2016 Aralık Anneleri

Bana gelince benim karnım biraz büyüdü. .
Normal pantolon giyince pek belli olmuyordu kemer bölümü sıkıyor du. .
Dün kendime iki tane hamile pantolon aldım bidaha fırsatım olmaz diye. .
Bugün birini giydim kendimi bi tuhaf hissettim sanki herkes bana bakıyor gibi geldi. .
Pantolonu giyince karnım biraz ortaya çıktı. .bi beden büyük almıştım biraz düştü sonra çektim durdum alisacagim artık. .

Bilerek büyük aldım şimdi kendi kendime 2,5 kilo aldım annemin yanına gideceğim. .
Asıl evimiz izmir de ama aslen aydinliyiz annemler de yayla evi yaptırdı. .
Izmir e iner inmez babam beni yaylaya götürecek yayla havası anne yemekleri bana her zaman yaramistir

Işte bu yüzden bilerek büyük aldım. ..:))))

Geçmiş olsun canım şimdi gördüm inşallah herşey çok güzel olur sen ve kızın için

Hayırlı olsun pantollarin canım
Bende annemin yanına gidiyorum bakalım kilo alacakmiyim standart alınacak kiloya +1 hatta 2 ekliyorum anne yemekleri ve memleket havası bana herzaman kilo aldirmistir

Hayırlı olsun pantollarin canım
Bende annemin yanına gidiyorum bakalım kilo alacakmiyim standart alınacak kiloya +1 hatta 2 ekliyorum anne yemekleri ve memleket havası bana herzaman kilo aldirmistir
hepimiz anne yemeklerinden kilo alıyoruz belliki Allah onları başımızdan eksik etmesin çok özledim bende onun yemeklerini son 1 haftaaaa

Ohh canım valla içim birden yayla havası istedi ne güzel ya :)
Annem de benim 1 cadde üstümde çok şükür ama burda yayla havası ne mümkün merkezdeyiz biz İzmir'in, annem kuşadasından yazlık alcaktı beklediği yerden para gelmedi seneye kaldı artık bu yıl olsaydı eylüle kadar orda geçircektik bizde olsun minnakımla seneye orda oluruz sağlık olsun ...sana iyi tatiller canım bizim için de al yayla havası:)

iyi olmana sevindim, bebişin de iyidir sen merak etme
şimdi beklicez hep birlikte, Allah'ın izniyle bugünleri de atlatıcaz :)

Canim gecmis olsun. Insallah hayirli haberler alirsin. Fazla iş yapma dinlen. Tmm mi dikkat et a.e.o optum

geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz

Cok gecmis olsun,hayirli haberle insallah.Rabbim hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Çok geçmiş olsun Can'ım inşallah güzel haberler alırsınız sonuçta güzel olur dualarım seninle

Canım çok çok geçmiş olsun hayırlı haberler alalım inşallah sonucunda...dualarımdasın...

Geçmiş olsun canım şimdi gördüm inşallah herşey çok güzel olur sen ve kızın için

AzRASILAM geçmiş olsun canım inşallah çok güzel haberleri burda bizimle paylaşırsın dikkat et dualarım seninle

AzRASILAM geçmiş olsun bol bol dinlen inşallah haftaya bomba gibi olacaksınız bebeğin ve sen

Canım arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim bu süreçte sizi üzdüysemde hakkınızı helal edin
Dediğim gibi beni en iyi siz anlarsınız

kizlar ye benim elim ayagim uyusuyor uyurken ayagima kramplar giriyor ve kalkinca ozellikle sag popom cok agrioo sanki sogukta kalmisim gibi bu sicak havalarda ki acik yatmiyorum... uzun pijama giyirom yani.. ven ben halada cook yorgunum kamyon carpmis gibi gexiyorum ortaalarda cok asiri halsiz ve bitkinim,.... ne olur yardim edin..

Kramplar olurmuş bu dönemde canım kalcam benimde acıyor arada ama benimki kısa şortla vantilatör karşısında yatmaktan dolayı (başka türlü uyunmuyordu )
Ellerimide bir destek bulup onun üstüne koyuyorum öyle uyuyorum ise yarıyor
Bi sıkışma oluyormuş herhalde bazı hamilelerde o yuzden eller uyusuyor uyurken ben yoğun hissetmiyorum ama oluyor arada

uyuşma bende de oluyor normal diye okudum

sago

sagol canim ya cok fena giriyor mmalesef hem popoma hem kalcama hem tum vucuduma inan yoruldumki yolun basindayim ya ne ypicam ben boyle calistigim icinde dinlenmem zor oluyorrr deliler gibi uyumak istiyorum tum gun kamyon carpmis gibi gezmektense... agustosta trye gelicem 10 saat ucak 7 saat araba ayvaliga canim cikicam umarim ii olurumda vucudum kaldirir.. tatile cok ihtiyacim var

Ben de yaklaşık bir ay sonra Atatürk havalimanında olucam. bana denk gelmedi diye seviniyorum sonra ölenleri düşününce sevindiğime utanıyorum. rüyalarıma giriyor.hamile olunca insan daha da hassaslaşıyor.

Uyurken benim ellerim de fena uyuşuyor hiç üstüne falan yatmadığım halde. O fena ki uyandırıyor. Ay daha neler yaşicaz :/

Çok geçmiş olsun canım hayırlı haberler alırsınız inşallah

Ben hamileliğimin başından beri hamile pantolonu giyiyorum çünkü normal pantolonlarım çok dardı bebeği sıkıştırmak istedim.esim zorla 1 beden büyük aldırmıştı.sanki hiç kilo almiycakmisim gibi düşünüyordum pantolonları çeke çeke giydim ama simdi tam oluyor

Canım ben de dediğin gibi ayaga kalkamiyordum hiç hal can yoktu sonra doktorum vitamin verdi onu kullanmaya başladığım ilk günden beri direncim yerine geldi tolarladim sen iciyormusun vitamin
Uyurken benim ellerim de fena uyuşuyor hiç üstüne falan yatmadığım halde. O fena ki uyandırıyor. Ay daha neler yaşicaz :/
Benim çok değil ama sanki ilerleyen zamanlarda cogalacakmis gibi canım neler neler yaşayacağız ama hep beraber yaşayacağız iyiki kk var insan kendini yalnız hissetmiyor biliyor ki benim gibi arkadaslarim da var

ay ben yurtdisindayim ya kafana gore giemiosun jinekologa iste bekliyorum temmuz 6 da randevu verdi bari bisi versinde kendime geleyim ya kafam kalkmio yeminle ya olu gibiyim evet yolun basindayiz allahim yardimcimiz olsun insallah hic bilmedim boyle seyler bunlarin hepsi yeni ama bitek bebisimi hissediyorum daha erkenden ordan oraya kayiyor icimde pit pit yapioo geceleri ozellikle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…