2016 Aralık Anneleri

Allah korusun kirik ya da catlaksa kotu olur dr.unu arayip anlatsan sikintini o sana dogru bir yol gösterir.
Cok gecmis olsun

kırık varsa elleyerek anlar cnm incilme vardır belki en azından agrı kesici melhem verir git bir bence sonra daha kötü olur

Aksam acile gidelim bari eşimle acilden bakarlar heralde demi tüh ya hafta sonuna da denk geldi 2 gün beklesem mi ki ??

Bende pazartesi günü 4 lü için kan verdim bu pazartesi de alicam sonuçları bakalım bende ne çıkacak. Ben daha önce 2 li yaptirmadim şehir dışındaydim doktor geç kalmışsin dedi ama geç de değildi halbuki tam 14 haftalik ti ama bebek ulturasonda 15 haftalik çıktı doktor da yapamayız geç kaldın dedi. Sonra 3 lü testi de yapmadı biz 4 lü yapıyoruz 3 lu ve 4 lu ayni sey dedi 4 lü istedi benden

beeen
bi kaç gündür ayaklarım çok şişiyor eve gidince hemen dikiyorum havaya.
alyansı da çıkardım, parmağıma yapışıp kalacak hiç çıkartamıcaz
havalar ısındıkça havale geçiriyorum :)
Allahtan son aylarımız denk gelmedi, buna da şükür

Ben de aynıyım eşime yok eğri baktın yok düz baktın ama elimde degil

Benimde akşamları ayaklarım şişiyo aşağı doğru olduğunda. Erken dedi bi kaç kişi şişmesi için. preeklampsi falan filan araştırdım kendimi de üzdüm sonra amann takma kafaya dedim
Hic kafanı bulandırma bence bende de oluyor ama bebek yokken de oluyordu.. Her konuşanı dinlemeye kalkınca insanın psikolojisi bozuluyor. Ama aklında kalmasin git cnm doktora.

Gecmis olsun canim bence git doktora o seni yönlendirir..

canım hemen git, 2 gün falan bekleme sakın. zaten parmağı alçıya almıyolar. atel takıp sabitleştiriyolar
sen hareket ettikçe daha çok ağrıtıcaksın, hamileyim dersen ona göre hareket ederler zaten

Bende öyleyim ya sandalet giyince özellikle daha cok sisiyor dediğin gibi dogum bence cok guzel zamana denk gelicek ona seviniyorum

2. tahlilimi sağlık ocağında yaptırdım zaten canım ama bugün kadın doğum doktorum eğitim araştırma hastanesinde dahiliye polikliniğinde takip edilmemin daha uygun olacağını söyledi

İyi fikirmis akşam için ayakkabı getirmek Masanın altına bi tabure koysan onunla yukseltsen en azından daha iyi olur belkide

Aynı espriyi bana da yapıyor eşim

slm kızlar ayaklarım bacaklarım dizlerime kadar şiş sizinde öylemi erken değil mi şişlik için
Bacaklara çıkmadı daha allaha şükür ama 3 gündür başladı ayaklarım canım

Aksam acile gidelim bari eşimle acilden bakarlar heralde demi tüh ya hafta sonuna da denk geldi 2 gün beklesem mi ki ??
2 gün bekleme derim canım gecikebilir

Ayy bende öyle dua ediyorum valla inanirmisin o kadar sicakliyorum ki geceleri sürekli uyanıyorum. Normalde benim ayaklarim hiç ısınmaz hep soğuktur ama su günlerde ateş gibi yanıyor. Geceleri yatak çok sıcak geliyor halıya yatıyorum ayaklarimi da parkeye yapistiriyorum sabaha kadar parkenin soğuk yerlerinde bi oraya bir buraya dönüyorum

canım hemen git, 2 gün falan bekleme sakın. zaten parmağı alçıya almıyolar. atel takıp sabitleştiriyolar
sen hareket ettikçe daha çok ağrıtıcaksın, hamileyim dersen ona göre hareket ederler zaten
Tamam canım doğru diyosun akşam acilden gireyim bari hareket ettikçe daha çok şişiyor zaten

Bende öyleyim ya sandalet giyince özellikle daha cok sisiyor dediğin gibi dogum bence cok guzel zamana denk gelicek ona seviniyorum

valla iyi zamana denk getirdik ne öyle kar kış başlamadan ne de çok sıcaklar olmadan, akıllı kadınlarız :d

ben yazın alev alev yanarım zaten, duvara yapışıp uyumuşluğum çoktur. dün ayaklarıma buz koydum. ayaklarım alev gibi

Geçen gün AFP değerimin 57,2 olduğunu paylaşmıştım MoM değeri yazmıyor du bugün laboratuvardan aldığım sonuçta MoM değeri ve grafikte vardı .

MoM değeri 1,42 çıkmış yani risk yokmuş merak eden arkadaşlar vardı

gözün aydın canım güzel haber :)darısı bekleyen tüm annelerimize olsun .

BENE ikili yaptırdım biş çıkmadı sonra bugün dörtlü istedi işte evet dörtlüde 3 lüye göre sadece birtane kan değeri fazla yoksa yanı testler dediğn gibi 3 lü ve dörtlü hadi hayırlı sonuçlar alırız inş.

2. tahlilimi sağlık ocağında yaptırdım zaten canım ama bugün kadın doğum doktorum eğitim araştırma hastanesinde dahiliye polikliniğinde takip edilmemin daha uygun olacağını söyledi

anlaıdm o halde öle yap sen ben sadece kan vermek için randevu arıyorsn sandm . benmde takip edilecek bu hafta progestanı ve vit. ilaçımı kestirdi dr bir hafta sonra yine kan vericem inş. bu son testlerde güzel haberler alırız.

çok sevindm cnm tebrikler bende bugün kan verdim darısı bana ve tüm sonuç bekleyen ark.lara inş.

canim ya sagol bende cok rahatsizim hic uykum yok am cok yorgunum ama etrafa donmekten uyuamiyorum bi an sicaktan yaniyorum bi an icim usuoo ayy cok sikintiliyiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…