Ay ben de 84 le hamile kaldım şu an 86.5 allahtan almadm fazla çok korkuyormKilodan konuşulmuş ben 83 le kaldım şuan 86.6 yım boyum 1.72 fazla kilo almadım çok şükür inşallah 15 kiloyu geçmez ama sağlık başta tabi.
Ben bu hafta giricem canım 21. Haftada olmuş olucakKızlar detaylı ultrasona kaçıncı hafta da girdiniz?
Hatırlıyorum canım uzun zamandir yamiyirdun.cok bulantin oldugu icin birvsure ailenin yanina gitmistin degil mi?çok fazla yazmiyorum da sürekli takip ediyorum.şimdi iyi misin artikBn cok zor gecirdm tatlim burdaki arkadaslar biliyolar. Hastanelerde falan yattim perisandim. O sira verdim tabi 3 4 kg sonra tam duzelmemistim 51 geliodum suan 53 iste :)
Net de 17, 18. Hafta yazıyor. Kuzen de hamile o 21. Hafta girmiş. Kafam kariştı da.Ben bu hafta giricem canım 21. Haftada olmuş olucak
benim ayaklarım da sis canim hem daha çok inmiyor da kolay kolay suyuma limon damlatiyorum bende çalışıyorum akşama kadar hareket ediyorum 41 numara ayakkabı buldum onu giyiyorum suancanım çalıştığım için ayaklarım 9 saat boyunca sarkıyo akşamda bu hale geliyo maalesef eve varınca dikiyorum ancak. bide ayaklarım cayır cayır yanıyıo hiç çorap giyemiyorum ben yaa
Doktoruna bi gitsen iyi olur canım ben de yasadım hatta kahverengi akıntım da var.. İlaç verir rahatlarsın..progestan magnezyum gibi..Rahim ağzı uzunluğunu da ölçtür bence ona da dikkat ediyorlar bu haftalardan sonraKızlar 18 haftalığım altta bi baskı hissi var ara ara geliyor sizde oldumu hiç.. bide ağrı var vajinaya doğru bi baskı hissediyorum sizde oldumu hiç tuvalete çıkamıyorum pek fazla baskı hissi fazla doktoru aradım kanama yoksa sorun yoktur dedi.. sizce?
cnm bnm haftaya cuma yani 21. haftada girmiş olacam 21+5 deKızlar detaylı ultrasona kaçıncı hafta da girdiniz?
Gözünaydın canım. Doktora gidip rahatlamissindir.inşallah bundan sonra rahat geçer tatilin
Canım yer değişikliği hastane arayışı çevreye alışma hazırlıklar gerçekten zor Allah yardımcı n olsun 3 ağustos da kaç haftalık oluyorsun 20.22 haftalar arası yapılıyor ayrıntılı benimde 21hafta olcak telaş yapma seninde ideal bence 3 ağustos.Kızlar günaydın yaa kafam çok karışık eşimin işi bu sıralar çok yoğun olaylardan dolayı yüzünü bile göremiyorum neredeyse yeni geldik buraya yol bilmiyorum iz bilmiyorum doktor fikrim yok ayrıntılı ultrason vakti geldi ne yapacağım ne edeceğim belli değildr. Randevusu aldım taa bir hafta önce ağustos 3 e randevu verdi normalde kontrolüm bu hafta olmasi gerekiyordu ne olacak nasıl olacak bilmiyorum inşallah birşey için geç kalmayız
Daha ikametimizi bile alamadık sağlık ocağına kayıt yaptirmam lazım tetatnoz için off tam bu zamanlara rastladı ya böyle yeni yere yerleşme yeniden dr. Hastahane bulmak
Bide bu olaylar oldu tam üstüne
Hakkımız da hayirlsii ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?