2016 Aralık Anneleri

Guzel hafta sonlari
Kilolar ne durumda hanimlar
Ben hamileligin basindan beri 1 kilo verdim sizlerde durumlar ne
Buaydan sonra hizla kilolar gelcek 3. Ayi kilosuz atlattigima cok seviniyorum

4 kilocuk aldim bende ama bulantim olmadı fazla beslenme sistemimide degistirince normal oldu ☺ pek belli olmuyor normalde kilolu olmadigim için.
Onemli olan bundan sonrasi tabi insallah saglikli kilolar aliriz

Cok gecmis olsun,temiz gelir tahlillerin Allahin izniyle.
2li testtemi risk cikti? En kesin sonuclari amniyosentez ve fetal dna testleri veriyor.diger testlere hic guvenim yok.hele kan tahlilleri her laboratuarda farkli çıkabiliyor

Kızlar ben oglumda sadece 2 li test yaptırmıştım doktorum gerekli görmedi hatta detaylıya bile sokmayacaktı ki proftu, sonra ben istediğim için soktu gerci onda da böbrek büyümesi ve kalpte parlaklık cıktı ayrıntılı gerekli de 2 liniz iyi cıktıysa diğer testleri yaptırmanıza gerek yok bence

Tugbasmt canim kizinmi olucak yaa cok sevindim ilk tahminim senin icin kizdi sermed icinde erkek demistim sermed ogrenemedim senin avatarindan ki yazidan ogrendim canim cok mutluyum rabbim saglikla nasip etsin insallah AzRASILAM canim sen nasilsin bebis nasil sonuclarin insallah iyi dir rabbim cumlemize saglikla nasip etsin insallah... ecmain

Canım hiçç üzülme olsun ne mutlu sana 2 tane gelinin olcak aman sağlıklı olsunlar da cinsiyet nedir ki boşver kız olup hayırsız olmucağı ne malum ne olursun sağlıklı hayırlı evlat olsun boşver canım

Doğru diyosun aslında insan strese girmekten başka bişey olmuyor yani aft için kan alındı bayram sonrası belli olcak inşallah sağlıklı haberler gelsin

Kizlar kilo konulmus ben ben 67 le kaldim 4 haftadan 5 haftaya 69 oldum )))) sonra tsss 65 lere kadar indi wimdi yine 69um yani oyle 2 kilo falan aldim gibimsi ve en onemlisi 20 haftada ki bebeyin kilosu eger kilosu iyiyse iyidir nasil soyliyim oyle hamile var ki yesiyinin hemsi bebeyine gider bebeyi buyur kilosu iyi olur kendi vok kilo almaz oyle hamileler de var ki yedigi vitamin niyetine bile olsa bedenine toplanir bebeyi kucuk olur ..insAllah ilk siradakinden oluruz hepimiz..benim bi tanidik var kiz kucuxuk biseydi oyle kilo almis ki ayin 7sine sezeryan olcak insAllah ama bebek 2.250 yediyi kendine yaramis anliycaniz.acaba bu genetik falanmidir ? Onu gorunce kilo meselesinden korktum acikcasi

Merhaba sen ogrendinmi canim bebeginin cinsiyetini haftan baya ilerlemis doktorun soylemistir degilmi saglikla kalin

Orası öyle tabii, ne kızlar görüyoruz, en önemlisi hayırlı sağlıklı evlat olsunlar, hakkımızda hayırlısı neyse rabbim onu veriyor zaten biz bilemeyiz ki, sadece istiyoruz :)

Orası öyle tabii, ne kızlar görüyoruz, en önemlisi hayırlı sağlıklı evlat olsunlar, hakkımızda hayırlısı neyse rabbim onu veriyor zaten biz bilemeyiz ki, sadece istiyoruz :)
Canım yanlış anlama lütfen üzülme diye söyledim aslında her annenin bi kızı bi oğlu olcak iki güzel duyguyu yaşıcak ama olmuyorsa da Allahın takdiri kalbine göre olsun sonradan yanılsın doktor kızın olur inşallah madem aşırı istiyosun

Üzülmeyin inşallah bile çıkmayacak bunlar hep ihtimaller doktorlar emin olmak için üstüne gidiyor.. Benim de kahverengi akıntım oldu da mahvoldum 4 gündür ağlaya ağlaya.. Allah'ım bizlere yardım etsin inşallah ann olmak değişik bi duyguymuş . Her şey boşmuş bu üzüntü ve sevinç dışında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…