- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
- 53
http://www.civilim.com/agashi-classic-60x120-moduler-bebek-besigi-ags-018 kızlar beşik alternatifi buldum bakın isterseniz
canım bende gittim tatile ağır ağır dura dura 9 saatte gittik 6,5 saatlik yolu denize havuza girebilirsin ama kesinlikle ıslak mayoyla oturma dedi drum.. aklına kötü getirme Allaha emanet evladın ama kendine dikkat etCanım kendi doktorumu aradım hiç dert etme kötü birşey olma ihtimali çok çok çok çok düşük dedi...üşütmüş olabilirsin dedi denizden sonra güneşlenmiyorum çünkü bir de ıslak mayoyla oturuyorum sanıyorum o çarptı beni
Kilo yapmıyor muKızlar hamilelik başladı başlayalı patates kizartmasina aserdim halen illa patates illa patates
Hamilelikte yediğim kizarmayi hamilelikten önce yememisimdir
canım bende gittim tatile ağır ağır dura dura 9 saatte gittik 6,5 saatlik yolu denize havuza girebilirsin ama kesinlikle ıslak mayoyla oturma dedi drum.. aklına kötü getirme Allaha emanet evladın ama kendine dikkat et
evet göbek deliğinden birde sol kasığımdan girmişler. zaten operasyon sonrası çok sancım olmuştu. geçen ay sürekli eşime ameliyat yerinden bu ufaklı çıkacak diyip duruyordum. gerilme çok fazla ama neyseki yırtık falan yok galiba. ama haklısı dikkat etmek lazım. sana da geçmiş olsun. sen biraz daha fazla dikkat et ama.
neyse şimdi iyi düşünelim iyi olsun. inş. herşey yolundadır herkesin günlük yaşadığu sıkıntılar veya ağrılardır çk çok geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.
Geçmiş olsun kasık ağğrısı bu haftalarda başlıyor rahim buyudugu için korkma.. İnşallah bişey çıkmaz. Ben de 2 haftadır var kasık ağrısı gelip gider o öyle artık rahmimiz buyuyor ondandır.. Hayırlı haberlerle gelin inşallahArkadaşlar herkese merhaba dün geceden beri hiç iyi değişim tatildeyiz ve hamile olduğumu bilerek otel sahibi bir koya gidip orada girin denize dedi yollar rezalet kum taş şimdi biter diye diye gittik döndüğümüzde sol kasık Ağrı'sıyla hastanenin aciline gittik rezaletttttt...ebeler kalp atışını duyamıyoruz dediler hüngür hüngür ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı ultrason yok mu diyorum yok diyorlar sonunda derinden geldi yavrumun sesi...serum taktılar...içim rahat değil vicdan azabı beni mahvediyor çok korkuyorum...hala tek taraflı kasık ağrım var ve burada şaka gibi ama gidip sıra alacaksınız muayene olmak için diyorlar sıra yok...nolur dua edin bize...
kızartma kilo yapmaz mı canım çok yenirse kesinlikle yapar ama zayıfsan belki o kadar etkili değildir kilodaKilo yapmıyor mu
Bende beşik beğendim canım 600 tl fiyat verdiler çok fark var yarı yarıya ama beğendiğim beşikte çok şirindi galiba ekim gibi alırız biz biraz daha araştırmak en iyisi diye düşünüyorum bakalımcanım bu siteler bilindik siteler yanlış olmaz diye düşünüyorum ki internet fiyatları daha uygun oluyor bana da bu mantıklı gelmeye başladı ama bakalım ben sadece beşik ve dolap mı alsam şimdilik diye fikir değiştirmeye başladım kararsızım oda için acele etmesem mi ki diye düşünüyorum
Benim de hoşuma gitti bu besikhttp://www.civilim.com/agashi-classic-60x120-moduler-bebek-besigi-ags-018 kızlar beşik alternatifi buldum bakın isterseniz
her doktorun tavrı tarzı farklı oluyo canım olsun takma kafana bebeğin şuan en güvenilir yerdeDoktorum o kadar rahat ki hiçbir şey söylemedi banane istiyorsan onu yap dedi...bazen kızıyorum kendime 30 yaşındayım hala abuk sabuk hareket ediyorum diye...neyse akıllandım artık...bebeğimi yormayacağım canım yolculuk da bi sıkıntı yaşamadım ama sonrasında kötü oldu...
Arkadaşlar herkese merhaba dün geceden beri hiç iyi değişim tatildeyiz ve hamile olduğumu bilerek otel sahibi bir koya gidip orada girin denize dedi yollar rezalet kum taş şimdi biter diye diye gittik döndüğümüzde sol kasık Ağrı'sıyla hastanenin aciline gittik rezaletttttt...ebeler kalp atışını duyamıyoruz dediler hüngür hüngür ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı ultrason yok mu diyorum yok diyorlar sonunda derinden geldi yavrumun sesi...serum taktılar...içim rahat değil vicdan azabı beni mahvediyor çok korkuyorum...hala tek taraflı kasık ağrım var ve burada şaka gibi ama gidip sıra alacaksınız muayene olmak için diyorlar sıra yok...nolur dua edin bize...
Amin cnm inş. herşey yolunda ve rutininde gider.geçmiş olsun sağlıklı günler ve hamişlikler dileirm.
kilo ve boy normal, bizim ölçümlerde aynıydı o hafta. bizimkinin de kafası büyük. kardeşim öyleydi benim, annem hazır aldığı tüm tshirt ve kazakların yakalarını kesip düğme dikerdi kafasından geçirmek için. :) ama şimdi gayet normal ve çok güzel şekilli bir kafası var.Eki Görüntüle 1859840 Eki Görüntüle 1859840 Slm hamiş anneler şimdi dr dan geldik ve cinsiyetimiz doktorumuzun müzipliği yüzünden bi anda kız Dedi şok olduk ben dünya kadar kıyafet aldım dedim hani erkekti
Sonra noldu Dedi bi moralin bozuldu yok yani öle değil derken erkek şaka yaptım Dedi
Ama benim aklıma takılan şuanda 17 hafta 6 günlük ama boy 15 cm kilo 196 gr normal mi ya kafa yapısı biraz büyük Dedi güldü koca kafalı olacak Dedi ama 3 /4 lü test yapmayacak sağlıklı görünüyor Dedi ya sanki bana küçük gelişmiyor gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?