2016 Aralık Anneleri

Bende hadi bi daha diyorummm :))) elimi koymaya korkuyorum... Senin cinsiyet neydi canım

Canim gecmis olsun, hayirli haberlerini bekliyorum

Günaydın kızlar
6 larda kalktım uyku tutmadı doktor randevumuz var heyecan bastı bana:)
Allahım bebeğimin sağlıklı haberlerini duyayım başka bişey umrumda değil
Dua edin kızlar bize Aft için de kan vercem
Bugün eşim ve annemle gitcem annem ilk defa görcek torununu Rabbim kısmet ederse...

Kaçta randevun cnm inşallah hayırlı haberlerle dönersin

Canım bünyen daha hassastır senin tansiyon düşüklüğü bu aylarda normal havanında etkisi çok sıcak

Evet yada ben yeni girdim ondan :)) benim 2. Bebek ilki normal doğum oğlum 12 yasında bu bebegimde erkek Allah izin verirse kesinlikle normal düşünüyorum yine normal doğum sonrası rahatlığı inanılmaz güzel
Maşallah ne güzel
Siz de ben gibi epey bir ara vermişsnz
Benimde 11 yaşında bir kızım var
Şimdi inşallah yine kız annesi olacam :)
Canim gecmis olsun, hayirli haberlerini bekliyorum
Teşekkür ederim canımm
İlk yazacağım yer burası olacak

arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben

Annişler günaydın hepinize hayırlı günlerr.. 5-6 gün giremedim evdeydim baya sayfa geçmişiz.. aranızda bayram temizlliği yapan varmı? ben 2-3 günde bitirdiğim bayram temizliğini 5-6 gündür bitiremedim yarım saat iş yapıyorsam 1 saat dinleniyorum.. pazara kadar biter inşallahbebegimin odasınıda düzenledik cumartesi cisiyet belli olunca ona göre döşemeye gidicez hayırlısı olsun :)

Günaydın güzeller güzeli hamişler,
Benim bebiş sağda bariz belli oluyor hele ayaktayken, solda sertlik yok, sağda bariz var. ERkek bebiş geliyor. Birkaç gündür ofiste sandalyede otururken bi tuhaf his oluyor karnımda belli belirsiz acaba benim oğluş mu bilemedim.
Bu arada Artık neredeyse hamileliği yarıladık kızlar, hayırlı olsun

AzRASILAM canım aynen en önemlisi sağlık, varsın çatlak olsun-olmasın mühim değil. Ama çoğu gitti azı kaldı senin. Amniyos. sonuçları da sorunsuz çıkacak canım bak bu kadar kişinin içine doğuyor.

elma_sekerim01 Canım hadi hayırlı haberler bekliyoruz senden. Bakalım bebiş kaç cm-kaç gram olmuş?

canım benimde mide bulantılarım devam ediyor ama vitaminleri aksatmamaya çalışıyorum bende doğru dürüst bişey yiyemiyorum

sen ne kadar yersen ye bebek depolarına saldırıyo suan başedemezsin onunla
bende hap içemem oldum olası yutma sorunum vardır cocukluktan beri bogazıma takılır
gözümü kapatıp içiyorum valla. bebeğimiz için her şeye katlanıcaz

Günaydınlar,,,

hamilelik doğum yeni doğan bebek vs ile ilgili mi canım

Ben Ayşe Önerin Hamilelik doğum ve bebek bakımı kitabını aldım. Hamile kaldığımız gübden doğum ve sonrası bebek bakımınıda içeren detaylı bilgiler veren bir kitap. Ben çok beğendim. D&R'larda biraz pahalı ben kitapyurdu.com'dan almıştım daha uygun. Açıkçası başka bi kitabada gerek duymadım şimdiye kadar.

Çok geçmiş olsun. İnşallah sonuçlar güzel çıkacak ben inanıyorum :)

Günaydın hanımlar,dr a gidenler,iyi haber alanlar gözünüz aydın,güldencim,sana da geçmiş olsun,güzel haberler alalım inşallah.2.kız beklediğini bilmiyodum maşallah cadılarına.dün yoktum,salı günü bakıcıyı aradım napıtorsunuz diye,ben de seni arayacaktım melisin ateşi var dedi,koştum eve gittim,kayınbiraderim misafirdi kaç gündür,apartopar götürdük hastaneye,iğne verelim dedi dr enfeksiyon var ateş var dedi,kıyamadım,ilaç mı olsa derken ateşi 39.7 dedi hemşire,acile indik yatış yaptık,ateşten damar yolu bulamıyolar deldiler bir sürü,iğne serum ,kan tahlili derken...dün de işe gelmedim,kızımla kaldım,bakıcı sen git bugün ihtiyaç olursa çağırırım dedi,nete bakmadım,inşallah herkes iyidir,Rabbim cümlemizin evladını esirgesin,sağlık şifa versin,hasta olmasınlar

geçmiş olsun

AzRASILAM inşallah bebişin sağlıklı haberlerini Alıcaz çünkü değerleri normal görünüyordu maşallah ona ki amniyosentez i de atlattınız açıkcası Bayram'dan sonraki hafta benim 18. Haftaya denk geliyor 3 lü tarama yapmaz beni de stresse sokmaz normalde gayet iyi sonucumu bana zehir etmez
perdurable allah şifa versin yavruna çok üzüldüm sıcak havalarda Ateş zor anlaşılıyor bakıcınız iyi anlamış çok dikkat edilmesi gereken yaşlar tecrübeli insanları bulmak zor bu devirde tekrar geçmiş olsun hemen atlattın umarım ciddi değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…