- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Canım tuzu fazla tüketme senin uzatamadığın için şişiyordur ayakların canım hem hamile olup çalışan anneleri alkışlıyorum Allah güç kuvvet versincanım çalıştığım için ayaklarım 9 saat boyunca sarkıyo akşamda bu hale geliyo maalesef eve varınca dikiyorum ancak. bide ayaklarım cayır cayır yanıyıo hiç çorap giyemiyorum ben yaa
Reflü yastığı mı dicem canım bende alırım olmazsa başka ne aldınız bende çok hevesliyim ama 7.aydan sonraya bıraktık şimdi evi badana yaptırıyoruz eşyalar yenilendi binevi bebek öncesi hazırlık sardı bizi:)
evet göbek deliğinden birde sol kasığımdan girmişler. zaten operasyon sonrası çok sancım olmuştu. geçen ay sürekli eşime ameliyat yerinden bu ufaklı çıkacak diyip duruyordum. gerilme çok fazla ama neyseki yırtık falan yok galiba. ama haklısı dikkat etmek lazım. sana da geçmiş olsun. sen biraz daha fazla dikkat et ama.Olaylardan sonra herkes yurtdisina gitmenin yollarini aramaya basladi. Baskalarindan da duydum.
Ben de Kasim 2014 te oldum. Senin göbek deliginden de acmislar miydi? Simdiye kadar neyse ki bir sey olmamis. Ani hareketlerden kacin bence. Ben yan yatarken kolumu esime dogru uzattim, sanirim göbegim gerildi tam o anda oldu. Sonraki agrilar da yine yan yatarken tetiklendi.
Çok teşekkür ederim canımmoh maş. ne güzel telaşlar bunlar güzel günlerde oturun inş.
evet cnm reflü yastığı diye geçiyor iki çeşit var biri normal diğeri ısıtma torbası var içinde kış olduğundan ve daha çok tercih edildiğinden onu tavsiye ettiler diğeri ile 10-15 lira fiyat varkı vardı zaten. 79,9 tl belki fiyatından yakalyabilirsin.
bizde bugüne kadar hiçbişe almamıştık annemi durduramıyorum ama biz eşimle temkinliydik ama oraya girince bari bişiler alalım deidk. cam rende, burun aspiratörü, ateş ölçer, indirimden bir kaç beyaz zıbın ilk ay için, göğüs pedi , süt torbası , lat silme pamuğu bunları aldık elimiz boş çıkamadık yani . birde oraya gidince gördükkü okadar çok alınması gereken varki böyle başlasak bitmez bile al al hem bizi sarsmaz her ay ufak ufak almak hemde eksikler zamanla tammlanmış olur. ben evlenirkende biranda evlendm zor oldu hergün hergün alışveriş ondan biliyorum zorluğu ki hamile olarak daha zor. daha erken belki ama ben öle dakikalarca gezemiyorum artık otura otura çabuk yoruluyorum. ondan biraz başlasanız iyi olur dedi ark. bizde gitmişken elimiz boş dönmedik. bir sonraki gidişimizdede şampuan duş jeli çamaşır deterjanlarını vede bir kaç paket bezini alırız dedik . ay çenem düştü çok heyecanlandm sanırım ilk alışverişimizdi ya ballandıra ballandıra anlattım iki ıvır zıvırı :)
Günaydınlar...
Tatilde olduğum için bir süredir okuyordum ama yazamıyordum. Nihayet döndük ve dün doktora gittik. Genel olarak bebeğin durumu iyi boyu kilosu vs. bende 5 kilo almışım doktor gayet güzel dedi. Ancak karnımdaki suyu fazla gördü doktor. Erken doğum riski olabilir dedi. Şu an için telaşlanmaya gerek yokmuş ancak kontrol altında tutacağız. Sıvının fazla olmasının bir nedeni yokmuş. Ama gebelik şekerine bakılacak bu hafta onu tetikleyebilirmiş. normalde 6. ayda bakılacakmış gebelik şekerine böyle bir durum olduğu için benimkini öne aldı. birde cuma günü detaylı ultrason yapılacak. Biraz moralim bozuldu ama doktorum çok iyi br doktor sağolsun rahatlattı beni. İnşallah doğuma kadar bir sorun çıkmaz.
Çok teşekkür ederim canımm
Oh ne iyi canım bende bi o kadar hevesle okudum valla:) Güle güle kullansın bebişin aldıklarınızı inşallah sağlıklı günlerde, fikir oluyor hem banada , evet canım doğru söylüyorsun az az almak sarsmaz biz bebek kumbarası yaptık her ay bebişe para atıyoruz onunla toplu yapcaktık ama şu ağustos bitsin bende çok hevesliyim inan kendimi zor tutuyorum almamak için:)
hayırlı olsun canım bebek yeni eve gelecek o zaman ne güzel kaç yıllık evlisin eşyalar falan değiştiriyoruz demişsin :))Reflü yastığı mı dicem canım bende alırım olmazsa başka ne aldınız bende çok hevesliyim ama 7.aydan sonraya bıraktık şimdi evi badana yaptırıyoruz eşyalar yenilendi binevi bebek öncesi hazırlık sardı bizi:)
bende gündüz hissetmiyorum akşam yemeğinden sonra biraz seğirme oluyor zaten 1 haftadır hissetmeye başladım
gökhan ÖNAL canım dr nin ismi iyi ilgilendi bende ilk defa gittim. 120 tl ödedim.Sad
Hangi doktora gittiniz acaba baktım ama birkaç doktor var ilgilenmesi yaklasimi nasıldı birde ne kadar ödediniz çok soruyorum ama bilmediğim bir yerdeyim oyüzden çok araştırıyorum kusura bakmayın
Evet canım biz ilk duyduğumuzda başladık :) olsun sizde ufaktan başlamışsınız o da güzel ...çok tşk. ederim cnm hepimiz inş. çok güzel günlerde kullanır büyütürz prensleri prensesleri inş.
a bak o aklıma hiç gelmemişti oda iyi fikirmiş gerçi geç kaldık sanırım ilk duyduğumuzda yapsaydık keşke :)
cnm sadece ayrıntılı içinmi gökhan beye gittin bende gökhan beyin ismini duydum hep sadada sadeceayrıntılı yaptırmak istiyorum diyinceaynı gün yapıyolarmı bide radyoloji uzmanımı yapıyo kendisimi acabagökhan ÖNAL canım dr nin ismi iyi ilgilendi bende ilk defa gittim. 120 tl ödedim.
herkese günaydın güzel anneler, bebeğinin hareketlerini hisseden anneler her an hissediyor musunuz yoksa belli saatlerde mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?