- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
bu kadar duygusal olmak hakkaten yıpratıyor,lohusalık da öyle geçmişti,hani tecrübe oldu artık diyordum ama bu hormonlar aklıma oyun oynuyor manyak mı nebende senin gibiyim canım sürekli ağlıorum , ağladıkça kuruyorum bide :)))
valla canım,alyansım olmuyor,akşam olunca bir bakıyorum ayak parmaklarım şiş,evet şimdiden,inşallah kolay geçer ama ben de yemeğine salatasına tuz atmayanlardanım,nolcak bilmiyorumBende büyük bir sorun başladı sanirsam aranızda ilk benim ayaklarim sismeye başladı
Çok korkuyorum şimdiden başladıysa ileride ne yapacağım diye
Bayağı su içiyorum aşırı tuzlu birşey yemiyorum hatta az tuzlu yiyenlerdenim
Ama akşamları aşağı doğruysa şişiyor havaya kaldırınca sıkıntı yok
Başka varmı el ayak sismeye başlayan
Bende büyük bir sorun başladı sanirsam aranızda ilk benim ayaklarim sismeye başladı
Inşallah canım bende öyle dua ediyorumçok geçmiş olsun cnm benm tez vakitte normalde dönersin inş. Acil şifalar diliyorum sana.
bugün sabah dr daydım sordum dr a benmki atmış kendini yukarı . uzaklaşmış dedi. inş. sennde öyle olmuştur.
sezeryan işine ise henüz çok erken bunu sölemek için dedi yani rahim her büyüdüğünde bu yukarı çıkabilir dedi. inş. sennde gittiğinde yukarı çıkmıştır ark.ım
Gunaydin annişler
Saclarım rapunzel, yüzümü sivilceler bastı, kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki.. Ki daha yolun yarısı bile degil 8-9 aylikken düşünemiyorum kendimisıcak basıyor klima falan derken üşütmüşüm midemi bozmuşum bu seferde keske 9 ayda değilde 4 ayda falan dogum yapsak
Sisti benimde birkac aksam hemen duvara diktim ayaklarımi uzandim. Bende tuza ve suya cok dikkat ediyorum, tahminimce sicaklardan oluyor.Bende büyük bir sorun başladı sanirsam aranızda ilk benim ayaklarim sismeye başladı
Bu sabah ayni yorumu yapmistim bende esime keske insanlarda dogum 3 ayda olsaydi zaman gecmiyor diyebende hep aynısını sölüyorum bu 9 ay çok uzunya resmen bir ömür şöle 5-6 ayda olsa bitseydi şu süreç keşke :)
en son 10 haziranda bakılmıştı, 110 çıkmıştı. az önce 30 hazirana randevu bulabildim Allah nasip ederse gideceğim İnşallah karaciğerim düzelir
elim şişiyor canım benimde yüzüklerden fark ediyorum ama ayağımı hiç fark etmedim sanırım daha şişmiyor yada ben fark etmedim bilmiyorum
benimde erken şişmeye başladı tüm gün işte ayakkabının içinde aşağı sarkmış halde davul gibi oluyor iş yerime terlik getirdim mecbur masa başında çıkarıyorum ayakkabımı
bu kadar duygusal olmak hakkaten yıpratıyor,lohusalık da öyle geçmişti,hani tecrübe oldu artık diyordum ama bu hormonlar aklıma oyun oynuyor manyak mı ne
valla canım,alyansım olmuyor,akşam olunca bir bakıyorum ayak parmaklarım şiş,evet şimdiden,inşallah kolay geçer ama ben de yemeğine salatasına tuz atmayanlardanım,nolcak bilmiyorum
Benimde akşamları ayaklarım şişiyo aşağı doğru olduğunda. Erken dedi bi kaç kişi şişmesi için. preeklampsi falan filan araştırdım kendimi de üzdüm sonra amann takma kafaya dedim
Sisti benimde birkac aksam hemen duvara diktim ayaklarımi uzandim. Bende tuza ve suya cok dikkat ediyorum, tahminimce sicaklardan oluyor.
Allah korusun kirik ya da catlaksa kotu olur dr.unu arayip anlatsan sikintini o sana dogru bir yol gösterir.Kızlar dün akşam elimin üstüne düştüm ve sağ orta parmagim şişti. Önce anlamamistim ama sahurda bi baktım davul gibi şişmiş hareket ettiremiyorum muhtemelen ya çıkık yada çatlak var. Doktora gitsem röntgen isteyecek röntgene girmem de tehlikeli zaten düşük riskim var. Ayyyyy ben ne yapacam bana bi akıl verin
Ilk gebeligimde cok sistim çok odem yaptim insallah bunda olmaz insallah kimsede cok olmaz.ellerim aciyordu sisliginden son zamanlarimdaVayy bu konuda da yalnız değilmişim
Demekki erken değil kizlar çoğumuz ayniyiz bu dönemde başlıyor demekki
İnşallah fazla sismeyiz ileride
Hiç bilmiyorum ne yapılır doktora git sen yine o anlar ama sakin geciktirme hemen git benim annemde parmağının üstüne düşmüştü kırık falan yoktu sismisti iki tane çubuğun arasina sariyordu elini doktor öyle birşey vermiştiKızlar dün akşam elimin üstüne düştüm ve sağ orta parmagim şişti. Önce anlamamistim ama sahurda bi baktım davul gibi şişmiş hareket ettiremiyorum muhtemelen ya çıkık yada çatlak var. Doktora gitsem röntgen isteyecek röntgene girmem de tehlikeli zaten düşük riskim var. Ayyyyy ben ne yapacam bana bi akıl verin
dörtlü daha ileriki aşamalarda yapılmıyor muydu kızlar ben öyle biliyorum ama ::.Inşallah güzel haberlerle canım demek 4 lü de yapıldı benim doktor Aft dedi sadece ama 4 lü de yapar mı yada hiç yapmayacak mı bilemedim şimdi.
Bende büyük bir sorun başladı sanirsam aranızda ilk benim ayaklarim sismeye başladı
Banyoyu erimeyi hiç sorma canım bildiğin suzuluyorum ter ter bide hamileyken daha çok kan var vücudumuzda daha çok sicaklamamiz normal bide hamilelikte insanlar daha çok terliyormusBenim de iki gündür alyansım falan parmağımı sıkmaya başladı.
Sıcaktan resmen ericem, işten eve kendimi zor atıyorum, direk duşa giriyorum.
Şimdiden böyleyiz sonra ne yapıcaz hiç bilemedim
İnşallah canım ya benim annemde hep siser tansiyonu var gerçi onun ama bende anneme cekmisim her yönden inşallah onun gibi olmam yaIlk gebeligimde cok sistim çok odem yaptim insallah bunda olmaz insallah kimsede cok olmaz.ellerim aciyordu sisliginden son zamanlarimda
Kızlar dün akşam elimin üstüne düştüm ve sağ orta parmagim şişti. Önce anlamamistim ama sahurda bi baktım davul gibi şişmiş hareket ettiremiyorum muhtemelen ya çıkık yada çatlak var. Doktora gitsem röntgen isteyecek röntgene girmem de tehlikeli zaten düşük riskim var. Ayyyyy ben ne yapacam bana bi akıl verin
Bu sabah ayni yorumu yapmistim bende esime keske insanlarda dogum 3 ayda olsaydi zaman gecmiyor diye
Simdi yine iyi son zamanlara geldikce hiiic geçmiyor
Banyoyu erimeyi hiç sorma canım bildiğin suzuluyorum ter ter bide hamileyken daha çok kan var vücudumuzda daha çok sicaklamamiz normal bide hamilelikte insanlar daha çok terliyormus
Hergün banyo yapmaktan bi hal oluyorum
İnşallah canım ya benim annemde hep siser tansiyonu var gerçi onun ama bende anneme cekmisim her yönden inşallah onun gibi olmam ya
dörtlü daha ileriki aşamalarda yapılmıyor muydu kızlar ben öyle biliyorum ama ::.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?