- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Eneee ne güzel nerden buldunuz bunuuuuEvet aynen, bak simdi aklima geldi kislik mont da lazim olacak bize. Önden ek yapilip hamilelikten sonra da kullanilanlar var ben cok begenmistim. Resmini ekledim bakEki Görüntüle 1859793 Eki Görüntüle 1859794 Eki Görüntüle 1859793 Eki Görüntüle 1859794 Eki Görüntüle 1859794
1/77 çıktı cnmriskin kaç çıkmıştı canım benim ikili 1:219 çıktı...amniyosentez yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım...
aynen öyle cmnm bnmtest sonucunu beklemek en zor kısım galiba. allah sana sabır versin. ama eminim temiz çıkacak..
şu sıcaklarda montlara bakmak hiç cazip gelmiyorEvet aynen, bak simdi aklima geldi kislik mont da lazim olacak bize. Önden ek yapilip hamilelikten sonra da kullanilanlar var ben cok begenmistim. Resmini ekledim bakEki Görüntüle 1859793 Eki Görüntüle 1859794 Eki Görüntüle 1859793 Eki Görüntüle 1859794 Eki Görüntüle 1859794
Merhaba arkadaşlar bende suan 19 haftalik hamile yim Allah nasip ederse bir kızım olucak.izmirli arkadaşlar dan yardım istiyorum şehir dışında bir aylığına bergama ya geldim ve ayrıntılı ultrason zamanında da burada olucam.bana tavsiye edebiliceginiz ayrıntılı ultrason da iyi bir doktor var mı?Karşıyaka'ya kadar gidebilirim yeterki güvenebilecegim biri olsun.
inşallah hepimizinki sağlıklıdır cnm...1/77 çıktı cnm
ben yaptırdım
beklemek daha kötü yaptırmaktan
aynen öyle cmnm bnm
İnşallah Hep beraber
şu sıcaklarda montlara bakmak hiç cazip gelmiyor
gerçekten çok kullanışlıymış canım hangi siteden buldun peki
Eneee ne güzel nerden buldunuz bunuuuu
Menemen de özel sada hastanesi var çok memnun olanlar varMerhaba arkadaşlar bende suan 19 haftalik hamile yim Allah nasip ederse bir kızım olucak.izmirli arkadaşlar dan yardım istiyorum şehir dışında bir aylığına bergama ya geldim ve ayrıntılı ultrason zamanında da burada olucam.bana tavsiye edebiliceginiz ayrıntılı ultrason da iyi bir doktor var mı?Karşıyaka'ya kadar gidebilirim yeterki güvenebilecegim biri olsun.
merhaba bende izmirden 20 haftalık anneyim haftaya nasipse ayrıntılı yaptırmam lazım alsancakta neredeymiş sizin gideceğiniz yerin fiyatı ne kadar ben normalde kordon kadın doğum mete beye gidiyorum kontrollereBen Alsancak'ta Dr Soner Recai Öner' e gideceğim ayrıntılı usg için. Geçen sene benim arkadaşım ona gitmiş çok memnun kalmış. Benim kendi doktorum da ona yönlendirdi
DOĞUMU ocakta canım ama sezeryan istiyodu zaten oğlunu çok zor doğurdu çünkü çok dikişi vardıAllah esirgesın ya Dr bir ay ilişki yasak pek mıhım degil aklına takma ama dikkat et öbür aya gecer dedi peki ark sezeryan mı oldu sonuc da
Kızlar biraz bilgi kalabalıgı oluşturucam ama ulaşmak istediğim arkadaşımın özel mesaj sistemi kapalı oyüzden forumdan yazmak zorundayım affınıza sığınıyorum
E ezgiezgi Rahatsız ediyorum ama birşey danışmak istiyorum, Kanada da yaşıyorsunuz sanıırım. Biz de ailece Kanada da yaşamak istiyoruz. Biraz internetten araştırdım göçmenlik başvuruları vs ile ilgili. Eşim ve ben mühendisiz, dilimiz de var yurt dışında çalıştık daha önce. As a skilled worker immigration olayında kanada da belirli bir süre çalışmış olmanı istiyor, bir de bizim diplomalar geçerli sayılmıyor denklik sınavına girilecek vs vs. 2 çocukla nasıl halledilir bu durumlar bilemedim. Siz nasıl göçmenliğe başvurdunuz, ne gibi süreçlerden geçtiniz biraz aydınlatabilirsen çok sevinirim gerçekten.
özel sada hastanesi ben dün orda yaptırdım.Merhaba arkadaşlar bende suan 19 haftalik hamile yim Allah nasip ederse bir kızım olucak.izmirli arkadaşlar dan yardım istiyorum şehir dışında bir aylığına bergama ya geldim ve ayrıntılı ultrason zamanında da burada olucam.bana tavsiye edebiliceginiz ayrıntılı ultrason da iyi bir doktor var mı?Karşıyaka'ya kadar gidebilirim yeterki güvenebilecegim biri olsun.
Tamam canım olabilir, teşekkür ederim:)canim benim istersen ben sana burda bir tercuman bulur telefonunu yada email adresini vereyim ben cok kucuk geldim buaraya ailemle babamin isleri dolayisiyla geldim ve direk vatandas olduk .o yuuzden hicbir bilgim yok gocmenlik gibi ama en kisa surede yazarim tercumanin bilgilerini o yardimci olur hem kural nedir denklik olsun basvuru olsun
Sada da hangi doktora gidiyosunuz aynı hün içinde kontrol ve ayrıntılı yapıyolarmıözel sada hastanesi ben dün orda yaptırdım.
Ne kadara yapıyolarmış ayrıntılıyı cd veriyolar mıözel sada hastanesi ben dün orda yaptırdım.
merhaba bende izmirden 20 haftalık anneyim haftaya nasipse ayrıntılı yaptırmam lazım alsancakta neredeymiş sizin gideceğiniz yerin fiyatı ne kadar ben normalde kordon kadın doğum mete beye gidiyorum kontrollere
Hangi doktora gittiniz acaba baktım ama birkaç doktor var ilgilenmesi yaklasimi nasıldı birde ne kadar ödediniz çok soruyorum ama bilmediğim bir yerdeyim oyüzden çok araştırıyorum kusura bakmayınözel sada hastanesi ben dün orda yaptırdım.
benimde oluyor arada ilk hamileliğimde de olmuştu ilk olduğu zaman çok korkmuştumGünaydın kızlar.. Ya karnınızda taş gibi sertleşme oluyo mu bu aralar? Böyle sanki kasılmış gibi bi an... Benim bu 1 haftadır böyle
bende kıyafet alacam ama tutuyorum kendimi şöyle 7. ayı bir görelim ondan sonra alışverişe başlarım. kızımda gidip toplu olarak almıştım yine aynı şekilde toplu almayı düşünüyorum.Evet canım o karın yastığından bende alcam onu da gördüm e bebek de , bu arada biz bişey almadık eşim dantelli beyaz cici elbise almış kızıma onu sakladım başka da bişeyi yok biz 7.aydan sonra toplu alcaz kıyafet ve ıtır zıvırlarını birde buhar makinası istiyorum kış bebeği olacağı için rahat nefes alsın klimalar tıkamasın , bebek arabaları da baktım ama çok tuzlu değil normal di ben daha hiç araştırmadım canım marka falan arkadaslardan tavsiye gelirse iyi olur bizim için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?