2016 Aralık Anneleri

cnm ben hap kullanıyorum ama ark.ma bu ilacı vermişti evet demir hapları yemeklerden iki saat önce alınmalı yakın saatlerde öz. hayvansal gıdalar yenmemeli emilimini azaltıyor çnükü . sonra onu kafana dikip üstüne bol su içeceksin 2 saat sonra yemek yiceksin. bu arada portakal suyu ilede içebilirsin o emilimi daha hızlandırıyormuş . ama tabi zorlanırsan ve mideni bulandırırsa çünkü genelde bu şekilde olan ilaçları pek içemiyor hamişler hap yazdırırsın .

hadi gözün aydın maşallah,ne nazlı çıktı bu veletler be göstermediler gitti Rabbim esirgesin canım maşallah bebişine
sağol canım Allah razı olsun...

Canım içtim tadı da çok güzel bi yudumda ama 15 dk içinde öğle yemeğimi yedim arkasından bilgi için çok teşekkür ederim

jtaime020626 Canım gebelerde kasık ağrısı olur. Uzun süre eğilmemeye çalış bir de magnezyum eksikliği kasık ve bel ağrısı yapar. Doktorlar magnezyum hapı veriyor bunun için.
Canim magnezyum. Aslinda baslamistim. Bana biraktim daha evde bir kuru var. Artik kalsin zaten tadida yok. Yine doktora sorarim. Saol canim

Kızlar merhaba, ankarada olan arkadaşlara sormak istiyorum gittiğiniz yada tavsiye ettiğiniz kadın doğum doktoru varmı, ben dr pek memnun kalmadım da

Kizlar merhaba
Cok uzun zaman oldu yazmayali
Insanin morali bozuk olunca hicbirsey yapasi gelmiyo
Bebegimin odemi gecmedi hatta biraz daha artti ensemizde oldukca kalin sanirim odemden dolayi
Bir suru kan verdim hastane hastane gezdim simdi sonuclari topluyorum
Bir tane testimiz amerikaya gitti onun sonucunu bayramdan sonra alip doktorumla gorusecegim
Nolur bize dua edin odemimiz gecsin sonuclarimiz temiz ciksin bebegim saglikli dogsun
Cinsiyeti %90 kiz mis gonlumden gecende oydu ama hic sevinemedik bile
Sagligindan baska hic birsey dusunemiyorm suan
Surekli dua ediyorum ins emeklerimiz bosa gitmez sagsalim hepimiz bebeklerimize kvusuruz

Ikinci hamilelik lerde karın erken çıkıyor..
Yeri ilk hamilelikten hazır çünkü. .
Bnm de erken çıktı hamileligimizin en güzel zamanları yaza denk geldi bu çok güzel. ..
Daha ağır olduğumuz zaman havalar soğuk olacak daha iyi..

Ilk hamileliğimde 15 kilo aldım 74 le bitirdim.
Bakalım bu sefer ne olacak 70 le bitirmeyi ben d isterim ama nasip. ..

O duygusallik her zaman olur. .
Hatta çocukluğundaki Bayramları hatırlayıp ozlersin. .
En azından gec de olsa gidiyorsun ailenin yanına bi de esin yaninda oluyor
bi de iyi tarafini düşün. .

Son bikac bayram Ben gidiyorum ama içim hep buruk kalıyor
Bayram gezmelerine annem ve babamla gidiyorum. .
Esin nerde diyorlar
O çalışıyor izin vermediler diyorum
Bnm ki de kötü. .

canımmm inşallah bebeğinin hiçbir şeyi yoktur. şu mübarek günlerde dualarımda olacaksın Rabbim yardımcınız olsun bebeğini sağsağlım al inşallah kucağına. inşallah boş yere üzülüyorsundur, boş yere üzüyordur doktorlar. iyi haberler getirirsin inşallah bize de

bende bugün dahiliye doktoruna gittim karaciğer enzimleri yüksekliği için doktor kan istedi verdi birde usg ile karaciğerine bakalım dedi . Usg ye girdim karaciğerim yağlanmış kan sonuçlarını yarın alacağım. Ultrason doktoru birde bebeğe bakalım dedi baktı bebeğin amniyon sıvısının rengini hiç beğenmedim dedi içinde partiküller görünüyor dedi hemen bugün kadın doğum doktoruna görün dedi neyse doktoruma gittim durumu anlattım baktı hiç bir sorun yok öyle bişeyde yok gayet güel herşey dedi.

ben de sana bakınıyordum. çok geçmiş olsun canım bugün daha iyi msiin

Canım içtim tadı da çok güzel bi yudumda ama 15 dk içinde öğle yemeğimi yedim arkasından bilgi için çok teşekkür ederim

a çok sevindm güzel o halde rahatça içebilirsin. neyse bir seferden bişe olmaz ama bundan sonrakilerde dik. edersin deidğim gbi ilacın emilimini azaltıyor boşuna içmiş gibi olmasın .

acil şifalar , güzel haberler diliyorum cnm . inş. herşey hayırlısı ile güzel olur çok iyi sonuçlar gelir amerikadan. dualarım sennle inş. Rabbim acil şifalarla hayırlı haberler almanı nasip etsin. sevgiler.

Seninle aynı fikirdeyim canım kızımda ilk aylarım yaza denk gelmişti halsizlik bulanti yla geçmişti tüm yaz şimdi zor zamanlar geçti en rahat dönem yaza gelecek yazın rahat rahat gezebiliriz inşallah.son zamanlar kıs olacak. Kızım şubatta doğdu çok rahattık.kısa care var ev sıcak oluyor yazın sıcağa care bulunmuyor klima açan bebeğe dokunur mu sıkıntısı olur.
Doktor kontrolümuzu olduk bugün. Tınaztepe hastanesine gittim. Şimdiye kadar içime sinen bi doktor olmamisti ama bugun eşimle çok beğendik doktoru.çok iyi ilgilendi.hersey yolundaymis.
Cinsiyet ımız de kesinleşti oglumu geliyor.

Canım ilaç hakkında bir bilgim yok ama erkek dediyse pek değişeceğini sanmıyorum bir de pipi diye göstermiş herşeyin hayırlısı tabi
Geçmiş olsun canım Su kendi uzmanlık alanı olmayan doktorların gereksiz yorumları yok mu insanı boş yere panikletiyor neyse ki sıkıntı yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…