2016 Aralık Anneleri

Çok geçmiş olsun bacım,dr görün elbette inşallah çatlak kırık değildir,

Ilk gebeligimde cok sistim çok odem yaptim insallah bunda olmaz insallah kimsede cok olmaz.ellerim aciyordu sisliginden son zamanlarimda

Ben de aynıyım eşime yok eğri baktın yok düz baktın ama elimde degil
valla canım ilkinde de bu triplerim vardı hatta ilerledi,klinik vaka oldu ciddi tedaviler aldım,ama sonraları kendiliğinden,arkadaşlarımın desteği ile geçti,şimdi yalnız hissediyorum kendimi yine,inşallah bu sefer sorunsuz sıkıntısız olur inşallaahhh çünkü hormonlar devam ettikçe bu hassasiyet de sürüyor.

canım benim hadi gözün aydın,daha da iyi haberleriniz olsun inşallah

Kızlar hamilelikte testler oluyor doopler 3 boyutlu ulturason nts diyabet falan bunlar özel hastane de çok pahalı ankarada sorduğum hastanelerde 1 test 150 ila 400 arasında değişiyor. Ben diyabet yaptırmayı düşünmüyorum ama diğer testleri de devlette yaptırsam diyorum siz ne düşünüyorsunuz? ?

Açıklandı ...
Hiç ummadigim bi şehir normalde bursa istiyorduk eşimin memleketi ama büyüdüğüm çocukluğumu genç kızlıgimı yaşadığım şehir İzmir geldi. ..

devlet memuru da o kadar kolay rapor alamıyor. ölüyordum aile hekimi yine de rapor vermemişti bende hastayım geldim çalışıyorum sende ilacı iç çalış demişti yerimden kalkıp zor doktora gitmiştim eşimle kadının karşısında soğuk soğukl terliyordum. memurlar çok rahat herkesin gözünde ama öyle değil. en iyisi çalışmıcan evde yatcan. hamileliğimden beri ne rapor aldım ne bişi bir gün bile gitmemezliğim yok bende önce hastane ordan hemen işe gidenlerdenim.

Slm kızlar..bizde bugun dr gittik kız gibi görünüyor dedi 6.5 yadında oglumvar allah kız cocukda nasip etti inşallah hayırlısıyla kucagımıza alırız.bu arada cin takvimi ve ikili test teorisi tuttu nub teorisi cöktü

TE="AzRASILAM, post: 47060345, member: 77292"]Günaydın hayırlı Cumalar

@jtaime020626 ufaklık nasıl oldu cnm
Daha iyidir inşallah
Günaydın hayırlı cumalar. bizim cinsiyet belli oldu canım ekleyebilir misin.erkek olacak. adı Ahmet olacak inşallah[/QUOTE]
Tamam cnmm eklerim hayırlı olsun

Merhaba arkadaşlar Bugün başka bir uzman doktora daha gittim ve bundan sonra devam edeceğim hastaneye

Çok güzel haberlerim yok maalesef süreç devam ediyor kalpde bir parlaklık görüyorum dedi doktorum bu bebeğinin vucudunda başka bir yerde daha olması down sendromu belirtisidir
Ama tek başına bir etkisi yok dedi
Yalnız elimizde 77/1 oranda riskli bir 3 lü test daha olunca doktorum amniyosentez yapalım dedi kısmetse haftaya oluyorum
Bebeğim için benim için duâ edin
Sizleri asla üzmek istemem ama belki birinizin içten edeceği duâ kabul olur
Kulun kula bilmeden yaptığı duâ makbuldur diyor yaradan
Sağ selamet atlatalım sonra önemli olan sonuç ne çıkacak Allahım nolurr korktuğuma uğratma herkeside benide

Kızım çok tatlı teyzeleri elini yüzüne kapatmış renkli ultrasonda da gördüm
Aklım gitti nasıl güzel uyuyordu
Sanki ilk anne oluyormuşum gibi
Resim koydum maşallah deyin :) bugün yüzümü güldüren tek o görüntü
Çok yordum kaç gündür doktor doktor gezdik uyuyordu mışıl mışıl
175gr maşallah 16cm olmuş minnoşum kıpırkıpırım
Haftaya amniyosentez 15 temmuz anotomik usg 3 ağustosta da fetal ekomuz var
Öncelikli olan şu amniyosentez ve sonucu
Süreç başladı artık....

Eklentiler

• IMG-20160624-WA0007.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 114

İnşallah bişey çıkmaz ve bu süreci sorunsuz atlatırsınız. İçini ferah tut yinede. Buda senin sınavınmış inşallah sonu güzel olur canım

asysss gözün aydın canım izmiri severim çok güzel şehir sıcaklığına dayanabilirseniz inşallah
sevimli867 cnm sana da hayırlı olsun
İstediğin yermiydi
Sende kendini karakışa hazırla :)

Kızlar sıcak demeyin
Adana yanıyor resmen
Bu sıcak anlatılamaz yaşanır
Klimasız mümkün değil nefes almak
Hamilelik içinde hiç güzel aylar değilmiş
Kızıma temmuzda kalmışdım ohh tüm kış hiç üşümemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…