2016 Aralık Anneleri

ben bunu dr ma sorduğumda bukadar sorun yapma demişti hatta istiyorsan çok rahatsız oluyorsan sırt üstüde yatbilirsin dedi zaetn yatamayacağın zaman o seni rahatsız edecek istesende yatamayacak sın dedi dolayısı ile şuan nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi.

Selamlar arkadaşlar,
Insallah herkes iyidir gecmisi okuyamadim.
Bende iyi olmaya çalışıyorum sicaklarla basim dertte.
Bugu 4lu test icin dr.a gittim sonuclar cuma aksam cikacakmis.
Bebisi seyrettik bol bol.yine bacak bacak ustuneydi durttuk biraz acsin diye bu seferde kordonu bacak arasina alip oyle kapatti nuh dedi peygamber demedi ☺
Ben hep kiz hissediyorum dr bende oyle düşünüyorum ama emin olmak gerek dedi ☺
Pit pitlari hissediyorum artik dr.um daha erken ama olabiliyor 2.gebeliklerde diye soyledi
2.de olsa cok heyecanliyim .Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi ve saglikla güvenle buyutmeyi nasip etsin insallah.

Bir insanın hele ki hamile birinin sürekli gece boyunca aynı tarafına yatabilecegini hiç sanmıyorum canım ya
Ben gece ilk yatarken sola yatıyorum bir dahaki uyandığımda sağa dönüyorum bir daha uyanınca tekrar sola dönüyorum öyle geçiyor gece
Allahtan hangi tarafıma yattiysam iyleec kalıyorum
Bazen kaçamak yapıp sırt üstü de yatmiyorum değil
Benim dr bebek için hiç bir sıkıntı olmaz hangi tarafına yararsan yat demişti

kızlar mide karın şişkinliği yaşayanınız var mı nasıl çare buldunuz benim öğleden sonra başladı çok fenayım anlatamam

Günaydın kızlar
pazartesi yoğunluğu
bugün böbreklerim zonkluyor
üstüm açık kaldı sanırım klimada çok etkiliyor ama Adana da klimasın mümkün değil yatmak
Ya o değil de ben o böbrek yazan yeri niye börek okuduysam

Decavit alıyorum. Sut de içiyorum ama sut de gaz yapıyor ya.. Hayırlısıyla Bi 34-35. Haftalara gelseydik inşallah.. Karnımızın içi dar belki de ondan şişiyor bu kadar belki de.

Selam kızlar,
Sıkıntılı bir haftasonu geçirdik. Malum Ankara da olmamız sebebiyle biraz daha gergindi. Cuma gecesi sabah olmadı bi türlü. Televizyon karşısında, bir de sürekli jetlerin sesi ile sabahı sabah ettik. O gün kendimi sıkmamaya, rahatlamaya çalıştım. Eşim hem tedirgindi yaşanılanlara hem de beni rahatlatmaya çalışıyordu. Neyse ki bitti ama, olan masum canlara birde oyuna getirilen masumlara oldu.
Bu arada iki gündür korktuğumdan sürekli bir şey mi oldu bebişe diye huzursuzdum. Bugün arkadaşımla konuşurken dedim korkuyorum falan diye. Gel dedi seni hastaneye götürüyüm. Özel hastanenin aciline gittik. Bana dedi sen çok konuşma hasta gibi dur dedi arkadaş. Bende saf saf etrafa bakıyorum. Bizim arkadaş başladı. Arkadaşım 19 haftalık hamile. 3 haftadır bebeğinin hareketlerini hissediyordu. Ama iki gündür şu jetlerin etkisi ile mi nedir hissedemiyorum diyor. (Bu arada ben 18+3 haftayım ve maalesef zaten hiç bebeğim hareketlerini hissedemedim) Neyse doktorlar yukarı kadın doğumu aradı. Onlar hastayı bize gönderin demiş. Çıktık. Doktor diyor eee sıkıntı ne, bebeği hissedemedim 2 gündür doktor bey dedim. Doktor zaten 20 hatadan önce hissediyorum diyorsan normal değil. Bebeğini gerçekten hareketlerini 20. haftadan sonra hissedersin dedi. Sen asıl sıkıntını sor dedi. Bende dedim cuma akşamı çok korktum da bebeğe bir şey oldumu diye huzursuzum. Doğru hissedemiyorum bebişi daha dedim. Tamam gel o zaman bakalım bi ultrasonla dedi.
Sağolsun baya bi inceledi. Kalp atışını dinletti. Senin ufaklık annesi kadar tırsık değilmiş, içerde keyfi yerinde taklalar atıyor dedi. Bu arada cinsiyetini görebiliyormusunuz dedim. Daha söylemediler mi sana dedi. Başladı incelemeye. 5 dakikayı geçkin çocuğu hırpaladı. Göbek kordonu altında bir şey göremiyorum ama, sizin ufaklık hem hareketli hem de tam pozisyonu almıyor. Şunu söyleyebilirim %90 Kız dedi. Ayy kızım oluyor. Ayşe Elifsu.
İsim neden bu kadar uzun demeyin. Ayşe aşılamayı yapan doktorumun ismi. Aşılama esnasında hemşire kızın olursa Ayşe koyacan mı adını dedi. Ondan Ayşe. Elif ismini ben çok istedim. Su takıntısını da annem rüyasında gördüğü için. Ben hep dalga geçerdim su ismiyle. İleride çocukla dalga geçerler bi bardak su ver falan diye derdim. Anneme bu olaydan hiç bahsetmedim ama. Bizim çocuk olmayıpda tedavi için hastaneye gidip gelirken annem rüyasında bir teyze görmüş. Senin kızının kızı olacak ama o su ismini koymam diye diretiyor. Diretmese kızı olacak, ismi de su olacak onun demiş. Öylelikle bizim kızın ismi belli oldu. AzRASILAM ilk sayfa da ki listeye eklersen sevinirim. Kızımız geliyor. İsmi de Ayşe Elifsu.
Herkese mutlu haberler almak dileğiyle...

Iyi akşamlar kızlar bugün çok şükür ağrısız geçti kulunç olmuştum geçti ama arada rahmime sanki içi peçete dolu gibi bi rahatsızlık hissi oluşuyor aranızda böyle olan var mı ?
Birde bizim ilaydamız daha gelmeden uğurlu geldi bize salon takımından hiiç memnun değildim evlenirken doğrucan mobilya dan almıştık ama bizi çok mağdur etmişlerdi tam düğün günü koltuklar gelmiş ve açınca benim beğendiğim koltuk değildi telaştan kabul etmiştik sonra iade ettik almadılar ne yatabiliyordum eğik açılmıyor idare ediyordum bugün çok güzel hem baza olan hem açılan renkli spor klasik koltuk takımı aldık Ayy çok uzattım:) AzRASILAM kızımızın ismi ilayda olucak Rabbim nasip ederse:)

Kizlar fotoda sagdaki bacakarasi goruntumu birde bu 3. Cinsiyet degisikligi oldu artik ne olacagindan cok her gittigimde farkli sey soylenmesine uzuldim sizce neye benziyor psikolojim bpzuldu

Eklentiler

• IMAG1067.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 235
kızlar bende şöyle bir durum var. bebek başından beri sağ taraftan büyüyor. artık ben yatar pozisyonayken çok bariz şekilde sağ tarafım şiş, sol taraf bomboş. sağ tepecik gibi. bu normal mi sizde de böyle mi? bebeğin ortada mı olması gerekir? çok endişelendim birden nette de bişi bulamadım yarın dr a sorcam

yok sorun degil arkadasim daha kucikler ya ondan bazen birtaraf bos kaliyor sen merak etme

Arkadaşım hamile ona öyle dedi dr ama hamileliğin başında söyledi 9 ay ilişki yasak ilk bebeği normaldi bunu normal doğuramazsın demiş
Allah esirgesın ya Dr bir ay ilişki yasak pek mıhım degil aklına takma ama dikkat et öbür aya gecer dedi peki ark sezeryan mı oldu sonuc da

O tarafı sevmıyor dur annesi benım kızımda solda hep

Dr gittin mi ne dedi

Aynı benimde öyle hep soluma doğru yamuk bir sisiklik var düzelir herhalde zamanla bir sıkıntı olacagini sanmıyorum canım ama dr. Sorduktan sonra cevabı buraya da yazarsan sevinirim

Maasallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…