Kardeşim,gönlünü ferah tut Allahın izniyle güzel sonuçlar alırız,kızın yüzünü güldürürKizlar merhaba
Cok uzun zaman oldu yazmayali
Insanin morali bozuk olunca hicbirsey yapasi gelmiyo
Bebegimin odemi gecmedi hatta biraz daha artti ensemizde oldukca kalin sanirim odemden dolayi
Bir suru kan verdim hastane hastane gezdim simdi sonuclari topluyorum
Bir tane testimiz amerikaya gitti onun sonucunu bayramdan sonra alip doktorumla gorusecegim
Nolur bize dua edin odemimiz gecsin sonuclarimiz temiz ciksin bebegim saglikli dogsun
Cinsiyeti %90 kiz mis gonlumden gecende oydu ama hic sevinemedik bile
Sagligindan baska hic birsey dusunemiyorm suan
Surekli dua ediyorum ins emeklerimiz bosa gitmez sagsalim hepimiz bebeklerimize kvusuruz
canım benim,yerli yersiz yapılan yorumlar çok can sıkıcı tabi ki,işin içindeyim,inanın öyle şeyler yapılıyor ki fatura edilip önümüze geliyor,özel hastaneler hasta değil müşteri gözüyle bakıyorlar,yapılan tetkikler,yeni doğan yoğunbakım servisleri,ilaçlar neler neler,Allah insaflı doktorlarla karşılaştırsın,inşallah değerlerin güzel çıkar,sağlıcakla .bende bugün dahiliye doktoruna gittim karaciğer enzimleri yüksekliği için doktor kan istedi verdi birde usg ile karaciğerine bakalım dedi . Usg ye girdim karaciğerim yağlanmış kan sonuçlarını yarın alacağım. Ultrason doktoru birde bebeğe bakalım dedi baktı bebeğin amniyon sıvısının rengini hiç beğenmedim dedi içinde partiküller görünüyor dedi hemen bugün kadın doğum doktoruna görün dedi neyse doktoruma gittim durumu anlattım baktı hiç bir sorun yok öyle bişeyde yok gayet güel herşey dedi.
başınız sağolsun canım,kalanlara ömür versin AllahArkadaslar merhaba 1 haftadır bakamadım buralara cenazemiz vardıo kadar sayfa birikmiş ki geriye donup okuyamadım.. Nasılsınız.. Herşey yolunda mı? Sıkıntısı olan arkadaşlarım naptilar? İnsallah guzel haberler vermişsinizdir.. Hepinizi öpüyorum
Merhaba hanımlar
Yarın kontrolümüz var nasipse. Inşallah hersey yolundadır bir aydir gitmedigim icin endiseliyim cinsiyetini ogrenebiliriz yarın 15+6olacağım gösterir inşallah kendini. Çok heyecanlıyım resmen günler geçmek bilmedi özledim kuzumu. Ben rüyamda üç kere kız çocuğum olduğunu görmüştüm ama dün gece rüyamda erkek olduğunu gördüm. Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere kız erkek hiç farketmez ikisi de kabulum sadece isim kıyafet vs konuları netlik kazansın istiyorum.
Bu arada gobegim aldı başını gidiyor 7aylik hamile gibiyim ilerleyen zamanlarda nasıl olur kim bilir korkmaya başladım. 2 kilo aldım mide bulantısı vs olmayınca istahta açık olunca alıyorum
Hayırlı geceler herkese :)
Günaydın arkadaşlar :) herkese güzel bir gün diliyorum
Günaydın kızlar Rabbim doktora gideceklere sağlıklı , mutlu haberler aldığımız bi gün eylesin inşallah
günaydın bizimde bugün kontrolümüz var herşey yolundadır inşallah.herkesin kandili mübarek olsun.
Hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller olsun arkadaşlar :)
Kandiliniz ve cumanız mübarek olsun...
hayırlı kandiller hayırlı cumalar
bol bol dua edelim bugün
Rabbim kabul etsin
Gunaydinn
günaydın hayırlı kandiller arkadaşlar.. rabbim bütünn dualarımızı kabul etsin bugün inşallah.. bişey soruam bayramdan sonra allah izin verirse tatile gidicez havuza giren var mı hamilelik döneminde denizi pek sevmem havuzdan da tedirginim dr a sordum aslında enfeksiyon alsan da bebeğe geçmez sende kalır dedi gir dedi ama sizden de soran danışan var mı napıcaksınız bi deyiverin
Günaydın herkese hayırlı cumalar
Saat 10 da komtrolumuz var heyecan dorukta inşallah herşey yolundadır birde cinsiyetini öğreniriz inşallah
Doktora gidecekler hayırlı haberlerle geliriz inşallah
Günaydın kızlar,
Kadir gecemiz ve cumamız mübarek olsun. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.
Bu akşam bizde bayram tatili için ailemin yanına İstanbul'a uçuyoruz. Herkese hayırlı bayramlar dilerim şimdiden. İnşallah bayram sonrası hepimiz yine güzel haberlerle buluşuruz.
Sevgiler herkese
Günayındın hamişler....
hayırlı cumalar ve hayırlı kandiler.
Tekrar günaydın canlar,hayırlı kandiller.güzel haberler veririz inşallah birbirimize...Günaydın tatlı anneler hayırlı kandiller ,hayırlı cumalar
canım benim önceki grubumuzla faceden grup oluşturduk,whatsap çok kullanılmadı,ir bakıyordum 700 mesaj,e onca kişi olunca,okunmuyor da,post açıyoruz faceden birbirimize yazıyoruz,mesengerden,hani kk ya her daim giremeyenler için,bu da düşünülebilir,nitekim ben de daima giremiyorum.kızlar şimdi bayrama gidiyorum ben eşimin memleketine sonra kendi memleketime. e oralarda bu kadar sık kadınlar klubüne girme imkanım olmayacak zaten şimdi bile çok vaktimi alıyor bi oturuyorum bir kaç saat kalkamıyorum başka bir iş yaparken birden aklıma geliyor girmek istiyorum. acaba diyorum artık whatsap grubumu yapsak. resimleri daha kolay paylaşırız birbirimizle daha hızlı soru sorar daha hızlı yanıt alırız. benim gibi düşünenvar mı acaba? bende özelden toplayabilirim mesajları ama bugün3-4 gibi gideceğim ben az girebilirim başka bi arkadaşta daha sık giriyorsa kurabilir. ne düşünüyorsunuz
kızlar şimdi bayrama gidiyorum ben eşimin memleketine sonra kendi memleketime. e oralarda bu kadar sık kadınlar klubüne girme imkanım olmayacak zaten şimdi bile çok vaktimi alıyor bi oturuyorum bir kaç saat kalkamıyorum başka bir iş yaparken birden aklıma geliyor girmek istiyorum. acaba diyorum artık whatsap grubumu yapsak. resimleri daha kolay paylaşırız birbirimizle daha hızlı soru sorar daha hızlı yanıt alırız. benim gibi düşünenvar mı acaba? bende özelden toplayabilirim mesajları ama bugün3-4 gibi gideceğim ben az girebilirim başka bi arkadaşta daha sık giriyorsa kurabilir. ne düşünüyorsunuz
Ya 80 % demisse kesindir merak etme )) ya bizim minnaklar neden hep yan duruyo ki acabaCanım sorma öğrendik dicem ama kesin diyemedi yine doktor bütün her yerine baktı Ama pipisini gösteremedi parlaklık var dedi ama % 80erkek dedi bi dahaki kontrolde kesin deriz dedi 17 haftalığa gelmiş bebeğin pipisini nasıl gösteremedi kafam karışık açıkcası ilk çocuk zaten sağlıklı olsun da önemi yok ama kesin deseydi kafamda doru işareti kalmıcaktı bak bu da fotosu minnakımın büyümüş maaşallah
canım tam 1 haftada çıkmıştı benim hayırlı güzel haberler alırsın inş.2li test yaptıran anneler,sonucu kaç günde belli oluyor hastaneden 2 hafta sonra dediler yarın testi vereli 8gün olcak çıkmışmıdır sizce?
canım ben dün ebeye uğramıştım o kendisi dedi havuza girme denize girebilirsin diye. ben şaşırınca açıkladı oraya kaç kişi giriyor bazılarının idrarını yapmadığı ne belli enfeksiyon kaparsın filan dedi. sonradan yasak değil ama sonrasında sen çekersin dedi. en sonda gireceksen de sabahın erken saatlerinde gir bari kalabalıklaşmadan geceleri temizleniyorsa diye düşünürsek inşallah temizleniyordur dedi. bu arada ben hiç girmek istiyorum filan demeden bunların hepsini dedi. karar senin sakınılan göze çöp batar deyip giredebilirsin. banada balayında sakın girme dediler girdim bişicikte olmadı
günaydın hayırlı kandiller arkadaşlar.. rabbim bütünn dualarımızı kabul etsin bugün inşallah.. bişey soruam bayramdan sonra allah izin verirse tatile gidicez havuza giren var mı hamilelik döneminde denizi pek sevmem havuzdan da tedirginim dr a sordum aslında enfeksiyon alsan da bebeğe geçmez sende kalır dedi gir dedi ama sizden de soran danışan var mı napıcaksınız bi deyiverin
kapalı grup olduğunda paylaşımları yada yaptığımız yorumları gene kimse göremiyor değil mi?
Bakalım canım sağlıklı olsun da her ihtimale hazırım ama erkeğe eşimle benden çok annem sevindi çok ağladı abimi bebekken kaybetmiş oğlan da dayıya benzer ya doktorun ağzına baktı Kıyamam oğlu gibi sevcek oğlumu en çok da onun için erkek olsun istiyorum ilk çocuğumun.Ya 80 % demisse kesindir merak etme )) ya bizim minnaklar neden hep yan duruyo ki acaba
Canım bende hafta sonu tatile çıkıyorum, doktor sık mola verin, hareketsiz kalmayın ve bol su tüketin dedi.
Havuz için eşimde çok tedirgin, benden önce o sordu doktora, denizi tercih edebilirsiniz daha çok dedi. Ama bende senin gibi deniz pek sevmiyorum, daha doğrusu denizde yüzerken çok tedirgin oluyorum, bi çeşit fobi sanırım.
O yüzden bol bol dinlenip, arada bir ferahlamak için havuzu nadiren tercih etmeyi düşünüyorum. Gerçi gideceğimiz otelin temizliğine vs güveniyoruz ama eskisi gibi full havuzda durmamayı düşünüyorum.
banada şuan için sabah havuzun tadını çıkarıp öğlen dinlenip öğleden sonra da gezmek mantıklı gibi geliyor.Canım bende hafta sonu tatile çıkıyorum, doktor sık mola verin, hareketsiz kalmayın ve bol su tüketin dedi.
Havuz için eşimde çok tedirgin, benden önce o sordu doktora, denizi tercih edebilirsiniz daha çok dedi. Ama bende senin gibi deniz pek sevmiyorum, daha doğrusu denizde yüzerken çok tedirgin oluyorum, bi çeşit fobi sanırım.
O yüzden bol bol dinlenip, arada bir ferahlamak için havuzu nadiren tercih etmeyi düşünüyorum. Gerçi gideceğimiz otelin temizliğine vs güveniyoruz ama eskisi gibi full havuzda durmamayı düşünüyorum.
o zmn daha önce gittiğin bir otele gidiyosun.. en azından kafan rahat olur.. biz henüz rezarvasyonu kesinliştirmedik aslında ama hiçbirine tam olarak güvenemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?