- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
Çok geçmiş olsun bacım,dr görün elbette inşallah çatlak kırık değildir,Kızlar dün akşam elimin üstüne düştüm ve sağ orta parmagim şişti. Önce anlamamistim ama sahurda bi baktım davul gibi şişmiş hareket ettiremiyorum muhtemelen ya çıkık yada çatlak var. Doktora gitsem röntgen isteyecek röntgene girmem de tehlikeli zaten düşük riskim var. Ayyyyy ben ne yapacam bana bi akıl verin
Ilk gebeligimde cok sistim çok odem yaptim insallah bunda olmaz insallah kimsede cok olmaz.ellerim aciyordu sisliginden son zamanlarimda
beeen
bi kaç gündür ayaklarım çok şişiyor eve gidince hemen dikiyorum havaya.
alyansı da çıkardım, parmağıma yapışıp kalacak hiç çıkartamıcaz
havalar ısındıkça havale geçiriyorum :)
Allahtan son aylarımız denk gelmedi, buna da şükür
valla canım ilkinde de bu triplerim vardı hatta ilerledi,klinik vaka olduBen de aynıyım eşime yok eğri baktın yok düz baktın ama elimde degil
canım benim hadi gözün aydın,daha da iyi haberleriniz olsun inşallahGeçen gün AFP değerimin 57,2 olduğunu paylaşmıştım MoM değeri yazmıyor du bugün laboratuvardan aldığım sonuçta MoM değeri ve grafikte vardı .
MoM değeri 1,42 çıkmış yani risk yokmuş merak eden arkadaşlar vardı
GÖZÜN AYDIN CANIM NE MUTLU SANA RABBİM HEPİMİZE BÖYLE GÜZEL HABERLER ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ:)Slm arkadaşlar bugün doktor a gittim 2 li testimiz çok şükür iyi çıktı. Bebeğim de iyiymiş çok şükür. Allah herkese iyilik versin inşallah
Şark için bekliyoruz biz valla sıra falan da bilmiyorum ne yalan söyleyeyim istediğimiz hiç bir yer yok aslında
kars falan istiyorduk ama onuda ilk sıraya yazmamisiz allahtan 6 sene oldu
Bu gün inanıyorum açıklanacak
GÖZÜNÜZ AYDIN CANIM HAYIRLISI OLUR İNŞ beklemekten kurtuldunuz en azından :)Açıklandı ...
Hiç ummadigim bi şehir normalde bursa istiyorduk eşimin memleketi ama büyüdüğüm çocukluğumu genç kızlıgimı yaşadığım şehir İzmir geldi. ..
devlet memuru da o kadar kolay rapor alamıyor. ölüyordum aile hekimi yine de rapor vermemişti bende hastayım geldim çalışıyorum sende ilacı iç çalış demişti yerimden kalkıp zor doktora gitmiştim eşimle kadının karşısında soğuk soğukl terliyordum. memurlar çok rahat herkesin gözünde ama öyle değil. en iyisi çalışmıcan evde yatcan. hamileliğimden beri ne rapor aldım ne bişi bir gün bile gitmemezliğim yok bende önce hastane ordan hemen işe gidenlerdenim.off düşünmek bile istemiyorum yine RAbbim sağ salim kavuştursun güzelce alalım evlatlarımızı kucağımıza ama zor bir süreç hele bu önümüzdeki 3 ay bu sıcaklar vs nasıl olacak bende kara kara düşünüyorum bazen .
keşke devlet memuru olsaydm rapor alır en azından arada mola verirdim özelde o imkanda yok sabah dr a git koştur koştur işe gel Allah yardımımız olsun
gözünüz aydın canımm hayırlı olsunnAçıklandı ...
Hiç ummadigim bi şehir normalde bursa istiyorduk eşimin memleketi ama büyüdüğüm çocukluğumu genç kızlıgimı yaşadığım şehir İzmir geldi. ..
Merhaba. Tansiyonuna bakmanı tavsiye ederim. Her gün iki kezslm kızlar ayaklarım bacaklarım dizlerime kadar şiş sizinde öylemi erken değil mi şişlik için
İzmiri biz bırakıyoruz siz geliyorsunuz yanmaya hazir misinizAçıklandı ...
Amin canım inşallah. Ama cinsiyet belli değil daha dedi, çok merak ediyorum yaa.devlete gidiyorum o yüzden mi söylemiyor yaaGÖZÜN AYDIN CANIM NE MUTLU SANA RABBİM HEPİMİZE BÖYLE GÜZEL HABERLER ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ:)
Günaydın hayırlı cumalar. bizim cinsiyet belli oldu canım ekleyebilir misin.erkek olacak. adı Ahmet olacak inşallah[/QUOTE]TE="AzRASILAM, post: 47060345, member: 77292"]Günaydın hayırlı Cumalar
@jtaime020626 ufaklık nasıl oldu cnm
Daha iyidir inşallah
Tamam cnmm eklerim hayırlı olsun[/QUOTE]Günaydın hayırlı cumalar. bizim cinsiyet belli oldu canım ekleyebilir misin.erkek olacak. adı Ahmet olacak inşallah
Merhaba arkadaşlar Bugün başka bir uzman doktora daha gittim ve bundan sonra devam edeceğim hastaneye
Çok güzel haberlerim yok maalesef süreç devam ediyor kalpde bir parlaklık görüyorum dedi doktorum bu bebeğinin vucudunda başka bir yerde daha olması down sendromu belirtisidir
Ama tek başına bir etkisi yok dedi
Yalnız elimizde 77/1 oranda riskli bir 3 lü test daha olunca doktorum amniyosentez yapalım dedi kısmetse haftaya oluyorum
Bebeğim için benim için duâ edin
Sizleri asla üzmek istemem ama belki birinizin içten edeceği duâ kabul olur
Kulun kula bilmeden yaptığı duâ makbuldur diyor yaradan
Sağ selamet atlatalım sonra önemli olan sonuç ne çıkacak Allahım nolurr korktuğuma uğratma herkeside benide
Kızım çok tatlı teyzeleri elini yüzüne kapatmış renkli ultrasonda da gördüm
Aklım gitti nasıl güzel uyuyordu
Sanki ilk anne oluyormuşum gibi
Resim koydum maşallah deyin :) bugün yüzümü güldüren tek o görüntü
Çok yordum kaç gündür doktor doktor gezdik uyuyordu mışıl mışıl
175gr maşallah 16cm olmuş minnoşum kıpırkıpırım
Haftaya amniyosentez 15 temmuz anotomik usg 3 ağustosta da fetal ekomuz var
Öncelikli olan şu amniyosentez ve sonucu
Süreç başladı artık....
Teşekkür ederim canımm Allah razı olsunİnşallah bişey çıkmaz ve bu süreci sorunsuz atlatırsınız. İçini ferah tut yinede. Buda senin sınavınmış inşallah sonu güzel olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?