Canım nacizane tavsiyeArkadaşlar kimler 3'lü ve 4'lü tarama yaptırdı?
Ya dünden beri başım ağrıyor. Çok fena bugünde elimdrn tabak kaydı gitti sonra da başım dönmeye başladı tabi her yer cam parçası düşmeyim diye merdivene gittim oturdum eşim geldi topladı ortalığından sırılsıklam terledim n'oluyor böyle yemek hiç yemedim şimdi cips yedim tuzlu biraz kendime geldim resmen tansiyonum düşmüş yaay ben yurtdisindayim ya kafana gore giemiosun jinekologa iste bekliyorum temmuz 6 da randevu verdi bari bisi versinde kendime geleyim ya kafam kalkmio yeminle ya olu gibiyim evet yolun basindayiz allahim yardimcimiz olsun insallah hic bilmedim boyle seyler bunlarin hepsi yeni ama bitek bebisimi hissediyorum daha erkenden ordan oraya kayiyor icimde pit pit yapioo geceleri ozellikle..
Bizim topikmi sessizHerkese merhaba topik çok sessiz :)) kasım sonu aralık başı tahmini doğum :) umarım herkes hayırlısıyla melegine sağ salim kavuşur
Canım tansiyon düşüklüğü çok normal ama tehlikeli bir durum kendini kaybettiğin içinYa dünden beri başım ağrıyor. Çok fena bugünde elimdrn tabak kaydı gitti sonra da başım dönmeye başladı tabi her yer cam parçası düşmeyim diye merdivene gittim oturdum eşim geldi topladı ortalığından sırılsıklam terledim n'oluyor böyle yemek hiç yemedim şimdi cips yedim tuzlu biraz kendime geldim resmen tansiyonum düşmüş ya
Teşekkürler ya bu durumu pek normal olmadığımı anladım ama kendimi kaybedecek kadar ilk defa böle oldum sanki ger yanım hissizleşti belki bugun iş yerimde yorgunluk ta olabilir aynı benim gibi olan var mı akşam üstü bi anda tansiyon düşüklüğü çok fenaymış yemek bile yemedim sonrasındaBizim topikmi sessiz
Normal doğummu düşünüyorsun
Canım tansiyon düşüklüğü çok normal ama tehlikeli bir durum kendini kaybettiğin için
Tuzlu ayran çubuk kraker en iyi çözüm
Evet yada ben yeni girdim ondan :)) benim 2. Bebek ilki normal doğum oğlum 12 yasında bu bebegimde erkek Allah izin verirse kesinlikle normal düşünüyorum yineBizim topikmi sessiz
Normal doğummu düşünüyorsun
Canım tansiyon düşüklüğü çok normal ama tehlikeli bir durum kendini kaybettiğin için
Tuzlu ayran çubuk kraker en iyi çözüm
Teşekkürler ya bu durumu pek normal olmadığımı anladım ama kendimi kaybedecek kadar ilk defa böle oldum sanki ger yanım hissizleşti belki bugun iş yerimde yorgunluk ta olabilir aynı benim gibi olan var mı akşam üstü bi anda tansiyon düşüklüğü çok fenaymış yemek bile yemedim sonrasında
ya benimde oyle oldu cumartesi gunu esim bal hastasi bal almisti cok da paahli bisiymis hos bi sisesi vardi bende aldim torbadan yerine koymak icin elimden nasil kaydi heryer tuz buz cam bal yapisyapis allahtan esim evdeydi de temizledi sormayin ocagin icine arkaasina yanina girdi neyse cekti ocagi temizledi heryeri allah razi olsun temizlenmis olduk ama cok zor oldu yapis yapis aman ise geldi dun elimden cam su sisesi dustu yine heryer tuz buz sagolsun is yerindekielr temizledi bende bende naazar var diodum demek benim elim ayagimda titrio ondan oluooEvet yada ben yeni girdim ondan :)) benim 2. Bebek ilki normal doğum oğlum 12 yasında bu bebegimde erkek Allah izin verirse kesinlikle normal düşünüyorum yinenormal doğum sonrası rahatlığı inanılmaz güzel
bir hafta önce üçlü test yaptırdım,sonucum bayramdan sonraçıkacakArkadaşlar kimler 3'lü ve 4'lü tarama yaptırdı?
Evet o şekildede duydum yanlız ben oğluma hamileyken solda yatiyordu eltiminde ayni dönem ayniydi.bir arkadaş vardı oda solda yatiyo diyodu ve erkekti.demekki bu konuda diğer konular gibi kesin bişey değil cinsiyet konusunda :) allah sağsalim hayırlı evlat versin inşCanım benım oglum hep sağ da dı bu bebeğimde hep sol Da ve solda da kız Bebek diye duydum bende 11 haftalıkken Dr erkeğe benzıyor dedii ama 14 haftalık gittiğimde kızda olabilir dedii kesin kız olursa hayırlısı ise
Sol kız sağ erkek ( hemşire ark söylemişti )
Ben bugün 4 lü tarama için kan verdim.edaSelin, post: 47136160, member: 312667"]Arkadaşlar kimler 3'lü ve 4'lü tarama yaptırdı?
Yok canım marketten almış ama internettede var hepsi buradadaeczaneden mi almış canım
Benimde 2 gündür göbeğimin altında kalp atışı gibi hissediyorum ama sürekli değil ara ara oluyo gıdıklanıyo içim lakin emin olamıyorumkızlar ben bugün tün gün boyunca bebeğimi hissettim belirli aralıklarla karnımın sol tarafına içten bir şey değiyordu sabahtan akşama kadar sürekli durup durup oldu hissedenlerde böyle mi hissediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?