2016 Aralık Anneleri

kızlar bişey sorucam demir ilacı kabızlık şişkinlik yapar mı benim hiç böyle bir sıkıntım yoktu ama ilacı kullandıktan sonra başladı ondan şüpheleniyorum var mı benim gibi ((

evet cnm ilacın en büyük yan etksi kabızlıktır. kullandıkça bünye alışıp geçermi bilmiyorum ama maalesef ilk kullanımda bir müddet yapıyor . ama doğuma kadar kullanacağımız bir ilaç olduğundan belki bünye alıştıktan sonra yapmaz inş.

Ayy sağol canım allah razı olsun değer verdin yazmışsın o kadar :) su an anladım ki sıkıntımin stresimin sebebi konusmamakmis bi rahatlama geldi valla :)
Verdiğin tüm bilgiler için sağol aydınlanmaya ihtiyacım varmış Canım

Aynen cnm.. Bence kabızlık siskinlik bulantıyı cekmektense 50 tl nedir ki.. İcinde 90 tane var sanırım.. Ben cok memnunum.. Ve doktorlar neden hala ferro yazıyor ben anlamıyorum.. En azından bunu da onerebilirler isteyen alsın..

Bence doktora gidince ayrıntılı ultrason istediğini söyle canım haftanla gayet uygun 3 ağustos çünkü, içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme canım Allaha emanet, yorma kendini hep dinlen
Sağol canım allah razı olsun sendende
Dinlenmeye çalışıyorum artık evde bir köşe oluşturdum kendime ayaklarımı uzatıyorum sırtımi yasliyorum yanimada sürahi ile su
gece gündüz duvarlarla başbaşa aslini sorarsaniz psikolojik olarak etkilendim biraz eşimin eve gelememesinden

bende bugün kont.deydm kendi hastanemden fiyat aldım 450 tl . ve yapan kişi perinatolog.

sgk geçen hastanede bir ark. 250-300 lira gibi bir rakama yaptırdı ama yapan kişi perinotolog değildi radyoloji uzmanıydı.
anlatmak istediğim sgk anlaşmalı ise daha uyguna bulabilirsiniz.ama yapan kişinin radyoloji uzmanımı yoksa perinatologmu yapacak önemli olan bu. normalde söylediğinzi kadar ucuz değil bu görüntüleme. bu detayları sorarsanız daha iyi bilgi alabilrisiniz.
perinatolog bu işin uzmanı olduğundan onun gözü ile bakılması gerekli dedi dr.um .
sağlıklı günler.

kızlar bişey sorucam demir ilacı kabızlık şişkinlik yapar mı benim hiç böyle bir sıkıntım yoktu ama ilacı kullandıktan sonra başladı ondan şüpheleniyorum var mı benim gibi ((

Gebeliğin basinda beri kullanıyorum kabizlik siskinlik ve cok Afedersin diski renginde siyahlasma yapiyor.
Dr.um solgarin demirini verdi en son o daha rahat ettirdi beni bu bakimdan.
Kilo alimini da etkiliyor her ne kadar dr. Kabul etmese de ☺

Selamlar arkadaşlar.
Ayrintili ultrason icin bende 387 tl fiyat aldim gittiğim hastaneden.cekimi yapacak olan perinatolog.
Normal radyolog olursa fiyat daha uygun oluyor. Dr.um ozellikle perinatologdan istedi.
Baska bir yerde de 350 tlye buldum

tebrik ederim cnm hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş. yawrucuğunu .
progestan karmp vs yapmaz sadece bas dönmesi halsizlik ve sersemlik yapıyor bende 3 ay kullandım çünkü.
demir hapını bana dr um 16-17 . hafta gibi verdi ve doğum sonuna kadar kullanıcaz dedi ki benmde kan değerlerimde bir sorun yoktu öz. sordm nie verdiniz sorunmu var diye bu takviye ihtiyacın olacak dedi. sizde bir gittiğinizde hatırlatın dilerseniz. decavit veriliyor genelde vitamin olarak.
kramlarpınız için magnezyum ve kalsiyum değerlerinize baktırın öz. calsiyum ekslikliğinde kramlar ve kasılmalar oluyor. belki takviye verilmelidir.
sağlıklı günler

haha ay nedemek sen iste ben hep yazarım :) bendede bir yazma merakı gördüğün gibi .
şaka bir yana faydam oldu ise ne mutlu bana. dediğin gibi insan çok rahatlıyor burdan yazıp kendini anlayan birileri cvp verince aynı şeyleri yaşayan insanlar olunca veya çözüm olduğunu görünce .
nediyelim grubu oluşturandan Allah razı olsun .
sevgiler....

Teşekkür ler kızlar fiyatın düşük olması şüphelendirdi zaten. Telefondan net bilgi veremiyorlar. Perinotolog araştıraym en iyisi. Kendi doktorum görebildiği kadar detaylı baktı zaten yoksa bir anlamı olmayacak ayrıntılı nin.

Aynen canimm :)
İyiki var burası

Birde üç gün önce 20 haftalık değil de 18+3 çıktık.bu haftalarda bebeğin boyu 20 cm Olur mu ki doktor öyle söyleyince çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…