Çok geçmiş olsun..Günaydın hanımlar,dr a gidenler,iyi haber alanlar gözünüz aydın,güldencim,sana da geçmiş olsun,güzel haberler alalım inşallah.2.kız beklediğini bilmiyodum maşallah cadılarına.dün yoktum,salı günü bakıcıyı aradım napıtorsunuz diye,ben de seni arayacaktım melisin ateşi var dedi,koştum eve gittim,kayınbiraderim misafirdi kaç gündür,apartopar götürdük hastaneye,iğne verelim dedi dr enfeksiyon var ateş var dedi,kıyamadım,ilaç mı olsa derken ateşi 39.7 dedi hemşire,acile indik yatış yaptık,ateşten damar yolu bulamıyolar deldiler bir sürü,iğne serum ,kan tahlili derken...dün de işe gelmedim,kızımla kaldım,bakıcı sen git bugün ihtiyaç olursa çağırırım dedi,nete bakmadım,inşallah herkes iyidir,Rabbim cümlemizin evladını esirgesin,sağlık şifa versin,hasta olmasınlar
çok geçmiş olsun arkadaşım. Onlara birşey olunca bizim canımızdan can gidiyor, evin bütün neşesi gidiyor. iyileşse de yine yaramazlıklarına devam etse diyor insan.. Allahım uzun ömürler versin evlatlarımıza. Dermansız dert vermesin..Günaydın hanımlar,dr a gidenler,iyi haber alanlar gözünüz aydın,güldencim,sana da geçmiş olsun,güzel haberler alalım inşallah.2.kız beklediğini bilmiyodum maşallah cadılarına.dün yoktum,salı günü bakıcıyı aradım napıtorsunuz diye,ben de seni arayacaktım melisin ateşi var dedi,koştum eve gittim,kayınbiraderim misafirdi kaç gündür,apartopar götürdük hastaneye,iğne verelim dedi dr enfeksiyon var ateş var dedi,kıyamadım,ilaç mı olsa derken ateşi 39.7 dedi hemşire,acile indik yatış yaptık,ateşten damar yolu bulamıyolar deldiler bir sürü,iğne serum ,kan tahlili derken...dün de işe gelmedim,kızımla kaldım,bakıcı sen git bugün ihtiyaç olursa çağırırım dedi,nete bakmadım,inşallah herkes iyidir,Rabbim cümlemizin evladını esirgesin,sağlık şifa versin,hasta olmasınlar
canım benimde mide bulantılarım devam ediyor ama vitaminleri aksatmamaya çalışıyorum bende doğru dürüst bişey yiyemiyorumarkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben
Canım çok geçmiş olsunGünaydın hanımlar,dr a gidenler,iyi haber alanlar gözünüz aydın,güldencim,sana da geçmiş olsun,güzel haberler alalım inşallah.2.kız beklediğini bilmiyodum maşallah cadılarına.dün yoktum,salı günü bakıcıyı aradım napıtorsunuz diye,ben de seni arayacaktım melisin ateşi var dedi,koştum eve gittim,kayınbiraderim misafirdi kaç gündür,apartopar götürdük hastaneye,iğne verelim dedi dr enfeksiyon var ateş var dedi,kıyamadım,ilaç mı olsa derken ateşi 39.7 dedi hemşire,acile indik yatış yaptık,ateşten damar yolu bulamıyolar deldiler bir sürü,iğne serum ,kan tahlili derken...dün de işe gelmedim,kızımla kaldım,bakıcı sen git bugün ihtiyaç olursa çağırırım dedi,nete bakmadım,inşallah herkes iyidir,Rabbim cümlemizin evladını esirgesin,sağlık şifa versin,hasta olmasınlar
Sağol cnmmAzRASILAM inşallah bebişin sağlıklı haberlerini Alıcaz çünkü değerleri normal görünüyordu maşallah ona ki amniyosentez i de atlattınız açıkcası Bayram'dan sonraki hafta benim 18. Haftaya denk geliyor 3 lü tarama yapmaz beni de stresse sokmaz normalde gayet iyi sonucumu bana zehir etmez
perdurable allah şifa versin yavruna çok üzüldüm sıcak havalarda Ateş zor anlaşılıyor bakıcınız iyi anlamış çok dikkat edilmesi gereken yaşlar tecrübeli insanları bulmak zor bu devirde tekrar geçmiş olsun hemen atlattın umarım ciddi değildir
İnşallah çıkmaz cnmm teşekkür ederimAzRASILAM geçmiş olsun amniyosentwzi atlatmışsın.. Hiçbişe çıkmicak ben eminim inşallah.. Doktorlar hep ihtimallerin üstüne giderler.. Sen rahat ol.. Haftaya inşallah belli olur fıstık gibi bi bayram geçiririz hepimiz
geçmiş olsun
AzRASILAM inşallah bebişin sağlıklı haberlerini Alıcaz çünkü değerleri normal görünüyordu maşallah ona ki amniyosentez i de atlattınız açıkcası Bayram'dan sonraki hafta benim 18. Haftaya denk geliyor 3 lü tarama yapmaz beni de stresse sokmaz normalde gayet iyi sonucumu bana zehir etmez
perdurable allah şifa versin yavruna çok üzüldüm sıcak havalarda Ateş zor anlaşılıyor bakıcınız iyi anlamış çok dikkat edilmesi gereken yaşlar tecrübeli insanları bulmak zor bu devirde tekrar geçmiş olsun hemen atlattın umarım ciddi değildir
Çok geçmiş olsun..
günaydın kızlar hasta olanlar çocuğu rahatsızlananlar hepinize çok geçmiş olsun bu dönem hastalıklar sıkıntılar oluyor hepimizde rabbim şifa versin. bugün benim de kontrolüm var tüm dr. a gidecekler inş hepimiz bebişlerimizin sağlıklı olduğunu duyarız tek temennim o Allah bu mübarek günlerde hepimizin yüzüne baksın ...
çok geçmiş olsun arkadaşım. Onlara birşey olunca bizim canımızdan can gidiyor, evin bütün neşesi gidiyor. iyileşse de yine yaramazlıklarına devam etse diyor insan.. Allahım uzun ömürler versin evlatlarımıza. Dermansız dert vermesin..
Sağolun kızlar Allah razı olsun,evlatlarımız sağlıklı olsun yaramaz olsun,kurban olam,Allah canlarına sağlık versinCanım çok geçmiş olsun
Çocuklar güle benzer solar açar
Rabbim şifa versin minişe
Kızlar biz doktordan geldik bebeğim 162 gr 16 cm herşeyi normal çok şükür Allahıma
Doktor cinsiyetine bakcak durmuyor maşallah kıpır kıpır :) doktor sıpa durmuyor maaşallahı var dedi uzun uğraşlar sonunda hala emin olamadı doktorum ve erkek olabilir dedi % 80erkek bence dedi yani oğluşummm oluyor kızlar çok mutluyum Rabbim nerde isteyen varsa hepsine nasip etsin bizlerinde kucağına almayı nasip etsin.
Kanım 9.8 olmuş kan ilacı yazdı oligofer fol diye öyle işte benden haberler böyle. .
Arkadaşlar kimler 3'lü ve 4'lü tarama yaptırdı?
canım maşallah maşallah ne güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın hem cinsiyeti de öğrenmişsin az da olsa merak gitmiştir:) ben de gidicem bugün öğleden sonra inşallah yarın ben de güzel haberler yazarım buraya Allah hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin eli ayağı düzgün aklı bütün olsunlar inş::.Kızlar biz doktordan geldik bebeğim 162 gr 16 cm herşeyi normal çok şükür Allahıma
Doktor cinsiyetine bakcak durmuyor maşallah kıpır kıpır :) doktor sıpa durmuyor maaşallahı var dedi uzun uğraşlar sonunda hala emin olamadı doktorum ve erkek olabilir dedi % 80erkek bence dedi yani oğluşummm oluyor kızlar çok mutluyum Rabbim nerde isteyen varsa hepsine nasip etsin bizlerinde kucağına almayı nasip etsin.
Kanım 9.8 olmuş kan ilacı yazdı oligofer fol diye öyle işte benden haberler böyle. .
Günaydın kızlar
6 larda kalktım uyku tutmadı doktor randevumuz var heyecan bastı bana:)
Allahım bebeğimin sağlıklı haberlerini duyayım başka bişey umrumda değil
Dua edin kızlar bize Aft için de kan vercem
Bugün eşim ve annemle gitcem annem ilk defa görcek torununu Rabbim kısmet ederse...
senin de gözün aydın canım maşallah bugün ne güzel haberler alıyoruz darısı bizlerin başına :))AzRASILAM ın da dediği gibi en güveniliri 2 li test. onda sorunsa yoksa yoktur inş.
benm dr um ikili iyi çktı sonra 16. hafta sadece afp testi yaptırırz dedi o hafta gittiğimde nasl olsa kan vericeksin deyip dörtlü istedi afp zaten dörtülünün içindeki bir değerdi o sırada dörtlü olarak taramada yapıldı çok şükür oda iyi çıktı.
arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben
MaşallahKızlar biz doktordan geldik bebeğim 162 gr 16 cm herşeyi normal çok şükür Allahıma
Hayırlı olsun pantollarin canım
Bende annemin yanına gidiyorum bakalım kilo alacakmiyim standart alınacak kiloya +1 hatta 2 ekliyorum anne yemekleri ve memleket havası bana herzaman kilo aldirmistir
Benim de son bir hafta şaka gibi bu şehirden ayrılıyorum artık. .hepimiz anne yemeklerinden kilo alıyoruz belliki Allah onları başımızdan eksik etmesin çok özledim bende onun yemeklerini son 1 haftaaaa
Kızlar biz doktordan geldik bebeğim 162 gr 16 cm herşeyi normal çok şükür Allahıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?