- 15 Ekim 2015
- 470
- 525
- 23
- 42
kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim inşallah sizlerde sağlıklı haberler alırsınız Allahın izniyle,aft için de ayrı kan verdim 10 gün sonra çıkcakmış inşallah o da temiz çıkar bakalım,işin ilginci doktorum oğluşumun pipisini göstermedi her yerini bu şurası dedi şu şurası dedi bacaklarını açmış gösterdi ama pipi göremedik biz ya kafama takılmıyor değil son dakkika değişir cinsiyeti diye oğlana alıştım çünkü.
10 gün sonra kesin deriz dedi pipisi için parlaklık var sanki bak dedi ışık vardı 10 dk hep ışık gördük mübarek pipi elmas sanki:)yerim ben onu ya çok güzel duyguymuş gerçekten..
kızlar bana acil yardım oligofer şurup gibi çıktı şişe şişe bu nasıl içilecek ilk defa böyle kan ilacı gördüm okudum ama kullanım kılavuzunu direk dikip sonra su falan içilcek demi yalnış kullanmayım birde aç diyor
hadi gözün aydın maşallah,ne nazlı çıktı bu veletler be göstermediler gittiKızlar biz doktordan geldik bebeğim 162 gr 16 cm herşeyi normal çok şükür Allahıma
Doktor cinsiyetine bakcak durmuyor maşallah kıpır kıpır :) doktor sıpa durmuyor maaşallahı var dedi uzun uğraşlar sonunda hala emin olamadı doktorum ve erkek olabilir dedi % 80erkek bence dedi yani oğluşummm oluyor kızlar çok mutluyum Rabbim nerde isteyen varsa hepsine nasip etsin bizlerinde kucağına almayı nasip etsin.
Kanım 9.8 olmuş kan ilacı yazdı oligofer fol diye öyle işte benden haberler böyle. .
sağol canım Allah razı olsun...Gecmos olsun.
Canım içtim tadı da çok güzel bi yudumda ama 15 dk içinde öğle yemeğimi yedim arkasından bilgi için çok teşekkür ederimcnm ben hap kullanıyorum ama ark.ma bu ilacı vermişti evet demir hapları yemeklerden iki saat önce alınmalı yakın saatlerde öz. hayvansal gıdalar yenmemeli emilimini azaltıyor çnükü . sonra onu kafana dikip üstüne bol su içeceksin 2 saat sonra yemek yiceksin. bu arada portakal suyu ilede içebilirsin o emilimi daha hızlandırıyormuş . ama tabi zorlanırsan ve mideni bulandırırsa çünkü genelde bu şekilde olan ilaçları pek içemiyor hamişler hap yazdırırsın .
Canim magnezyum. Aslinda baslamistim. Bana biraktim daha evde bir kuru var. Artik kalsin zaten tadida yok. Yine doktora sorarim. Saol canimjtaime020626 Canım gebelerde kasık ağrısı olur. Uzun süre eğilmemeye çalış bir de magnezyum eksikliği kasık ve bel ağrısı yapar. Doktorlar magnezyum hapı veriyor bunun için.
Bu ara çok sık giremedi.girdiğim zamanlarda da sessiz takip ettim.
Benim gibi belli oldu şu son 1 hafta da bir anda cikiverdi. Bugün okulda belli olmuş artık dediler. 2. Hamileligim de daha çabuk belli oldu sanki. 2 hamile pantolonumu aldım onlara geçtim artık. Pantolonlar sikmaya başladı çünkü.
Kilo konusuna gelince ilk hamileligimi dan daha fazla olmaz diyorum. Hedefim 70 i geçmemekti bu sefer ama önce sağlık olsun sonra yine zayıflariz beraber.
çok sevindim senin adına. bizimkiler yaşadığımız şehrin ilçesinde eşimin tarafı. küçücük yer evden dışarı çıkılacak yer yok. arada çok bunalınca yürüyüş yapmışlığım var oda bir iki kere. evde hapis gibi oluyor hoşlaanmıyorum. seninki çok güzelmş bizimkilerde benim okuduğum şehirde eskişehirde olsa her hafta git deseler giderim koşa koşahiç çevrem yok orada oda zor her bayram ilk 2 gün mutlaka ordayız ve zor geliyor bu bana kendi ailemin yanında olammamak bide bu sadece 3. bayramım evliyken git gide daha az zoruma gider umarım ilk bayram salya sümük ağlıyordum.
canımmm inşallah bebeğinin hiçbir şeyi yoktur. şu mübarek günlerde dualarımda olacaksın Rabbim yardımcınız olsun bebeğini sağsağlım al inşallah kucağına. inşallah boş yere üzülüyorsundur, boş yere üzüyordur doktorlar. iyi haberler getirirsin inşallah bize deKizlar merhaba
Cok uzun zaman oldu yazmayali
Insanin morali bozuk olunca hicbirsey yapasi gelmiyo
Bebegimin odemi gecmedi hatta biraz daha artti ensemizde oldukca kalin sanirim odemden dolayi
Bir suru kan verdim hastane hastane gezdim simdi sonuclari topluyorum
Bir tane testimiz amerikaya gitti onun sonucunu bayramdan sonra alip doktorumla gorusecegim
Nolur bize dua edin odemimiz gecsin sonuclarimiz temiz ciksin bebegim saglikli dogsun
Cinsiyeti %90 kiz mis gonlumden gecende oydu ama hic sevinemedik bile
Sagligindan baska hic birsey dusunemiyorm suan
Surekli dua ediyorum ins emeklerimiz bosa gitmez sagsalim hepimiz bebeklerimize kvusuruz
Kızlar hepinize tekrardan merhaba
Ben amniyosentez oldum bugün çok şükür düşündüğüm gibi değildi iyiyim inşallah kızımda çok iyidir 1 hafta hassas dönem
Bundan sonrası sonuç artık önemli olan dualarınızı bekliyorum güzel sonuç alıp sağsalim yavrumu kucaklayım inşallah
Canım içtim tadı da çok güzel bi yudumda ama 15 dk içinde öğle yemeğimi yedim arkasından bilgi için çok teşekkür ederim
Kizlar merhaba
Cok uzun zaman oldu yazmayali
Insanin morali bozuk olunca hicbirsey yapasi gelmiyo
Bebegimin odemi gecmedi hatta biraz daha artti ensemizde oldukca kalin sanirim odemden dolayi
Bir suru kan verdim hastane hastane gezdim simdi sonuclari topluyorum
Bir tane testimiz amerikaya gitti onun sonucunu bayramdan sonra alip doktorumla gorusecegim
Nolur bize dua edin odemimiz gecsin sonuclarimiz temiz ciksin bebegim saglikli dogsun
Cinsiyeti %90 kiz mis gonlumden gecende oydu ama hic sevinemedik bile
Sagligindan baska hic birsey dusunemiyorm suan
Surekli dua ediyorum ins emeklerimiz bosa gitmez sagsalim hepimiz bebeklerimize kvusuruz
Teşekkürler canım hepimiz sağlıkla Evlatlarımıza kavuşalım seninki gösterdi mi cinsiyetiKızın sağlıkla gelsin inşallah . Benimde biraz sonra doktor kontrolüm var bakalım biz de ogrenebilecekmiyiz cinsiyeti.
Ikinci hamilelik lerde karın erken çıkıyor..
Yeri ilk hamilelikten hazır çünkü. .
Bnm de erken çıktı hamileligimizin en güzel zamanları yaza denk geldi bu çok güzel. ..
Daha ağır olduğumuz zaman havalar soğuk olacak daha iyi..
Ilk hamileliğimde 15 kilo aldım 74 le bitirdim.
Bakalım bu sefer ne olacak 70 le bitirmeyi ben d isterim ama nasip. ..
Canım ilaç hakkında bir bilgim yok ama erkek dediyse pek değişeceğini sanmıyorum bir de pipi diye göstermiş herşeyin hayırlısı tabikızlar hepinize çok çok teşekkür ederim inşallah sizlerde sağlıklı haberler alırsınız Allahın izniyle,aft için de ayrı kan verdim 10 gün sonra çıkcakmış inşallah o da temiz çıkar bakalım,işin ilginci doktorum oğluşumun pipisini göstermedi her yerini bu şurası dedi şu şurası dedi bacaklarını açmış gösterdi ama pipi göremedik biz ya kafama takılmıyor değil son dakkika değişir cinsiyeti diye oğlana alıştım çünkü.
10 gün sonra kesin deriz dedi pipisi için parlaklık var sanki bak dedi ışık vardı 10 dk hep ışık gördük mübarek pipi elmas sanki:)yerim ben onu ya çok güzel duyguymuş gerçekten..
kızlar bana acil yardım oligofer şurup gibi çıktı şişe şişe bu nasıl içilecek ilk defa böyle kan ilacı gördüm okudum ama kullanım kılavuzunu direk dikip sonra su falan içilcek demi yalnış kullanmayım birde aç diyor
Geçmiş olsun canım Su kendi uzmanlık alanı olmayan doktorların gereksiz yorumları yok mu insanı boş yere panikletiyor neyse ki sıkıntı yokmusbende bugün dahiliye doktoruna gittim karaciğer enzimleri yüksekliği için doktor kan istedi verdi birde usg ile karaciğerine bakalım dedi . Usg ye girdim karaciğerim yağlanmış kan sonuçlarını yarın alacağım. Ultrason doktoru birde bebeğe bakalım dedi baktı bebeğin amniyon sıvısının rengini hiç beğenmedim dedi içinde partiküller görünüyor dedi hemen bugün kadın doğum doktoruna görün dedi neyse doktoruma gittim durumu anlattım baktı hiç bir sorun yok öyle bişeyde yok gayet güel herşey dedi.
Gördük oglumuzu teyze si.Teşekkürler canım hepimiz sağlıkla Evlatlarımıza kavuşalım seninki gösterdi mi cinsiyeti
AzRASILAM iyi misin canım ağrın vs var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?