2016 Aralık Anneleri

Canim ben genelde soluma yatiyorum ama devamli sola yatmak mumkun degil sagada yatiyorum hatta bazen yastik koyup karnimin altina yari yuzustu bile yattigim oluyo.bebis buyudukce zaten izin vermiyo bazi pozisyonlara.

Canim benimkide cogunlukla solda buyudukce heryeri kaplicaklar merak etme :)

Günaydın kızlar.. Güzel bir gün olsun inşallah. Benim de bebiş büyüyor, kendine yer açtıkça açıyor iyice göbek aldı başını gitti:)) çatlamasa bari.. Umarım herkes iyidir. Henüz geçmişe dönük okumadım yazılanları.
Buarada Kanada da yaşayan bir arkadaşımız vardı, o kimdi?

daha küçükler canım meydanı boş buldular tabi istedikleri gibi dolanıyolar. azcık büyüsünler görcem ben onları :)
benimki de bazen sağda toplanıyo tepe gibi oluyo, sonra normale dönüyor
dün baktım asagıda toplanmıs acıttı baya bi. azcık hareket ettim pıt pıt vurdum yerine döndü sıpa :)

gunaydın kızlar cok fena grip oldum oğlumdan gecti sanırım bogazımın agrısından duramıyorum

benim hep sağda ama hiç değişmedi. geçen haftaya göre daha büyük neyse ki o yüzden canlıdır diye düşünüyorum değil mi

N nevalee suzan6638 aysu87 sağolun kızlar rahatladım biraz

sevimli867 tabiki yazarım canım sorucam şimdi

sumak85 çok geçmiş olsun bol bol dinlen bol sıvı al ve meyve ye vitaminli şeyler

benim hep sağda ama hiç değişmedi. geçen haftaya göre daha büyük neyse ki o yüzden canlıdır diye düşünüyorum değil mi

içini ferah tut büyümüştür bebeğin. demekki seninki sağda rahat ediyor.
benim de hep aklımdan geçiyor böyle. acaba iyi midir kalbi atıyo mudur. bu doğana kadar da geçmicek bi endişe sanırım.. :)

canım dün marketten c vitamini deposu ne kadar meyve varsa aldım aksam yedim gece bogaz agrısından inledim pekmez falanda içiyorum inşallah daha fazla uzamadan atlatırım.
teşekkürler.
canım çok geçmiş olsun hem hamileyken hem de yazın grip olmak çok fena bişey biliyorum ben de hamileliğimin ilk dönemlerinde grip olmuştum ıhlamurla atlattım canım kesinlikle ıhlamur limon kaynat içerken de karabiber ekle gerçekten işe yarıyor

Kizlar yukarda fotomuz var bir bakin birde sonuclarim buydu uclu testte istediler bende panik oldum oncekinde uclu yaptirmamisti doktorum

Eklentiler

• IMAG1068.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 219
Zordur Canım gurbet yalnızlık Allah yardım etsin inş bebisin uslu olur
Saol canim :) aslinda cok zorlanmiyorum. Heralde benim yapimdan kaynaklaniyor, etrafimda az sayida insan olmasi daha iyi geliyor bana. Ya da alistim :)
Bebis uslu olur insallah evet, o konuda haklisin tek basima bakmak zorundayim

Kizlar fotoda sagdaki bacakarasi goruntumu birde bu 3. Cinsiyet degisikligi oldu artik ne olacagindan cok her gittigimde farkli sey soylenmesine uzuldim sizce neye benziyor psikolojim bpzuldu
Bende pek anlamam ama sanki erkek ?
kizlarda 3 cizgi olurmus? bunda goremedim... Bende hala ogrenemedim

Bende de en basindan beri sagda. Ben hamile kaldigim ay yumurta sagda olusmustu ve sag tarafa tutundu bence. Yatinca sag taraf tepecik oluyor aynen Merak etme normal bu, sorun yok

canım dün marketten c vitamini deposu ne kadar meyve varsa aldım aksam yedim gece bogaz agrısından inledim pekmez falanda içiyorum inşallah daha fazla uzamadan atlatırım.
teşekkürler.

Gecmis olsun ihlamur da ic. Adacayi falan icme ama.

Kizlar yukarda fotomuz var bir bakin birde sonuclarim buydu uclu testte istediler bende panik oldum oncekinde uclu yaptirmamisti doktorum

Aslinda ihtimal baya düsük görünüyor. Bence panik olma, garanti olmasi icin istemistir doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…