Allah korusun kirik ya da catlaksa kotu olur dr.unu arayip anlatsan sikintini o sana dogru bir yol gösterir.
Cok gecmis olsun
Hiç bilmiyorum ne yapılır doktora git sen yine o anlar ama sakin geciktirme hemen git benim annemde parmağının üstüne düşmüştü kırık falan yoktu sismisti iki tane çubuğun arasina sariyordu elini doktor öyle birşey vermişti
kırık varsa elleyerek anlar cnm incilme vardır belki en azından agrı kesici melhem verir git bir bence sonra daha kötü olur
Bende pazartesi günü 4 lü için kan verdim bu pazartesi de alicam sonuçları bakalım bende ne çıkacak. Ben daha önce 2 li yaptirmadim şehir dışındaydim doktor geç kalmışsin dedi ama geç de değildi halbuki tam 14 haftalik ti ama bebek ulturasonda 15 haftalik çıktı doktor da yapamayız geç kaldın dedi. Sonra 3 lü testi de yapmadı biz 4 lü yapıyoruz 3 lu ve 4 lu ayni sey dedi 4 lü istedi bendenbanada sadece afp demişti ama kan vermişken dörtlüdeki tüm değerlere bakaşlm dedi direkt dörtlü için verdm kan .hayır cnm peşpeşe 2li 3 lü v3 4lü testler 16-18 hafta arası 4 lü yapılıyor.
bakalm inş. iyi çıkar sonuçlarda
Bende büyük bir sorun başladı sanirsam aranızda ilk benim ayaklarim sismeye başladı
Çok korkuyorum şimdiden başladıysa ileride ne yapacağım diye
Bayağı su içiyorum aşırı tuzlu birşey yemiyorum hatta az tuzlu yiyenlerdenim
Ama akşamları aşağı doğruysa şişiyor havaya kaldırınca sıkıntı yok
Başka varmı el ayak sismeye başlayan
Ben de aynıyım eşime yok eğri baktın yok düz baktın ama elimde degilselam canlar,hayırlı cumalr,az geç oldu işler vardı,hormonlar beni ele geçirdi,ota çöpe ağlıyorum,akşam eşimle az atıştık,ağlayarak uyudum,eşim sabah nasılsın dedi,sinirlerim çok bozuk ühühühühühhü yine gözyaşı,zaten balık burcuyum, +++ duygusallık salya sümük tavan şu anda,çirkinleştiğimi düşünüyorum ben de ,daha önce de oldu,olmaz inşallah diyordum,ruhen de iyi geçirelim inşallah
Hic kafanı bulandırma bence bende de oluyor ama bebek yokken de oluyordu.. Her konuşanı dinlemeye kalkınca insanın psikolojisi bozuluyor. Ama aklında kalmasin git cnm doktora.Benimde akşamları ayaklarım şişiyo aşağı doğru olduğunda. Erken dedi bi kaç kişi şişmesi için. preeklampsi falan filan araştırdım kendimi de üzdüm sonra amann takma kafaya dedim
Gecmis olsun canim bence git doktora o seni yönlendirir..Kızlar dün akşam elimin üstüne düştüm ve sağ orta parmagim şişti. Önce anlamamistim ama sahurda bi baktım davul gibi şişmiş hareket ettiremiyorum muhtemelen ya çıkık yada çatlak var. Doktora gitsem röntgen isteyecek röntgene girmem de tehlikeli zaten düşük riskim var. Ayyyyy ben ne yapacam bana bi akıl verin
Kızlar dün akşam elimin üstüne düştüm ve sağ orta parmagim şişti. Önce anlamamistim ama sahurda bi baktım davul gibi şişmiş hareket ettiremiyorum muhtemelen ya çıkık yada çatlak var. Doktora gitsem röntgen isteyecek röntgene girmem de tehlikeli zaten düşük riskim var. Ayyyyy ben ne yapacam bana bi akıl verin
Bende öyleyim ya sandalet giyince özellikle daha cok sisiyorbeeen
bi kaç gündür ayaklarım çok şişiyor eve gidince hemen dikiyorum havaya.
alyansı da çıkardım, parmağıma yapışıp kalacak hiç çıkartamıcaz
havalar ısındıkça havale geçiriyorum :)
Allahtan son aylarımız denk gelmedi, buna da şükür
2. tahlilimi sağlık ocağında yaptırdım zaten canım ama bugün kadın doğum doktorum eğitim araştırma hastanesinde dahiliye polikliniğinde takip edilmemin daha uygun olacağını söyledikaraciğer enzimlerine aile sağlık merkezindeki dr larda yaptırabiliyor. sırf değer bakmak için hastan eye gitmenze gerek yok ordaki dr danda rca edip baktırabilirsiniz. akabinde sonuçları bir dr a gösterebilrisiniz hani fikriiz olsun diye söyledim.
İyi fikirmis akşam için ayakkabı getirmekellerimde değilde benmde ayaklarımda başladı sanırım . işyerinde sandalye tepesinde okadar saat oturunca tabi hayatımda ilke defa dayanamıyıp ayakkabılarımı çıkarıyorum yere kağıt koyup üstüne basıyorum ve sonra ayakkabılarım olmuyor ayağıma :) yanımda olabilecek bişi getirdim akşama doğru onları giymek zorunda kalıyorum çorak vs zaten hak getire asla giyilmiyor. erkenmi geçmi bilmiyorum ama bende ne tuzlu yerim nede başka bişi ama şişmiş bir ayaka sahibim şimdiden bu yaz nasıl geçer geçermi bilemiyorum(((
Aynı espriyi bana da yapıyor eşimAyy valla canım aynen öyle sabah akşam banyoya girmekten yoruluyorum, şu saçlar uzadıkça banyo daha zor bi hal alıyor benim için. Ayaklarımın altından alevler çıkıyor, sanki bastığım yer yanıyor diyorum eşime, uuu ateşli kadın falan diye gülüyor bana
Bacaklara çıkmadı daha allaha şükür ama 3 gündür başladı ayaklarım canımslm kızlar ayaklarım bacaklarım dizlerime kadar şiş sizinde öylemi erken değil mi şişlik için
2 gün bekleme derim canım gecikebilirAksam acile gidelim bari eşimleacilden bakarlar heralde demi tüh ya hafta sonuna da denk geldi 2 gün beklesem mi ki ??
Ayy bende öyle dua ediyorum valla inanirmisin o kadar sicakliyorum ki geceleri sürekli uyanıyorum. Normalde benim ayaklarim hiç ısınmaz hep soğuktur ama su günlerde ateş gibi yanıyor. Geceleri yatak çok sıcak geliyor halıya yatıyorum ayaklarimi da parkeye yapistiriyorumbeeen
bi kaç gündür ayaklarım çok şişiyor eve gidince hemen dikiyorum havaya.
alyansı da çıkardım, parmağıma yapışıp kalacak hiç çıkartamıcaz
havalar ısındıkça havale geçiriyorum :)
Allahtan son aylarımız denk gelmedi, buna da şükür
Tamam canım doğru diyosun akşam acilden gireyim bari hareket ettikçe daha çok şişiyor zatencanım hemen git, 2 gün falan bekleme sakın. zaten parmağı alçıya almıyolar. atel takıp sabitleştiriyolar
sen hareket ettikçe daha çok ağrıtıcaksın, hamileyim dersen ona göre hareket ederler zaten
Bende öyleyim ya sandalet giyince özellikle daha cok sisiyordediğin gibi dogum bence cok guzel zamana denk gelicek ona seviniyorum
Ayy bende öyle dua ediyorum valla inanirmisin o kadar sicakliyorum ki geceleri sürekli uyanıyorum. Normalde benim ayaklarim hiç ısınmaz hep soğuktur ama su günlerde ateş gibi yanıyor. Geceleri yatak çok sıcak geliyor halıya yatıyorum ayaklarimi da parkeye yapistiriyorumsabaha kadar parkenin soğuk yerlerinde bi oraya bir buraya dönüyorum
gözün aydın canım güzel haber :)darısı bekleyen tüm annelerimize olsun .Geçen gün AFP değerimin 57,2 olduğunu paylaşmıştım MoM değeri yazmıyor du bugün laboratuvardan aldığım sonuçta MoM değeri ve grafikte vardı .
MoM değeri 1,42 çıkmış yani risk yokmuş merak eden arkadaşlar vardı
Bilmiyorum canım arkadaş doktorun istediğini söylemiş bakalım bende gidince bilgi veririm size.dörtlü daha ileriki aşamalarda yapılmıyor muydu kızlar ben öyle biliyorum ama ::.
Bende pazartesi günü 4 lü için kan verdim bu pazartesi de alicam sonuçları bakalım bende ne çıkacak. Ben daha önce 2 li yaptirmadim şehir dışındaydim doktor geç kalmışsin dedi ama geç de değildi halbuki tam 14 haftalik ti ama bebek ulturasonda 15 haftalik çıktı doktor da yapamayız geç kaldın dedi. Sonra 3 lü testi de yapmadı biz 4 lü yapıyoruz 3 lu ve 4 lu ayni sey dedi 4 lü istedi benden
2. tahlilimi sağlık ocağında yaptırdım zaten canım ama bugün kadın doğum doktorum eğitim araştırma hastanesinde dahiliye polikliniğinde takip edilmemin daha uygun olacağını söyledi
Geçen gün AFP değerimin 57,2 olduğunu paylaşmıştım MoM değeri yazmıyor du bugün laboratuvardan aldığım sonuçta MoM değeri ve grafikte vardı .
MoM değeri 1,42 çıkmış yani risk yokmuş merak eden arkadaşlar vardı
canim ya sagol bende cok rahatsizim hic uykum yok am cok yorgunum ama etrafa donmekten uyuamiyorum bi an sicaktan yaniyorum bi an icim usuoo ayy cok sikintiliyiz:)aynen cnm bende inanmazsn belki 7-8 kere karar verip önünden geçip kuaförn vazgeçtim ama artık okadar tak ettiği bu sefer gidicem dedim ve gittim inanılmaz rahatladm. şekil vermeiyorum mısır püskülü gibi oldu .dköülmeler vs. neyse rahatladm .
bu arada bugün sabah dr daydım . şu yatma işini sordm .hani sırf sola yatıcam diye kasıp ondan uyuyamıyorsan dr um rahat ol sağada yat sırt üstüde yat dedi şuan erken karnın çıkınca zaten istesende yatamıcaksın dedi. zaten dedi karnın çıktığında sırt üstü yattığında bebek rahatsız olduğundan zaten seni uyandıracak ve istesende yatamıcaksın dedi . ondan rahat ol dedi. hani sennde aklında bulunsun diye yazıyım dedim. biraz uzun oldu kusura bakma :)
amin canım inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla sıhhatle gelir inşallahçok sevindm cnm tebrikler bende bugün kan verdim darısı bana ve tüm sonuç bekleyen ark.lara inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?