- 31 Ocak 2015
- 256
- 528
- 53
Guzel hafta sonlari
Kilolar ne durumda hanimlar
Ben hamileligin basindan beri 1 kilo verdim sizlerde durumlar ne
Buaydan sonra hizla kilolar gelcek 3. Ayi kilosuz atlattigima cok seviniyorum
Cok gecmis olsun,temiz gelir tahlillerin Allahin izniyle.azrasilam canim kacti risk benim1/151 151 hamileden bir tanesi dawn yani aminiyosentez cok riskli gerek yok dedi eger maddi durumun iyiyse fetal dna yani sadece kan alinrak yapilabiliyormus dr un bahsettimi bu yontemeden hic..biz gerekli ayarlamalari yaptık pazartesi fetal dna yaptiracagiz ama cok uzgunum aglamaktan bitmis durumdayim...allah kimseye yasatmasin bunuda yasadik
ben 3-4 kilo aldım neyse derken 5-6 yı buldum bu aralarGuzel hafta sonlari
Kilolar ne durumda hanimlar
Ben hamileligin basindan beri 1 kilo verdim sizlerde durumlar ne
Buaydan sonra hizla kilolar gelcek 3. Ayi kilosuz atlattigima cok seviniyorum
Canım hiçç üzülme olsun ne mutlu sana 2 tane gelinin olcak aman sağlıklı olsunlar da cinsiyet nedir ki boşver kız olup hayırsız olmucağı ne malum ne olursun sağlıklı hayırlı evlat olsun boşver canımAminn inşallah, ama sanmıyorum ya, zaten hiç kızım olacak gibi hissetmiyordum, çok istiyoruz ama hep dedim kesin yine erkek olur diye :) yine de pipi resmi görene kadar şüphem olacak orası ayrı :))) inşallah sen sevinirsin kız müjdesi alırsın, bu arada Face grubunda var mısın?
Doğru diyosun aslında insan strese girmekten başka bişey olmuyor yani aft için kan alındı bayram sonrası belli olcak inşallah sağlıklı haberler gelsinKızlar ben oglumda sadece 2 li test yaptırmıştım doktorum gerekli görmedi hatta detaylıya bile sokmayacaktı ki proftu, sonra ben istediğim için soktu gerci onda da böbrek büyümesi ve kalpte parlaklık cıktı ayrıntılı gerekli de 2 liniz iyi cıktıysa diğer testleri yaptırmanıza gerek yok bence
Bir kere oldu gece uykudan uyandim yarim saat gecmedi -_-Kızlar bacaklarına kramp gireniniz varmı?
Merhaba sen ogrendinmi canim bebeginin cinsiyetini haftan baya ilerlemis doktorun soylemistir degilmi saglikla kalinCanım hiçç üzülme olsun ne mutlu sana 2 tane gelinin olcak aman sağlıklı olsunlar da cinsiyet nedir ki boşver kız olup hayırsız olmucağı ne malum ne olursun sağlıklı hayırlı evlat olsun boşver canım
Canım hiçç üzülme olsun ne mutlu sana 2 tane gelinin olcak aman sağlıklı olsunlar da cinsiyet nedir ki boşver kız olup hayırsız olmucağı ne malum ne olursun sağlıklı hayırlı evlat olsun boşver canım
Aynen benimde özellikle gece uykuda oluyo niye uykuda oluyo anlamadım hiçBir kere oldu gece uykudan uyandim yarim saat gecmedi -_-
Söyledi canım ilk cocuk benim inşallah oğluşum olcak.Merhaba sen ogrendinmi canim bebeginin cinsiyetini haftan baya ilerlemis doktorun soylemistir degilmi saglikla kalin
Canım yanlış anlama lütfen üzülme diye söyledim aslında her annenin bi kızı bi oğlu olcak iki güzel duyguyu yaşıcak ama olmuyorsa da Allahın takdiri kalbine göre olsun sonradan yanılsın doktor kızın olur inşallah madem aşırı istiyosunOrası öyle tabii, ne kızlar görüyoruz, en önemlisi hayırlı sağlıklı evlat olsunlar, hakkımızda hayırlısı neyse rabbim onu veriyor zaten biz bilemeyiz ki, sadece istiyoruz :)
Üzülmeyin inşallah bile çıkmayacak bunlar hep ihtimaller doktorlar emin olmak için üstüne gidiyor.. Benim de kahverengi akıntım oldu da mahvoldum 4 gündür ağlaya ağlaya.. Allah'ım bizlere yardım etsin inşallah ann olmak değişik bi duyguymuş . Her şey boşmuş bu üzüntü ve sevinç dışında...azrasilam canim kacti risk benim1/151 151 hamileden bir tanesi dawn yani aminiyosentez cok riskli gerek yok dedi eger maddi durumun iyiyse fetal dna yani sadece kan alinrak yapilabiliyormus dr un bahsettimi bu yontemeden hic..biz gerekli ayarlamalari yaptık pazartesi fetal dna yaptiracagiz ama cok uzgunum aglamaktan bitmis durumdayim...allah kimseye yasatmasin bunuda yasadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?