2016 Aralık Anneleri

Çok geçmiş olsun..

Kızlar günaydın.. Biz iyiyiz çok şükür.. Enfeksiyon kapmışım zaten biraz ishal de olmuştum 1haftadır.. Aman dikkat edin sıcaklarda yediğinize içtiğinize suya..fitil verdi doktor onu kullanıyorum şimdi. Akıntım 1 gün oldu kesildi.. İnşallah Allahım hepimizin sağsalim yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin..

AzRASILAM geçmiş olsun amniyosentwzi atlatmışsın.. Hiçbişe çıkmicak ben eminim inşallah.. Doktorlar hep ihtimallerin üstüne giderler.. Sen rahat ol.. Haftaya inşallah belli olur fıstık gibi bi bayram geçiririz hepimiz

günaydın kızlar hasta olanlar çocuğu rahatsızlananlar hepinize çok geçmiş olsun bu dönem hastalıklar sıkıntılar oluyor hepimizde rabbim şifa versin. bugün benim de kontrolüm var tüm dr. a gidecekler inş hepimiz bebişlerimizin sağlıklı olduğunu duyarız tek temennim o Allah bu mübarek günlerde hepimizin yüzüne baksın ...

çok geçmiş olsun arkadaşım. Onlara birşey olunca bizim canımızdan can gidiyor, evin bütün neşesi gidiyor. iyileşse de yine yaramazlıklarına devam etse diyor insan.. Allahım uzun ömürler versin evlatlarımıza. Dermansız dert vermesin..

canım benimde mide bulantılarım devam ediyor ama vitaminleri aksatmamaya çalışıyorum bende doğru dürüst bişey yiyemiyorum

Canım çok geçmiş olsun
Çocuklar güle benzer solar açar
Rabbim şifa versin minişe

Sağol cnmm
Mümkünse yaptırma bence 3lü 4lü 2li temizse gerek yok onlara
İnşallah çıkmaz cnmm teşekkür ederim
3 hafta beklicez
Bayram biraz sıkıntılı ama olsun
Sonuç güzel olacaksa değer

Çok geçmiş olsun..

Canım çok geçmiş olsun
Çocuklar güle benzer solar açar
Rabbim şifa versin minişe
Sağolun kızlar Allah razı olsun,evlatlarımız sağlıklı olsun yaramaz olsun,kurban olam,Allah canlarına sağlık versin

Kızlar biz doktordan geldik bebeğim 162 gr 16 cm herşeyi normal çok şükür Allahıma
Doktor cinsiyetine bakcak durmuyor maşallah kıpır kıpır :) doktor sıpa durmuyor maaşallahı var dedi uzun uğraşlar sonunda hala emin olamadı doktorum ve erkek olabilir dedi % 80erkek bence dedi yani oğluşummm oluyor kızlar çok mutluyum Rabbim nerde isteyen varsa hepsine nasip etsin bizlerinde kucağına almayı nasip etsin.
Kanım 9.8 olmuş kan ilacı yazdı oligofer fol diye öyle işte benden haberler böyle. .

Canım ne güzel haberler bunlar gözün aydın. Maşallah 16 cm oldu ha? Allah nazarlardan saklasın

Arkadaşlar kimler 3'lü ve 4'lü tarama yaptırdı?

AzRASILAM ın da dediği gibi en güveniliri 2 li test. onda sorunsa yoksa yoktur inş.
benm dr um ikili iyi çktı sonra 16. hafta sadece afp testi yaptırırz dedi o hafta gittiğimde nasl olsa kan vericeksin deyip dörtlü istedi afp zaten dörtülünün içindeki bir değerdi o sırada dörtlü olarak taramada yapıldı çok şükür oda iyi çıktı.

canım maşallah maşallah ne güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın hem cinsiyeti de öğrenmişsin az da olsa merak gitmiştir:) ben de gidicem bugün öğleden sonra inşallah yarın ben de güzel haberler yazarım buraya Allah hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin eli ayağı düzgün aklı bütün olsunlar inş::.

hayırlı haberlerle gel cnm inş.

senin de gözün aydın canım maşallah bugün ne güzel haberler alıyoruz darısı bizlerin başına :))

vitamin destek amaçlı eğer diyorsanki ben düzenli vitamin ve minaral alıyorum bu bana yeterli almayabilirsin.ama kan hapını alman gerekli onun yemeyle içmeyle kan değerlerinn iyi çıkması ile ilglsi yok çünkü vücudunun normalden daha çok kana ihtiacı var ve sen bunu takviyesiz alamazsn onu iç derim. zaten yemekten iki saat önce alınıyor teli sabah 5 e kur iç sana bir etkisi olmaz onun ben öle yapıyorum . sağlıklı günler

Maşallah Gözünüz aydın Allah nazarlardan saklasın inşallah Benim de gitmeme 11 gün kaldı,bizler için de dua et canım güzel haberler alalım hayrlısıyla.Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun pantollarin canım
Bende annemin yanına gidiyorum bakalım kilo alacakmiyim standart alınacak kiloya +1 hatta 2 ekliyorum anne yemekleri ve memleket havası bana herzaman kilo aldirmistir

Ben normal zamanda bile annemin yanına gidince 2-3 kilo alıyordum. . Sonra eve gelip diyetle aldiklarimi veriyordum
Bakalım şimdi nasıl olacak. .:))

Aman varsın olsun bidaha çocuk düşünmüyorum zaten. .
Bu son hamileligim mutlu bi hamilelik gecireyim güzel güzel hatırlarım sonra. .

Ilk hamileligim çok güzel geçmişti. .
Bunun da öyle olmasını istiyorum...

hepimiz anne yemeklerinden kilo alıyoruz belliki Allah onları başımızdan eksik etmesin çok özledim bende onun yemeklerini son 1 haftaaaa
Benim de son bir hafta şaka gibi bu şehirden ayrılıyorum artık. .
Bugün okuldaki arkadaşlarımla aglaya aglaya ayrıldık meğer ne çok sevmisim. .

gözün aydın cnm tebrik ederim. böyle sağlıcakla devam inş. doğuma kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…