Geçmiş olsun canım şimdi gördüm inşallah herşey çok güzel olur sen ve kızın içinKızlar hepinize tekrardan merhaba
Ben amniyosentez oldum bugün çok şükür düşündüğüm gibi değildi iyiyim inşallah kızımda çok iyidir 1 hafta hassas dönem
Bundan sonrası sonuç artık önemli olan dualarınızı bekliyorum güzel sonuç alıp sağsalim yavrumu kucaklayım inşallah
Hayırlı olsun pantollarin canımBana gelince benim karnım biraz büyüdü. .
Normal pantolon giyince pek belli olmuyordu kemer bölümü sıkıyor du. .
Dün kendime iki tane hamile pantolon aldım bidaha fırsatım olmaz diye. .
Bugün birini giydim kendimi bi tuhaf hissettim sanki herkes bana bakıyor gibi geldi. .
Pantolonu giyince karnım biraz ortaya çıktı. .bi beden büyük almıştım biraz düştü sonra çektim durdum alisacagim artık. .
Bilerek büyük aldım şimdi kendi kendime 2,5 kilo aldım annemin yanına gideceğim. .
Asıl evimiz izmir de ama aslen aydinliyiz annemler de yayla evi yaptırdı. .
Izmir e iner inmez babam beni yaylaya götürecek yayla havası anne yemekleri bana her zaman yaramistir
Işte bu yüzden bilerek büyük aldım. ..:))))
hepimiz anne yemeklerinden kilo alıyoruz belliki Allah onları başımızdan eksik etmesin çok özledim bende onun yemeklerini son 1 haftaaaaHayırlı olsun pantollarin canım
Bende annemin yanına gidiyorum bakalım kilo alacakmiyim standart alınacak kiloya +1 hatta 2 ekliyorum anne yemekleri ve memleket havası bana herzaman kilo aldirmistir
Ohh canım valla içim birden yayla havası istedi ne güzel ya :)Bana gelince benim karnım biraz büyüdü. .
Bugün birini giydim kendimi bi tuhaf hissettim sanki herkes bana bakıyor gibi geldi. .
Pantolonu giyince karnım biraz ortaya çıktı. .bi beden büyük almıştım biraz düştü sonra çektim durdum alisacagim artık. .
Bilerek büyük aldım şimdi kendi kendime 2,5 kilo aldım annemin yanına gideceğim. .
Izmir e iner inmez babam beni yaylaya götürecek yayla havası anne yemekleri bana her zaman yaramistir
iyi olmana sevindim, bebişin de iyidir sen merak etme
şimdi beklicez hep birlikte, Allah'ın izniyle bugünleri de atlatıcaz :)
Canim gecmis olsun. Insallah hayirli haberler alirsin. Fazla iş yapma dinlen. Tmm mi dikkat et a.e.ooptum
geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz
Cok gecmis olsun,hayirli haberle insallah.Rabbim hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Çok geçmiş olsun Can'ım inşallah güzel haberler alırsınız sonuçta güzel olur dualarım seninle
Canım çok çok geçmiş olsun hayırlı haberler alalım inşallah sonucunda...dualarımdasın...
Selam arkadaşlar dün gece ki terör olayından sonra herkesin morali bozuk inşallah tekrarı olmaz
Benim bugün kontrolüm vardı Kız olduğu kesinleştiAzRASILAM listeye eklersin cnim müsait bir zamanda ismi de Alya olacak nasipse
Geçmiş olsun canım şimdi gördüm inşallah herşey çok güzel olur sen ve kızın için
AzRASILAM geçmiş olsun canım inşallah çok güzel haberleri burda bizimle paylaşırsın dikkat et dualarım seninle
Kramplar olurmuş bu dönemde canım kalcam benimde acıyor arada ama benimki kısa şortla vantilatör karşısında yatmaktan dolayı (başka türlü uyunmuyordu )kizlar ye benim elim ayagim uyusuyor uyurken ayagima kramplar giriyor ve kalkinca ozellikle sag popom cok agrioo sanki sogukta kalmisim gibi bu sicak havalarda ki acik yatmiyorum... uzun pijama giyirom yani.. ven ben halada cook yorgunum kamyon carpmis gibi gexiyorum ortaalarda cok asiri halsiz ve bitkinim,.... ne olur yardim edin..
Burayı okuyorum ama bildirim yapmadım erkekimi bildirelim dedimSende nerdesin bakim ne zamandır
iyisindir inşallah
Ekliyorum erkek diye
uyuşma bende de oluyor normal diye okudumkizlar ye benim elim ayagim uyusuyor uyurken ayagima kramplar giriyor ve kalkinca ozellikle sag popom cok agrioo sanki sogukta kalmisim gibi bu sicak havalarda ki acik yatmiyorum... uzun pijama giyirom yani.. ven ben halada cook yorgunum kamyon carpmis gibi gexiyorum ortaalarda cok asiri halsiz ve bitkinim,.... ne olur yardim edin..
Kramplar olurmuş bu dönemde canım kalcam benimde acıyor arada ama benimki kısa şortla vantilatör karşısında yatmaktan dolayı (başka türlü uyunmuyordu )
Ellerimide bir destek bulup onun üstüne koyuyorum öyle uyuyorum ise yarıyor
Bi sıkışma oluyormuş herhalde bazı hamilelerde o yuzden eller uyusuyor uyurken ben yoğun hissetmiyorum ama oluyor arada[/QUOTE s
sagol gulum ya korktum bende surekli ayno popo ayni yer cok acioo umarim gecer hepsi calisan biri olarak inan kendimi ise zor atiyorum ki yolun basindayim ne olucak halim hic bilmiyorum kusmaktan yorgunluktan mahvoldum resmen.. trye gelicem 6 aylikken 10 saatlik ucak yolculugu ordan ayvalika gecicem 7 saatte araba anam agliycak umarim ii olurum da eglenirim biraz obur turlu rezil olucak tatil banada esimede...
sagol canim ya cok fena giriyor mmalesef hem popoma hem kalcama hem tum vucuduma inan yoruldumki yolun basindayim ya ne ypicam ben boyle calistigim icinde dinlenmem zor oluyorrr deliler gibi uyumak istiyorum tum gun kamyon carpmis gibi gezmektense... agustosta trye gelicem 10 saat ucak 7 saat araba ayvaliga canim cikicam umarim ii olurumda vucudum kaldirir.. tatile cok ihtiyacim varKramplar olurmuş bu dönemde canım kalcam benimde acıyor arada ama benimki kısa şortla vantilatör karşısında yatmaktan dolayı (başka türlü uyunmuyordu )
Bi sıkışma oluyormuş herhalde bazı hamilelerde o yuzden eller uyusuyor uyurken ben yoğun hissetmiyorum ama oluyor arada
Ben de yaklaşık bir ay sonra Atatürk havalimanında olucam. bana denk gelmedi diye seviniyorum sonra ölenleri düşününce sevindiğime utanıyorum. rüyalarıma giriyor.hamile olunca insan daha da hassaslaşıyor.ne yazıkki bugün günümüz aydın değil arkadaşlarNe hale geldik, geleceğimizden çocuklarımızın geleceğinden korkar oldum. Türkiye'mizi yaşanmaz hale getirdiler, bu ne böyle.. Kimin ne alıp veremediği var bu dünyada, nedir derdimiz hırslarımız anlamış değilim. Atatürkümüzün kemikleri sızlıyordur, bize emanet ettiği bu güzelim vatana sahip çıkamadık yazıklar olsun ne diyim..
Bu haberler çok etkiliyor beni. Dün gece hiç uyuyamadım, kalp çarpıntım tuttu. Sıkıntı stres yorgunluga hiç gelemiyorum.. Ama maymun gibi gözümü kapatıp görmemezlikten de gelinemiyor. Ne yapıcaz arkadaşlarım..
Uyurken benim ellerim de fena uyuşuyor hiç üstüne falan yatmadığım halde. O fena ki uyandırıyor. Ay daha neler yaşicaz :/Kramplar olurmuş bu dönemde canım kalcam benimde acıyor arada ama benimki kısa şortla vantilatör karşısında yatmaktan dolayı (başka türlü uyunmuyordu )
Bi sıkışma oluyormuş herhalde bazı hamilelerde o yuzden eller uyusuyor uyurken ben yoğun hissetmiyorum ama oluyor arada
Çok geçmiş olsun canım hayırlı haberler alırsınız inşallahKızlar hepinize tekrardan merhaba
Ben amniyosentez oldum bugün çok şükür düşündüğüm gibi değildi iyiyim inşallah kızımda çok iyidir 1 hafta hassas dönem
Bundan sonrası sonuç artık önemli olan dualarınızı bekliyorum güzel sonuç alıp sağsalim yavrumu kucaklayım inşallah
Ben hamileliğimin başından beri hamile pantolonu giyiyorum çünkü normal pantolonlarım çok dardı bebeği sıkıştırmak istedim.esim zorla 1 beden büyük aldırmıştı.sanki hiç kilo almiycakmisim gibi düşünüyordum pantolonları çeke çeke giydim ama simdi tam oluyorBana gelince benim karnım biraz büyüdü. .
Canım ben de dediğin gibi ayaga kalkamiyordum hiç hal can yoktu sonra doktorum vitamin verdi onu kullanmaya başladığım ilk günden beri direncim yerine geldi tolarladim sen iciyormusun vitaminsagol canim ya cok fena giriyor mmalesef hem popoma hem kalcama hem tum vucuduma inan yoruldumki yolun basindayim ya ne ypicam ben boyle calistigim icinde dinlenmem zor oluyorrr deliler gibi uyumak istiyorum tum gun kamyon carpmis gibi gezmektense... agustosta trye gelicem 10 saat ucak 7 saat araba ayvaliga canim cikicam umarim ii olurumda vucudum kaldirir.. tatile cok ihtiyacim var
Benim çok değil ama sanki ilerleyen zamanlarda cogalacakmis gibi canım neler neler yaşayacağız ama hep beraber yaşayacağız iyiki kk var insan kendini yalnız hissetmiyor biliyor ki benim gibi arkadaslarim da varUyurken benim ellerim de fena uyuşuyor hiç üstüne falan yatmadığım halde. O fena ki uyandırıyor. Ay daha neler yaşicaz :/
ay ben yurtdisindayim ya kafana gore giemiosun jinekologa iste bekliyorum temmuz 6 da randevu verdi bari bisi versinde kendime geleyim ya kafam kalkmio yeminle ya olu gibiyim evet yolun basindayiz allahim yardimcimiz olsun insallah hic bilmedim boyle seyler bunlarin hepsi yeni ama bitek bebisimi hissediyorum daha erkenden ordan oraya kayiyor icimde pit pit yapioo geceleri ozellikle..Canım ben de dediğin gibi ayaga kalkamiyordum hiç hal can yoktu sonra doktorum vitamin verdi onu kullanmaya başladığım ilk günden beri direncim yerine geldi tolarladim sen iciyormusun vitamin
Benim çok değil ama sanki ilerleyen zamanlarda cogalacakmis gibi canım neler neler yaşayacağız ama hep beraber yaşayacağız iyiki kk var insan kendini yalnız hissetmiyor biliyor ki benim gibi arkadaslarim da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?