Ohh canım valla içim birden yayla havası istedi ne güzel ya :)
Annem de benim 1 cadde üstümde çok şükür ama burda yayla havası ne mümkün merkezdeyiz biz İzmir'in, annem kuşadasından yazlık alcaktı beklediği yerden para gelmedi seneye kaldı artık bu yıl olsaydı eylüle kadar orda geçircektik bizde olsun minnakımla seneye orda oluruz sağlık olsun ...sana iyi tatiller canım bizim için de al yayla havası:)
senin de gözün aydın canım maşallah bugün ne güzel haberler alıyoruz darısı bizlerin başına :))
Ben hamileliğimin başından beri hamile pantolonu giyiyorum çünkü normal pantolonlarım çok dardı bebeği sıkıştırmak istedim.esim zorla 1 beden büyük aldırmıştı.sanki hiç kilo almiycakmisim gibi düşünüyordum pantolonları çeke çeke giydim ama simdi tam oluyor
Çok zor olacak sanırım bu kadar aradan sonra Allah yardımcımız olsun :))Canım bünyen daha hassastır senin tansiyon düşüklüğü bu aylarda normal havanında etkisi çok sıcak
Maşallah ne güzel
Siz de ben gibi epey bir ara vermişsnz
Benimde 11 yaşında bir kızım var
Şimdi inşallah yine kız annesi olacam :)
Teşekkür ederim canımm
İlk yazacağım yer burası olacak
Canım doktor bana mutlaka iç kan haplarini dedi bende yatmadan önce iciyorum :))arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben
Sen annene yakinmissin sanslisin ne güzel. .
Ben de artık anne baba nimetlerinden yararlanacagim :))
Eh sizede nasip olur inşallah yazlık almak Güzel güzel buyutursun bebeğini. .
Insan bu havalarda serin yer arıyor..
Gecmos olsun.Günaydın hanımlar,dr a gidenler,iyi haber alanlar gözünüz aydın,güldencim,sana da geçmiş olsun,güzel haberler alalım inşallah.2.kız beklediğini bilmiyodum maşallah cadılarına.dün yoktum,salı günü bakıcıyı aradım napıtorsunuz diye,ben de seni arayacaktım melisin ateşi var dedi,koştum eve gittim,kayınbiraderim misafirdi kaç gündür,apartopar götürdük hastaneye,iğne verelim dedi dr enfeksiyon var ateş var dedi,kıyamadım,ilaç mı olsa derken ateşi 39.7 dedi hemşire,acile indik yatış yaptık,ateşten damar yolu bulamıyolar deldiler bir sürü,iğne serum ,kan tahlili derken...dün de işe gelmedim,kızımla kaldım,bakıcı sen git bugün ihtiyaç olursa çağırırım dedi,nete bakmadım,inşallah herkes iyidir,Rabbim cümlemizin evladını esirgesin,sağlık şifa versin,hasta olmasınlar
benimde son bir gün ama eşimin memlekete önce gidicez ama ona heyecanlanmıyorum pekBenim de son bir hafta şaka gibi bu şehirden ayrılıyorum artık. .
Bugün okuldaki arkadaşlarımla aglaya aglaya ayrıldık meğer ne çok sevmisim. .
benim 13. hafta gibi iyice azaldı bitti sayılır bazen hassasiyet oluyor kokuya ama. inşallah sende iyi olursun kurtulursun canım gerçekten çok zordu eziyet gibiydiKızlar bulantısı geçenler kaçıncı haftada geçti? artık normal hayatıma dönmek istiyorum herşeyden elimi eteğimi çektim ilk bebeğim ama ben hiç keyfini yaşayamıyorumburda yazanların çoğunun keyfi yerinde mutlu Allah daha iyi etsin ama ben ne zaman iyi olcam tek çarem yatmak oldu
Kızın sağlıkla gelsin inşallah . Benimde biraz sonra doktor kontrolüm var bakalım biz de ogrenebilecekmiyiz cinsiyeti.Selam arkadaşlar dün gece ki terör olayından sonra herkesin morali bozuk inşallah tekrarı olmaz
Benim bugün kontrolüm vardı Kız olduğu kesinleştiAzRASILAM listeye eklersin cnim müsait bir zamanda ismi de Alya olacak nasipse
Allahın izniyle güzel çıkacak sonucun. Sonrasında da hamileliğin keyfini cikaracaksin inşallahKızlar hepinize tekrardan merhaba
Ben amniyosentez oldum bugün çok şükür düşündüğüm gibi değildi iyiyim inşallah kızımda çok iyidir 1 hafta hassas dönem
Bundan sonrası sonuç artık önemli olan dualarınızı bekliyorum güzel sonuç alıp sağsalim yavrumu kucaklayım inşallah
Anne babaya yakın olmak çok büyük nimetmis gerçekten 7 yıl gurbette sonra bunu çok iyi anladım. İnsallah bundan sonra sende bunun tadını cikaracaksin.2. Bebeklerimizi daha rahat büyütüruz.
Bende tekrar düşünmüyorum bu son hamileliğim.57 kilo oldum diye üzülüyorum ama sonradan hamileliğin tadını çıkarmaya karar verdim. Bu son artık.
Bnce kolayda olacak yardımcı olur bizimkiler büyüklerÇok zor olacak sanırım bu kadar aradan sonra Allah yardımcımız olsun :))
İnşallah canım yaaAllahın izniyle güzel çıkacak sonucun. Sonrasında da hamileliğin keyfini cikaracaksin inşallah
benimde son bir gün ama eşimin memlekete önce gidicez ama ona heyecanlanmıyorum pekdaha sonra bayramın 2. gününü iple çekiyorum kendi aileme
Bu ara çok sık giremedi.girdiğim zamanlarda da sessiz takip ettim.Ben de seni merak ediyordum..
Bayadir yazmadin ya da Ben kacirdim..
Bnm de 8 yil oldu kac bayram anne babadan ayri gecirdim.. Sukur sonunda bitti..
Onlar da bize en cok da kizima hasret gunler gecirdiler soyledigimde havalara uctular..
Biz seninle ayniyiz..
Aynanin karsisina gecip kendime bakiyorum surekli ..
İnsallah cok almayiz ama olculu bi sekilde tadini cikarmak gerekiyor..
Dogumdan sonra yine bi diyet topiginde bulusuruz..
çok sevindim senin adına. bizimkiler yaşadığımız şehrin ilçesinde eşimin tarafı. küçücük yer evden dışarı çıkılacak yer yok. arada çok bunalınca yürüyüş yapmışlığım var oda bir iki kere. evde hapis gibi oluyor hoşlaanmıyorum. seninki çok güzelmş bizimkilerde benim okuduğum şehirde eskişehirde olsa her hafta git deseler giderim koşa koşaBen hep esimden once gidiyorum..
Kendi ailemin yaninda vakit geciriyorum
Sonra esim gelip kayinvalidemin yanina geciyoruz..
Boyle daha iyi oluyor
Esimin ailesi bursa da benim fe universite okudugum sehir..
O yuzden seviyorum bursa yi..
Hatta gecen yaz esim izne cikamadi
Ben kizimla gittim bursa ya
Kayinvalidemi esimin ailesini seviyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?