2016 Aralık Anneleri

kızlar şimdi bayrama gidiyorum ben eşimin memleketine sonra kendi memleketime. e oralarda bu kadar sık kadınlar klubüne girme imkanım olmayacak zaten şimdi bile çok vaktimi alıyor bi oturuyorum bir kaç saat kalkamıyorum başka bir iş yaparken birden aklıma geliyor girmek istiyorum. acaba diyorum artık whatsap grubumu yapsak. resimleri daha kolay paylaşırız birbirimizle daha hızlı soru sorar daha hızlı yanıt alırız. benim gibi düşünenvar mı acaba? bende özelden toplayabilirim mesajları ama bugün3-4 gibi gideceğim ben az girebilirim başka bi arkadaşta daha sık giriyorsa kurabilir. ne düşünüyorsunuz

Kardeşim,gönlünü ferah tut Allahın izniyle güzel sonuçlar alırız,kızın yüzünü güldürür

canım benim,yerli yersiz yapılan yorumlar çok can sıkıcı tabi ki,işin içindeyim,inanın öyle şeyler yapılıyor ki fatura edilip önümüze geliyor,özel hastaneler hasta değil müşteri gözüyle bakıyorlar,yapılan tetkikler,yeni doğan yoğunbakım servisleri,ilaçlar neler neler,Allah insaflı doktorlarla karşılaştırsın,inşallah değerlerin güzel çıkar,sağlıcakla .
başınız sağolsun canım,kalanlara ömür versin Allah

Hayırlı geceler herkese :)

Günaydın arkadaşlar :) herkese güzel bir gün diliyorum

Günaydın kızlar Rabbim doktora gideceklere sağlıklı , mutlu haberler aldığımız bi gün eylesin inşallah

günaydın bizimde bugün kontrolümüz var herşey yolundadır inşallah.herkesin kandili mübarek olsun.

Hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller olsun arkadaşlar :)

Kandiliniz ve cumanız mübarek olsun...

hayırlı kandiller hayırlı cumalar
bol bol dua edelim bugün
Rabbim kabul etsin

Günaydın herkese hayırlı cumalar
Saat 10 da komtrolumuz var heyecan dorukta inşallah herşey yolundadır birde cinsiyetini öğreniriz inşallah
Doktora gidecekler hayırlı haberlerle geliriz inşallah

Günayındın hamişler....
hayırlı cumalar ve hayırlı kandiler.

Günaydın tatlı anneler hayırlı kandiller ,hayırlı cumalar
Tekrar günaydın canlar,hayırlı kandiller.güzel haberler veririz inşallah birbirimize...

canım benim önceki grubumuzla faceden grup oluşturduk,whatsap çok kullanılmadı,ir bakıyordum 700 mesaj,e onca kişi olunca,okunmuyor da,post açıyoruz faceden birbirimize yazıyoruz,mesengerden,hani kk ya her daim giremeyenler için,bu da düşünülebilir,nitekim ben de daima giremiyorum.

oda olabilirrr. kk ya telefondan girme işi takip etme işi baya zor çünkü açsak mı facebookta grup

bence facede gizli grup en mantıklısı watshapp da çok kullanışlı olmayabilir

facebookta grup varmış hali hazırda 2016 ekim kasım aralık anneleri diye ona da katılabiliriz yada kendimize özelde kurabiliriz

kapalı grup olduğunda paylaşımları yada yaptığımız yorumları gene kimse göremiyor değil mi?

Ya 80 % demisse kesindir merak etme )) ya bizim minnaklar neden hep yan duruyo ki acaba

ya haklısın rahat olmak lazım bence de ve benim doktorum da aşırı rahat adama hangi şikayetimi söylesem bişey olmaz modunda.. yolculuk yapabilir miyim dedim sorun yok dedi deniz dedim gir gir dedi e havuz dedim ona da gir dedi enfeksiyon dedim bebeğe geçmez ki olursa da sende kalır dedi iyi bana nolursa olsun dedim:)

Canım bende hafta sonu tatile çıkıyorum, doktor sık mola verin, hareketsiz kalmayın ve bol su tüketin dedi.
Havuz için eşimde çok tedirgin, benden önce o sordu doktora, denizi tercih edebilirsiniz daha çok dedi. Ama bende senin gibi deniz pek sevmiyorum, daha doğrusu denizde yüzerken çok tedirgin oluyorum, bi çeşit fobi sanırım.
O yüzden bol bol dinlenip, arada bir ferahlamak için havuzu nadiren tercih etmeyi düşünüyorum. Gerçi gideceğimiz otelin temizliğine vs güveniyoruz ama eskisi gibi full havuzda durmamayı düşünüyorum.

Ya 80 % demisse kesindir merak etme )) ya bizim minnaklar neden hep yan duruyo ki acaba
Bakalım canım sağlıklı olsun da her ihtimale hazırım ama erkeğe eşimle benden çok annem sevindi çok ağladı abimi bebekken kaybetmiş oğlan da dayıya benzer ya doktorun ağzına baktı Kıyamam oğlu gibi sevcek oğlumu en çok da onun için erkek olsun istiyorum ilk çocuğumun.

o zmn daha önce gittiğin bir otele gidiyosun.. en azından kafan rahat olur.. biz henüz rezarvasyonu kesinliştirmedik aslında ama hiçbirine tam olarak güvenemiyorum ki

anladımmm burdan o zaman adını soyadını söyleyecek arkadaş olmadan oradan gruba ekleyebiliyor muyuz yani. sanırım benden daha iyi bilen biri grubu açabilir. ben çok anlamadım da gizliye nasıl ekleyeceğimi, önce herkesi kendim eklemem gerekiyor sandım. aynen burdan da herkes okuyabilir gene burayı da takip ederiz arada ama sanırım ora daha koay ulaşılır olur biri bir şey yaznca hemen bildirim hemen bildirim gelir

Kızlar bu arada dün doktorda şok yaşadık, cinsiyetimiz %90 erkek demişti doktorumuz.
Dün kız dedi. Bizlerde yanılabiliyoruz falan dedi.
Eşimle birbirimize bakakaldık, erkek çocuğa alıştırmışız sanki kendimizi. Allah hayırlı evlat versin tabi cinsiyet farketmiyor ama en azından doktor bu kadar kesin erkek demeseymiş keşke diyorum. Erkeğe benziyor ama şu hafta kesinleşir falan deseydi bari.

banada şuan için sabah havuzun tadını çıkarıp öğlen dinlenip öğleden sonra da gezmek mantıklı gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…