günaydın hayırlı kandiller arkadaşlar.. rabbim bütünn dualarımızı kabul etsin bugün inşallah.. bişey soruam bayramdan sonra allah izin verirse tatile gidicez havuza giren var mı hamilelik döneminde denizi pek sevmem havuzdan da tedirginim dr a sordum aslında enfeksiyon alsan da bebeğe geçmez sende kalır dedi gir dedi ama sizden de soran danışan var mı napıcaksınız bi deyiverin
Günaydın kızlar,
Kadir gecemiz ve cumamız mübarek olsun. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.
Bu akşam bizde bayram tatili için ailemin yanına İstanbul'a uçuyoruz. Herkese hayırlı bayramlar dilerim şimdiden. İnşallah bayram sonrası hepimiz yine güzel haberlerle buluşuruz.
Sevgiler herkese
günaydın hayırlı kandiller arkadaşlar.. rabbim bütünn dualarımızı kabul etsin bugün inşallah.. bişey soruam bayramdan sonra allah izin verirse tatile gidicez havuza giren var mı hamilelik döneminde denizi pek sevmem havuzdan da tedirginim dr a sordum aslında enfeksiyon alsan da bebeğe geçmez sende kalır dedi gir dedi ama sizden de soran danışan var mı napıcaksınız bi deyiverin
ben iki hafta önce gittim tatile dr sorduğumda havuzu tavsiye etmem mümkün olduğundan girmemeye çalış dedi suyunun temizliğinden ne kadar emin olabilirsinki dedi. ama deniz için girebilirsin dedi. bende işi şansa bırakmadm hiç havuza girmedm açıkçası zaten bu tedirginlikle girsemde zevk almayacaktm girmedm . denize bile normal gündeki gibi girmedm yormadım kendimi . sizde yine dik. edin.
Canım sorma öğrendik dicem ama kesin diyemedi yine doktor bütün her yerine baktı Ama pipisini gösteremedi parlaklık var dedi ama % 80erkek dedi bi dahaki kontrolde kesin deriz dedi 17 haftalığa gelmiş bebeğin pipisini nasıl gösteremedi kafam karışık açıkcası ilk çocuk zaten sağlıklı olsun da önemi yok ama kesin deseydi kafamda doru işareti kalmıcaktı bak bu da fotosu minnakımın büyümüş maaşallah
canım ben dün ebeye uğramıştım o kendisi dedi havuza girme denize girebilirsin diye. ben şaşırınca açıkladı oraya kaç kişi giriyor bazılarının idrarını yapmadığı ne belli enfeksiyon kaparsın filan dedi. sonradan yasak değil ama sonrasında sen çekersin dedi. en sonda gireceksen de sabahın erken saatlerinde gir bari kalabalıklaşmadan geceleri temizleniyorsa diye düşünürsek inşallah temizleniyordur dedi. bu arada ben hiç girmek istiyorum filan demeden bunların hepsini dedi. karar senin sakınılan göze çöp batar deyip giredebilirsin. banada balayında sakın girme dediler girdim bişicikte olmadı