Bende hadi bi daha diyorummm :))) elimi koymaya korkuyorum... Senin cinsiyet neydi canımevet çok heyecanlı canım ya cidden bir şey vuruyor gibi ama minicik bekliyorum hadi bi daha diye duruyo duruyo bi daha oluyor bazen olmuyor uyuyor herhalde diye düşünüyorum. tatlı yedim mesela o ara sık oldu bu seferki bebekten başka bir şey olamaz sanırım. canım sen elinle baktığında hissediyorsan bende onu hissetmiştim göbek atması deniyor halk arasında hamile olmayan bi kadının karnına elini koy onda da atar dediler tatlım ama ben bilmiyorum. ben eşimin göbeğine bakmıştım onda yoktu kadınlara özgü bi şey dediler.
Kızlar hepinize tekrardan merhaba
Ben amniyosentez oldum bugün çok şükür düşündüğüm gibi değildi iyiyim inşallah kızımda çok iyidir 1 hafta hassas dönem
Bundan sonrası sonuç artık önemli olan dualarınızı bekliyorum güzel sonuç alıp sağsalim yavrumu kucaklayım inşallah
Kaçta randevun cnm inşallah hayırlı haberlerle dönersinGünaydın kızlar
6 larda kalktım uyku tutmadı doktor randevumuz var heyecan bastı bana:)
Allahım bebeğimin sağlıklı haberlerini duyayım başka bişey umrumda değil
Dua edin kızlar bize Aft için de kan vercem
Bugün eşim ve annemle gitcem annem ilk defa görcek torununu Rabbim kısmet ederse...
Canım bünyen daha hassastır senin tansiyon düşüklüğü bu aylarda normal havanında etkisi çok sıcakTeşekkürler ya bu durumu pek normal olmadığımı anladım ama kendimi kaybedecek kadar ilk defa böle oldum sanki ger yanım hissizleşti belki bugun iş yerimde yorgunluk ta olabilir aynı benim gibi olan var mı akşam üstü bi anda tansiyon düşüklüğü çok fenaymış yemek bile yemedim sonrasında
Maşallah ne güzelEvet yada ben yeni girdim ondan :)) benim 2. Bebek ilki normal doğum oğlum 12 yasında bu bebegimde erkek Allah izin verirse kesinlikle normal düşünüyorum yinenormal doğum sonrası rahatlığı inanılmaz güzel
Teşekkür ederim canımmCanim gecmis olsun, hayirli haberlerini bekliyorum
Kizlar benimki de erkek benimki de solda duruyor.canım benim bebeğim erkek ama sol tarafta duruyor yönünü mü şaşırmış acaba
canım benimde mide bulantılarım devam ediyor ama vitaminleri aksatmamaya çalışıyorum bende doğru dürüst bişey yiyemiyorumarkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben
arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben
günaydın tatile 1 gün kaldı yupiiiiii:)
hamilelik doğum yeni doğan bebek vs ile ilgili mi canım
Kızlar hepinize tekrardan merhaba
Ben amniyosentez oldum bugün çok şükür düşündüğüm gibi değildi iyiyim inşallah kızımda çok iyidir 1 hafta hassas dönem
Bundan sonrası sonuç artık önemli olan dualarınızı bekliyorum güzel sonuç alıp sağsalim yavrumu kucaklayım inşallah
geçmiş olsunGünaydın hanımlar,dr a gidenler,iyi haber alanlar gözünüz aydın,güldencim,sana da geçmiş olsun,güzel haberler alalım inşallah.2.kız beklediğini bilmiyodum maşallah cadılarına.dün yoktum,salı günü bakıcıyı aradım napıtorsunuz diye,ben de seni arayacaktım melisin ateşi var dedi,koştum eve gittim,kayınbiraderim misafirdi kaç gündür,apartopar götürdük hastaneye,iğne verelim dedi dr enfeksiyon var ateş var dedi,kıyamadım,ilaç mı olsa derken ateşi 39.7 dedi hemşire,acile indik yatış yaptık,ateşten damar yolu bulamıyolar deldiler bir sürü,iğne serum ,kan tahlili derken...dün de işe gelmedim,kızımla kaldım,bakıcı sen git bugün ihtiyaç olursa çağırırım dedi,nete bakmadım,inşallah herkes iyidir,Rabbim cümlemizin evladını esirgesin,sağlık şifa versin,hasta olmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?