- 15 Ekim 2015
- 470
- 525
- 23
- 42
kızlar bişey sorucam demir ilacı kabızlık şişkinlik yapar mı benim hiç böyle bir sıkıntım yoktu ama ilacı kullandıktan sonra başladı ondan şüpheleniyorum var mı benim gibi((
Ayy sağol canım allah razı olsun değer verdin yazmışsın o kadar :) su an anladım ki sıkıntımin stresimin sebebi konusmamakmis bi rahatlama geldi valla :)allah kolaylık versin cnm inş. rast gider işlerin hepsi halolur. sen sıkıntı etme kendine yeter. dr a gittiğinde daha 21 haftalık olacaksın detaylı ultrsaınu geçirmemiş oluyorsun onu halledersin sonrasında 3 hafta sonra şeker yüklemesi var onuda o zaman yine sölerler sana hemen onunda aksiyonunu alırsn merak etme zamanlama süper randevuda.
evet ikametgah almadan bakarlar diyorumya bana baktılar . misafir hasta gibi düşünüyorlar sanırım bilmiyorum hatta ben kaç kere gittikten sonra aldm sorun olmadı . sende sölersen aşı zamanm gelmişti diğer kaydımın olduğu yerde ama taşındık vakti geçmeden yaptırmak istiyorum de. onunda zamanı var çünkü geçersen o dozu atlayıp bir sonraki dozu vuruyorlar sadece . oda çok önemli değil gerçi sadece tek doz vurulan ark.larımda var o dozda 6 ayın içinde vuruluyor. yani oda çözümsüz ve imkansız bir durum değil.
sen git anlat derdini yardımcı olurlar rahatlarsın en azından bu konuyu halletmiş olursun .:)
sevgiler.
Van canım Aslında çok mahrumiyet bölgesi değil gibi ama hastahane konusunda sıkıntıNereye taşındın canım belki burdaki arkdaşlardan yardımcı olacak olur
Aynen cnm.. Bence kabızlık siskinlik bulantıyı cekmektense 50 tl nedir ki.. İcinde 90 tane var sanırım.. Ben cok memnunum.. Ve doktorlar neden hala ferro yazıyor ben anlamıyorum.. En azından bunu da onerebilirler isteyen alsın..Benim doktorum da kabız olmamam için direk solgar ın demir hapını verdi. Kutusu 50 TL devlet karşılamıyor ama yapacak bir şey yok en azından sindirimi kolay oluyor. bir de demir ilaçları bulantı yaparmış bende hiç yapmadı.
Sağol canım allah razı olsun sendendeBence doktora gidince ayrıntılı ultrason istediğini söyle canım haftanla gayet uygun 3 ağustos çünkü, içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme canım Allaha emanet, yorma kendini hep dinlen
Allah yardımcın olsun canım inşallah gönlüne göre bi dr bulursunVan canım Aslında çok mahrumiyet bölgesi değil gibi ama hastahane konusunda sıkıntı
Burada yazdım bir cok yere ama yardımcı olabilecek kimseyi bulamadım malesef
ilk sayfadaki listede isimler var. bak istersen orayaKizcelerinize ne isim düşünüyor sunuz kızlar ?? :)
Kızlar ayrıntılı ultrason fiyatları normal muayene ücretinden çok çok fazla oluyor di mi. Gittiğim hastane de yok. Başka hastane de 100 lira dediler. Muayene ücreti ile karıştırıyor olabilirsiniz dedim hayır muayene60 lira dedi. Burda zaten özel hastane muayene ücretleri 40 -130 arası. Sizce ayrıntılı ultrason mudur yoksa normal usg ile ayrıntılı bakmayı mi detaylı diye biliyorlar
Katıldım:)merak ediyorum seni o yüzden sordum canım :)
hoşgeldin öyleyse :) orda adın ne cnm duvara yazarsan ben elma şekerim diye herkes seni tanıyacaktır :)Katıldı
Katıldım:)
Ben bugünden itibaren kuru kayısı yicem canım belki çözüm olurevet canım ya gerçekten zor hamileyken benim kabızlık sorunum yoktu bu demir hapından sonra başladığı için ondan şüpheleniyorum nasıl bi çözüm bulabiliriz yaa
kızlar bişey sorucam demir ilacı kabızlık şişkinlik yapar mı benim hiç böyle bir sıkıntım yoktu ama ilacı kullandıktan sonra başladı ondan şüpheleniyorum var mı benim gibi((
arkadaşlar merhaba bizimde nasipse aralık ayında gelcek yavrumuz. şimdi 20 haftalık hamileyim. tüp bebek . ben birşey sormak istiyorum doktorum progestan verdi takviye hala onu kullanıyorum vajinal fitil.en son 12 haftada kan tahlili verdim kan değerim düşük mü bilmiyorum demir falan da vermedi sadece decavit içiyorum sabahları dizlerim ve dizlerimden aşağısı ağrıyo ve kramplar başladı uykumdan uyandırıyo. yarın kontrolum var ama sizinde fikrinizi almak istedim.
Ayy sağol canım allah razı olsun değer verdin yazmışsın o kadar :) su an anladım ki sıkıntımin stresimin sebebi konusmamakmis bi rahatlama geldi valla :)
Verdiğin tüm bilgiler için sağol aydınlanmaya ihtiyacım varmış Canım
Aynen canimm :)haha ay nedemek sen iste ben hep yazarım :) bendede bir yazma merakı gördüğün gibi .
şaka bir yana faydam oldu ise ne mutlu bana. dediğin gibi insan çok rahatlıyor burdan yazıp kendini anlayan birileri cvp verince aynı şeyleri yaşayan insanlar olunca veya çözüm olduğunu görünce .
nediyelim grubu oluşturandan Allah razı olsun .
sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?