2016 Aralık Anneleri

Çok teşekkürler canımmmm fıstığımı görünce rahatladım yoksa eşime de zehir edecektim inşallah bundan sonra sağlıkla geçer...
Canım aman iyi olduğuna çook sevindim fıstığının , Allah içine sindirsin tatilini bizde badana ev kalkık eşim sabah anneme gönderiyor beni boya kokusu etkilemesin diye herşey adamın başına kaldı boya tertip temizlik napalım o da babişko olcak kolay değil:)

cnm benm stres yapma dağ başında diilsin elbet hepsini yaparsınız hem bunları yapmak için eşe gerek yok sakin ol :)
tetenoz için yada aile hekimlğine kayıt için ikametgah almayı bekleme git sen dosyaını açtır vurul iğneni kaydını alınca devam edersin hekimine . bende öle yaptım çünkü ikametgahım yoktu gittim dedim henüz yeni taşındk ama hamilelik var ve günü geçmesin diye geldim dedim yaptılar tüm tetkikleri . sende söle eşimin işlerinin yoğunluğu sebebi ile halledemedik de anlayışlar karşılayıp yaparlar , kalp atışlarını duyarsn aşını yaptırırsın ve kanını verirsin en azından rutin kont.un yapılmış olur. akabinde de bulunduğun yerde netten araştırıp elbet bir hastane veya kadın doğumcu vardır gidip içine sinene devam edersin. takma bunları kafana . sevgiler.

Bugün kısçeme internetten bişeyler aldım 10 tane kısa kollu yeni doğan badi 5 tane 3 aylık badi 2 tanecikte tulummm
maşşalah kızçene öncelikle ya bende daha cinsiyeti kesinleşmeden dünya kadar şey aldım neyse 18. haftada drmuza gittik hadi dedi bakalım cinsiyetine ay demez mi kız ben diyorum 3 kere erkek dedin ama ya aaaa bende dünya alışveriş yaptım olsun diyor dr mavi giyen kız yok mu ama olmaz kimlik bunalımı yaşar diyorum drum nasıl gülüyor ama biz kocamla mosmor olduk şoktan sonra şaka şaka erkek dedi güldük ama insan sağlıklı olsun istiyorda bi anda gözümden dünya kadar aldıklarım geçti resmen bir yıllık alışverişi yaptım bezleri bile hallettim bi tek paşam gelsin yeter

Canım Allah yardımcınız olsun aman eşyaları falan yerleştirirken dikkat et...tabi kolay değil biraz da onlara yük binsin...kızım dün yüzünü kapatmıştı doktor diyor sanırım size küsmüş Nasıl bir vicdan yaptım sıpalar şimdiden insanı mahvediyorlar...

Günaydın bizde miniğimizi gördük. bu sefer pek nazlıydı sakin sakin yatıyodu. çok şükür ayrıntılı baktı bi sıkıntı yok.
4d gösterdi aman pek çirkin, çirkinim diye sevicem artık onu :)
300 gr olmuş doktor normal dedi. ben de doktora rağmen araştırıyorum acaba zayıf mı diye. ana yüreği işte :)

Normalde Eşime gerek yok zaten normalde tüm işlerimi kendim halledebiliyordum ama ben buraya bu hafta geldim ve eşim hemen ise başladı olaylardan dolayı gelemedi eve doğru düzgün gece 3 te gelip sabah 7 de gidiyor ve hiç bir yer bilmiyorum merkezi bir yer değil birseylere binip gitmek gerekiyor
net ten baktım tabi dr. Buldum randevu aldım o günü bekliyorum ışte ama ayrıntılı için kontrolden sonra gün verecek nasıl olacak bilmiyorum geç kalırım diye düşünüyorum dr gittiğim gün 20+4 oluyorum
Dr. Görünmeden ayrıntılı yapmıyorlar anlamadım
Devletten gün almak imkansız
Özelden aldım geçen hafta ışte anca 3 agustosa doktor randevusu aldım
Sağlık ocağı beni kabul eder mi ki ikameti buraya almadan :)
Sakinledim gibi biraz sağol :)

maşallah canım ne güzel bebişinin sağlıklı olduğunu ayrıntılı olarak görmek ama çok ta evham yapma doktor normal dediyse :))

kızlar bişey sorucam demir ilacı kabızlık şişkinlik yapar mı benim hiç böyle bir sıkıntım yoktu ama ilacı kullandıktan sonra başladı ondan şüpheleniyorum var mı benim gibi ((

Amin amin
Öyle ya zormus gerçekten kendimi bi boşlukta hissediyorum
20+4 oluyoruz ama bu kontrol için dr randevusu kontroldenn sonra vermeyecek mi ayrıntılı için gün eğer uzak bir zmana olursa geç kalmış olurum diye düşünüyorum
Ama hayirlisi ne yapalım
Işte en son egepolde 23 haziranda gittim kontrole ondan sonra iki kere aktarmalı uçuşlar yaptık 2 şer saatten fazla sonra ev yerleştirme falan bayağı yoğun geçti
Korkuyorum birşey olmasından birazda

maşallah canım ne güzel bebişinin sağlıklı olduğunu ayrıntılı olarak görmek ama çok ta evham yapma doktor normal dediyse :))

sağol canım :) evham değil de ben zayıfım acaba o da zayıf olur mu diye merak ediyorum. önemli olan sağlığı tabiki.
devamlı yemek ye diyen anneme artık kızmıcam

kızlar bişey sorucam demir ilacı kabızlık şişkinlik yapar mı benim hiç böyle bir sıkıntım yoktu ama ilacı kullandıktan sonra başladı ondan şüpheleniyorum var mı benim gibi ((
Demir ilaçları kabızlık yaparmış canım evet ama bunyeden bünyeye değişiyor tabi
Bende içtim hamielikten önce 6 ay boyunca sabah aksam tek kullanamlik suruplardan
Onda da kabızlık şikayetim olmadı
Şimdi hamilelikte de içiyorum hap ve damla olarak ama yine kabızlık yapmadı bana
Genel olarak kabızlık yapıyormuş öyle diyor çoğu kişi

Merhabalar
Herkes iyidir umarım

Biz bu beşiği aldık, geçen hafta geldi, bi görelim diye kurup hemen kaldırdık
Fiyatına göre kalitesi ve görüntüsü çok çok iyi
Aklında soru işareti olan varsa ben kesinlikle tavsiye ediyorum
Bir de evet demir ilacı bende de şişkinlik ve kabızlık yapıyo maalesef ama kullanmak zorundayım hamilelikten önce de kullanıyordum eksiklikten dolayı

Kızlar ayrıntılı ultrason fiyatları normal muayene ücretinden çok çok fazla oluyor di mi. Gittiğim hastane de yok. Başka hastane de 100 lira dediler. Muayene ücreti ile karıştırıyor olabilirsiniz dedim hayır muayene60 lira dedi. Burda zaten özel hastane muayene ücretleri 40 -130 arası. Sizce ayrıntılı ultrason mudur yoksa normal usg ile ayrıntılı bakmayı mi detaylı diye biliyorlar

Her hastanede değişiyor fiyatlar, gittiğim hastane de 200 tl dediler ayrıntılı ultrasona, başka bi özel hastaneye sordum 450 tl dediler.

Oyy yerim ben onları ya canını seveyim onların :)
Eşim çok pimpirik canım herşeyi kendi yapıyor tatile bile yola çıkmamı istemediği için seneye erteledik şimdi ben annemdeyim evde yapıyor Allah güç kuvvet versin , sende kendine dikkat et yorma

canım teşekkürler cevabın için beşiğiniz de hayırlı olsun kız mı erkek mi senin bebiş fotoğraftaki gibi mi geldi peki merak ettim. bir de kabızlık için bi çözüm buldun mu ?

canım her hastanede fiyatlar değişiyo ama ayrıntılı tabiki biraz daha pahalı benim hastanede 200 tl ama farklı rakam söyleyen hastaneler de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…