- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Teşekkür ederim canımhayırlı olsun canım bebek yeni eve gelecek o zaman ne güzel kaç yıllık evlisin eşyalar falan değiştiriyoruz demişsin :))
Canım geçmiş olsun , hiç kapsamlı hastaneye gitme imkanın yokmu adam akıllı baksınlar için rahat etsin , bende sırf bu yüzden tatile gitmeyi bu sene ortadan kaldırdık inşallah güzel haberler bekliyoruz canım uzan dinlen bak derinden kalp sesini duymuşsunuz Rabbim yavrunu sana bağışlasınArkadaşlar herkese merhaba dün geceden beri hiç iyi değişim tatildeyiz ve hamile olduğumu bilerek otel sahibi bir koya gidip orada girin denize dedi yollar rezalet kum taş şimdi biter diye diye gittik döndüğümüzde sol kasık Ağrı'sıyla hastanenin aciline gittik rezaletttttt...ebeler kalp atışını duyamıyoruz dediler hüngür hüngür ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı ultrason yok mu diyorum yok diyorlar sonunda derinden geldi yavrumun sesi...serum taktılar...içim rahat değil vicdan azabı beni mahvediyor çok korkuyorum...hala tek taraflı kasık ağrım var ve burada şaka gibi ama gidip sıra alacaksınız muayene olmak için diyorlar sıra yok...nolur dua edin bize...
Canım geçmiş olsun , hiç kapsamlı hastaneye gitme imkanın yokmu adam akıllı baksınlar için rahat etsin , bende sırf bu yüzden tatile gitmeyi bu sene ortadan kaldırdık inşallah güzel haberler bekliyoruz canım uzan dinlen bak derinden kalp sesini duymuşsunuz Rabbim yavrunu sana bağışlasın
o zaman iyi etmişsin canım içine sine sine yaparsın ne güzel bir de bebiş geldi mi tam olur sağlıkla sıhhatle:)Teşekkür ederim canım
Eylül'de 4 yıl olcak canım biz koltuk takımı nı değiştiriyoruz doğrucan mobilya bizi oyuna getirdi gibi bişey beğenmediğim kullanışsız koltukları kakaladılarda düğün üstü bize sonra geri almadılar falan filan yani şimdi içime sinen koltuk takımı aldık halı vs birde badana yaptırıyor uz bebiş öncesi hazırlık olsun dedik canım
canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için:)AngelDream canim bende 11 yil once geldim Kanada'ya universite icin, sonrasinda da is derken kaldim, vatandas oldum. Muhendislik, mimarlik ve tip alaninda calisiyorsan denklik istiyorlar. Yani burda tekrar sinavlara girmen gerekiyor. Ayrica Quebec eyaletine gelmek istersen bide Fransizca sinavindan gecmeniz gerekiyor. www.cic.gc.ca adresinden ayrintili bilgileri alabilirsin. Ben butun vize, gocmenlik ve vatandaslik islemlerini kendim yapmistim. Ama tabi yardim almak istersen Ezgi'nin dedigi gibi danismanlik sirketleride var.
İçini ferah tutmaya çalışın canım bebeğin gayet iyi bence baktım seninde için rahat olsun eşine de ders olur o zaman o da korkmuştur , gidince bize de yaz merak ederimCanım kapsamlı hastane 80 km.imiş şimdi bilenlerden öğrenmeye çalışıyorum Oray'a gitmeye çalışacağım randevu da alamayacağım mecburen...aminnnn aminnnn Rabb'im herkesin yavrusunu annesine babasına bağışlasın...o kadar pişmanım ki eşime söz geçiremedim şimdi de suçlu suçlu...bir musibet bin nasihatten iyiymiş işte ders oldu...
Günaydın güzel anneler:) Ben bebişi artık çok net hissediyorum, bişeyler yedigimde mutlaka canlanıyor bizimki pıt pıt başlıyor:) Çok güzel bir duygu içimde bir canlının olması:) Bir de geceleri yattığımda başlıyor, vurmalara:)herkese günaydın güzel anneler, bebeğinin hareketlerini hisseden anneler her an hissediyor musunuz yoksa belli saatlerde mi ?
İçini ferah tutmaya çalışın canım bebeğin gayet iyi bence baktım seninde için rahat olsun eşine de ders olur o zaman o da korkmuştur , gidince bize de yaz merak ederim
Inşallah canım benim cümlemizin ki sağlıkla sıhhatle gelsin:)o zaman iyi etmişsin canım içine sine sine yaparsın ne güzel bir de bebiş geldi mi tam olur sağlıkla sıhhatle:)
herkese günaydın güzel anneler, bebeğinin hareketlerini hisseden anneler her an hissediyor musunuz yoksa belli saatlerde mi ?
canım evet birşey olmaz Allahın izniyle ama dikkat etmek lazım.Bende haftaya otel tatiline gidiyorum, benimde çok dikkat etmem lazım. Güneşlenmeyi de çok severim ama çok güneşlenmicem +50 faktör güneş kremini sürüp yüzücem. artık kızımla da babası ilgilenir, ben keyfime bakıcam diye umut ediyorum, görücez:)Canım kendi doktorumu aradım hiç dert etme kötü birşey olma ihtimali çok çok çok çok düşük dedi...üşütmüş olabilirsin dedi denizden sonra güneşlenmiyorum çünkü bir de ıslak mayoyla oturuyorum sanıyorum o çarptı beni
beşik güzel görünüyor, fiyatı da fena değilhttp://www.civilim.com/agashi-classic-60x120-moduler-bebek-besigi-ags-018 kızlar beşik alternatifi buldum bakın isterseniz
aynen canımbeşik güzel görünüyor, fiyatı da fena değil
Islak mayoyla mı oturuyosunCanım kendi doktorumu aradım hiç dert etme kötü birşey olma ihtimali çok çok çok çok düşük dedi...üşütmüş olabilirsin dedi denizden sonra güneşlenmiyorum çünkü bir de ıslak mayoyla oturuyorum sanıyorum o çarptı beni
Çok iyimiş canım ya beşikte fiyatı da valla acaba bizde internetten mi alsak sonra görüp alamadım diye pişman olmak istemiyorum birebir aynısı gelir mi ki korktum satıcılardan artık ağzımız yandığı için.http://www.civilim.com/agashi-classic-60x120-moduler-bebek-besigi-ags-018 kızlar beşik alternatifi buldum bakın isterseniz
Islak mayoyla mı oturuyosunaman canım ne yaptın üşüttün o zaman kesin dikkat et kendine koru canım valla evde bile ben çorap giyiyorum , neyse için rahatlamıştır bi nebze dönünce de bakılırsın tam rahatlar
canım evet birşey olmaz Allahın izniyle ama dikkat etmek lazım.Bende haftaya otel tatiline gidiyorum, benimde çok dikkat etmem lazım. Güneşlenmeyi de çok severim ama çok güneşlenmicem +50 faktör güneş kremini sürüp yüzücem. artık kızımla da babası ilgilenir, ben keyfime bakıcam diye umut ediyorum, görücez:)
canım bu siteler bilindik siteler yanlış olmaz diye düşünüyorum ki internet fiyatları daha uygun oluyor bana da bu mantıklı gelmeye başladı ama bakalım ben sadece beşik ve dolap mı alsam şimdilik diye fikir değiştirmeye başladım kararsızım oda için acele etmesem mi ki diye düşünüyorumÇok iyimiş canım ya beşikte fiyatı da valla acaba bizde internetten mi alsak sonra görüp alamadım diye pişman olmak istemiyorum birebir aynısı gelir mi ki korktum satıcılardan artık ağzımız yandığı için.
Canım kapsamlı hastane 80 km.imiş şimdi bilenlerden öğrenmeye çalışıyorum Oray'a gitmeye çalışacağım randevu da alamayacağım mecburen...aminnnn aminnnn Rabb'im herkesin yavrusunu annesine babasına bağışlasın...o kadar pişmanım ki eşime söz geçiremedim şimdi de suçlu suçlu...bir musibet bin nasihatten iyiymiş işte ders oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?