2016 Aralık Anneleri

Arkadaşlar kimler 3'lü ve 4'lü tarama yaptırdı?
Canım nacizane tavsiye
Yaptırmayın 3lü 4lü
Neden dersen bugünkü görüştüğüm prof 2li test güvenirliği %80 3lü test %60 dedi
Siz dedi doğruluk derecesi yüksek olan bir testi saymayıp diğerini sayıyorsunuz dedi çok mantıklı
Bu arada hissiyatlarına güveniyorum
İnşallah cnm iyi sonuçlanır

Ya dünden beri başım ağrıyor. Çok fena bugünde elimdrn tabak kaydı gitti sonra da başım dönmeye başladı tabi her yer cam parçası düşmeyim diye merdivene gittim oturdum eşim geldi topladı ortalığından sırılsıklam terledim n'oluyor böyle yemek hiç yemedim şimdi cips yedim tuzlu biraz kendime geldim resmen tansiyonum düşmüş ya

Herkese merhaba topik çok sessiz :)) kasım sonu aralık başı tahmini doğum :) umarım herkes hayırlısıyla melegine sağ salim kavuşur
Bizim topikmi sessiz
Normal doğummu düşünüyorsun
Canım tansiyon düşüklüğü çok normal ama tehlikeli bir durum kendini kaybettiğin için
Tuzlu ayran çubuk kraker en iyi çözüm

Bizim topikmi sessiz

Canım tansiyon düşüklüğü çok normal ama tehlikeli bir durum kendini kaybettiğin için
Teşekkürler ya bu durumu pek normal olmadığımı anladım ama kendimi kaybedecek kadar ilk defa böle oldum sanki ger yanım hissizleşti belki bugun iş yerimde yorgunluk ta olabilir aynı benim gibi olan var mı akşam üstü bi anda tansiyon düşüklüğü çok fenaymış yemek bile yemedim sonrasında

Bizim topikmi sessiz

Evet yada ben yeni girdim ondan :)) benim 2. Bebek ilki normal doğum oğlum 12 yasında bu bebegimde erkek Allah izin verirse kesinlikle normal düşünüyorum yine normal doğum sonrası rahatlığı inanılmaz güzel

Ben dün sabah iş yerinde aynı öyle oldum, hatta benim bilincim de gitmiş arkadaşım tutmuş kafamı falan çarpmamışım. Bi anda böyle sıcak bastı, soğuk soğuk terleme oldu sonra gözlerim karardı ve gitmişim. Bugün de böyle oldum hemen ayran içtim biraz toparladım ama çok bitkinim sürekli yorgunum, resmen yarım performansa düştüm. Biraz moralim bozuk benim de

Evet yada ben yeni girdim ondan :)) benim 2. Bebek ilki normal doğum oğlum 12 yasında bu bebegimde erkek Allah izin verirse kesinlikle normal düşünüyorum yine normal doğum sonrası rahatlığı inanılmaz güzel
ya benimde oyle oldu cumartesi gunu esim bal hastasi bal almisti cok da paahli bisiymis hos bi sisesi vardi bende aldim torbadan yerine koymak icin elimden nasil kaydi heryer tuz buz cam bal yapisyapis allahtan esim evdeydi de temizledi sormayin ocagin icine arkaasina yanina girdi neyse cekti ocagi temizledi heryeri allah razi olsun temizlenmis olduk ama cok zor oldu yapis yapis aman ise geldi dun elimden cam su sisesi dustu yine heryer tuz buz sagolsun is yerindekielr temizledi bende bende naazar var diodum demek benim elim ayagimda titrio ondan oluoo

Evet o şekildede duydum yanlız ben oğluma hamileyken solda yatiyordu eltiminde ayni dönem ayniydi.bir arkadaş vardı oda solda yatiyo diyodu ve erkekti.demekki bu konuda diğer konular gibi kesin bişey değil cinsiyet konusunda :) allah sağsalim hayırlı evlat versin inş

E="pdr12345, post: 47129949, member: 745944"]ben bi kitap aldım adese var burada market orada alime geldi kapağının iç kısmı yırtılmış 3.90 a düşmüş ''bebeğinizi beklerken sizi neler bekler'' adı epsilon yayınları. internette 30 lira
http://urun.gittigidiyor.com/kitap-...1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0 kitap güzel ama en son doğumdan sonraki 6 haftayı almış devamı yok yani en azından 2 yaşına kladarda anlatan bi kitap olsa daha iyi olur. ay ay anlatmış ben en son 4. ayı okudum dedikleri şeyler hep yaşadığımız şeyler. geçen size de resmini çektim içinden bi bölümü atacaktım ama yükleyemedim bebek kıpırdamasıyla ilgili.[/QUOTE]
Canım o kitabın devamı da var "Bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler" diye. Bebek doğduktan yaşına kadar olan zamanı anlatıyor

kızlar ben bugün tün gün boyunca bebeğimi hissettim belirli aralıklarla karnımın sol tarafına içten bir şey değiyordu sabahtan akşama kadar sürekli durup durup oldu hissedenlerde böyle mi hissediyor
Benimde 2 gündür göbeğimin altında kalp atışı gibi hissediyorum ama sürekli değil ara ara oluyo gıdıklanıyo içim lakin emin olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…