cnm sallandırma ayağını dinlen tuzu kesAyaklarım çok şişiyo kızlar
Kız yazdım cnmmKızlar ben de bugün doktora gittim.devlet hastanesine gidiyorum.doktor usg de baktıktan sonra en son çekinerek sordum cinsiyetini,daha önce demiştim kız dedi.daha önce 12.haftamda gitmiştim.hiç sormamıştım kendi de bişey dememişti.daha önce bişey söylemediniz dedim.o da kız diyorum ama bi daha geldiğinde netleştirirz dedi.sonra üstümü giydim cinsiyeti kafana takma dedi.ben de önemli değil farketmez dedim.ama doktorun davranışı pek hoşuma gitmedi.madem net değil kız olduğunu neye göre söyledi onu da anlamadım.ben nasıl davranacağımı bilmiyorum sanırım.doktor da ben sormasam bişey demiyor.bikaç gün sonra özel polikliniği olan bi doktora gitmeyi düşünüyorum.sizce ne yapayım?daha kalp atışını bile duymadım.talep ettim ama dopler zararlı diye pek dinletmiyorum dedi.var mı benim gibi olan?
Erkekti kız yaptım cnmKızlar günaydın..
Dün kontrolüm vardı, 3'lü tarama için kan verdim, 10 gün sonra belli olacakmış.
8 ağustosa 3D ultrason için gün verdi.
Cinsiyetimiz kız olarak kesinleştiİsmini belirlemiştik, Nil olacak. 12.haftada erkek olacak demişti
bence k.doğuma bir git cnm. çok geçmiş olsun panik yapmaArkadaşlar herkese merhaba dün geceden beri hiç iyi değişim tatildeyiz ve hamile olduğumu bilerek otel sahibi bir koya gidip orada girin denize dedi yollar rezalet kum taş şimdi biter diye diye gittik döndüğümüzde sol kasık Ağrı'sıyla hastanenin aciline gittik rezaletttttt...ebeler kalp atışını duyamıyoruz dediler hüngür hüngür ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı ultrason yok mu diyorum yok diyorlar sonunda derinden geldi yavrumun sesi...serum taktılar...içim rahat değil vicdan azabı beni mahvediyor çok korkuyorum...hala tek taraflı kasık ağrım var ve burada şaka gibi ama gidip sıra alacaksınız muayene olmak için diyorlar sıra yok...nolur dua edin bize...
yapacam inşallahKızlar bebek şekeri falan hazirlicak misiniz ya da başka neler yapicaksiniz kisaca ne zaman için ne yapılır :) ??
Cok şükürEvet gittim.Yukarı çıkmış miniğim.Ama doktor istirahate devam dedi.
Allah hayırlısını versinDOĞUMU ocakta canım ama sezeryan istiyodu zaten oğlunu çok zor doğurdu çünkü çok dikişi vardı
bence de sorun yoktur canım içini ferah tutKızlar 18 haftalığım altta bi baskı hissi var ara ara geliyor sizde oldumu hiç.. bide ağrı var vajinaya doğru bi baskı hissediyorum sizde oldumu hiç tuvalete çıkamıyorum pek fazla baskı hissi fazla doktoru aradım kanama yoksa sorun yoktur dedi.. sizce?
sağol canım ama iş yerinde 9 saat oturarark geçiyo sarkıyo hep aşaya kalkıp yürüyorum ama yeterli gelmio sanırımcnm sallandırma ayağını dinlen tuzu kes
çok geçmiş olsun
Kız yazdım cnmm
Hayırlı olsun
Erkekti kız yaptım cnm
bence k.doğuma bir git cnm. çok geçmiş olsun panik yapma
iyidir bebiş
yapacam inşallah
Gözünaydın canım. Doktora gidip rahatlamissindir.inşallah bundan sonra rahat geçer tatilinçok teşekkür ediyorum kızlar burada sadece özel muayenehanesi olan bir doktor vardı ona randevu aldık gittik hemen şükür bebeğimi gördüm doktor Deniz'in soğukluğundan kasılmışsındır dedi yolda da huzursuz olmuşsundur o yüzden bir sıkıntı yok merak etme dedi ne olur ne olmaz progestan kullan dedi ama kullanmak istemiyorum şimdi bol bol dinleneceğim...@langirtSevgi_16 @QueenSweethart elma_sekerim01
Hoşgeldin canim.ne guzel fit hamilesin. Ben 56 başladım 55 e dustum şimdi 58 imMeraba arkadaslar. Uzun zamandir giremedim pek okuma firsatimda olmadi. Nasilsiniz keyifler yerindedir ins. Bulantilarinizda gecmistir . Ben 53 kg ile hamile kalmistim 3.5 ay hic bse yemeden kustum serum vs .. suan 4.5 aylik olduk 53 kg olmusum iyi gidiyorum. Cok fit bi hamile oldum:) heryerim normal sadexe gobisim cikti tatli tatli oda harika gorunuyor bizimde langirt arkadasim gibi 2 dr erkek demisti cumartesi kontrolumuz var bakalim bu 3.farkli dr olcak o ne dicek. Bu dr da da dogumumuzu yapcaz zaten.degismez gibi artik. Bu arada ben 14. Haftadan beri bebisi hissediyorum hele su son 2 3 haftsdir hem kuvvetli tekmelerini hemde hareketleri gorunuyo karnimda dalgalanma yapio bi oraya bi oraya kayio karnimdanda izlenio :)
Herkese hayirli hamilelikler ins. Ben burdayim yani hatirlatiyim dedim :)
Yoruldugum3 zaman benimde oluyor. Bebeğin asagida olmasından korkuyordum doktora gittiğimde baktı doktor asagida değilmiş.Kızlar 18 haftalığım altta bi baskı hissi var ara ara geliyor sizde oldumu hiç.. bide ağrı var vajinaya doğru bi baskı hissediyorum sizde oldumu hiç tuvalete çıkamıyorum pek fazla baskı hissi fazla doktoru aradım kanama yoksa sorun yoktur dedi.. sizce?
Bende ona şaşıyorum hergün kizartma ama şimdiye kadar bir kilo verdim ve verdiğim bir kiloyu geri aldım o kadarKilo yapmıyor mu
kızartma kilo yapmaz mı canım çok yenirse kesinlikle yapar ama zayıfsan belki o kadar etkili değildir kiloda
Baskı hissi rahmin gerilip büyümeye çalışmasından olabilir bence canım geçen bana da oldu ama dinlendim ertesi gün ve geçti sende dinlenmeye bakKızlar 18 haftalığım altta bi baskı hissi var ara ara geliyor sizde oldumu hiç.. bide ağrı var vajinaya doğru bi baskı hissediyorum sizde oldumu hiç tuvalete çıkamıyorum pek fazla baskı hissi fazla doktoru aradım kanama yoksa sorun yoktur dedi.. sizce?
Bn cok zor gecirdm tatlim burdaki arkadaslar biliyolar. Hastanelerde falan yattim perisandim. O sira verdim tabi 3 4 kg sonra tam duzelmemistim 51 geliodum suan 53 iste :)Hoşgeldin canim.ne guzel fit hamilesin. Ben 56 başladım 55 e dustum şimdi 58 im
Canım sen şimdi nasislin burada en çok aklıma gelip acaba nasıl diye merak ettiğim kişi sensin :) o kadar uzuluyordum ki sanABn cok zor gecirdm tatlim burdaki arkadaslar biliyolar. Hastanelerde falan yattim perisandim. O sira verdim tabi 3 4 kg sonra tam duzelmemistim 51 geliodum suan 53 iste :)
Canım aynısı bana 16. Haftada oldu doktora gittim düşük belirtisi dediler. progestan ilacına başladım vajinadan. Çok şükür geçti bi daha olmadı. Acil Dr haber verKızlar 18 haftalığım altta bi baskı hissi var ara ara geliyor sizde oldumu hiç.. bide ağrı var vajinaya doğru bi baskı hissediyorum sizde oldumu hiç tuvalete çıkamıyorum pek fazla baskı hissi fazla doktoru aradım kanama yoksa sorun yoktur dedi.. sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?