciktirme hemen git benim annemde parmağının üstüne düşmüştü kırık falan yoktu sismisti iki tane çubuğun arasina sariyordu elini doktor öyle birşey vermişti

ellerimde değilde benmde ayaklarımda başladı sanırım . işyerinde sandalye tepesinde okadar saat oturunca tabi hayatımda ilke defa dayanamıyıp ayakkabılarımı çıkarıyorum yere kağıt koyup üstüne basıyorum ve sonra ayakkabılarım olmuyor ayağıma :) yanımda olabilecek bişi getirdim akşama doğru onları giymek zorunda kalıyorum çorak vs zaten hak getire asla giyilmiyor. erkenmi geçmi bilmiyorum ama bende ne tuzlu yerim nede başka bişi ama şişmiş bir ayaka sahibim şimdiden bu yaz nasıl geçer geçermi bilemiyorum (((

Benim de iki gündür alyansım falan parmağımı sıkmaya başladı.
Sıcaktan resmen ericem, işten eve kendimi zor atıyorum, direk duşa giriyorum.
Şimdiden böyleyiz sonra ne yapıcaz hiç bilemedim
Banyoyu erimeyi hiç sorma canım bildiğin suzuluyorum ter ter bide hamileyken daha çok kan var vücudumuzda daha çok sicaklamamiz normal bide hamilelikte insanlar daha çok terliyormus
Hergün banyo yapmaktan bi hal oluyorum

Ilk gebeligimde cok sistim çok odem yaptim insallah bunda olmaz insallah kimsede cok olmaz.ellerim aciyordu sisliginden son zamanlarimda
İnşallah canım ya benim annemde hep siser tansiyonu var gerçi onun ama bende anneme cekmisim her yönden inşallah onun gibi olmam ya

kırık varsa elleyerek anlar cnm incilme vardır belki en azından agrı kesici melhem verir git bir bence sonra daha kötü olur

Bu sabah ayni yorumu yapmistim bende esime keske insanlarda dogum 3 ayda olsaydi zaman gecmiyor diye
Simdi yine iyi son zamanlara geldikce hiiic geçmiyor

off düşünmek bile istemiyorum yine RAbbim sağ salim kavuştursun güzelce alalım evlatlarımızı kucağımıza ama zor bir süreç hele bu önümüzdeki 3 ay bu sıcaklar vs nasıl olacak bende kara kara düşünüyorum bazen .
keşke devlet memuru olsaydm rapor alır en azından arada mola verirdim özelde o imkanda yok sabah dr a git koştur koştur işe gel Allah yardımımız olsun

Ayy valla canım aynen öyle sabah akşam banyoya girmekten yoruluyorum, şu saçlar uzadıkça banyo daha zor bi hal alıyor benim için. Ayaklarımın altından alevler çıkıyor, sanki bastığım yer yanıyor diyorum eşime, uuu ateşli kadın falan diye gülüyor bana

dörtlü daha ileriki aşamalarda yapılmıyor muydu kızlar ben öyle biliyorum ama ::.

banada sadece afp demişti ama kan vermişken dörtlüdeki tüm değerlere bakaşlm dedi direkt dörtlü için verdm kan .hayır cnm peşpeşe 2li 3 lü v3 4lü testler 16-18 hafta arası 4 lü yapılıyor.
bakalm inş. iyi çıkar sonuçlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…