2016 Aralık Anneleri

Sen annene yakinmissin sanslisin ne güzel. .
Ben de artık anne baba nimetlerinden yararlanacagim :))

Eh sizede nasip olur inşallah yazlık almak Güzel güzel buyutursun bebeğini. .
Insan bu havalarda serin yer arıyor..

Ceke Ceke giymek biraz komik oluyor ama idare edeceğim artık. .
Bizim bu dönemde karinlarimiz biraz hızlı buyuyecekmis. . Belki benim pantolonlarim o zaman tam olur..

Kızlar bulantısı geçenler kaçıncı haftada geçti? artık normal hayatıma dönmek istiyorum herşeyden elimi eteğimi çektim ilk bebeğim ama ben hiç keyfini yaşayamıyorumburda yazanların çoğunun keyfi yerinde mutlu Allah daha iyi etsin ama ben ne zaman iyi olcam tek çarem yatmak oldu

Çok zor olacak sanırım bu kadar aradan sonra Allah yardımcımız olsun :))

Canım doktor bana mutlaka iç kan haplarini dedi bende yatmadan önce iciyorum :))

Sen annene yakinmissin sanslisin ne güzel. .
Ben de artık anne baba nimetlerinden yararlanacagim :))

Eh sizede nasip olur inşallah yazlık almak Güzel güzel buyutursun bebeğini. .
Insan bu havalarda serin yer arıyor..

Anne babaya yakın olmak çok büyük nimetmis gerçekten 7 yıl gurbette sonra bunu çok iyi anladım. İnsallah bundan sonra sende bunun tadını cikaracaksin.2. Bebeklerimizi daha rahat büyütüruz.
Bende tekrar düşünmüyorum bu son hamileliğim.57 kilo oldum diye üzülüyorum ama sonradan hamileliğin tadını çıkarmaya karar verdim. Bu son artık.

Gec
Gecmos olsun.

Benim de son bir hafta şaka gibi bu şehirden ayrılıyorum artık. .
Bugün okuldaki arkadaşlarımla aglaya aglaya ayrıldık meğer ne çok sevmisim. .
benimde son bir gün ama eşimin memlekete önce gidicez ama ona heyecanlanmıyorum pek daha sonra bayramın 2. gününü iple çekiyorum kendi aileme

benim 13. hafta gibi iyice azaldı bitti sayılır bazen hassasiyet oluyor kokuya ama. inşallah sende iyi olursun kurtulursun canım gerçekten çok zordu eziyet gibiydi

Kızın sağlıkla gelsin inşallah . Benimde biraz sonra doktor kontrolüm var bakalım biz de ogrenebilecekmiyiz cinsiyeti.

Allahın izniyle güzel çıkacak sonucun. Sonrasında da hamileliğin keyfini cikaracaksin inşallah

Ben de seni merak ediyordum..
Bayadir yazmadin ya da Ben kacirdim..
Bnm de 8 yil oldu kac bayram anne babadan ayri gecirdim.. Sukur sonunda bitti..
Onlar da bize en cok da kizima hasret gunler gecirdiler soyledigimde havalara uctular..
Biz seninle ayniyiz..
Aynanin karsisina gecip kendime bakiyorum surekli ..
İnsallah cok almayiz ama olculu bi sekilde tadini cikarmak gerekiyor..
Dogumdan sonra yine bi diyet topiginde bulusuruz.

Son düzenleme:
Çok zor olacak sanırım bu kadar aradan sonra Allah yardımcımız olsun :))
Bnce kolayda olacak yardımcı olur bizimkiler büyükler
Sadece bzm rahatlığımız kalmayacak

Allahın izniyle güzel çıkacak sonucun. Sonrasında da hamileliğin keyfini cikaracaksin inşallah
İnşallah canım yaa
Teknoloji gelişti ama bir yandan da kötü
Eskiden bilmiyorduk ne güzel

benimde son bir gün ama eşimin memlekete önce gidicez ama ona heyecanlanmıyorum pek daha sonra bayramın 2. gününü iple çekiyorum kendi aileme

Ben hep esimden once gidiyorum..
Kendi ailemin yaninda vakit geciriyorum
Sonra esim gelip kayinvalidemin yanina geciyoruz..
Boyle daha iyi oluyor
Esimin ailesi bursa da benim fe universite okudugum sehir..
O yuzden seviyorum bursa yi..
Hatta gecen yaz esim izne cikamadi
Ben kizimla gittim bursa ya
Kayinvalidemi esimin ailesini seviyorum..

Bu ara çok sık giremedi.girdiğim zamanlarda da sessiz takip ettim.
Benim gibi belli oldu şu son 1 hafta da bir anda cikiverdi. Bugün okulda belli olmuş artık dediler. 2. Hamileligim de daha çabuk belli oldu sanki. 2 hamile pantolonumu aldım onlara geçtim artık. Pantolonlar sikmaya başladı çünkü.
Kilo konusuna gelince ilk hamileligimi dan daha fazla olmaz diyorum. Hedefim 70 i geçmemekti bu sefer ama önce sağlık olsun sonra yine zayıflariz beraber.

kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim inşallah sizlerde sağlıklı haberler alırsınız Allahın izniyle,aft için de ayrı kan verdim 10 gün sonra çıkcakmış inşallah o da temiz çıkar bakalım,işin ilginci doktorum oğluşumun pipisini göstermedi her yerini bu şurası dedi şu şurası dedi bacaklarını açmış gösterdi ama pipi göremedik biz ya kafama takılmıyor değil son dakkika değişir cinsiyeti diye oğlana alıştım çünkü.
10 gün sonra kesin deriz dedi pipisi için parlaklık var sanki bak dedi ışık vardı 10 dk hep ışık gördük mübarek pipi elmas sanki:)yerim ben onu ya çok güzel duyguymuş gerçekten..
kızlar bana acil yardım oligofer şurup gibi çıktı şişe şişe bu nasıl içilecek ilk defa böyle kan ilacı gördüm okudum ama kullanım kılavuzunu direk dikip sonra su falan içilcek demi yalnış kullanmayım birde aç diyor

çok sevindim senin adına. bizimkiler yaşadığımız şehrin ilçesinde eşimin tarafı. küçücük yer evden dışarı çıkılacak yer yok. arada çok bunalınca yürüyüş yapmışlığım var oda bir iki kere. evde hapis gibi oluyor hoşlaanmıyorum. seninki çok güzelmş bizimkilerde benim okuduğum şehirde eskişehirde olsa her hafta git deseler giderim koşa koşa hiç çevrem yok orada oda zor her bayram ilk 2 gün mutlaka ordayız ve zor geliyor bu bana kendi ailemin yanında olammamak bide bu sadece 3. bayramım evliyken git gide daha az zoruma gider umarım ilk bayram salya sümük ağlıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…