2016 Aralık Anneleri

Canım tavsiyelerini dikkate alıcam çok teşekkürler

yatak çok güzel ama bence pahalı daha ihtişamlısını 350 ye bulmuştum ben konyada

Kızlar ben de bugün doktora gittim.devlet hastanesine gidiyorum.doktor usg de baktıktan sonra en son çekinerek sordum cinsiyetini,daha önce demiştim kız dedi.daha önce 12.haftamda gitmiştim.hiç sormamıştım kendi de bişey dememişti.daha önce bişey söylemediniz dedim.o da kız diyorum ama bi daha geldiğinde netleştirirz dedi.sonra üstümü giydim cinsiyeti kafana takma dedi.ben de önemli değil farketmez dedim.ama doktorun davranışı pek hoşuma gitmedi.madem net değil kız olduğunu neye göre söyledi onu da anlamadım.ben nasıl davranacağımı bilmiyorum sanırım.doktor da ben sormasam bişey demiyor.bikaç gün sonra özel polikliniği olan bi doktora gitmeyi düşünüyorum.sizce ne yapayım?daha kalp atışını bile duymadım.talep ettim ama dopler zararlı diye pek dinletmiyorum dedi.var mı benim gibi olan?

17. Haftandasin net bisekilde soylemesi gerekirdi. Ne diye surunduruyorlar anlamiyorum.
Ilk bebekmi buarada canm

17. Haftandasin net bisekilde soylemesi gerekirdi. Ne diye surunduruyorlar anlamiyorum.
Ilk bebekmi buarada canm
Evet ilk bebek.benim cinsiyet değil sadece diğer konularda da çok fazla bilgi vermedi şu zamana kadar.illa herşeyi detaylı sormak mı gerek.sormasam cinsiyet mevzusu da geçmicekti.son anda sordum

Ben Kanada'dayim, birde E ezgiezgi var :)

AngelDream canim bende 11 yil once geldim Kanada'ya universite icin, sonrasinda da is derken kaldim, vatandas oldum. Muhendislik, mimarlik ve tip alaninda calisiyorsan denklik istiyorlar. Yani burda tekrar sinavlara girmen gerekiyor. Ayrica Quebec eyaletine gelmek istersen bide Fransizca sinavindan gecmeniz gerekiyor. www.cic.gc.ca adresinden ayrintili bilgileri alabilirsin. Ben butun vize, gocmenlik ve vatandaslik islemlerini kendim yapmistim. Ama tabi yardim almak istersen Ezgi'nin dedigi gibi danismanlik sirketleride var.

mrb , 18. hafta olmuş kalp atışını duymamak nedemek . aile sağlık merkezine bile gitseniz dinletirler size kalp atışını kaldıkı bukadar dr her gitmemizde bize dinletiyorsa birtek zararlı olmadığını o dr bilmiyor sanırım. ilgisiz bir tipe denk gelmişsiniz. dilerseniz yanı hastanede bir başka dr u deneyin veya dediğiniz gibi kafanızdaki tüm soruları yanıtlayacak özel bir hastanede bir başka dr a görünün kaldıki 2 hafta sonra renkli ultrason var akabinde şeker yük. vs yani yapman takip etmen gerekenler var bunları sana anlatacak yol gösterecek seni sakinleştirecek bir dr hamilelikte çok daha iyidir diye düşünüyorum. sağlıklı günler dileirm.

Canım tavsiyelerini dikkate alıcam çok teşekkürler

hafta sonu bizde eşimle e-bebek teydik gezelim bir bakalım dedik bugüne kadar hiçbişe almamıştık madem geldiko halde ıvır zıvır bir kaç bişe alalım dedik ve en başta reflü yastığını aldık :) gerçekten gereklimi diye düşünürdüm hep nette hep gerekli diyorlar ama yinede kullanan birinden duymak istemiştimki sabahında ark.larla kahvaltıdaydık ve kızı 6 aylıktı ona sorduğumda kesinlikle alınması gerek dedi biz evde onunla taşır olduk dedi ne kusma şikayeti oldu çok şükür nede gaz sorunu vs yaşamadık deedi .ondan bu bigileri alınca tutamadm kendimi aldım. e -bebekte ısıtmalı olanı var kiraz çekirdeklerinden bir torba yapılmış kış bebekleri olacağından ısıtmalı olması extra bizim için bilginizde olsun kızlar.

Reflü yastığı mı dicem canım bende alırım olmazsa başka ne aldınız bende çok hevesliyim ama 7.aydan sonraya bıraktık şimdi evi badana yaptırıyoruz eşyalar yenilendi binevi bebek öncesi hazırlık sardı bizi:)

Canim gun icersinde ayaklarini havaya dik.
Uzanip ayaklarinin altina yuksek bi destek koy
Cok tuzlu yeme , bol su icmeni ayaciklarinida usutmemeni tavsiye ederim
canım çalıştığım için ayaklarım 9 saat boyunca sarkıyo akşamda bu hale geliyo maalesef eve varınca dikiyorum ancak. bide ayaklarım cayır cayır yanıyıo hiç çorap giyemiyorum ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…