2016 Aralık Anneleri

Merhaba arkadaşlar bende suan 19 haftalik hamile yim Allah nasip ederse bir kızım olucak.izmirli arkadaşlar dan yardım istiyorum şehir dışında bir aylığına bergama ya geldim ve ayrıntılı ultrason zamanında da burada olucam.bana tavsiye edebiliceginiz ayrıntılı ultrason da iyi bir doktor var mı?Karşıyaka'ya kadar gidebilirim yeterki güvenebilecegim biri olsun.

riskin kaç çıkmıştı canım benim ikili 1:219 çıktı...amniyosentez yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım...
1/77 çıktı cnm
ben yaptırdım
beklemek daha kötü yaptırmaktan

test sonucunu beklemek en zor kısım galiba. allah sana sabır versin. ama eminim temiz çıkacak..
aynen öyle cmnm bnm
İnşallah Hep beraber
şu sıcaklarda montlara bakmak hiç cazip gelmiyor

Ben Alsancak'ta Dr Soner Recai Öner' e gideceğim ayrıntılı usg için. Geçen sene benim arkadaşım ona gitmiş çok memnun kalmış. Benim kendi doktorum da ona yönlendirdi

Son düzenleme:
Menemen de özel sada hastanesi var çok memnun olanlar var

Ben Alsancak'ta Dr Soner Recai Öner' e gideceğim ayrıntılı usg için. Geçen sene benim arkadaşım ona gitmiş çok memnun kalmış. Benim kendi doktorum da ona yönlendirdi
merhaba bende izmirden 20 haftalık anneyim haftaya nasipse ayrıntılı yaptırmam lazım alsancakta neredeymiş sizin gideceğiniz yerin fiyatı ne kadar ben normalde kordon kadın doğum mete beye gidiyorum kontrollere

canim benim istersen ben sana burda bir tercuman bulur telefonunu yada email adresini vereyim ben cok kucuk geldim buaraya ailemle babamin isleri dolayisiyla geldim ve direk vatandas olduk .o yuuzden hicbir bilgim yok gocmenlik gibi ama en kisa surede yazarim tercumanin bilgilerini o yardimci olur hem kural nedir denklik olsun basvuru olsun

Slm hamiş anneler şimdi dr dan geldik ve cinsiyetimiz doktorumuzun müzipliği yüzünden bi anda kız Dedi şok olduk ben dünya kadar kıyafet aldım dedim hani erkekti
Sonra noldu Dedi bi moralin bozuldu yok yani öle değil derken erkek şaka yaptım Dedi
Ama benim aklıma takılan şuanda 17 hafta 6 günlük ama boy 15 cm kilo 196 gr normal mi ya kafa yapısı biraz büyük Dedi güldü koca kafalı olacak Dedi ama 3 /4 lü test yapmayacak sağlıklı görünüyor Dedi ya sanki bana küçük gelişmiyor gibi geldi

Son düzenleme:
özel sada hastanesi ben dün orda yaptırdım.

Tamam canım olabilir, teşekkür ederim:)

merhaba bende izmirden 20 haftalık anneyim haftaya nasipse ayrıntılı yaptırmam lazım alsancakta neredeymiş sizin gideceğiniz yerin fiyatı ne kadar ben normalde kordon kadın doğum mete beye gidiyorum kontrollere

Henüz gitmediğim için yerini tam olarak tarif edemem ama internetten baktığım kadarıyla cami durağına yakın gözüküyor. Fiyatını da telefonda randevu alırken sormayı unutmuşum, sonra da arayıp sormaya utandım. Artık ne kadar olduğunu gidince öğreneceğim. Normalde benim doktorum Ahmet Güler, ama mutlaka perinataloji uzmanı yapsın ayrıntılıyı dediği için ona yönlendirdi. İstersen Ege ya da Çınarlı' da da yaptırabilirsin dedi ama ben daha önce arkadaşımdan bu doktorun adını duyduğum için ona gitmek istedim

bende kıyafet alacam ama tutuyorum kendimi şöyle 7. ayı bir görelim ondan sonra alışverişe başlarım. kızımda gidip toplu olarak almıştım yine aynı şekilde toplu almayı düşünüyorum.
bir de kızımda kendinden eldivenli kıyafetler almıştım çok kullanışlıydı eldivenler sürekli düşüyor yada lastikleri bileğinde iz yapıyor.Yine öyle almayı düşünüyorum.Aziz bebenin ürünlerinden
bebek arabası alırken hafif olmasına dikkat etmeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…