Evet canım çok sağol bn de çok mutluyumTugbasmt canim kizinmi olucak yaa cok sevindim ilk tahminim senin icin kizdi sermed icinde erkek demistim sermed ogrenemedim senin avatarindan ki yazidan ogrendim canim cok mutluyum rabbim saglikla nasip etsin insallah AzRASILAM canim sen nasilsin bebis nasil sonuclarin insallah iyi dir rabbim cumlemize saglikla nasip etsin insallah... ecmain
Kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden oluyor Dedi doktorum. Bol muz, kivi, süt, yoğurt Yemeni tavsiye ederimAynen benimde özellikle gece uykuda oluyo niye uykuda oluyo anlamadım hiç
kasim annesi olucaksin insallah buyurun bizim linke :))) kasim annelerineAllahımm 6 kilo almışım 19+2 deyim 40 haftaya kadar kaç olucam kim bilir
Ben de 17. Haftadayım ve tam 4küsür kilo almışım bugün şok oldum napcaz yaAllahımm 6 kilo almışım 19+2 deyim 40 haftaya kadar kaç olucam kim bilir
Gercekmi tahminim tutmus nup teorisinde net degil usg sekli tipi ama erkege benzettim yorumu yapmisdim saglikla gelsin pasa bebegin :))) slvester yorum yapmismiydi sizeSöyledi canım ilk cocuk benim inşallah oğluşum olcak.
2 li yaptıramadım zamanım geçmişti ama bebeği bayağı inceledi çok sağlıklı dedı,oğlumdada yaptırmamıştın aynısı oldu.iyi dileğin için teşekkür ederim canım.suada 84 Canım güzel sonuç gelir inşAllah. 2'li iyiyse zaten iyi gelir inşAllah. En güvenilir 2'li test çünkü. Ben 2'li, 3'lü, 4'lü ne varsa yaptırdım. Allahım korktuğumuzla sınamasın.
Canım benim 77/1 3lü test riskimazrasilam canim kacti risk benim1/151 151 hamileden bir tanesi dawn yani aminiyosentez cok riskli gerek yok dedi eger maddi durumun iyiyse fetal dna yani sadece kan alinrak yapilabiliyormus dr un bahsettimi bu yontemeden hic..biz gerekli ayarlamalari yaptık pazartesi fetal dna yaptiracagiz ama cok uzgunum aglamaktan bitmis durumdayim...allah kimseye yasatmasin bunuda yasadik
Bnmkinde de kalpte parlaklık çıktıKızlar ben oglumda sadece 2 li test yaptırmıştım doktorum gerekli görmedi hatta detaylıya bile sokmayacaktı ki proftu, sonra ben istediğim için soktu gerci onda da böbrek büyümesi ve kalpte parlaklık cıktı ayrıntılı gerekli de 2 liniz iyi cıktıysa diğer testleri yaptırmanıza gerek yok bence
Tamam cnmm uygun olunca eklicem inşallahAzRASILAM Can'ım bebebğimn cinsiyeti de belli oldu,beni de ekleyebilirsen memnun olurum
Yaşım 26,il İzmir,sat 15 mart,tahmini doğacağı tarih 20 aralık,cinsiyeti kız,kızımızın ismi Meryem ,ilk bebeğim olacak inşallah
Tamam cnmm eklerim Hayırlı olsunGünaydın hanımlar
AzRASILAM bizim cinsiyet belli oldu oğlumuz olacak nasipse beni de ekleyebilir misin
Canım benim iyiyim şükürTugbasmt canim kizinmi olucak yaa cok sevindim ilk tahminim senin icin kizdi sermed icinde erkek demistim sermed ogrenemedim senin avatarindan ki yazidan ogrendim canim cok mutluyum rabbim saglikla nasip etsin insallah AzRASILAM canim sen nasilsin bebis nasil sonuclarin insallah iyi dir rabbim cumlemize saglikla nasip etsin insallah... ecmain
hamilelikten önceki kilon normalse sıkıntı değil de ben 74le hamile kaldım. (Tam spor salonuna yazılıcaktım o gün hamile olduğumu öğrendim.)Ben de 17. Haftadayım ve tam 4küsür kilo almışım bugün şok oldum napcaz ya
Cok sukur iyiyiz cnm sendende guzel haberler aliriz insallah.. dua ileCanım benim 77/1 3lü test riskim
Tekrar yaptırdım 383/1 en son amniyosentez yaptrdım sonuç bekliyorum
Bnmkinde de kalpte parlaklık çıktı
Teknoloji ilerledi ama iyimi oldu kötü mü bilmiyorum
Tamam cnmm uygun olunca eklicem inşallah
Hayırlı olsun kuziş
Tamam cnmm eklerim Hayırlı olsun
Canım benim iyiyim şükür
En son balcalıda amniyosentez oldum prof selim beye şimdi sonuç bekliyorum
İnşallah sağlıklı hayırlı sonuçlar olur
Sen nasılsın cnm kızlar nasıl
Canım benim kesedeki durumu nub beta hcg olsun sok göğüs büyümesi ve birazda çirkinleştim kız diye tahmin aldım hep slvester da kız dedi nasip oğluşum olcakmış aslında biliyomusun doktor kesin erkek de demedi bacak arası parlaklık var dedi pipi göremedik bi dahakine kesin deriz dedi bebişim bacağını açtığı halde doktor kesin demedi kafam karışık ama hiç önemli değil oğluşa çok alıştım ama kızım da olsa mutlu olurdum evlat sonuçta. .Gercekmi tahminim tutmus nup teorisinde net degil usg sekli tipi ama erkege benzettim yorumu yapmisdim saglikla gelsin pasa bebegin :))) slvester yorum yapmismiydi size
Canım seni gördüğüm e çok sevindim.daha belli olmadı canım bayramdan sonra belli olacak inşallah. Sen nasılsın bebekler iyi miTugbasmt canim kizinmi olucak yaa cok sevindim ilk tahminim senin icin kizdi sermed icinde erkek demistim sermed ogrenemedim senin avatarindan ki yazidan ogrendim canim cok mutluyum rabbim saglikla nasip etsin insallah AzRASILAM canim sen nasilsin bebis nasil sonuclarin insallah iyi dir rabbim cumlemize saglikla nasip etsin insallah... ecmain
21 hafta olursan 5 aylik oluyor tatlim 17 hafta 4 aylik oluyor canim rabbim saglikla nasip etsin insallah kesinlesirse beni etiketlermisin tatlim :))Kızlar şimdi uzun zamandır görüşmediğim arkadaşımla yazıştım haftaya bugün sezaryen oluyor egepolde o da, tam 30 kilo almış çok şaşırdım bana sordu 4.bitti 5.ayın içindeyim 2.700 gram aldım dedim çok iyi ben senin zamanında 6 kilodaydım dedi inşallah çok aşırı kilo almayız arkadaş almamaya dikkat et dedi inşallah 14 kiloyla doğuma giderim diyorum ama sağlıklı olalım da hayırlısı
Cok sukur iyiz canim 21+6 gunluk olduk sukur bugunlerimize rabbim tamamina erdirsin cumlemize saglikla insallahCanım seni gördüğüm e çok sevindim.daha belli olmadı canım bayramdan sonra belli olacak inşallah. Sen nasılsın bebekler iyi mi
aslinda 16+ haftadasin neden kesin net soylemediki canim benim doktorum 16+5 de ikisine kiz dedi 20+1 de detaylida ikisi kiz dedi doktor.. :) tabi ilk bebegin olucak erkekse ikincisi kiz olur insallah sagliklaCanım benim kesedeki durumu nub beta hcg olsun sok göğüs büyümesi ve birazda çirkinleştim kız diye tahmin aldım hep slvester da kız dedi nasip oğluşum olcakmış aslında biliyomusun doktor kesin erkek de demedi bacak arası parlaklık var dedi pipi göremedik bi dahakine kesin deriz dedi bebişim bacağını açtığı halde doktor kesin demedi kafam karışık ama hiç önemli değil oğluşa çok alıştım ama kızım da olsa mutlu olurdum evlat sonuçta. .
Tabiki etiketlerim canım21 hafta olursan 5 aylik oluyor tatlim 17 hafta 4 aylik oluyor canim rabbim saglikla nasip etsin insallah kesinlesirse beni etiketlermisin tatlim :))
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
Bilmiyorum canım % 80erkek dedi ama bi dahaki geldiğinde kesin deriz dedi inşallah değişmez eşim gitti arabalar bile aldı çok hevesli sağlıklı olsun da benim için hiç fark etmez 2.için bile oda erkek olsun diyor :) inşallah canım , bi erkek bi kız süper olur tabi Allah bilir artık,aslinda 16+ haftadasin neden kesin net soylemediki canim benim doktorum 16+5 de ikisine kiz dedi 20+1 de detaylida ikisi kiz dedi doktor.. :) tabi ilk bebegin olucak erkekse ikincisi kiz olur insallah saglikla
Evet ikiz kiz canim iki oglum var ucuncusude kiz olur belki dedik rabbim ikiz nasip etti :)) rabbim gonlune gore saglikla nasip etsin insallah %80 dediyse erkek canim :))Bilmiyorum canım % 80erkek dedi ama bi dahaki geldiğinde kesin deriz dedi inşallah değişmez eşim gitti arabalar bile aldı çok hevesli sağlıklı olsun da benim için hiç fark etmez 2.için bile oda erkek olsun diyor :) inşallah canım , bi erkek bi kız süper olur tabi Allah bilir artık,
Seninde ikiz kız demek oyy ne mutlu bi anda büyürler ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?