- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Evet gittim.Yukarı çıkmış miniğim.Ama doktor istirahate devam dedi.Dr gittin mi ne dedi
Selam hanımlar.
İnşallah herkes iyidir.
Sağ tarafınıza yatıyor musunuz ? Hani hep mi sola yatıcaz? Kolum uyuşuyor popomun solu ağrıyor. Mecbur sağa da yatıyorum. O da sırtüstü gibi çok zararlı mı ki acaba ya?
Canim benimkide cogunlukla solda buyudukce heryeri kaplicaklar merak etme :)kızlar bende şöyle bir durum var. bebek başından beri sağ taraftan büyüyor. artık ben yatar pozisyonayken çok bariz şekilde sağ tarafım şiş, sol taraf bomboş. sağ tepecik gibi. bu normal mi sizde de böyle mi? bebeğin ortada mı olması gerekir? çok endişelendim birden nette de bişi bulamadım yarın dr a sorcam
Günaydın kızlar
pazartesi yoğunluğu
bugün böbreklerim zonkluyor
üstüm açık kaldı sanırım klimada çok etkiliyor ama Adana da klimasın mümkün değil yatmak
kızlar bende şöyle bir durum var. bebek başından beri sağ taraftan büyüyor. artık ben yatar pozisyonayken çok bariz şekilde sağ tarafım şiş, sol taraf bomboş. sağ tepecik gibi. bu normal mi sizde de böyle mi? bebeğin ortada mı olması gerekir? çok endişelendim birden nette de bişi bulamadım yarın dr a sorcam
daha küçükler canım meydanı boş buldular tabi istedikleri gibi dolanıyolar. azcık büyüsünler görcem ben onları :)
benimki de bazen sağda toplanıyo tepe gibi oluyo, sonra normale dönüyor
dün baktım asagıda toplanmıs acıttı baya bi. azcık hareket ettim pıt pıt vurdum yerine döndü sıpa :)
benim hep sağda ama hiç değişmedi. geçen haftaya göre daha büyük neyse ki o yüzden canlıdır diye düşünüyorum değil mi
canım dün marketten c vitamini deposu ne kadar meyve varsa aldım aksam yedim gece bogaz agrısından inledim pekmez falanda içiyorum inşallah daha fazla uzamadan atlatırım.sumak85 çok geçmiş olsun bol bol dinlen bol sıvı al ve meyve ye vitaminli şeyler
canım çok geçmiş olsun hem hamileyken hem de yazın grip olmak çok fena bişey biliyorum ben de hamileliğimin ilk dönemlerinde grip olmuştum ıhlamurla atlattım canım kesinlikle ıhlamur limon kaynat içerken de karabiber ekle gerçekten işe yarıyorcanım dün marketten c vitamini deposu ne kadar meyve varsa aldım aksam yedim gece bogaz agrısından inledim pekmez falanda içiyorum inşallah daha fazla uzamadan atlatırım.
teşekkürler.
Saol canim :) aslinda cok zorlanmiyorum. Heralde benim yapimdan kaynaklaniyor, etrafimda az sayida insan olmasi daha iyi geliyor bana. Ya da alistim :)Zordur Canım gurbet yalnızlık Allah yardım etsin inş bebisin uslu olur
Bende pek anlamam ama sanki erkek ?Kizlar fotoda sagdaki bacakarasi goruntumu birde bu 3. Cinsiyet degisikligi oldu artik ne olacagindan cok her gittigimde farkli sey soylenmesine uzuldim sizce neye benziyor psikolojim bpzuldu
kızlar bende şöyle bir durum var. bebek başından beri sağ taraftan büyüyor. artık ben yatar pozisyonayken çok bariz şekilde sağ tarafım şiş, sol taraf bomboş. sağ tepecik gibi. bu normal mi sizde de böyle mi? bebeğin ortada mı olması gerekir? çok endişelendim birden nette de bişi bulamadım yarın dr a sorcam
canım dün marketten c vitamini deposu ne kadar meyve varsa aldım aksam yedim gece bogaz agrısından inledim pekmez falanda içiyorum inşallah daha fazla uzamadan atlatırım.
teşekkürler.
Kizlar yukarda fotomuz var bir bakin birde sonuclarim buydu uclu testte istediler bende panik oldum oncekinde uclu yaptirmamisti doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?