- 15 Ekim 2015
- 470
- 525
- 23
- 42
Kızlar detaylı ultrasona kaçıncı hafta da girdiniz?
Canım aman iyi olduğuna çook sevindim fıstığının , Allah içine sindirsin tatilini bizde badana ev kalkık eşim sabah anneme gönderiyor beni boya kokusu etkilemesin diye herşey adamın başına kaldı boya tertip temizlik napalım o da babişko olcak kolay değil:)Çok teşekkürler canımmmm fıstığımı görünce rahatladım yoksa eşime de zehir edecektim inşallah bundan sonra sağlıkla geçer...
Kızlar günaydın yaa kafam çok karışık eşimin işi bu sıralar çok yoğun olaylardan dolayı yüzünü bile göremiyorum neredeyse yeni geldik buraya yol bilmiyorum iz bilmiyorum doktor fikrim yok ayrıntılı ultrason vakti geldi ne yapacağım ne edeceğim belli değildr. Randevusu aldım taa bir hafta önce ağustos 3 e randevu verdi normalde kontrolüm bu hafta olmasi gerekiyordu ne olacak nasıl olacak bilmiyorum inşallah birşey için geç kalmayız
Daha ikametimizi bile alamadık sağlık ocağına kayıt yaptirmam lazım tetatnoz için off tam bu zamanlara rastladı ya böyle yeni yere yerleşme yeniden dr. Hastahane bulmak
Bide bu olaylar oldu tam üstüne
Hakkımız da hayirlsii ne diyeyim
maşşalah kızçene öncelikle ya bende daha cinsiyeti kesinleşmeden dünya kadar şey aldım neyse 18. haftada drmuza gittik hadi dedi bakalım cinsiyetine ay demez mi kız ben diyorum 3 kere erkek dedin ama ya aaaa bende dünya alışveriş yaptım olsun diyor dr mavi giyen kız yok mu ama olmaz kimlik bunalımı yaşar diyorum drum nasıl gülüyor ama biz kocamla mosmor oldukBugün kısçeme internetten bişeyler aldım10 tane kısa kollu yeni doğan badi 5 tane 3 aylık badi 2 tanecikte tulummm
Canım aman iyi olduğuna çook sevindim fıstığının , Allah içine sindirsin tatilini bizde badana ev kalkık eşim sabah anneme gönderiyor beni boya kokusu etkilemesin diye herşey adamın başına kaldı boya tertip temizlik napalım o da babişko olcak kolay değil:)
Normalde Eşime gerek yok zaten normalde tüm işlerimi kendim halledebiliyordum ama ben buraya bu hafta geldim ve eşim hemen ise başladı olaylardan dolayı gelemedi eve doğru düzgün gece 3 te gelip sabah 7 de gidiyorcnm benm stres yapma dağ başında diilsin elbet hepsini yaparsınız hem bunları yapmak için eşe gerek yok sakin ol :)
tetenoz için yada aile hekimlğine kayıt için ikametgah almayı bekleme git sen dosyaını açtır vurul iğneni kaydını alınca devam edersin hekimine . bende öle yaptım çünkü ikametgahım yoktu gittim dedim henüz yeni taşındk ama hamilelik var ve günü geçmesin diye geldim dedim yaptılar tüm tetkikleri . sende söle eşimin işlerinin yoğunluğu sebebi ile halledemedik de anlayışlar karşılayıp yaparlar , kalp atışlarını duyarsn aşını yaptırırsın ve kanını verirsin en azından rutin kont.un yapılmış olur. akabinde de bulunduğun yerde netten araştırıp elbet bir hastane veya kadın doğumcu vardır gidip içine sinene devam edersin. takma bunları kafana . sevgiler.
maşallah canım ne güzel bebişinin sağlıklı olduğunu ayrıntılı olarak görmek ama çok ta evham yapma doktor normal dediyse :))Günaydın bizde miniğimizi gördük. bu sefer pek nazlıydı sakin sakin yatıyodu. çok şükür ayrıntılı baktı bi sıkıntı yok.
4d gösterdi aman pek çirkin, çirkinim diye sevicem artık onu :)
300 gr olmuş doktor normal dedi. ben de doktora rağmen araştırıyorum acaba zayıf mı diye. ana yüreği işte :)
Amin aminCanım yer değişikliği hastane arayışı çevreye alışma hazırlıklar gerçekten zor Allah yardımcı n olsun 3 ağustos da kaç haftalık oluyorsun 20.22 haftalar arası yapılıyor ayrıntılı benimde 21hafta olcak telaş yapma seninde ideal bence 3 ağustos.
maşallah canım ne güzel bebişinin sağlıklı olduğunu ayrıntılı olarak görmek ama çok ta evham yapma doktor normal dediyse :))
Demir ilaçları kabızlık yaparmış canım evet ama bunyeden bünyeye değişiyor tabikızlar bişey sorucam demir ilacı kabızlık şişkinlik yapar mı benim hiç böyle bir sıkıntım yoktu ama ilacı kullandıktan sonra başladı ondan şüpheleniyorum var mı benim gibi((
Biz bu beşiği aldık, geçen hafta geldi, bi görelim diye kurup hemen kaldırdıkhttp://www.civilim.com/agashi-classic-60x120-moduler-bebek-besigi-ags-018 kızlar beşik alternatifi buldum bakın isterseniz
Kızlar ayrıntılı ultrason fiyatları normal muayene ücretinden çok çok fazla oluyor di mi. Gittiğim hastane de yok. Başka hastane de 100 lira dediler. Muayene ücreti ile karıştırıyor olabilirsiniz dedim hayır muayene60 lira dedi. Burda zaten özel hastane muayene ücretleri 40 -130 arası. Sizce ayrıntılı ultrason mudur yoksa normal usg ile ayrıntılı bakmayı mi detaylı diye biliyorlar
Oyy yerim ben onları ya canını seveyim onların :)Canım Allah yardımcınız olsun aman eşyaları falan yerleştirirken dikkat et...tabi kolay değil biraz da onlara yük binsin...kızım dün yüzünü kapatmıştı doktor diyor sanırım size küsmüş Nasıl bir vicdan yaptım sıpalar şimdiden insanı mahvediyorlar...
canım teşekkürler cevabın için beşiğiniz de hayırlı olsun kız mı erkek mi senin bebiş fotoğraftaki gibi mi geldi peki merak ettim. bir de kabızlık için bi çözüm buldun mu ?Merhabalar
Herkes iyidir umarım
Biz bu beşiği aldık, geçen hafta geldi, bi görelim diye kurup hemen kaldırdık
Fiyatına göre kalitesi ve görüntüsü çok çok iyi
Aklında soru işareti olan varsa ben kesinlikle tavsiye ediyorum
Bir de evet demir ilacı bende de şişkinlik ve kabızlık yapıyo maalesef ama kullanmak zorundayım hamilelikten önce de kullanıyordum eksiklikten dolayı
canım her hastanede fiyatlar değişiyo ama ayrıntılı tabiki biraz daha pahalı benim hastanede 200 tl ama farklı rakam söyleyen hastaneler de varKızlar ayrıntılı ultrason fiyatları normal muayene ücretinden çok çok fazla oluyor di mi. Gittiğim hastane de yok. Başka hastane de 100 lira dediler. Muayene ücreti ile karıştırıyor olabilirsiniz dedim hayır muayene60 lira dedi. Burda zaten özel hastane muayene ücretleri 40 -130 arası. Sizce ayrıntılı ultrason mudur yoksa normal usg ile ayrıntılı bakmayı mi detaylı diye biliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?