2016 Aralık Anneleri

Bn cok zor gecirdm tatlim burdaki arkadaslar biliyolar. Hastanelerde falan yattim perisandim. O sira verdim tabi 3 4 kg sonra tam duzelmemistim 51 geliodum suan 53 iste :)
Hatırlıyorum canım uzun zamandir yamiyirdun.cok bulantin oldugu icin birvsure ailenin yanina gitmistin degil mi?çok fazla yazmiyorum da sürekli takip ediyorum.şimdi iyi misin artik

canım çalıştığım için ayaklarım 9 saat boyunca sarkıyo akşamda bu hale geliyo maalesef eve varınca dikiyorum ancak. bide ayaklarım cayır cayır yanıyıo hiç çorap giyemiyorum ben yaa
benim ayaklarım da sis canim hem daha çok inmiyor da kolay kolay suyuma limon damlatiyorum bende çalışıyorum akşama kadar hareket ediyorum 41 numara ayakkabı buldum onu giyiyorum suan

Doktoruna bi gitsen iyi olur canım ben de yasadım hatta kahverengi akıntım da var.. İlaç verir rahatlarsın..progestan magnezyum gibi..Rahim ağzı uzunluğunu da ölçtür bence ona da dikkat ediyorlar bu haftalardan sonra

Günaydın güzel anneler. Bizim yarın tetanoz aşımız var, öbür gün ise ayrıntılı ultrason randevumuz :) bebeğimi renkli görecek olmak beni heyecanlandırıyor :))) bu arada bazı arkadaşlar sormuş. 20. Haftada olması en ideali ayrıntılı ultrasonun

Günaydın kızlar.
4 kilo almışım bende ama hareketsizlikten aldığımı düşünüyorum sabah 8 akşam 6 sürekli oturarak çalışıyorum, eve gidince yorgunluktan ölmüş oluyorum zaten. Belki her akşam düzenli yürüyüş yapsam almazdım bu 4 kiloyu diye düşünüyorum.
Hemen yürüyüşlere başlıcam.
Bu arada geceleri bacak kasılmalarım oluyordu, doktor magnezyum eksikliğinden olur dedi, takviye verdi.
Dün itibariyle ona başladım.

herkese günaydın
ikili testimiz gayet iyi çıktı 3 lü test verdim dr a bebeğim çok utangaç çok uğraştırdı göstermedi cinsiyetini, kardeşim dr olduğu için onun hastanesindeki kadın doğum uzmanı arkadaşına göründüm uzun uğraşlardan sonra kız olduğuna kanaat getirdik ama daha kesin değil salı günü 3 lü sonucunu göstermeye gittiğimde tekrar bakarsa inşallah bu sefer gösterir cinsiyetini:) herşeyimiz gayet normal sağlıklı inşallah hep böyle devam eder.. ablası da ultrasonda yanımızdaydı gözleri büyümüşü şekilde kalbini dinlledi ellerine baktı gözlerine ve ne zaman doğacak anne demeye başladı:):):)

Günaydın kızlar,işler,durumlar derken arada bakabildim ancak,herkes iyidir inşallah,diş problemim var,doğum sonrasını beklersem diş kaybım daha çok olacak gibi,kardeşim diş hekimi,sordum,bana gelsen anestezi kullanmam diyor,ama can da tatlı nasıl edem bilemedim,kendi dr soramadım daha,kontrolumuz 8 ağustosta,şeker yüklemesi yapılacak,bu arada kesin kız dedi,melisime kuma geliyor bakalım,Rabbim esirgesin canlarına sağlık versin hepsinin...

Kızlar günaydın yaa kafam çok karışık eşimin işi bu sıralar çok yoğun olaylardan dolayı yüzünü bile göremiyorum neredeyse yeni geldik buraya yol bilmiyorum iz bilmiyorum doktor fikrim yok ayrıntılı ultrason vakti geldi ne yapacağım ne edeceğim belli değil dr. Randevusu aldım taa bir hafta önce ağustos 3 e randevu verdi normalde kontrolüm bu hafta olmasi gerekiyordu ne olacak nasıl olacak bilmiyorum inşallah birşey için geç kalmayız
Daha ikametimizi bile alamadık sağlık ocağına kayıt yaptirmam lazım tetatnoz için off tam bu zamanlara rastladı ya böyle yeni yere yerleşme yeniden dr. Hastahane bulmak
Bide bu olaylar oldu tam üstüne
Hakkımız da hayirlsii ne diyeyim

Canım yer değişikliği hastane arayışı çevreye alışma hazırlıklar gerçekten zor Allah yardımcı n olsun 3 ağustos da kaç haftalık oluyorsun 20.22 haftalar arası yapılıyor ayrıntılı benimde 21hafta olcak telaş yapma seninde ideal bence 3 ağustos.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…