2016 Aralık Anneleri

beşik güzelmiş ama çekmeceli bir beşik almak daha mı mantıklı olur bilemedim

canım bende gittim tatile ağır ağır dura dura 9 saatte gittik 6,5 saatlik yolu denize havuza girebilirsin ama kesinlikle ıslak mayoyla oturma dedi drum.. aklına kötü getirme Allaha emanet evladın ama kendine dikkat et

canım bende gittim tatile ağır ağır dura dura 9 saatte gittik 6,5 saatlik yolu denize havuza girebilirsin ama kesinlikle ıslak mayoyla oturma dedi drum.. aklına kötü getirme Allaha emanet evladın ama kendine dikkat et

Doktorum o kadar rahat ki hiçbir şey söylemedi bana ne istiyorsan onu yap dedi...bazen kızıyorum kendime 30 yaşındayım hala abuk sabuk hareket ediyorum diye...neyse akıllandım artık...bebeğimi yormayacağım canım yolculuk da bi sıkıntı yaşamadım ama sonrasında kötü oldu...

Evet ediyorum arada agri hissedince oturuyorum veya uzaniyorum geciyor. Insallah hic olmaz sende

neyse şimdi iyi düşünelim iyi olsun. inş. herşey yolundadır herkesin günlük yaşadığu sıkıntılar veya ağrılardır çk çok geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.

Aminnn çok teşekkür ediyorum iyi ki burası var doktorumdan önce buraya yazdım...bebeğim yoruldu sanırım biraz annesi sanki hamile değilmiş gibi koşturuyor onu..

Geçmiş olsun kasık ağğrısı bu haftalarda başlıyor rahim buyudugu için korkma.. İnşallah bişey çıkmaz. Ben de 2 haftadır var kasık ağrısı gelip gider o öyle artık rahmimiz buyuyor ondandır.. Hayırlı haberlerle gelin inşallah

Hanimlar kizimda sut sagma makinasi kullanmadim.
Bu sefer dusunuyorum daha once kullananlardan bilgi istesem.
Hangi marka
Sessiz olan bebegi rahatsiz etmicek sekilde sagim yapan ve en minimum surede.
Ve nesekilde sakliyip muhafaza ediyorsunuz
Simdiden tsk ederim

Bende beşik beğendim canım 600 tl fiyat verdiler çok fark var yarı yarıya ama beğendiğim beşikte çok şirindi galiba ekim gibi alırız biz biraz daha araştırmak en iyisi diye düşünüyorum bakalım

Ben daha cinsiyetini pazartesi öğrendim henüz hiç alışveriş yapmadım. Zaten yaz tatilindeyiz muhtemelen okul açılınca İstanbula gittiğimizde başlarız alışverişe. Miniğimin hareketlerini akşamları yattığımda hissediyordum elimi koyunca.Ama dün gündüz otururken bi tekme attı irkildim :) O saatten beri de daha bi hareketlendi sanki :)

her doktorun tavrı tarzı farklı oluyo canım olsun takma kafana bebeğin şuan en güvenilir yerde

Iyi gunler arkadaslar size bir sorum olacak. Ilk gebeligim oldugundan pek bi bilgim yok. Benim baldirimda bacaklarimin birbirine bakan kisminda 2 buyuk sivilce cikti birer gece arayla. Sabah uyaninca farkettim canimi acitiyor yururken( bacaklar birbirine surttugu icin), sizdede oldumu? Ya da basina gelen varmi? Acaba enfeksiyon olabilirmi ama yanma vs hicbirseyim yok, sadece sivilce var 2 tane buyuk. Birde hamileligin ilk aylarinda cikan 1 adet minik sigil var gene bacagimda. O rahatsiz etmiyordu onemsemedim ama nette bakinca hpv virusu falan okudum beni bi korku aldi. Ama genital bolgede hicbisey yok cok sukur. Basina boyle bisey gelen deneyimli arkadaslar varmi aramizda acaba? Bu sabah doktoruma yazdim dermatolojiye git dedi, onu bende biliyorum ama hic rahatlatmadi sagolsun. Sizlerede danismak istedim.

Canim korkma bence, yoruldugundan da olmus olabilir. Ben de gittim denize, aslinda islak mayoyla da oturdum tabi yapmamak lazim ama degistirecek yer yoktu, cok sükür bir sey olmadi. Ama korktugum icin uzun süre yüzmedim, kisa kisa girip yorulacakken ciktim. Benim göbegim agridigindan korktum biraz. Tatilini zehir etme, sakin sakin dikkatli bir sekilde davran yeter. Yüzme hamilelikte öneriliyor.

çok teşekkür ediyorum kızlar burada sadece özel muayenehanesi olan bir doktor vardı ona randevu aldık gittik hemen şükür bebeğimi gördüm doktor Deniz'in soğukluğundan kasılmışsındır dedi yolda da huzursuz olmuşsundur o yüzden bir sıkıntı yok merak etme dedi ne olur ne olmaz progestan kullan dedi ama kullanmak istemiyorum şimdi bol bol dinleneceğim...@langirt Sevgi_16 QueenSweethart elma_sekerim01

kilo ve boy normal, bizim ölçümlerde aynıydı o hafta. bizimkinin de kafası büyük. kardeşim öyleydi benim, annem hazır aldığı tüm tshirt ve kazakların yakalarını kesip düğme dikerdi kafasından geçirmek için. :) ama şimdi gayet normal ve çok güzel şekilli bir kafası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…