2016 Aralık Anneleri

Ayaklarım çok şişiyo kızlar
cnm sallandırma ayağını dinlen tuzu kes
çok geçmiş olsun

Kız yazdım cnmm
Hayırlı olsun

Erkekti kız yaptım cnm

bence k.doğuma bir git cnm. çok geçmiş olsun panik yapma
iyidir bebiş
Kızlar bebek şekeri falan hazirlicak misiniz ya da başka neler yapicaksiniz kisaca ne zaman için ne yapılır :) ??
yapacam inşallah

Kızlar 18 haftalığım altta bi baskı hissi var ara ara geliyor sizde oldumu hiç.. bide ağrı var vajinaya doğru bi baskı hissediyorum sizde oldumu hiç tuvalete çıkamıyorum pek fazla baskı hissi fazla doktoru aradım kanama yoksa sorun yoktur dedi.. sizce?

bence de sorun yoktur canım içini ferah tut

Meraba arkadaslar. Uzun zamandir giremedim pek okuma firsatimda olmadi. Nasilsiniz keyifler yerindedir ins. Bulantilarinizda gecmistir . Ben 53 kg ile hamile kalmistim 3.5 ay hic bse yemeden kustum serum vs .. suan 4.5 aylik olduk 53 kg olmusum iyi gidiyorum. Cok fit bi hamile oldum:) heryerim normal sadexe gobisim cikti tatli tatli oda harika gorunuyor bizimde langirt arkadasim gibi 2 dr erkek demisti cumartesi kontrolumuz var bakalim bu 3.farkli dr olcak o ne dicek. Bu dr da da dogumumuzu yapcaz zaten.degismez gibi artik. Bu arada ben 14. Haftadan beri bebisi hissediyorum hele su son 2 3 haftsdir hem kuvvetli tekmelerini hemde hareketleri gorunuyo karnimda dalgalanma yapio bi oraya bi oraya kayio karnimdanda izlenio :)
Herkese hayirli hamilelikler ins. Ben burdayim yani hatirlatiyim dedim :)

sağol canım ama iş yerinde 9 saat oturarark geçiyo sarkıyo hep aşaya kalkıp yürüyorum ama yeterli gelmio sanırım

Gözünaydın canım. Doktora gidip rahatlamissindir.inşallah bundan sonra rahat geçer tatilin

Hoşgeldin canim.ne guzel fit hamilesin. Ben 56 başladım 55 e dustum şimdi 58 im

Yoruldugum3 zaman benimde oluyor. Bebeğin asagida olmasından korkuyordum doktora gittiğimde baktı doktor asagida değilmiş.

Baskı hissi rahmin gerilip büyümeye çalışmasından olabilir bence canım geçen bana da oldu ama dinlendim ertesi gün ve geçti sende dinlenmeye bak

Hoşgeldin canim.ne guzel fit hamilesin. Ben 56 başladım 55 e dustum şimdi 58 im
Bn cok zor gecirdm tatlim burdaki arkadaslar biliyolar. Hastanelerde falan yattim perisandim. O sira verdim tabi 3 4 kg sonra tam duzelmemistim 51 geliodum suan 53 iste :)

Bn cok zor gecirdm tatlim burdaki arkadaslar biliyolar. Hastanelerde falan yattim perisandim. O sira verdim tabi 3 4 kg sonra tam duzelmemistim 51 geliodum suan 53 iste :)
Canım sen şimdi nasislin burada en çok aklıma gelip acaba nasıl diye merak ettiğim kişi sensin :) o kadar uzuluyordum ki sanA
Verdigin kiloları aldın mi tamamen

Canım aynısı bana 16. Haftada oldu doktora gittim düşük belirtisi dediler. progestan ilacına başladım vajinadan. Çok şükür geçti bi daha olmadı. Acil Dr haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…