- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Bence doktora gidince ayrıntılı ultrason istediğini söyle canım haftanla gayet uygun 3 ağustos çünkü, içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme canım Allaha emanet, yorma kendini hep dinlenAmin amin
Öyle ya zormus gerçekten kendimi bi boşlukta hissediyorum
20+4 oluyoruz ama bu kontrol için dr randevusu kontroldenn sonra vermeyecek mi ayrıntılı için gün eğer uzak bir zmana olursa geç kalmış olurum diye düşünüyorum
Ama hayirlisi ne yapalım
Işte en son egepolde 23 haziranda gittim kontrole ondan sonra iki kere aktarmalı uçuşlar yaptık 2 şer saatten fazla sonra ev yerleştirme falan bayağı yoğun geçti
Korkuyorum birşey olmasından birazda
Rica ederimcanım teşekkürler cevabın için beşiğiniz de hayırlı olsun kız mı erkek mi senin bebiş fotoğraftaki gibi mi geldi peki merak ettim. bir de kabızlık için bi çözüm buldun mu ?
Ben 18+5 te doktoruma kontrole gittiğimde ayrıntılı için özellikle iki hafta sonra radyolojiye yönlendirdi oda 20+5 e denk gelecek şekilde randevu aldım.Net de 17, 18. Hafta yazıyor. Kuzen de hamile o 21. Hafta girmiş. Kafam kariştı da.
Ahh canım hiç sorma o demir surubundan içiyorum bende 3 gündür kabızım ne zormuş hamileyken kabızlık ya , muhtemelen bu ilaç yaptı diyorum bende.kızlar bişey sorucam demir ilacı kabızlık şişkinlik yapar mı benim hiç böyle bir sıkıntım yoktu ama ilacı kullandıktan sonra başladı ondan şüpheleniyorum var mı benim gibi((
canım sen 2016 aralık anneleri facebook grubunda var mısın ?Aranızda benim gibi Akdeniz anemisi olan var mı kızlar merak ettim yalnız mıyım
canım teşekkürler cevabın için beşiğiniz de hayırlı olsun kız mı erkek mi senin bebiş fotoğraftaki gibi mi geldi peki merak ettim. bir de kabızlık için bi çözüm buldun mu ?
Nereye taşındın canım belki burdaki arkdaşlardan yardımcı olacak olurKızlar günaydın yaa kafam çok karışık eşimin işi bu sıralar çok yoğun olaylardan dolayı yüzünü bile göremiyorum neredeyse yeni geldik buraya yol bilmiyorum iz bilmiyorum doktor fikrim yok ayrıntılı ultrason vakti geldi ne yapacağım ne edeceğim belli değildr. Randevusu aldım taa bir hafta önce ağustos 3 e randevu verdi normalde kontrolüm bu hafta olmasi gerekiyordu ne olacak nasıl olacak bilmiyorum inşallah birşey için geç kalmayız
Daha ikametimizi bile alamadık sağlık ocağına kayıt yaptirmam lazım tetatnoz için off tam bu zamanlara rastladı ya böyle yeni yere yerleşme yeniden dr. Hastahane bulmak
Bide bu olaylar oldu tam üstüne
Hakkımız da hayirlsii ne diyeyim
kızlar bişey sorucam demir ilacı kabızlık şişkinlik yapar mı benim hiç böyle bir sıkıntım yoktu ama ilacı kullandıktan sonra başladı ondan şüpheleniyorum var mı benim gibi((
Yokum canım ya katılmadım oraya bi türlü neden ?canım sen 2016 aralık anneleri facebook grubunda var mısın ?
Kızlar karışmak gibi olmasın da.. Ben Bebek yokken Demir eksikligi yüzünden ferro kullanmıştım.. Kabızlık mahvetmişti beni ilacı bırakmıştım.. Simdi hamile kalınca doktorum Demir yazarken ferro kabızlık yapar, solgarin Demir hapını al o yapmaz dedi.. Ve gerçekten Masallah hic kabızlık siskinlik yasamadım.. Önerdiğim arkadaşlarım da cok memnun kaldılar.. Bir sorun isterseniz..canım teşekkürler cevabın için beşiğiniz de hayırlı olsun kız mı erkek mi senin bebiş fotoğraftaki gibi mi geldi peki merak ettim. bir de kabızlık için bi çözüm buldun mu ?
merak ediyorum seni o yüzden sordum canım :)Yokum canım ya katılmadım oraya bi türlü neden ?
Benim doktorum da kabız olmamam için direk solgar ın demir hapını verdi. Kutusu 50 TL devlet karşılamıyor ama yapacak bir şey yok en azından sindirimi kolay oluyor. bir de demir ilaçları bulantı yaparmış bende hiç yapmadı.Kızlar karışmak gibi olmasın da.. Ben Bebek yokken Demir eksikligi yüzünden ferro kullanmıştım.. Kabızlık mahvetmişti beni ilacı bırakmıştım.. Simdi hamile kalınca doktorum Demir yazarken ferro kabızlık yapar, solgarin Demir hapını al o yapmaz dedi.. Ve gerçekten Masallah hic kabızlık siskinlik yasamadım.. Önerdiğim arkadaşlarım da cok memnun kaldılar.. Bir sorun isterseniz..
ayyy şok olur insan doktorunda baya şakacıymış canımmaşşalah kızçene öncelikle ya bende daha cinsiyeti kesinleşmeden dünya kadar şey aldım neyse 18. haftada drmuza gittik hadi dedi bakalım cinsiyetine ay demez mi kız ben diyorum 3 kere erkek dedin ama ya aaaa bende dünya alışveriş yaptım olsun diyor dr mavi giyen kız yok mu ama olmaz kimlik bunalımı yaşar diyorum drum nasıl gülüyor ama biz kocamla mosmor oldukşoktan sonra şaka şaka erkek dedi güldük ama insan sağlıklı olsun istiyorda bi anda gözümden dünya kadar aldıklarım geçti resmen bir yıllık alışverişi yaptım bezleri bile hallettim bi tek paşam gelsin yeter
Aslında ben hamile kaldığımdan beri bütün kontrollerimde bebeğimi renkli 3d ve 4d olarak gördüm ama doktorum bide radyoloji görsün farklı bi göz farklı cihazlar dedi yönlendirdi bi doktora farklı olan ne merak ediyorum muayene ücretide 220 liraymış nasıl piyasası bilmiyorum da randevu aldığımda sordum söledilerKızlar ayrıntılı ultrason fiyatları normal muayene ücretinden çok çok fazla oluyor di mi. Gittiğim hastane de yok. Başka hastane de 100 lira dediler. Muayene ücreti ile karıştırıyor olabilirsiniz dedim hayır muayene60 lira dedi. Burda zaten özel hastane muayene ücretleri 40 -130 arası. Sizce ayrıntılı ultrason mudur yoksa normal usg ile ayrıntılı bakmayı mi detaylı diye biliyorlar
evet canım ya gerçekten zor hamileyken benim kabızlık sorunum yoktu bu demir hapından sonra başladığı için ondan şüpheleniyorum nasıl bi çözüm bulabiliriz yaaAhh canım hiç sorma
Ahh canım hiç sorma o demir surubundan içiyorum bende 3 gündür kabızım ne zormuş hamileyken kabızlık ya , muhtemelen bu ilaç yaptı diyorum bende.
Normalde Eşime gerek yok zaten normalde tüm işlerimi kendim halledebiliyordum ama ben buraya bu hafta geldim ve eşim hemen ise başladı olaylardan dolayı gelemedi eve doğru düzgün gece 3 te gelip sabah 7 de gidiyorve hiç bir yer bilmiyorum merkezi bir yer değil birseylere binip gitmek gerekiyor
net ten baktım tabi dr. Buldum randevu aldım o günü bekliyorum ışte ama ayrıntılı için kontrolden sonra gün verecek nasıl olacak bilmiyorum geç kalırım diye düşünüyorum dr gittiğim gün 20+4 oluyorum
Dr. Görünmeden ayrıntılı yapmıyorlar anlamadım
Devletten gün almak imkansız
Özelden aldım geçen hafta ışte anca 3 agustosa doktor randevusu aldım
Sağlık ocağı beni kabul eder mi ki ikameti buraya almadan :)
Sakinledim gibi biraz sağol :)
sağol canım denicem bakalım inşallah bende de işe yararCanım bende kabızlık oldu bol süt içmekten, sabahları aç karnına bol su ile beraber 3 kayısı yiyorum. Çok iş yarıyor.
evet ya 0-3, 3-6,6-9 aylık ne varsa aldım gerçekten bi çok sitede inanılmaz indirimler vardı. ya benim yemek kartım var bende prima premium care 1 beyaz 5 yıldızlı paketten aldım bi tane (1) bunamara içinde 54 adet var yeni doğan (2-5)kilo sanırım o bi tane (2) numara içinde 50 adet var (3-6)kilo bitanede (3) numara içinde 48 adet var oda (5-9) kilo ama bunlardan birer tane daha alıcam hepsnin fiyatı 30 TL içinde beden büyüdükçe miktaar artıyor ama fiyat aynıayyy şok olur insan doktorunda baya şakacıymış canımmaşallah sen baya donatmışın ben daha ilk kez bişey aldım bide bez kaç kg kadar kaç paket aldın bende alayım diyorum yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?