2016 Aralık Anneleri

Bence doktora gidince ayrıntılı ultrason istediğini söyle canım haftanla gayet uygun 3 ağustos çünkü, içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme canım Allaha emanet, yorma kendini hep dinlen

canım teşekkürler cevabın için beşiğiniz de hayırlı olsun kız mı erkek mi senin bebiş fotoğraftaki gibi mi geldi peki merak ettim. bir de kabızlık için bi çözüm buldun mu ?
Rica ederim
Kızım olacak canım, aynı geldi tabi uyku seti döşeği yok,ölçüleri gayet iyi
Kabızlık için bi çare bulamadım, bol su içiyorum kuru kayısı iyi geliyor biraz
Hiç kilo almadım henüz ama özellikle akşamları öyle şişiyorum ki nefes almak bile zor

Net de 17, 18. Hafta yazıyor. Kuzen de hamile o 21. Hafta girmiş. Kafam kariştı da.
Ben 18+5 te doktoruma kontrole gittiğimde ayrıntılı için özellikle iki hafta sonra radyolojiye yönlendirdi oda 20+5 e denk gelecek şekilde randevu aldım.

Ahh canım hiç sorma
kızlar bişey sorucam demir ilacı kabızlık şişkinlik yapar mı benim hiç böyle bir sıkıntım yoktu ama ilacı kullandıktan sonra başladı ondan şüpheleniyorum var mı benim gibi ((
Ahh canım hiç sorma o demir surubundan içiyorum bende 3 gündür kabızım ne zormuş hamileyken kabızlık ya , muhtemelen bu ilaç yaptı diyorum bende.

canım teşekkürler cevabın için beşiğiniz de hayırlı olsun kız mı erkek mi senin bebiş fotoğraftaki gibi mi geldi peki merak ettim. bir de kabızlık için bi çözüm buldun mu ?

Canım bende kabızlık oldu bol süt içmekten, sabahları aç karnına bol su ile beraber 3 kayısı yiyorum. Çok iş yarıyor.

Nereye taşındın canım belki burdaki arkdaşlardan yardımcı olacak olur

kızlar bişey sorucam demir ilacı kabızlık şişkinlik yapar mı benim hiç böyle bir sıkıntım yoktu ama ilacı kullandıktan sonra başladı ondan şüpheleniyorum var mı benim gibi ((

kesınlıkle yapıyor. suanki ilacım yapmadı ama daha önceden kullandıgım ilaç mahvetmişti beni. anal hematom bile olmuştum, pek sevimsiz bişey anlatmak ayıp olur şimdi :) eğer çok rahatsız ediyosa doktoruna söyle ilacını değiştirsin, her ilaç kabız yapmadı beni çünkü..

arkadaşlar merhaba bizimde nasipse aralık ayında gelcek yavrumuz. şimdi 20 haftalık hamileyim. tüp bebek . ben birşey sormak istiyorum doktorum progestan verdi takviye hala onu kullanıyorum vajinal fitil.en son 12 haftada kan tahlili verdim kan değerim düşük mü bilmiyorum demir falan da vermedi sadece decavit içiyorum sabahları dizlerim ve dizlerimden aşağısı ağrıyo ve kramplar başladı uykumdan uyandırıyo. yarın kontrolum var ama sizinde fikrinizi almak istedim.

Kızlar karışmak gibi olmasın da.. Ben Bebek yokken Demir eksikligi yüzünden ferro kullanmıştım.. Kabızlık mahvetmişti beni ilacı bırakmıştım.. Simdi hamile kalınca doktorum Demir yazarken ferro kabızlık yapar, solgarin Demir hapını al o yapmaz dedi.. Ve gerçekten Masallah hic kabızlık siskinlik yasamadım.. Önerdiğim arkadaşlarım da cok memnun kaldılar.. Bir sorun isterseniz..

Benim doktorum da kabız olmamam için direk solgar ın demir hapını verdi. Kutusu 50 TL devlet karşılamıyor ama yapacak bir şey yok en azından sindirimi kolay oluyor. bir de demir ilaçları bulantı yaparmış bende hiç yapmadı.

ayyy şok olur insan doktorunda baya şakacıymış canım maşallah sen baya donatmışın ben daha ilk kez bişey aldım bide bez kaç kg kadar kaç paket aldın bende alayım diyorum yavaş yavaş

Aslında ben hamile kaldığımdan beri bütün kontrollerimde bebeğimi renkli 3d ve 4d olarak gördüm ama doktorum bide radyoloji görsün farklı bi göz farklı cihazlar dedi yönlendirdi bi doktora farklı olan ne merak ediyorum muayene ücretide 220 liraymış nasıl piyasası bilmiyorum da randevu aldığımda sordum sölediler

Ahh canım hiç sorma

Ahh canım hiç sorma o demir surubundan içiyorum bende 3 gündür kabızım ne zormuş hamileyken kabızlık ya , muhtemelen bu ilaç yaptı diyorum bende.
evet canım ya gerçekten zor hamileyken benim kabızlık sorunum yoktu bu demir hapından sonra başladığı için ondan şüpheleniyorum nasıl bi çözüm bulabiliriz yaa

allah kolaylık versin cnm inş. rast gider işlerin hepsi halolur. sen sıkıntı etme kendine yeter. dr a gittiğinde daha 21 haftalık olacaksın detaylı ultrsaınu geçirmemiş oluyorsun onu halledersin sonrasında 3 hafta sonra şeker yüklemesi var onuda o zaman yine sölerler sana hemen onunda aksiyonunu alırsn merak etme zamanlama süper randevuda.
evet ikametgah almadan bakarlar diyorumya bana baktılar . misafir hasta gibi düşünüyorlar sanırım bilmiyorum hatta ben kaç kere gittikten sonra aldm sorun olmadı . sende sölersen aşı zamanm gelmişti diğer kaydımın olduğu yerde ama taşındık vakti geçmeden yaptırmak istiyorum de. onunda zamanı var çünkü geçersen o dozu atlayıp bir sonraki dozu vuruyorlar sadece . oda çok önemli değil gerçi sadece tek doz vurulan ark.larımda var o dozda 6 ayın içinde vuruluyor. yani oda çözümsüz ve imkansız bir durum değil.
sen git anlat derdini yardımcı olurlar rahatlarsın en azından bu konuyu halletmiş olursun .:)
sevgiler.

ayyy şok olur insan doktorunda baya şakacıymış canım maşallah sen baya donatmışın ben daha ilk kez bişey aldım bide bez kaç kg kadar kaç paket aldın bende alayım diyorum yavaş yavaş
evet ya 0-3, 3-6,6-9 aylık ne varsa aldım gerçekten bi çok sitede inanılmaz indirimler vardı. ya benim yemek kartım var bende prima premium care 1 beyaz 5 yıldızlı paketten aldım bi tane (1) bunamara içinde 54 adet var yeni doğan (2-5)kilo sanırım o bi tane (2) numara içinde 50 adet var (3-6)kilo bitanede (3) numara içinde 48 adet var oda (5-9) kilo ama bunlardan birer tane daha alıcam hepsnin fiyatı 30 TL içinde beden büyüdükçe miktaar artıyor ama fiyat aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…