2016 Aralık Anneleri

hayırlı olsun canım bebek yeni eve gelecek o zaman ne güzel kaç yıllık evlisin eşyalar falan değiştiriyoruz demişsin :))
Teşekkür ederim canım
Eylül'de 4 yıl olcak canım biz koltuk takımı nı değiştiriyoruz doğrucan mobilya bizi oyuna getirdi gibi bişey beğenmediğim kullanışsız koltukları kakaladılarda düğün üstü bize sonra geri almadılar falan filan yani şimdi içime sinen koltuk takımı aldık halı vs birde badana yaptırıyor uz bebiş öncesi hazırlık olsun dedik canım

Canım geçmiş olsun , hiç kapsamlı hastaneye gitme imkanın yokmu adam akıllı baksınlar için rahat etsin , bende sırf bu yüzden tatile gitmeyi bu sene ortadan kaldırdık inşallah güzel haberler bekliyoruz canım uzan dinlen bak derinden kalp sesini duymuşsunuz Rabbim yavrunu sana bağışlasın

Canım kapsamlı hastane 80 km.imiş şimdi bilenlerden öğrenmeye çalışıyorum Oray'a gitmeye çalışacağım randevu da alamayacağım mecburen...aminnnn aminnnn Rabb'im herkesin yavrusunu annesine babasına bağışlasın...o kadar pişmanım ki eşime söz geçiremedim şimdi de suçlu suçlu...bir musibet bin nasihatten iyiymiş işte ders oldu...

o zaman iyi etmişsin canım içine sine sine yaparsın ne güzel bir de bebiş geldi mi tam olur sağlıkla sıhhatle:)

canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için:)

İçini ferah tutmaya çalışın canım bebeğin gayet iyi bence baktım seninde için rahat olsun eşine de ders olur o zaman o da korkmuştur , gidince bize de yaz merak ederim

herkese günaydın güzel anneler, bebeğinin hareketlerini hisseden anneler her an hissediyor musunuz yoksa belli saatlerde mi ?
Günaydın güzel anneler:) Ben bebişi artık çok net hissediyorum, bişeyler yedigimde mutlaka canlanıyor bizimki pıt pıt başlıyor:) Çok güzel bir duygu içimde bir canlının olması:) Bir de geceleri yattığımda başlıyor, vurmalara:)

İçini ferah tutmaya çalışın canım bebeğin gayet iyi bence baktım seninde için rahat olsun eşine de ders olur o zaman o da korkmuştur , gidince bize de yaz merak ederim

Canım kendi doktorumu aradım hiç dert etme kötü birşey olma ihtimali çok çok çok çok düşük dedi...üşütmüş olabilirsin dedi denizden sonra güneşlenmiyorum çünkü bir de ıslak mayoyla oturuyorum sanıyorum o çarptı beni

herkese günaydın güzel anneler, bebeğinin hareketlerini hisseden anneler her an hissediyor musunuz yoksa belli saatlerde mi ?

benim ilk hamileliğim olmasına rağmen 2 haftadır hissediyorum,zayıf olmamın etkisi sanırım.
her gün daha çok artıyo. en başlarda günde 1-2 defa hissediyordum.
her an değil, belirli saatlerde hareket ediyor. geçen gün sabah vuruyodu acaba dedim acıktı mı :)
dün de yemekten sonra o kadar çok hareket etti ki belki 10 defa hareketini hissettim
bugun daha hissetmedim daha uyuyor kuzucuk heralde :)

canım evet birşey olmaz Allahın izniyle ama dikkat etmek lazım.Bende haftaya otel tatiline gidiyorum, benimde çok dikkat etmem lazım. Güneşlenmeyi de çok severim ama çok güneşlenmicem +50 faktör güneş kremini sürüp yüzücem. artık kızımla da babası ilgilenir, ben keyfime bakıcam diye umut ediyorum, görücez:)

Kizlar gunaydin bir sorum var ben arada burun tikanikligi yuzunden kulak iltihabi yasarim 3.4 gun agrir ve kendiliginden gecer ..ilac alerjim oldugu icin olabildigince bu sure zarfinda yasadigim saglik sorunlarini dogal yollarla atlatmaya calisiyorum malesef dun yine basladi sicak havlu kompresi.e basladim hemen agzimi acip kapattigimda agri ates yok sadece ustune yattimda yada dokundugumda agri var..zeytinyagi damlattim biraz oncede biraz daha iyi gekdi bu durumu.yasayan.varmi aranizda

Islak mayoyla mı oturuyosunaman canım ne yaptın üşüttün o zaman kesin dikkat et kendine koru canım valla evde bile ben çorap giyiyorum , neyse için rahatlamıştır bi nebze dönünce de bakılırsın tam rahatlar

Sanıyorum üşüttüm doktorum içimi rahatlattı ama yine de bir yanım kaygılı zehir olacak şimdi tatil evet biz 5 ay öncesinden ayarlamıştık kahvaltı dahil bir otel gezelim sürekli kahvaltıdan sonra diyorduk en mantıklısı herşey dahil bir otelmiş otelden dışarıya kıpırdamamak...hiç güneşlenmiyorum zaten..ama 20'şer dakika 3 kez yüzdüm belki de o yordu...neyse bu olsun derdimiz bebeğim sağlıklı olsun da...çok teşekkür ediyorum kızlar iyi ki varsınız...

canım bu siteler bilindik siteler yanlış olmaz diye düşünüyorum ki internet fiyatları daha uygun oluyor bana da bu mantıklı gelmeye başladı ama bakalım ben sadece beşik ve dolap mı alsam şimdilik diye fikir değiştirmeye başladım kararsızım oda için acele etmesem mi ki diye düşünüyorum

neyse şimdi iyi düşünelim iyi olsun. inş. herşey yolundadır herkesin günlük yaşadığu sıkıntılar veya ağrılardır çk çok geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…